|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#31 |
Konto usunięte
|
Dot.: Nie objadam się i nie wymiotuję
Dziewczyny, jest trudno, beznadziejnie i do niczego. ale tego typu postami na pewno nie zmienicie nic w swoim nastawieniu. Jest źle, ale nie umiem tego zmienić, chciałabym wyzdrowieć, ale nie robie nic w tym kierunku. Czemu to ma służyć?? KAŻDA osoba bez wyjatku, ktora chce wyzdrowieć, musi stoczyć ze swoją chorobą i nawykami bardzo cięzką walkę. Innej drogi naprawdę nie ma.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Przyczajenie
|
Hej, jestem tu nowa
![]() Ja właściwie nie jestem pewna czy mam anoreksję bulimiczną czy bulimię, mógłby ktoś napisać czym to się dokładniej różni? Też mam już dosyć tego bagna w jakie się wpakowałam. A zaczęło się od "zwykłego, zdrowego" odchudzania.. chęci bycia szczupłą nastolatką, bo z wagą zawsze miałam problemy (ze skrajności w skrajność, z nadwagi w anoreksję, a potem z anoreksji w bulimię/anoreksję bulimiczną). Ja "na szczęście" nie umiem prowokować wymiotów ; D ale biorę środki przeczyszczające (radirex, senes) Mam już dość! Przez to bagno tracę nie tylko zdrowię, ale i młodość ! ! Mam nadzieję, że z tego wyjdę, potencjalnie szanse są dość duże-siedzę w tym "dopiero" 4 miesiące, więć na szczęście nie jestem jeszcze "krytycznym" przypadkiem ; P Ale w grupie siła! Czy jakoś tak..; ) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
u mnie także zaczęło się od zdrowego odchudzania... Dalej tak jest, potrafie etepami jesc zdrowo, regularnie. Chudnę. Wygladam zdrowo, ładnie, uśmiecham się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:18.