|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1171 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. V, pt. Czekamy na dwupaki :D
To ja już po
Dzidziuś ma się dobrze, ma 5 cm i 4 mm. Jestem tylko niepocieszona, bo mąż widział więcej niż ja :P
|
|
|
|
#1172 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze dziewczyny
mialam taka owulacje w sobote, jak nigdy dotad i jednak w 22 dc ![]() przez ten wyjazd nad morze tak mi sie poprzesuwala, ze szok, do tego te ziolka ojca sroki i bam w sobote dchodzic nie moglam, myslalam, ze umre tak mnie jajnik bolal, zreszta caly brzuch, masakra teraz zaciskam kciuki, zeby sie udalo
|
|
|
|
#1173 |
|
Zakorzenienie
|
Tity--> to super wieści
wlasnie mialam pisac, że fajnie masz, że będziesz podglądać maluszka a czemu twój maz widzial wiecej niz ty? nie obrocil ci lekarz monitora?ja jeszcze ten tydzien ide do pracy i urlopik mam bede chodzic bawic malutką niunię do mojej przyjaciółki bo jej mąż juz musi wracac do pracy nie moge sie doczekac ![]() ---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ---------- Agus---> nie chce Cie urazic....zyczę Ci żeby Ci sie udalo, ale jak bedziesz to wszystko tak strasznie przezywac to predzej nerwicy sie nabawisz...Rozumiem, że czlowiek przezywa jak sie stara, a jeszcze jak nie wychodzi - juz ponad rok to przerabiam normalne, że sobie wynajdujesz objawy itd, tez mi sie zdarza tak wkrecać czasem. Ale serio, chyba powinnas troszke wrzucic na luz.
|
|
|
|
#1174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mialam taka straszna owulacje, ze ledwo zylam tylko to napisalam zreszta trzeba zyc nadzieja czy ja napisalam, ze mi smutno?jak @ przylazla? nie w koncu sie uda ![]() przeciez w podpisie nie mam, ktory cykl itp itd
|
|
|
|
|
#1175 |
|
Zakorzenienie
|
Agus--> widocznie jakos "nie tak" odebralam kilka twoich ostatnich postów...moze zobaczylam w nich siebie sprzed kilku cykli
ale skoro masz pozytywne nastawienie to super i na prawde trzymam kciuki zeby bolesna owulka okazala sie owocna
|
|
|
|
#1176 |
|
Zakorzenienie
|
agus kciuki
![]() danika no właśnie jedno robił mi wewnętrzne i pokazywał wszystko mężowi, a mi nic |
|
|
|
#1177 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
o tym mowie ![]() dzieki ![]() ja tez 3mam kciuki a tyymczasem lece na basenik
|
||
|
|
|
#1178 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jak to bedzie w ciazy to ja nie wiem![]() Ciesze sie, ze wyniki sa ok ![]() He, he Kupilam zapobiegawczo kolejne 2 testy, ktore mozna stosowac juz na 6 dni przed spodziewana @, wiec nawet tego 18 powinn byc juz wszystko jasne. Sikam nadal jak opentana , cos tam mnie kluje czasem po lewej stronie ale stwierdzilam, ze to chyba nie jajnik, bo jakos tak wysoko to klucie No i to by bylo na tyle moich objawow Cos mi sie wydaje, ze poprzedni tescior jakis felerny byl niestetyWole nastawic sie na @ niz pozniej plakac w poduche W koncu to by bylo jak strzal w dziesiatke, za pierwszym razem i to tak jeszcze bez szalenstw Rzadko sie to zdarza, oj rzadko![]() Cytat:
Super, ze dzidzia rosnie a obejrzysz ja sobie nastepnym razem, moze juz cos podejrzycie![]() Witam wieczorowa pora Jestem padnieta... Ciezki i pracowity dzien mialam, troszke musialam dzwigac, wiec zwazywszy na oczekiwanie na wiadomy test i wiesci z nim zwiazane, wolalam nie dzwigac zbytnio ciezkich koszy ![]() Nogi to mi z tylka wypadaja Ide cos zjesc
|
|
#1179 |
|
Zakorzenienie
|
Anessa siusianko to bardzo dobry objaw
