|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4321 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
Cytat:
no całe szczęście ta trąba powietrzna nas ominęła ![]() jak i inne niespodzianki pogodowe jakoś tak się trafiały, kiedy akurat byłyśmy w bezpiecznych miejscach także generalnie pogoda dopisała i nie uprzykrzała nam pobytu ![]() który był jak najbardziej udany a spotykać to się chyba będziemy, bo Aga że będzie nas jedną po drugiej wszystkie odwiedzała a i Happy żeby skontrolować za jakiś czas co tam tak naprawdę z tych domkowych przebojów wyniknie no właśnie..Happy ale Ci się historia urozmaiciła ![]() no ale jak wszystko idzie zgodnie z planem to i nudą czasem powiewać zaczyna ![]() więc mam nadzieję, że Ci życie takie niespodzianki szykuje bo ma dla Ciebie jeszcze coś piękniejszego w zanadrzu i by uzyskać od Ciebie jeszcze więcej entuzjazmu to póki co tak sobie żartuje dodając pikanterii sprawie Mya albo i już dojechała mam nadzieję, że podróż udana i bez niespodzianek ![]() a po podróży szklaneczkę Yervita, motylek i na wizażyk Sweet bo się zaszczepiłam nie badając się wcześniej na nosicielstwo więc w sumie naraziłam się teoretycznie na potencjalne niebezpieczeństwo.. ale lekarka która wypisywała skierowanie nie pomyślała, by zwrócić uwagę na coś takiego.. potem już nie doszczepiłam drugiej dawki przed op, bo mój stan zdrowia był dość chwiejny więc skupiłam się na jego ustabilizowaniu, a ze szczepieniem dałam sobie spokój ![]() w szczególności, że okazało się to znacznie mniej istotne, niż myślałam ![]() i rzeczywiście(jak zresztą p.dr mówiła) lepiej się na spokojnie zaszczepić już po, niż tak na wariata bo stres przed op.i tak powoduje sporo zamieszania w samopoczuciu.. jeśli się będę szczepiła(mam oczywiście taki zamiar) to przeciw WZW A+B wtedy nie było to nawet możliwe, bo ta szczepionka nie była do zdobycia w niezbędnym dla mnie czasie każdy sam podejmuje ryzyko etc. na dzień dzisiejszy, wiedząc że nie było to konieczne, w ogóle bym sobie wtedy tym nie zawracała głowy bo czasu było mało, wszystko wyliczone co do dnia (bez możliwości nawet jednodniowego poślizgu) wyszło sporo zamieszania i to wszystko (poszukiwanie szczepionki 23.i 24.grudnia, idealna data cały zespół przekornych zbiegów okoliczności zamiast sobie wrzucić na luz i rozejrzeć za ostatnimi świątecznymi prezentami )Pink dziękuję Wam za odwiedzinki Kochane jesteście miło się wchodzi na wizaż i widzi, że znów ktoś pamiętał i ja muszę nadrobić zaległości w albumikowych odwiedzinkach, bo czytałam że niektóre zostały zaktualizowane więc pewnie jest czym oko nacieszyć tylko trzeba wygospodarować chwilkę i się poprzechadzać buziole, cycatki
|
|
#4322 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
na balety powiadasz idziesz..hmmm, ok, ale nie niem czy trafie w Twoj gust ![]() teraz to sie chodzi dosc odwaznie zaczynajac od krotkich spodenek dzinsowych, do tego mega szpilka moga byc tez buciki bez palcow, oplecione skora lub materialem na kostce mini caly czas mile widziane, obcisle lub spodniczka a'la bombka z satyny ,moze biskupi roz? albo pastele ,Ja uwielbiam kolory pastelowe idzmy dalej, legginsy ok, do nich pasuja tuniki, teraz sa modne w takim " wiejskim stylu", farmerskim w kolorze Nude czyt.blady ,cielisty roz ![]() bluzki, bluzki, topy.....i tu jest bardzo ciekawa historia, bo wybor przeogromny jesli chcesz z dekoldem szukaj takich co maja wyciecia na biust- mi sie podobaja talke co maja marszczenie miedzy piersiami,nie wiem czy wiesz o jakie mi chodzi ![]() fajjne sa bluzki na ramiaczkach szerszych, cienszych tez sexi wyglada, mozesz sie paskiem oplesc wokol talii, ale niezbyt szerokim! co by Cie nie pobrubil! a teraz kolory, tak: w panterke,pastelowe, dzikie, ostre roze ,niebieski, ponadczasowa czern, a i torebka ,pamietasz,ze dodatki tez nas bardzo ubieraja! caly czas modna tzw " koperta" plaska, moze byc czarna, swiecaca, kolorowa bizuteria niezbedna, w kolorze zlota, mozesz kupic pozlacana , bardzo modne sa cienkie dlugie lancuszki, bransoletki w postaci kol, koraliki, perly ![]() przypasowalo? czy inny elaboracik mam napisac ---------- Dopisano o 07:20 ---------- Poprzedni post napisano o 07:17 ---------- Marczi widze Cie wylaz z krzaczorow !
