|
|
#2611 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Bransoletki które mówią o Tobie (charms, pandora, lilou)
Bransoletka ze słuchawkami
.
|
|
|
|
#2612 |
|
Zakorzenienie
|
Tower Bridge
|
|
|
|
#2613 |
|
Wtajemniczenie
|
Może nie lepiej, ale wydaje mi się, że jest idealnych rozmiarów, no i lepiej z kolorem, że czarno-srebrne a nie całe srebrne (pod względem rysowania), cena także przystępna. Ja już nie chcę nic mówić, ale Apart wykończy mnie finansowo
.---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- Serio, mogliby swoją stronę zaktualizować. |
|
|
|
#2614 |
|
Zakorzenienie
|
Jasne, że Cię wykończy finansowo
![]() Ja kupuję tylko takie przez które spać nie mogę :p a ostatnio brak ich
|
|
|
|
#2615 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja tylko takie, które mi się bardzo podobają
---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ---------- A imbryk chciałaś . Już nie chcesz ?
|
|
|
|
#2616 | |
|
Zakorzenienie
|
Pisałam do apartu i mi odpisali :Witam,kolejne wzory charmsów powinny znaleźć się na stronie w ciągu najbliższych tygodni.Jeśli jest Pani zainteresowana konkretnymi wzorami - proszę je wskazać, możliwe, że będziemy w stanie zrealiować zamówienie wcześniej.
---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- Cytat:
Dalej chce i to jest mój priorytet Przy pierwszej wizycie w salonie Yes kupię go ![]() Nawet nie moge sobei tych w prezentach imieninowych wybrać. Poza konikiem na biegunach z Apartu jako prezent od babci nie mam pojęcia co chcę :/ |
|
|
|
|
#2617 |
|
Wtajemniczenie
|
Super
. Może tak, a może nie. Lubię takie odpowiedzi . Wszystkich i tak nie wystawią na stronę, a szkoda. Jakoś Agatha przedstawia cały katalog i wiadomo co jest w ich ofercie .---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ---------- Nawet nie moge sobei tych w prezentach imieninowych wybrać. Poza konikiem na biegunach z Apartu jako prezent od babci nie mam pojęcia co chcę :/[/QUOTE] Myślę, że po odwiedzinach w Aparcie i tej lawinie nowości, będziesz doskonale wiedziała co chcesz .
|
|
|
|
#2618 |
|
Zakorzenienie
|
Ja czekam aż Apart zwali flagi od Agathy
|
|
|
|
#2619 |
|
Wtajemniczenie
|
Wydaje mi się, że ta flaga Francji może być bardzo mała
. No ten bus, budka, strój i palma są zwalone w 100% . Normalnie to jest replika , że oni siedzieć za to nie pójdą .
|
|
|
|
#2620 |
|
Zakorzenienie
|
Te słuchawki bardzo fajnie są wykonane
|
|
|
|
#2621 |
|
Wtajemniczenie
|
Rzeźbiony, a nie pamiętam coś tam czarnego jest
, a karabińczyk jest na jednym rogu zawieszki, tak że zwisa ukosem jak autobus.
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2622 |
|
Zakorzenienie
|
Fajnie że rzeźbiony, ale szkoda ze wisi bokim :/ Muszę go zobaczyć na żywo
|
|
|
|
#2623 |
|
BAN stały
|
Znam <ciach> Mają duży wybór super Charmsów
)))) arbuzy, żaby, Iphone, laptop, flagi...i wiele innych. Sama mam niemałą kolekcję ))))Ich salon firmowy miesci sie w <ciach> Oprócz tego mają duą ilość beadsów w wielu kolorach do wyboru za rozsądną cene )))
Edytowane przez Ćwirka Czas edycji: 2010-08-18 o 10:33 |
|
|
|
#2624 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja na ich stronie tylko 4 charmsy widziałam
.A pani w Aparcie już mnie pamięta i sugerowała, że Tower by pasował do mojej brytyjskiej bransoletki . Z 9 w większości dużymi zawieszkami nie będę chodzić .
|
|
|
|
#2625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
XOXO Edytowane przez Ćwirka Czas edycji: 2010-08-18 o 10:34 |
|
|
|
|
#2626 |
|
BAN stały
|
Może i ich reklamuje ale inni reklamują Apart; ![]() z apartu mam bransoletke ale dałam ja mamie bo te z <ciach>sa fajniejsze.... Edytowane przez Ćwirka Czas edycji: 2010-08-18 o 10:34 |
|
|
|
#2627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oni maja takie drogie, bo są one pokryte białym złotem, dzieki temu tak się nie będą rysowały, no ale ceny spore ![]() Jeśli szukasz arbuza, to zadzwoń do Yes w Rumii, sama szukałam po całym 3-mieście i nigdzie nie było, dopiero tam znalazłam, możliwe że Ci odłożą i prześlą do salonu gdzieś bliżej jeśłi masz za daleko ![]() veryluckystar, baletki i słuchawki są boskie A tak szczerze, to bym chciałą, by Apart już trochę przystopował, niech wypuszczą nowe charmsy, ale gdzieś powiedzmy za pół roku, co zdążę ładniejsze wykupić bo ja już nie wiem co brać
|
|
