Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 14 - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-17, 18:39   #2311
sudenly
Zakorzenienie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 14

ja mam właśnie okres i pewnie nic z tej mojej uderzeniówki nie wyjdzie...

If You're Going Through Hell, Keep Going

sudenly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-17, 18:41   #2312
aniula47
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aleksandra_M Pokaż wiadomość
ja tez pieke bez skrobii, a jak wyciagam z piekarnika, to przykrywam blaszke duzym talerzem, odwracam i przykladam recznik papierowy ... czasem gruba warstwe. wtedy jak ostygnie to jest wilgotny, ale nie mokry, rozlazly
a pieke zawsze ze slodzikiem SUSSINA GOLD, on jest specjalnie do pieczenia.... z innym sie boje
no i dziekuje

a gdzie kupiłaś ten słodzik SUSSINA GOLD?
patrzyłam za nim w realu i go nie było może w careforre albo tesco go dostanę? - nie ma u mnie kauflandu orientuje się któraś z Was może?

co prawda nie wiem czy ten z lidla się nadaje do pieczenia
na opakowaniu jest napisane do słodzenia zimnych i gorących napoi
w składzie nie ma aspartamu

----------------------------------
DZIDZIA
aniula47 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-17, 18:47   #2313
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Agnese69 Pokaż wiadomość

Sussina Gold. A jak u Ciebie w UK nie ma takiego, to szukaj takich, w których nie ma aspartamu. I jeszcze jedno. Jeśli słodzik nadaje się do pieczenia to na opakowaniu widoczny jest wypiek jakowyś najczęściej - babeczka alboco. Bo aspartam się do pieczenia nie nadaje.
Agnese sussina gold zdecydowanie on. Przetestował inny przeznaczony do ciasta i faktycznie był blee, jakiś gorzki, do bani. Kiedyś czytałam, że dziewczyną ciasta nie smakują, bo gorzkie wychodą. Już wiem czemu tak było, sussina górą

---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ----------

Cytat:
Napisane przez aniula47 Pokaż wiadomość
patrzyłam za nim w realu i go nie było może w careforre albo tesco go dostanę? - nie ma u mnie kauflandu orientuje się któraś z Was może?
dostaniesz go w Kauflandzie za 6zł i w aptece za 9zł

21.03 Dukan drugie podejście

Wspominamy tylko to, co nigdy się nie wydarzyło
avataris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-17, 18:55   #2314
zlotqo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez songoma Pokaż wiadomość
kilka pytan:
gdzie kupujecie ten ser Złota Rosa?
i..
na serio tyle slodzicie sernik?X_X
ja osobiscie slodze gora dwie lyzeczki, nie jest w prawdzie po tym mega slodki, ale smakuje mi bardziej taki stonowany. z jakims fajnym aromatem :P
jak robicie sernik malinowy, to po prostu lidlowy sok do sera?
i ostatnie - czy sa jakies rewelacyjne produkty w auchanie? bo bede niedlugo mieszkala niedaleko i pewnie bede jezdzila wymiennie tam i do tesco

AHA!
wpadlam na pomysl zalozenia grupy na facebooku dla nas, jesli oczywiscie korzystacie i jestescie zainteresowane cos a la Wizażowe Dukanki?
co powiecie?

świetny pomysł jestem najbardziej za!

moje kochane, zaraz się posram ze szczęścia. mianowicie coś tknęło mnie aby przeprowadzić test ubraniowy nr jeden którym są moje butelkowozielone jeansy, roz 40, które od dwóch lat leżały w szafie gdyż wkładałam je do kolan i nie dało się wyżej dziś... włożyłam je na tyłek jak ostatnio a do tego ZAPIĘŁAM dżisas krajst, kocham Cię wujku Dukanie !!!

no, a teraz mam pytanie. czy kotlety sojowe mogę na PP czy tylko na PW?

ah.

szczęśliwa mężatka od 3.09.11

zapraszam na mój blog o tematyce urodowej -
http://merczens.blogspot.com
zlotqo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-17, 18:58   #2315
sweeney
Zakorzenienie