21.10.2009 Kolasinski, Poznan, 350 hp ![]() " W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac" Edytowane przez agnes281 Czas edycji: 2010-08-18 o 08:19 |
|
|
|
|
#4323 |
|
Raczkowanie
|
Słonko wczoraj, jak wyłączyłam kompa, tak już go nie włączałam, bo pewna książka, tak mnie wciągnęła...
---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ---------- Jestem, jestem byłam siku...
Edytowane przez Marczilada Czas edycji: 2010-10-29 o 15:27 |
|
|
|
#4324 |
|
Zadomowienie
|
witam Was wszystkie w tym niesłonecznym (przynajmniej u mnie
dzisiaj jadę do doktorka poza tym dziś w nocy pierwszy raz przespałam 8 godzin bez pobudki w trakcie oj jak dobrze próbowałam nawet troszkę na boczku, ale tylko kilka minut ![]() i mam jedno pytanko... wiadomo, że jeszcze przede mną daleka droga, ale tak mniej więcej kiedy cycuchy będą miękkie? bo czasami jak dotykam swoje to dosłownie jak kamienie |
|
|
|
#4325 | |
|
Raczkowanie
|
Kesji, jak Ty dawno nigdzie nie byłaś, to lepiej, żebyś założyła coś, w czym będziesz się dobrze czuła, ale też nie za bardzo przykryte, bo zobaczysz, że małolaty chodzą w majtkach heh i stanikach, to poczujesz się staro
![]() http://allegro.pl/item1186494462_sex...iela_univ.html a to jest druga http://allegro.pl/item1194246278_sex...ry_univer.html osobiście ja bym ubrała tę drugą później jeszcze czegoś poszukam.---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- Cytat:
Moje piersi trochę zmiękły tak po miesiącu, ale nie przypominają jeszcze naturalnych
|
|
|
#4326 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() to jeszcze troszkę poczekam a się wtrącę co do tych kiecek co na to kejsiii? |
|
|
|
|
#4327 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
). Z resztą chodziłam napakowana gąbkami, żeby wrażenie stworzyć, już przed a wiadomo im więcej tych gąbek, tym bardziej piersi pogniotło ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- Ms avi superaśny
|
|
|
#4328 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie dziewczynki w ten beznadziejny deszczowy dzień
Właśnie jem śniadanko i piję kawkę Agnes kochana dzięki za te wskazówki ja wiesz dawno na disco nie byłam dlatego pytam a siostra mi już mówiła że teraz same małolaty bo jeszcze wakacje więc już 15-ki w majtach śmigają na disco ![]() Jeśli chodzi o mój gust to trafiłaś z sukienką tą drugą ale kolor hmm wolałabym coś bardziej wyraźnego .. Już wczoraj razem z Magerą Ogólnie jak nie znajdę nic fajnego to mam fajne obcisłe rurki jeansowe Zary takie poszarpane jak by z dziurami do tego mam fajne buty takie blady róż na paskach i szpili tylko jakiś fajny top do tego i jazdaaaa ![]() Dzięki agnes kochana jesteś
|
#4329 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczynki!
