|
|||||||
| Notka |
|
| Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1561 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Hurtownia Awanti - wątek PLOTKOWY
Cytat:
i chciałam zapytac, czy te podane ceny są ostateczne czy jeszcze trzeba do nich coś doliczyc? przepraszam za takie pytanie, ale pierwszy raz będę coś zamawiac z hurtowni. i jak jest z jakością tych rzeczy? Edytowane przez olagroch Czas edycji: 2010-08-17 o 15:45 |
|
|
|
|
#1562 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Chciałam wiedzieć z czego jest wykonana i jak długa jest?! Na All jej niestety nie ma żeby zbadać
|
|
|
|
|
#1563 |
|
Zakorzenienie
|
szczerze wątpie, że udzielą Ci takiej odpowiedzi. Mają na pewno zbyt wiele na głowie jako hurtownia, żeby komuś udzielać takich informacji.
|
|
|
|
#1564 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zwłaszcza, że wczoraj u nich robiłam zamówienie i już dziś przyjęli je do realizacji, a na pytanie nic nie odpisali.No trudno, może pójdę na ryzyko i zamówię ją w ciemno
|
|
|
|
|
#1565 |
|
Zakorzenienie
|
ale się wstrzeliłaś bardzo szybko ci przyjęli do realizacji
ja kiedyś jak sama u nich zamawiałam to po kilku dniach ciszy musiałam zadzwonić, zapytałam o zamówienie a oni mnie o meila i dopiero wtedy odpisali
|
|
|
|
#1566 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() oznacza to jedynie to, że przyjęli Twoje zamówienie "do wiadomości" |
|
|
|
|
#1567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeśli poniżej do każdej rzeczy należy doliczyć dodatkowo 10 zł
|
|
|
|
|
#1568 |
|
Zakorzenienie
|
Piszę tu, a nie w wątku zamówieniowym, bo nie chcę tam robić jeszcze większego bałaganu, ale chciałabym zwrócić uwagę na to, że na zamówieniowym znowu jest wysyp postów-śmieci. Jakieś prośby o przygarnięcie do zamówienia itp. A już najbardziej rozwala mnie podawanie od razu rzeczy, jakie by się chciało zamówić, chociaż nie jest się w żadnym zamówieniu
![]() Dziewczyny, pomyślcie, zanim napiszecie! Czy tamten wątek nie może być czysto-zamówieniowy i składać się jedynie z postów organizatorki zamówienia oraz zgłoszeń i zamówień osób przyjętych do zamówienia? Wtedy na prawdę łatwiej byłoby się połapać, kiedy jest organizowane zamówienie. Wystarczyłoby mieć wątek w subskrypcji, a gdy tylko coś by się w nim działo - wiedziałybyśmy, że jest jakieś zamówienie. Chyba po to są dwa wątki - zamówieniowy i plotkowy - żeby tam zamawiać, a tu dyskutować. Dobra, przyznam, że piszę ten post trochę pod wpływem emocji, bo już dwa zamówienia przegapiłam przez to, że już nie chce mi się ciągle otwierać wątku zamówieniowego, bo ostatnio, co go otworzę, widzę same prośby o zamówienie. Edytowane przez Magdallen Czas edycji: 2010-08-17 o 20:23 |
|
|
|
#1569 |
|
Zakorzenienie
|
Magdallen masz całkowitą rację!
Dziewczyny opanujcie się... tutaj sobie możecie pisać do wali. A w wątku zamówieniowym, jak zamówienie nie jest organizowane to i tak nikt nigdy was nie przyjmie. Zapisy są po ogłoszeniu organizatorki a nie przed. Na próżno śmiecicie tylko. Poza tym.. no z zamówienia na 10 osób nagle się 10 osób nie wycofa, góra jedna albo dwie ale to też rzadko. Pomyślcie trochę. Jak będzie miejsce to organizatorka sama to ogłosi.
|
|
#1570 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny często się zdarza że dostajecie inny rozmiar niż zamawiałyście?