GG do sweeney

Cytat:
Napisane przez sudenly Pokaż wiadomość
Z takim podejściem na pewno

sweeney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-17, 18:58   #2316
sudenly
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zlotqo Pokaż wiadomość

moje kochane, zaraz się posram ze szczęścia. mianowicie coś tknęło mnie aby przeprowadzić test ubraniowy nr jeden którym są moje butelkowozielone jeansy, roz 40, które od dwóch lat leżały w szafie gdyż wkładałam je do kolan i nie dało się wyżej dziś... włożyłam je na tyłek jak ostatnio a do tego ZAPIĘŁAM dżisas krajst, kocham Cię wujku Dukanie !!!

ah.
super ! niedługo w 38 się zmieścisz zazdroszcze

Stary 2010-08-17, 19:00   #2317
KAJA-B
Raczkowanie

GG do KAJA-B

A gdzie się podziała Mirkaaa - moja siostra od rzucania fajek??? Coś ostatnio jakby nieobecna

---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ----------

Cytat:

ah.

Gratulacje !!! Takie sytuacje najlepiej chyba świadczą o zrzuceniu sadełka

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12-13-14-15 (cel nr I) -16-17-18-19-20 (cel nr II) -21-22-23 (cel nr III)
KAJA-B jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-08-17, 19:00   #2318
Agnese69
Zadomowienie

Cytat:
dziekuje
powiem Wam, ze mam staz w tak durnej firmie, w takim beznadziejnym dziale (tzn kadry sa ok, lubie ta prace, swoje obowiazki, kontakt z pracownkami itp) ale niektore osoby i atmosfera jaka stwarzaja.... do kitu...
a dzis to juz w ogole bylo przegiecie po calosci.... zostalo mi dokladnie 2 miesiace.. i juz czekam konca... licze dni... juz nie chce tam chodzic!!!!
nic nie moge zrobic, moge tylko przeczekac, ale .... no wlasnie... meczyc sie 2 miesiace ? a i tak jestem czarna owca, beznadziejna, glupia itp... k...a mac.... nawet nie chce u nich dostac umowy, nawet na to nie licze, niech sie wala na ryj

---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ----------

wiecie jaka mialam mysl jak wracalam do domu z pracy? zjem sobie ziemniaki, a potem czekolade, w koncu nalezy mi sie chociaz jedna przyjemnosc w ciagu dnia....

ale doszlam do domu i stwierdzilam, ze poswiecac miesiac diety przez durne krowy to nie!! co to to nie!! nie dam sie.. zjadlam proteinowy obiadek, proteinowy deserek, pije cole light i jeszcze mnie korci na grzech, w zoladku swidruje, ale nie poddam sie przez glupie cipy!!! za dwa miesiace odejde stamtad jako madrzejsza o pol roku nauki szczuplizna i powiem im w twarz ze dobrego slowa o firmie to ja powiedziec nie moge!! zwlaszcza o mojej kierowniczce, ktorej nawet przyjaciolka ( a moja lekarka, ktora pisze mi L4 i wie przez kogo) uwaza ze "cos niedobrego sie dzieje"!!!!!

---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ----------

ale walnelam monolog!!
dziekuje ze Wam moge sie wyzalic ze wszystkiego!!
dziekuje za Wasze wsparcie, dobre slowo, baciki jak trzeba, jestescie takie moje wirtualne przyjacioly
szkoda ze na kawe nie mozemy razem isc

no, dobra starczy... ide lezec z cola light
Biedna...
Pamiętam jeszcze moją pracę, z której wiałam jak oparzona przez jedną taką zdzirą, która mi życie zatruła skutecznie... Oj, ile ja przez nią łęz wylałam w kiblu, ile nerwów zjadłam, ile godzin przesiedziałam po godzinach naprawiając jej "błędy" popełnione celowo na moim haśle w kompie... A to bank był, duuuuże pieniądze cudze... Stwierdziłam w końcu, że pomimo dobrej pensji nawet jak na żółtodzioba, zbyt dużym dla mnie ryzykiem jest pracować tu i narażać się, że któegoś dnia w końcu przyjdzie mi spłacać cudze ogromne pieniądze i że ona jest Product Managerem, a ja tylko asystentką, więc kto ma rację w sporze? Odpowiedź była jasna - złożyłam wymówienie. I od tamtej pory przysięgłam sobie, że nikt więcej, w żadnej pracy i za żadne pieniądze nie będzie m nie już nigdy poniewierał. W nowej pracy, w której szczęśliwie pracuję do dziś, mój szef ówczesny raz jeden jedyny próbował podnieść na mnie głos. I więcej już nigdy tego nie zrobił po mojej wdzięcznej reakcji Powiedziałm mu wtedy, że to, że jest moim szefem nie daje mu prawa do podnoszenia na mnie głosu i że choćby był samym papieżem to również takiego prawa by nie posiadał. Jeśli ma do mnie zastrzeżenia to niech mi je przekaże ludzkim tonem i że im on głośniej mówi, tym ja słabiej słyszę... Przeprosił mnie za krzyki, powiedział spokojnym tonem, jakie wątki ma do mnie (miał zresztą rację) i od tamtej pory zawsze już ewentualne zgrzyty załątwialiśmy niemal szeptem Fajny gość w sumie był. Potem go nowa włądza wywaliła, a ja zajęłam jego miejsce i przysięgam, przysięgam, że go nie wygryzłam, w ogóle byłam w takim szoku, że nie wiedziałam jak się nazywam i też już się niemal razem z nim pakowałam, a tu mi przychodzi ten nowy i mówi, że ja zajmuję miejsce mjego szefa.