Ja w terminie @ jakoś tak biegać w nocy częściej zaczęłam. No nie dźwigaj nie, tak czy tak to lepiej nie dźwigać. Później kości na starość bolą :PA z mężem ustaliliśmy, że następnym razem on się kładzie, a ja będę oglądać ![]()
|
|
|
|
#1180 |
|
Zakorzenienie
|
Tity 5cm szczescia
Edit. juz doczytalam.Szkoda,zemalo widzialas.U mojego gina sa 2 monitory - 1na ktory on patrzy, a 2 wisi przed pacjentka Anessa juz sie nie moge doczekac tego 18
|
|
|
|
#1181 |
|
Zakorzenienie
|
aldii nie płytki nie mamy. Nie wiem czy gin ma możliwość nagrywania nawet. Ale wystarczy mi świadomość, że wszystko ok
Zaczynam chyba mieć pierwsze matczyne uczucia. Tak mi się błogo zrobiło wczoraj jak pomyślałam, że sobie taki maluch leżakuje w brzuszku A Wy jak się miewacie z Lu? ![]() Anessa ja też się nie mogę doczekać Twojego testu
|
|
|
|
#1182 |
|
Zakorzenienie
|
Anessa trzymam mocno kciuki za II ![]() Awenturyn ja jutro do gina idę.... od 2 lat nie byłam ..... |
|
|
|
#1183 |
|
Zakorzenienie
|
Tity to zapytaj,bo moze ma mozliwosc nagrania
Ja lubie sobie czasami popatrzec jaka Lu byla maciupka....Weszlismy w etap zabkowania,do tego 1 katarek - wlasciwie furczenie w nosku (chyba od zabkow),od ponad tygodnia nocki sa do |
|
|
|
#1184 |
|
Zakorzenienie
|
hej laseczki
AWENTURYN pewnie ze pamietam mam nadzieje ze wszytsko bedzie dobrze i szybko wyzdrowiejesz kochana napisz jak bedziesz miala te wyniki i co powiedzial lekarz,a jak tam twoj synio? TITY ja jak bylam w ciazy to uwielbialam chodzic na usg i patrzec na Szymka kurcze u ciebie juz 13 tydz jak ten czas leciANESSA trzymam kciuki za testowanko KRETENCJA dobrze ze wyniki masz dobre a jak tam brzunio?
|
|
|
|
#1185 |
|
Rozeznanie
|
Witam dziewczynki
Ja niestety jestem dość zasmucona ponieważ dziś rano dostałam wiadomość, że mój dziadek nie żyje... ![]() Nawet nie zdążyliśmy się pożegnać ponieważ całą swoją rodzinę mam 500 km dalej (na Górnym Śląsku bo stamtąd pochodzę). Wstrząsnęło to mną strasznie ponieważ dziadek nie był jeszcze strasznie stary (miał 76 lat) i zawsze cieszył się dobrym zdrowiem, dbał o siebie a tutaj... przez te upały dopadł go zawał na jego działce... był tam sam, nie miał mu kto pomóc, leżał tam martwy 24h... to takie przerażające. Tak sobie dzisiaj pomyślałam, że dobrze że chociaż zobaczył mojego TŻ, że zdążyłam go jemu przedstawić... Jutro jadę na pogrzeb. Ciężko mi strasznie...
|
#1186 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja ostatnio rok nie bylam i dostalam zje.bke ze cytologie szybko trzeba robic Cytat:
wspolczuje 3maj sie |
||
|
|
|
#1189 |
|
Zakorzenienie
|
Agus no myślę że może nie będzie z***.ki
.... mam nadzieję że nic nie będzie stało na przeszkodzie starankom ![]() Chelsea Elcia i jak ? kiedy startujecie z Tz ze starankami? |
|
|
|
#1190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1191 | ||
|
Wtajemniczenie
|
No, rozbrajacie mnie dziewczyny
![]() Cytat:
Co pol roku przeglad podwozia - obowiazkowo!!Cytat:
![]() Czesc dziewczyny Sikania ciag dalszy... ale chyba to jednak na @ idzie chociaz nigdy tak czesto mi sie nie zdazalo wczesniej![]() No i mierzylam tempke dzis rano... Wiec nie wiem czy to sie liczy![]() Ale nie martwcie sie - zatestuje Tak dla wlasnego spokoju i ... Waszego![]() Kurcze, to juz jutro...!!
|
|
#1192 |
|
Zakorzenienie
|
Chelsea, bardzo mi przykro
Anessa, trzymam kciuki i jutro z rana zaglądam sprawdzić, co tam u Ciebie Elcia, pytasz jak mój brzusio. OLBRZYMI Cała jestem wielka i czuję się jak krowa (w 24 tyg. 10kg na plusie), ale cóż - taki los przyszłej mamuśki
|
#1193 |
|
Zakorzenienie
|
SLONECZKO no na razie czekamy bo jest moja siostra i spi z nami w pokoju wiec jest ciezko no ale w sobote juz wylatuje wiec od soboty