|
|
|
|
#1571 |
|
Zadomowienie
|
Witam
![]() Czy ktos posiada zdejcia real rzeczy zalaczonych w zalaczniku? bardzo mi zalezy ![]() lub jest chociaz w stanie powiedziec cos o jakosci tych rzeczy ![]() Mam rowniez pytaniee: wyczytalam ze czasami nie oprzysylaja prawidlowych rozmiarow. Czyli mozlwie jest jest zamowie rzeczy w rozmiarze L a dstane np w S .. ? Pozdrawiam ![]()
|
|
#1572 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Są to rzeczy z nowej dostawy i czekamy na nie dopiero. Szansa na dostanie S jest, bo czasem rzeczy różnią się naprawdę niewiele i zdarzy się, że tak wyślą. ---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- Szału można dostać z tym wątkiem zamówieniowym ![]() To samo jest na keratynie ![]() Człowiek chce zajrzeć, bo może coś z zamówieniem wiadomo, a tam setki bzdurnych maili
|
|
#1573 |
|
Zakorzenienie
|
estre
taa.. też to zauważyłam na kreatynce normalnie człowiek widzi, że nowa wiadomość w wątku i już sie cieszy, że może zamówienie.. ale nieee to tylko 20 dziewczyn postanowił sobie pisać, że są chętne chociaż nikt na to nie spojrzy kończy się to tym, że jak naprawde jest zamówienie to człowiek przeoczy Poza tym - my wiemy tylko samo o tych ciuchach co każdy, jakby większość z tych osób chociaż wysiliła się na tyle, żeby dotrzeć do konta awanti na allegro to by nie było głupich pytań ;/ Połowa tych ciuchów tam jest, można sprawdzić wymiary => a namiary są w wątkach. Tak trudno poszukać samemu ? Tak samo z jakością. My też tego nie wiemy bo skoro jeszcze ich nie dostałyśmy to chyba nie wywróżymy. W wątkach są statusy zamówień i nie trudno się domyślić że ciuszek X do nikogo jeszcze nie dotarł. Poza tym 75% tych ubran to np. New Yorker, Bershka, H&M... no to przecież chyba każdy wie jaka jest jakość w tych sklepach bo to zwykłe sieciówki.
|
|
#1574 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie
|
#1575 |
|
Zadomowienie
|
mi tez do tej pory nie udało się załapać na zamówienie
hihihh a moze karnety powinny być ![]()
|
#1576 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() i specjalnie cytuje, żeby przypadkiem nikt nie przeoczył
|
|
#1577 |
|
Raczkowanie
|
wiem że na 100% ta informacja tutaj jest ale nie chce mi sie przeglądać całego wątku czy może ktoś podać linka na sprzedaże tej hurtowni na allegro bo nie moge znaleźć
![]() Przepraszam już znalazłam
Maybe some women aren't meant to be tamed. Maybe they need to run free until they find someone just as wild to run with them.’ Edytowane przez Martitka3006 Czas edycji: 2010-08-17 o 19:47 |
|
|
|
#1578 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
może napiszesz żeby wszyscy już wiedzieli? (w tym także ja) |
|
|
|
|
#1579 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1580 |
|
Zakorzenienie
|
Dodali te piżamki z La Senzy z krówką znowu, są wszystkie rozmiary, a my już zamówiłyśmy
Wcześniej były tylko XS i bałam się, że nie wlezę
|
#1581 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
]w ogóle to mogliby zdjac te marynarki atmo z galerii bo mi tylko nerwy psują.. po co one tam wiszą skoro ich nie mają ?
|
|
|
#1582 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1583 |
|
Zakorzenienie
|
Nooo...
Może paczuszka już leci do Brydzi
|
#1584 |
|
Zakorzenienie
|
oby
a tak wogóle ciekawe kiedy następna dostawa hihi ?a co do tego wątku z zamówieniami to mnie szlag trafia jak ciągle widzę, że ktoś napisał i ciągle wchodzę bo myślę, że może przeoczyłam coś w sprawie zamówienia itp a tu kolejne zgłoszenie ... |
|
|
|
#1585 |
|
Wtajemniczenie
|
75 zł na allegro chcą za ten szary sweterek ! obłęd.
http://allegro.pl/item1185918064_tal...jesien_xs.html
|
#1586 |
|
Kokon pro
|
ha Brydzia juz ma ciuchy
|
|
|
|
#1587 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie miałam to pisać
![]()
|
|
|
|
#1588 |
|
Kokon pro
|
mam nadzieje, ze reszta tez jest z tych dobranych
|
|
|
|
#1589 |
|
Zakorzenienie
|
oby
![]() ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- a tak w ogóle BRYDZIA jesteś wielka ![]()
|
|
|
|
#1590 |
|
Kokon pro
|
zgadzam sie
nasza wybawczyni eh nie ma tej spodniczki a szkoda dobrze ze kupilam inna wczoraj z topshopu
|
|
Nowe wątki na forum Moda - Wspólne Zakupy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:42.

ja kiedyś jak sama u nich zamawiałam to po kilku dniach ciszy musiałam zadzwonić, zapytałam o zamówienie a oni mnie o meila i dopiero wtedy odpisali