Ms_E bez szwów będzie łatwiej zobaczysz.. A cycuchy to miękną tak nawet do roku czas! także trochę to trwa .... od mojej operacji trochę czasu już minęło i piersiątka są coraz fajniejsze już miękkie i w dotyku zaczynają być naturalne!!!! chociaż podejrzewam, że to nie wszystko na co je stać także jeszcze czekam.....
|
#4330 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() No i do tego jeszcze napatrzyłam się na wasze wielkie bimbałki
|
|
#4331 |
|
Raczkowanie
|
http://allegro.pl/item1187538345_mod...producent.html
http://allegro.pl/item1181849677_ds_...tyle_36_s.html http://allegro.pl/item1191143152_ds_..._sukienki.html a ta jest dla Sweet do pracy http://allegro.pl/item1191414112_ds_...moda_2010.html http://allegro.pl/item1187539776_mod...a_prezent.html i dalej dla kejsi http://allegro.pl/item1178640172_mod...producent.html ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- chociaż te linki takie sobie... ciężko jest coś wygrzebać w necie, w dodatku są tanie, także na pewno bardzo sztuczne
|
|
#4332 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
szczerze mówiąc ja przed operacją jakiś czas w ogóle nie miałam ochoty z domu wychodzić, masakra. Też chodziłam w naprawdę na puszonych push-upach, ale one nie miały mi co przygniatać ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- Cytat:
może też wieczorkiem poszukam czegoś dla Ciebie takie poszukiwania, tyle osób to na pewno coś znajdziemy
|
|||
|
|
|
#4333 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
fakt, sporo znajomych twarzy wyleciało stamtąd i teraz spokojnie żyje sobie tu napiszę Ci na priv co i jak z moją poprawką, bo tu już tyle razy dziewczyny zadręczałam tym, że mają pewnie powyżej... widziałam Twoje nagorki - są piękne! Maricziladka, ja też lubię książki w tej tematyce ale one strasznie wypaczają naszą wizję tamtego świata, warto sięgać też po te "z drugiej strony" widzę że się tu temat dla mnie zaczął znowu mnie ściągnęłyście |
|
|
|
|
#4334 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki
![]() Buziam Was mocno Wprawdzie wpadam tutaj rzadko... za rzadko... ale staram sie nadrobic co nieco... Samii, a Ty też tutaj??
|
#4335 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A mi ta sie spodobała co myślicie http://allegro.pl/item1191060758_sex...mek_style.html
|
|
#4336 |
|
Raczkowanie
|
Nie było mnie weekend i 2 dni zajelo mi nadrobienie zaległości
![]() pytania do dziewczyn z Gdyni jeśli takowe są gdzie robiły badania przed op i ile się czeka na wyniki pytam, żeby nie biegac po lekarzach tylko załatwić to w miarę możliwości w jednym miejscu weekend miałam koszmarny... Piasałam Wam że odaałam Fretki moje... w niedziele zabrałam je z powrotem do domu... nowi wlaściciele nie uruchomili w mózgu opcji "myślenie" i oba freciaki zostały przegrzane... wiec dzień w dzień do weta teraz... dzis wyniki badania krwi i mam nadzieję, że to już koniec i że wsyztsko będzie ok... dziś pierwszą noc od przyjazdu spędziły na rozrabianiu więc jest im znacznie lepiej o 3 w nocy do łózka mi wlazły i wojna była... cieszę się ze są w domu i nigdy więcej takich pomysłów jak oddawanie zwierzakow wybaczyc sobie nie mogę...![]() ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- http://allegro.pl/item1192623726_ds_...i_rozm_36.html uwielbiam gołe plecy
|
|
#4337 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Cytat:
Piękna, ale nie mogę zobaczyć jej od przodu. Tył
Edytowane przez Marczilada Czas edycji: 2010-10-29 o 15:25 |
||
|
|
|
#4338 |
|
Wtajemniczenie
|
oj ...przysnelo mi sie
![]() ok kawe pije i odpisuje ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- kesjii ostatnio przymierzalam takie dzinsowe porzarpane rurki, ale jasne! jaki kolor , swietny! do tego jakies szpile moze zamszowe? albo skoracz czarny? ![]() do tego luzny top, teraz tak sie nosi jak gora obcisla to dol luzny i na odwrot luzna gora a dol obcisly, do tego koniecznie torebla na lancuszku pikowanaw jakims fajnym kolorku ![]() aha i wlosy jak masz dlugie to zepnij je luzno dosc wysoko, zrob sobie " artystyczny nielad" taka bele jaka kitke ![]() Marczi slonko, widzialam ekranizacje Twojej ksiazki, pamietam ja dokladnie, sceny drastyczne ![]() a odpalilas ten link co Ci wyslalam wczoraj? fajne te kiecki, ale Ja bym musiala je dotknac niz tak zamowic,szzcegolnie przy kiecach, one roznie leza