Ot, taki mały offtopik
Tak Cię chciałam pocieszyć, że i ja pamiętam takie wpierdule służbowe i że potem się to zmienia i człowiek może naprawdę fajnie trafić...
Tak więc uszy do góry. Jeszcze tylko 2 miechy. Ale za to im pokażesz
Agnese69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-17, 19:02   #2319
Aleksandra_M
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aniula47 Pokaż wiadomość

co prawda nie wiem czy ten z lidla się nadaje do pieczenia
na opakowaniu jest napisane do słodzenia zimnych i gorących napoi
w składzie nie ma aspartamu
w aptece. a jak nie bedzie to popros o zamowienie bedzie na drugi dzien ja placilam 8,99zl w ulubionej aptece
Aleksandra_M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-17, 19:03   #2320
zlotqo
Zadomowienie

aj dziewczyny, 38 to moje marzenie co prawda te spodnie są silnie obcisłe i usiąść byłoby w nich trudno ale i tak sie cieszę bo widać efekty są, i to niezłe także dukajmy wytrwale a będzie nam dane. amen.

Stary 2010-08-17, 19:04   #2321
Aleksandra_M
Zadomowienie

AGNESE
dziekuje
Stary 2010-08-17, 19:04   #2322
mamawmw
Raczkowanie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do mamawmw Send a message via Skype™ to mamawmw

Agnese 69 dziekuje za odp o slodziku
ja znow 10km walnelam na rowerku juuupiiii do juterka dukaneczki cmok cmok
II Faza 71->21.08przerwa od10.11.start 70 -> ->cel 60
mamawmw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-17, 19:10   #2323
Agnese69
Zadomowienie

Cytat:
dziewczyny jakieś głupie myśli mi przychodzą do glowy ze nic nie schudne, ze ta dieta mi nie pomoze itp itd....w ogole jakis mam dzis lipny dzien...dopiero drugi dzien a ja mam dosc
Spoko. Wszystkim pomaga to i Tobie pomoże
Tylko grzecznie słuchaj Papcia Duka. Wiesz: wszystko albo nic.
Stary 2010-08-17, 19:11   #2324
CzarnaKropka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez missines Pokaż wiadomość
Kochana na brzuch i inne partie ciała przyjdzie czas - czekaj cierpliwie.
Dukasz 0d niedawna, prawdziwe spalanie tłuszczu zaczyna się właśnie tak po 2-3 tygodniach
Ok, skoro tak mówisz, to pozostaje mi Ci zaufać (i oczywiście Dukanowi)

Cytat:
Napisane przez sweeney Pokaż wiadomość
Z takim podejściem na pewno
dokładnie!

