|
|
#421 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Zaginęła Iwona z Trójmiasta
No daj Ty spokój już w takiej sprawie to mogli by sie przygotować....masakra przykłąd na to jak szanują powazną sprawe bo jka chodzi o artykuł o jakiejkolwiek pseudo gwiazdce typu:wipiła sok i obśliniła szklankę to takie nie dopatrzenie nia miało by miejsca
|
#422 |
|
Zakorzenienie
|
Nie no wiem, ja Cię rozumiem, ale jestem sceptycznie nastawiona do tego "na pewno" gdyż od 24 lat nie wiem co się stało z przyjacielem rodziny, który został oficjalnie znany za zmarłego (popełnił samobójstwo) ale ciała ani jego rzeczy rodzina do tej pory nie widziała.
Jeżeli ona sama jak się odnajdzie powie "nie uciekłam" to jej uwierzę. Tak samo nie można wykluczyć że jej znajomi zrobili jej krzywdę i w wyrafinowany sposób udają że są zainteresowani zaginięciem. Takie przypadki też były, a niestety natura ludzka nie jest taka fajna w jaką chce się wierzyć. Nadal mimo wszystko wierzę, mam nadzieję, że ona uciekła. Bo to daje nadzieję, że żyje i że jest cała.
|
#423 |
|
Raczkowanie
|
Rozumiem karooo. Przykro mi ze i Ciebie tez spotkalo cos tak smutnego...
|
|
|
|
#424 |
|
Rozeznanie
|
Piałam w II wątku,że chciałbym by zapukała do drzwi swojego domu i po prostu przeprosiła za głupi żart.
Tylko wtedy moglibyśmy mieć 100%,że jest cała,zdrowa i bez żadnych traumatycznych przeżyć
|
#425 |
|
Raczkowanie
|
straszne
dzis byl pogrzeb patryka wspominanego przez was rodzice jego zbieraja pieniadze na nagrode zeby ustalic sprawcow jego zabojstwa bylo w panoramie o 18. |
|
|
|
#426 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mnie to przeraza poprostu..... |
|
|
|
|
#427 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jakbyście chciały u siebie w miastach nagłośnić sprawę Iowny to warto poczytać wątek: http://zaginelaiwonawieczorek.npx.pl...159&rowstart=0
bo tutaj są dobre pomysły |
|
|
|
#428 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#431 | |
|
Zakorzenienie
|
Kopiuję:
Cytat:
I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks. Edytowane przez titina Czas edycji: 2010-08-17 o 19:06 |
|
|
|
|
#432 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#433 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, oficjalne forum padło chwilowo]? Czy zostało przeniesione? Nie mogę na nie wejść.
I mam jeszcze pytanie, o co chodzi z tym apelem:Sokole_oko to człowiek, który stworzył portret p. Ręcznika z monitoringu. Nie kumam, po co im wiedzieć jak wygląda jego twarz [internauty Sokole_oko]? Czy komuś coś się pomyliło, czy ja jakaś lewa jestem i coś źle rozumiem, czy coś przez przypadek przegapiłam? Źródło cytatu:http://zaginelaiwonawieczorek.npx.pl/news.php
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2010-08-17 o 19:37 Powód: pomylka |
|
|
|
#434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#435 |
|
Zakorzenienie
|
A
Zrozumiałam, że to apel do Sokole_Oko, a nie apel Sokole_oko. Nie doczytałam. Dziękuję za wyjaśnienie. Co do tych nowych wieści od Rutkowskiego, też uważam, że nie ma co za bardzo wierzyć, że coś się wyjaśni, ile już tego było: dwóch chłopaków szarpiących dziewczynę, znaleziony ręcznik, znaleziony niby p. Ręcznik, poszukiwania w miejscu, gdzie może coś być etc. etc.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2010-08-17 o 19:20 |
|
|
|
#436 |
|
Konto usunięte
|
byłam jeszcze w poprzednim wątku, ale przez te kłótnie odechciało mi się w ogóle wchodzić i jakoś zapomniałam o tej całej iwonie.
nie chce mi się przeglądać prawie 30 stron [końcówka poprzedniego i cały ten]. coś ruszyło?
|
|
|
|
#437 |
|
Zakorzenienie
|
Wystarczy ostatnie wpisy tu przejrzeć
![]() Rutkowski mówi, że ma świadka, który może dużo wnieść do sprawy.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
#438 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#439 |
|
Zakorzenienie
|
(Nie)dziękuję. Niewiedza jest straszna. Niby był pogrzeb, ale jak się nie widziało ciała, to czy ma się pewność? Od kilku lat matka tego człowieka zastanawia się czy chce wykonać ekshumację. Ale jeżeli okaże się, że nie ma żadnych zwłok? Jakie to jest głupie... ehh..
A żeby nie było offtopu - Ten człowiek mógł być tak pijany, że nie skojarzył, że za kimś idzie. A może jemu też się coś stało?
|
#440 |
|
Zakorzenienie
|
Tak. Innej titiny na forach jeszcze nie widziałam ![]() Filmik jest u mnie w stopce. Niestety dali ten z drobnymi błędami, szybcy byli, nie zdążyłam poprawić
I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks. Edytowane przez titina Czas edycji: 2010-08-17 o 19:38 |
|
|
|
#441 |
|
Przyczajenie
|
Martwie sie zeby nie było tak jak z zaginiona 3 lata temu Joanna Surowiecką.Poszukiwania na duzą skale,rozne tropy..a dziewczyny jak nie bylo tak nie ma..Najgorsza jest chyba ta niepewnosc;(
|
|
|
|
#442 |
|
Zakorzenienie
|
dziś w Gazecie Krakowskiej napisali o Iwonie
nic nowego, ale sam fakt - wzmianka na południu - to już coś
|
#443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Coś mi się nie ładuje ten wywiad z Rutkowskim. Ehhh...przykra sprawa. Rutkowski pewnie niedługo wróci do Gdańska to może pojawi się jakiś nowy artykuł i wieści...
|
|
#444 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny wysłałabym maila do mojej lokalnej gazety ale nie wiem co w nim napisać?
Pewnie plakat o zaginięciu, dodatkowo jej inne zdjęcie i co dalej?
|
|
#445 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba jeszcze nie było:
http://www.wiadomosci24.pl/artykul/z...ic_154778.html http://www.se.pl/wydarzenia/kronika-...ej_150299.html http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs....WIAT/638460026 http://www.nto.pl/apps/pbcs.dll/arti...WIAT/184991534 http://www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll...WIAT/942147417 Fakt napisał kretyński artykuł wyssany nie wiadomo skąd na podstawie głupiego wpisu jednej lidii a teraz wszyscy go cytują.... żenujące...
I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks. Edytowane przez titina Czas edycji: 2010-08-17 o 20:08 |
|
|
|
#446 |
|
Zakorzenienie
|
Napisali w artykule o filmiku na youtubie??
|
#447 |
|
Rozeznanie
|
Dlatego nie wklejałam tych durnych artykułów żebyście się nie denerwowały bo są tam same bzdury i wszystko poprzekręcane :/
|
#448 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a jak postępy z filmikami w obcych językach?? Tłumaczenia są,wystarczy podmienić slajdy.
|
#449 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A macie pomysł gdzie umieścić te filmiki w obcych językach?
|
|
#450 |
|
Zakorzenienie
|
No na pewno na youtubie,tylko trzeba pamiętać,aby tytuł filmiku też był w danym języku.
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:46.

おはよう!