21.10.2009 Kolasinski, Poznan, 350 hp ![]() " W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac" Edytowane przez agnes281 Czas edycji: 2010-08-18 o 11:50 |
|
|
|
#4339 |
|
Raczkowanie
|
hej kobitki
dluuugo mnie nie bylo ale obiecuje sie poprawic i zagladac czesciej w miare mozliwosci ![]() U mnie cycuchy juz skonczyly 4 miesiace i nawet o tym zapomnialam przypomnialam sobie wczoraj ze to juz 4 miechy swietowac trzeba bylo...Dziewczyny mam pytanie otoz ja myslalam, ze u mnie juz zadne miesnie nie trzymaja, ze piersi maja wyglad taki, ze niewiele juiz sie moze zmienic...ale poszlam dzis na basen i plywajac zabka doznalam szoku ze ten miesien tam to czuje jak sie napina na maksa w obu piersiachi teraz pytanko do cycatek plywajacych..czy ten ucisk to oznaka ze miesnie jeszcze trzymaja?? Czy powinno byc tak, ze jak plywamy i miesnie puscily to nie bedziemy czuc zadnej roznicy??? Marczilada bylam w Twoim albumiku i widzialm Twoje pieknosci, masz cudne piersi tylko pozazdroscic ![]() Bede teraz musiala nadrobic zaleglosci bo strasznie sie z tym czuje nie bedac tu tyle ile bym chciala Pooozdrawiam wszystkie cycoliki
|
#4340 |
|
Rozeznanie
|
olgawro witaj
Dziewczynki aby lepiej wam się z kejsii pisało postanowiłam się ujawnić .. A co mi tam ![]() ZAPRASZAM DO ALBUMU
|
#4341 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
). RTG w Spółdzielni lekarskiej na Obrońców Wybrzeża (na wynik czekałam z 20 min) - centrum Gdyni, USG piersi robiłam w Evi-med ul. Bp. Dominika (Wzg. Św. Maksymiliana) - wynik od ręki. Cieszę się, że fretki wróciły do Ciebie |
|
|
|
|
#4342 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
450... , co ja bym dała
|
|
|
#4343 |
|
Rozeznanie
|
witam!!!!!!!!!!
a ja mam nowy Avek!!!! agnes - buziak dzieki... olgawro - no witaj wrescie...pisz czesciej... ![]() samii - tez uwielbiam szopy... agnes, marczilada - no my teraz wszystkie jak sis...hihihii magera - jejku jetes tez buziam... happy - dzieki slonko...wiesz za co... ![]() kashanti - oj szalona jestes, ale ciesze sie razem z toba ,ze masz juz swoje skaryb w domu... ![]() kejsii - no to lece ogladac!!!!!!!! bom ciekwaska...hihihii listopadzia - witaj...
|
|
#4344 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#4345 |
|
Raczkowanie
|
Listopadowa
![]() Kashanti ciesze sie, ze maluchy juz z Toba i ze szybko dojda do siebie Pink Star no obiecuje poprawe Marczilada zobacz sobie w galerii, moze one i 450 ale m plus i na mnie wygladaja jak polowa Twoich! Pewnie ja zeby uzyskac twoj efekt bym musiala miec z 600 hp co najmniej... te to takie male C Kejsii dostalam i juz odpisuje przperaszam za zwloke
|
#4346 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dziękuję za miłe powitanie
![]() Pinky - świetny masz ten avek |
|
|
|
#4347 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pinky witamy w klubie Mangi ,ale pamietaj wejscie z butelka winka ![]() no wlacha, nie przywitalam sie po dlugim czasie z Olga i Listopadzia czesc pszczolki! ![]()
21.10.2009 Kolasinski, Poznan, 350 hp ![]() " W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac" Edytowane przez agnes281 Czas edycji: 2010-08-18 o 13:12 |
|
|
|
|
#4348 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4349 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() to bede bogata skoro mnie nie poznalas
|
|
#4350 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:15.

. Bardzo miło z Wami czas się spędzało i polecam się na przyszłośc

) i nic nie mogę wyszukać chodzi mi o jakąś sukienkę czy getry i bluzkę jak bys gdzieś coś widziała fajnego daj mi znać plissssss 

wybaczyc sobie nie mogę...

przypomnialam sobie wczoraj ze to juz 4 miechy swietowac trzeba bylo...