zlotqo wow, super takie coś to megamotywuje do dalczego dukania

Kobietki, co polecacie na zaparcia? nic mi nie pomaga Otręby, parafina, herbatki
CzarnaKropka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-17, 19:12   #2325
songoma
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez avataris Pokaż wiadomość
songoma ser kupisz w tesco, leclerku, carrefourze
seri serio z tym słodzikiem. Oczywiście sernik mam na 3 dni, wychodzi po 1/3 łyki skrobi na dzień i po 1/4 szklanki słodziku na dzień. Dukan nigdzie nie napisał, że trzeba ograniczać słodzik, chyba już sól jest gorsza. Wychodzi pyszny sernik i człowiem ma fantastyczny nastrój po nim
wlasnie ostatnio szukalam w tesco i nie znalazlam, dlatego wzielam tescowy.:<
a jesli chodzi o slodzik, to wiem, wiem, ze nie ma ograniczen, dziwie sie bo slodze o wiele mniej a i tak wydaje mi sie slodkie nie moge sobie wyobrazic jak smakuje ten sernik po takiej ilosci slodziku - tolerancja na slodycz chyba mi spadla, chociaz do czasu przed dieta nigdy nie mialam z nia problemu, potrafilam wciagnac pol kilo michalkow i mnie nie zmulilo ;P
anyway, robie wlasnie eksperyment - zostaly mi serki homo a jutro jade do domu, wiec coby sie nie zmarnowaly - robie z nich sernik x_X nie wiem co z tego wyniknie, masa jest gestsza, wiec nie powinien byc taki mokry, a na wierzch dalam troche masy kakaowej - zobaczymy co to bedzie
w kaulandzie jak bylam nie bylo suissiny, dlatego wzielam ten sweety gold czy jakos mu tam, bo nie pamietalam nazwy tylko ze mowilyscie ze w sloiku i w kauflandzie moze trafie na nia jeszcze kiedys.
songoma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-17, 19:15   #2326
aniula47
Zakorzenienie

Cytat:
w aptece. a jak nie bedzie to popros o zamowienie bedzie na drugi dzien ja placilam 8,99zl w ulubionej aptece

jutro pójdę do apteki dziękuje

----------------------------------
DZIDZIA
aniula47 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-17, 19:20   #2327
zlotqo
Zadomowienie

Cytat:
wlasnie ostatnio szukalam w tesco i nie znalazlam, dlatego wzielam tescowy.:<
a jesli chodzi o slodzik, to wiem, wiem, ze nie ma ograniczen, dziwie sie bo slodze o wiele mniej a i tak wydaje mi sie slodkie nie moge sobie wyobrazic jak smakuje ten sernik po takiej ilosci slodziku - tolerancja na slodycz chyba mi spadla, chociaz do czasu przed dieta nigdy nie mialam z nia problemu, potrafilam wciagnac pol kilo michalkow i mnie nie zmulilo ;P
anyway, robie wlasnie eksperyment - zostaly mi serki homo a jutro jade do domu, wiec coby sie nie zmarnowaly - robie z nich sernik x_X nie wiem co z tego wyniknie, masa jest gestsza, wiec nie powinien byc taki mokry, a na wierzch dalam troche masy kakaowej - zobaczymy co to bedzie
w kaulandzie jak bylam nie bylo suissiny, dlatego wzielam ten sweety gold czy jakos mu tam, bo nie pamietalam nazwy tylko ze mowilyscie ze w sloiku i w kauflandzie moze trafie na nia jeszcze kiedys.

ja mam sweetie gold i nie jest najgorszy. ale spróbuję ten drugi jak będzie.

a co do kotletów sojowych to pytam jeszcze raz, mogę na PP? czy tylko na PW?

Stary 2010-08-17, 19:20   #2328
blackhardcore
Raczkowanie

Witam dukanowo, gratuluje spadkow. normalnie zwalniacie tempo widze, nie wiem czy kogos brakuje na formu albo co??!! albo zapal mniejszy do wspolnego dukowania o nieee... nie robcie mi tego!
wlasnie pieka mi sie bulki dukanowe, znudzily mi sie troszke spalone placki(ostatnio cos mi sie pala), zweglone ciutke nie smakuja tak dobrze.
dzis jadlam co prawda "przypalone" ale dosypalam przyprawy korzennnej, pyyychotka
do tego wiesniak i moidzio sniadanie. nawet jak zerwe z dukanem wiem ze nie ktore potrawy zostana w moim zyciu na amen
Stary 2010-08-17, 19:24   #2329
Agnese69
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karmelek :) Pokaż wiadomość
Witam wszystkie dukające
Chętnie się dołączę, trochę mi się przytyło, a latem powinno być chyba odwrotnie, prawda?
Próbowałam jeść 5-6 posiłków co 2-3h, ale niestety nie wychodzi mi to, bo uwielbiam jeść niestety...
Właśnie ściągnęłam książki o Dukanie i zabieram się do czytania, a tutaj mam nadzieję, że znajdzie się dla mnie miejsce
A zapomniałabym - czy naprawdę to jest tak, że nie trzeba się ograniczać z jedzeniem? Wcześniej właśnie na tym polegały diety które stosowałam, więc to mnie zaskoczyło..Oczywiście wiadomo, że mówię tutaj o nieograniczaniu się z białkiem
pozdrawiam
Witaj.
Motto Papcia DUka: "Im więcej jesz, tym szybciej chudniesz" Oczywiście chodzi o jedzenie produktów dozwolonych na poszczególnych fazach