#2628 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Mirell;21432257]Czyżby ten arbuz za 129zł na stoisku był z Lewanowicz? To było w Galerii Bałtyckiej?
Oni maja takie drogie, bo są one pokryte białym złotem, dzieki temu tak się nie będą rysowały, no ale ceny spore ![]() Jeśli szukasz arbuza, to zadzwoń do Yes w Rumii, sama szukałam po całym 3-mieście i nigdzie nie było, dopiero tam znalazłam, możliwe że Ci odłożą i prześlą do salonu gdzieś bliżej jeśłi masz za daleko ![]() Dokładnie na tym stoisku w Galerii Bałtyckiej, jakbyś zgadła ![]() No w 3-mieście jest ewidentny problem z arbuzami , ale spróbuje zadzwonic do Rumii , jak proponujesz. Mnie urzekła jeszcze zielona żabka z YES. Piekna! ![]() ---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- Bransoletka piekna, super zestaw. Ja łasiłam sie ostatnio na te wisienki!
|
|
|
|
#2629 |
|
Rozeznanie
|
Bez przesady z tą reklamą. Fajnie ze dziewczyny zamieszczają informacje o różnych firmach i przy okazji wyrażają swoją opinię. Dzięki temu możemy wybrać dla siebie to co najlepsze. Reklamą <ciach> nazwałabym raczej posty umieszczone kilka linijek wyżej.
Edytowane przez Ćwirka Czas edycji: 2010-08-18 o 10:34 |
|
|
|
#2630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Chętnie bym zobaczyla te laptopy itd., o których modna1984 pisze :P.
|
|
#2631 |
|
Przyczajenie
|
Jesteście niesamowite! Wasza pasja zbierania Charms-ów jest niesamowita! Gdybym miała bransoletkę z oryginalnymi charmsami to chyba bym umarła po jej zgubieniu! Marzy mi się teraz Lilou i chciałabym sobie wygrawetować imiona moich dwóch córek i męża ale to już 3 srebrne albo złote (!) blaszki i sporo kaski, Pandora też mi się podoba ale jak jest cała zapełniona to już wyglada masywnie. Idę dziś na zakupy-zobacze co wyśledzę. Jak nic mnie nie ujmie to kupuję baze i znowu zbieram charmsy-ale nie oryginalne, jestem niepracującą mama dorastających córek, więc na utrzymaniu męża, nie przeżyłby kilkuset złotych na mojej ręce i moich dziewczyn, bo myślę, żeby im też kupić, bo wcześniej były moją zachwycone. Co myślicie o charmsach dla 10 i 11-latki???? Starsza to strojnisia ale młodsza też już wie co ładne dla małej babeczki
|
|
|
|
#2632 |
|
Zakorzenienie
|
adziaf myślę, że super są takie charmsy dla dziewczynek
|
|
|
|
#2633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
#2634 |
|
BAN stały
|
Charmsy w firmie <ciach>są nowością więć na stronie ich nie ma wogle... ale w sklepie jest strasznie duzy wybów - większy niż w Aparcie i są ładniejsze - przynajmniej jak dla mnie....
Edytowane przez Ćwirka Czas edycji: 2010-08-18 o 10:33 |
|
|
|
#2635 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wzięłam udział, pstryknęłam zdjęcie mojej skromnej kolekcji i dziś dostałam wiadomość, że otrzymam koralik UNIKA. Bardzo się cieszę i już czekam na niego. Pozdrawiam gorąco, bo w końcu w Łodzi zrobiło się lekko chłodniej. Gosia |
|
|
|
|
#2636 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jako dodatek do prezentu komunijnego chciałam kupić taką bratanicy ale ostatecznie się wycofałam bo stwierdziłam ze nie wiem czy będzie się jej podobać. Pomysł wpadł mi do głowy w ostatniej chwili -przechodząc koło APART i wiecie co ... ona mi ostatnio mówi - tak sama z siebie - że widziała takie piękne różowe torebeczki w aparcie i tak strasznie jej się podobają ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- Cytat:
kolekcja się powiększy
|
|
#2637 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziewczyny piszą tu o swoich zakupach, nie są właścicielkami/dystrybutorkami apartu, nie sprzedają swoich zawieszek. Edytowane przez Ćwirka Czas edycji: 2010-08-18 o 10:32 |
|||||
|
|
|
#2638 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
juuuupi ![]() a to moja skromniutka bransoletka
|
|
#2639 |
|
BAN stały
|
To ze zalozylam moje konto wtedy kiedy ktos tam to nic nie znaczy.... szkoda ze nie mozna wyrazic swoich opini tutaj na forum bo odrazu sie jest atakowanym...
trudno....jedni maja fioła na jednej firmie a drudzy na innej...niewiem co w tym złego.... Edytowane przez modna1984 Czas edycji: 2010-08-18 o 10:27 |
|
|
|
#2640 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() hmmm może ja moim pannicom w następne - 8 urodziny - kupie po takiej bransoletce ?
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:29.

.

.

.