)))))))
|
|
|
|
#1194 |
|
Zakorzenienie
|
ktretencja po rpstu jesteś apetyczną mamuśką
![]() elcia no to do boju!!! ![]() Kurde, a mnie chyba po jeziorze jakiś grzybek dopadł, nie jestem pewna, ale jak coś to pójdę jutro znowu do gina....yhhhh. Miała, któraś z Was w ciąży? Mam globulki Clotrimazol, pisze w ulotce, żeby w I trymestrze nie stosować, to już teoretycznie mogę, ale się boję trochę. |
|
|
|
#1195 |
|
Zakorzenienie
|
Anessa gdzie Ty z tym teściorem jesteś? ja tu zaglądam i żadnych wieści radosnych
![]() Elcia to jaka to by była różnica między dziećmi? 1 rok? ja też tak bym chciała ale nie wiem czy byśmy się zdecydowali, wolałabym zostać postawiona pod faktem dokonanym
Edytowane przez Sloneczko555xxx Czas edycji: 2010-08-18 o 07:50 |
|
|
|
#1196 |
|
Zakorzenienie
|
Tity, no mój mąż tak uważa. Ale ja się czuję gruba niestety
Co do grzybka to ja nie miałam. Jedynie jakieś lekkie podrażnienie na zewnątrz, trochę mnie swędziało. Gin przez telefon doradził mi leczniczy płyn do higieny intymnej Pliva Fem F (kupisz w aptece bez recepty, ok.25zł) i on wystarczył. Ale jeśli masz faktycznie coś więcej, niż tylko podrażnienie to on nie pomoże niestety...
|
#1197 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny...
Ryczalam jak glupia pod prysznicem... SMIALAM SIE I RYCZALAM!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! POKAZALY SIE || Dziewczyny... Jestem najszczesliwsza kobieta na swiecie A na dodatek sama siebie podziwiam, bo TZ jeszcze nic nie wie a ja po prostu kamienna twarz ![]() Wieczorem zrobie fotke tesciora No i wieczorem TZ sie dowie, cos mu dzis wynajde ![]() Wiecie? Kiedy popatrzylam na ta szybko pojawiajaca sie kreske numer 2, to zobaczylam w lustrze piekna kobiete, doskonala... i szczesliwa jak nigdy w zyciu... Pierwszy raz patrze na siebie z zachwytem... Moze to glupie ale tak siebie odbieram No nic dziewczyny, znow tu chlipie a TZ w lazience, wiec trza grac jeszcze troszke i lzy z policzkow precz!! ![]() Buziaki kochane! Porod 27 kwietnia 2011
|
#1199 |
|
Zakorzenienie
|
Anessko no widziałam
Tak się cieszę!!! Czemu nie mówisz jeszcze TŻ? Gratulacje ogromne!!! Super, że tak szybko się udało
|
|
|
|
#1200 |
|
Raczkowanie
|
Chelsea, bardzo mi przykro... Trzymaj się dzielnie
![]() Anessko, gratulacje ogromne! Bardzo się cieszę i zapraszamy do mamuś marcowo-kwietniowych! Elcia, żeby równie szybko poszło, co za pierwszym razem![]() Tity, zazdroszczę (ale tak pozytywnie ) tego 13 tygodnia... U mnie dopiero połowa 7., wizyta u gina za dwa tygodnie, a ja jak na szpilkach bo znów się to wstrętne plamienie wczoraj pojawiło Chociaż z drugiej strony mdłości mam nieprzeciętne-zaczynają się o 6 rano, kiedy to mnie budzą (!), a kończą o 21... I tak całymi dniami jak na kacu, z przerwami na rozmowy z porcelaną (taki hardcore, że naraz buzią i nosem![]() ). Więc może tam wszystko w porządku się rozwija....
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:45.

Dzidziuś ma się dobrze, ma 5 cm i 4 mm. Jestem tylko niepocieszona, bo mąż widział więcej niż ja :P

nie moge sie doczekac
normalne, że sobie wynajdujesz objawy itd, tez mi sie zdarza tak wkrecać czasem. Ale serio, chyba powinnas troszke wrzucic na luz.

zeby bolesna owulka okazala sie owocna 

Co ciekawe - ja w ogóle tego nie czuję... Cóż, lepsze w ciąży za niskie niż za wysokie.
Jak to bedzie w ciazy to ja nie wiem
No i to by bylo na tyle moich objawow
W koncu to by bylo jak strzal w dziesiatke, za pierwszym razem i to tak jeszcze bez szalenstw

Co pol roku przeglad podwozia - obowiazkowo!!