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-17, 19:28   #2330
Aleksandra_M
Zadomowienie

Cytat:
ja mam sweetie gold i nie jest najgorszy. ale spróbuję ten drugi jak będzie.

a co do kotletów sojowych to pytam jeszcze raz, mogę na PP? czy tylko na PW?
wg mnie sojowe -> soja = warzywo -> na PW
Stary 2010-08-17, 19:28   #2331
songoma
Raczkowanie

dziewczyny, jesli ktoras ma facebooka i ochote ->
http://www.facebook.com/?sk=23618316...06967836027777
zrobmy rozrobe rowniez na facebooku
songoma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-17, 19:29   #2332
Aleksandra_M
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez blackhardcore Pokaż wiadomość
Witam dukanowo, gratuluje spadkow. normalnie zwalniacie tempo widze, nie wiem czy kogos brakuje na formu albo co??!! albo zapal mniejszy do wspolnego dukowania o nieee... nie robcie mi tego!
wlasnie pieka mi sie bulki dukanowe, znudzily mi sie troszke spalone placki(ostatnio cos mi sie pala), zweglone ciutke nie smakuja tak dobrze.
dzis jadlam co prawda "przypalone" ale dosypalam przyprawy korzennnej, pyyychotka
do tego wiesniak i moidzio sniadanie. nawet jak zerwe z dukanem wiem ze nie ktore potrawy zostana w moim zyciu na amen
no wlasnie nie wiem co sie tu dzieje.... ja caly czas (oprocz czasu w pracy, bo zapiernicz nieziemski a i dowiedzialam sie ze jest zlacenie dla IT zeby podgladali mnie i kolezanke co na necie robie )
urlopuja sie chyba wszystkie takim to dobrze....
ale ja jestem, mozesz na mnie liczyc... kopne Cie tam gdzie trzeba w razie W
Stary 2010-08-17, 19:30   #2333
zlotqo
Zadomowienie

Cytat:
wg mnie sojowe -> soja = warzywo -> na PW
a chciałam pochrupać do filmu no trudno. dzięki

ja już na fejsbuku jestem

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-08-17, 19:33   #2334
Agnese69
Zadomowienie

Cytat:
no wlasnie nie wiem co sie tu dzieje.... ja caly czas (oprocz czasu w pracy, bo zapiernicz nieziemski a i dowiedzialam sie ze jest zlacenie dla IT zeby podgladali mnie i kolezanke co na necie robie )
urlopuja sie chyba wszystkie takim to dobrze....
ale ja jestem, mozesz na mnie liczyc... kopne Cie tam gdzie trzeba w razie W
O przepraszam, a ja to co? PIES? Też tu jestem, nie dało się zauważyć po epistołąch na pół strony?
Stary 2010-08-17, 19:36   #2335
Aleksandra_M
Zadomowienie

musze sie Wam znowu moim TŻ pochwalic!!! wyobrazcie sobie, mowie do niego "kochanie. wez mnie zmotywuj jakos zebym odzyskala 100% poczatkowego zapalu...." a on mysli mysli mysli... i w koncu mowi... "wez sie zacznij odchudzac bo wygladasz jak BOCZEK (z Kiepskich)... nie wierzysz? porownaj zdjecia co Ci robilem miesiac temu i jego foty na necie!)
czyz on nie jest kochany?? normalnie kocham go dwa razy mocniej niz godzine temu!!

---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ----------

Cytat:
Napisane przez Agnese69 Pokaż wiadomość
O przepraszam, a ja to co? PIES? Też tu jestem, nie dało się zauważyć po epistołąch na pół strony?
nie pies, ino łajza
epistoly łuahahahhaha zacznij pisac listy apostolskie
Mamuska, jestes cudowna, wiesz?
Stary 2010-08-17, 19:38   #2336
Agnese69
Zadomowienie

Urocze...
Ale grunt, że skuteczne, co?
Hi hi hi

---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ----------

Znaczy że ja? Cudowna?
O Boszszsze! Nie pamiętam kiedy ktoś tak do mnie mówił...
Stary 2010-08-17, 19:42   #2337
sudenly
Zakorzenienie

sory dziewczyny że wam tak zrzędzę ale zaparłam się i dam radę bo niesamowicie mnie motywujecie, szczególnie pisząc o swoich sukcesach teraz uciekam.dobranoc

Stary 2010-08-17, 19:46   #2338
broadwaydream
Wtajemniczenie

Dzień dobry Piękny dzień dzis! Kupiłam sobie dwa dobrze dobrane staniki (specjalnie pojechalam do takiego sklepu) z ktorych jestem mega zadowolona, oraz moją pierwszą w życiu czerwoną wsciekle szminkę, bossska . Poza tym czuje, że ciuchy są na mnie coraz luźniejsze, choć waga ta sama. Spodnie, ktore kupilam miesiąc temu (42 rozmiar) już mi lecą z tyłeczka i musze je spinac paskiem. Także warto dukać!
Pozdrawiam dziewczynki

Aleksandra_M: Nie martw sie glupim stazem, niedlugo sie skonczy a ty wyjdziesz z firmy juz szczuplutka i szczesliwa z zycia

Cytat:
Napisane przez Pikaboom Pokaż wiadomość
Tak w ogóle to wkurza mnie większość ludzi w robocie. Gdy zaczęłam się odchudzać to było gadane, że mi się nie uda, że się przełamię itd. (często za plecami, ale ma się wtyki )...
Jak już tyle schudłam to teraz mi gadają, żebym już przestała się odchudzać, bo już jestem chuda itd. itp. tylko, że jest jeden problem, muszę schudnąć jeszcze 6 kg! Ja nie wiem czy mam się rozebrać na forum urzędu i pokazać im nadmiar tłuszczu, żeby wreszcie dali mi spokój i pozwolili samej zadecydować, kiedy skończyć dietę? Sam Dukan mi wyliczył, że ma spaść 15 i to dla mnie święte jest
Najlepsze jest to, że jak wracam do pracy np. po weekendzie to jestem bombardowana pytaniami "no i jak, przełamałaś się już?" To takie podnoszące na duchu! Czasem mam ochotę powiedzieć im wszystkim, żeby zajęli się swoimi, nierzadko wielkimi dupskami!
Zazdrosni są . To Twoje ciało i ty decydujesz, jak chcesz by wyglądało. Nie przejmuj sie i dukaj grzecznie dalej

Cytat:
Ja zaczynałam uderzeniówkę mając ostatni dzien PMS a 2 U dnia miałam już @, jak widzisz, dukam sobie już 3 miesiące, przykładnie i jestem dużo lżejsza i dumna z siebie, także nie narzekaj, dukaj!

Cytat:
dziewczyny, jesli ktoras ma facebooka i ochote ->
http://www.facebook.com/?sk=23618316...06967836027777
zrobmy rozrobe rowniez na facebooku
Jednak chyba wolę być anonimowa, a na forum się trochę jeszcze tak czuję
Stary 2010-08-17, 19:46   #2339
blackhardcore
Raczkowanie

A no Wy dwie, zawsze obecne, ale pare osob mi zniknelo. czyzby III? tak szybko?
bylam dzis na badaniach-narazie krwi wiecie co za gula mnie dźgała dzisiaj? 3x sie wkuwala w zyle i za kazdym razem mowi"nie jestem w zyle" wiec wzielam zascinelam mocniej ta gumke na rece, i sama musialam se ja znalesc!!! kpina!!!

pozniej zemdlalam i wszyscy nade mna stali w przychodni. ale wstyd!! hahaha
Stary 2010-08-17, 19:54   #2340
Agnese69
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez blackhardcore Pokaż wiadomość
A no Wy dwie, zawsze obecne, ale pare osob mi zniknelo. czyzby III? tak szybko?
bylam dzis na badaniach-narazie krwi wiecie co za gula mnie dźgała dzisiaj? 3x sie wkuwala w zyle i za kazdym razem mowi"nie jestem w zyle" wiec wzielam zascinelam mocniej ta gumke na rece, i sama musialam se ja znalesc!!! kpina!!!

pozniej zemdlalam i wszyscy nade mna stali w przychodni. ale wstyd!! hahaha
No wiesz co, Ty to niezły numer jesteś. Najpierws sobie sama krew pobrałą niemalże, a potem zemdlała... No pięknie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości