|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4411 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Na moje szczęście, na szczęście każdej dziewczyny ZAZDROSZCZĄCEJ po raz XXI
Witam! Nie dam rady nadrobić bo mam za dużo pracy. Wczoraj malowali nam mieszkanie. Dziś jeszcze kończą. Obraz nędzy i rozpaczy, syf i malaria. Dzisiejszy wieczór będzie bardzo ciężki i pracowity. A mnie się tak nie chce.
Korniszonek masakra z tym wieczorem. Widać panowie wykminili sobie, że co będą za dziwki płacić, lepiej poszukać łatwych lasek z panieńskiego. ech nie lubię tych hamerykańskich wieczorów w stylu upić się do nieprzytomniści, bawić dmuchaną lalką i zdradzac bo trzeba sie z wolności pożegnac. Edytowane przez aleksandrettaa Czas edycji: 2010-08-18 o 08:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#4412 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Na moje szczęście, na szczęście każdej dziewczyny ZAZDROSZCZĄCEJ po raz XXI
Aleks współczuję sprzątania po malowaniu
![]() ![]() Wiecie co, ta praca jeszcze do mnie nie dociera ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4413 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj środa, ale ja mam w piątek urlop, więc dzisiaj jest jakby czwartek, a Gwizdak mówi, że czwartek to mały piątek, wiec humor mam zdecydowanie lepszy niż wczoraj, bo za chwilkę weekend ![]() ![]()
Edytowane przez carmelova Czas edycji: 2010-08-18 o 08:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4414 |
Zakorzenienie
|
Heloł.
Nieee chce mi się...nic ![]()
#4415 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Do tego z autem już mam problemy, wszystko namieszało się i może przez to moje przeżywanie wszystkich problemów spać nie mogę... Ale nigdy tak nie miałam, chyba już się wszystko we mnie po prostu skumulowało... Jest ze mną tak źle, że ostatnimi czasy aż sama siebie nie poznaję... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja w poniedziałek miałam urlop, więc dla mnie dziś jest wtorek, ale za to nie będę miała piatku, bo wtedy będzie dla mnie czwartek ![]() ![]()
![]() |
#4416 | |
Zadomowienie
|
A ja bym chciała się już określić z pracą. Nie wiem jaki rodzaj wybrać. Chciałabym po powrocie z wakacji już dostać pracę, tak żeby w listopadzie zacząć, jak się uda wszystkie ewentualne badania, szczepienia porobić to wcześniej. Tak już myslałam, że jak nic sensownego nie znajdę to wybiorę coś na co nikt nie chce iść.
Strasznie boję się, że tż nie znajdzie dobrej pracy i mam takie ciśnienie, żebym chociaż ja miała coś lepszego. W zasadzie od jakiegoś czasu budzę się codziennie zdenerwowana myślami o weselu i moim nieokreśleniu się. Póki co to się i tak odwleka bo już prawie 2 mieisące na dyplom czekam, a bez tego nie chcą zbytnio przyjmować. ---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4417 |
Zakorzenienie
|
Hej hej
![]() Ja sobie właśnie siedzę w pracy i popijam kawusie ![]() Jeśli chodzi o remonty, szczerze współczuję! Ja juz jestem po, 3 miesiące totalnego chaosu w domu, bo wymienialiśmy sobie z TŻ okna, robiliśmy wylewki, ściany burzyliśmy, układaliśmy panele, płytki, malowaliśmy itd itd i to wszystko sami! bez żadnej firmy, normalnie koszmar...ale efekt jest ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4418 | |
Zakorzenienie
|
Magda współczuję, mam nadzieję, że kiedy zdecydujesz się podjąć tę decyzję, to wreszcie będziesz szczęśliwa
![]() A co do Twojego tygodnia, to nie zazdroszczę, bo piątek będziesz miała w sobotę ![]() ---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- Cytat:
Za to hobby mojej mamy to remonty ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4419 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No u nas dom, który mamy domagał się remontu, poza tym chcieliśmy już przed ślubem uwić sobie miłe gniazdko ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4420 |
Zakorzenienie
|
Joł joł
![]() Jest nowy "making of" tego projektu filmowego, w którym brałam udział ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=rOU7wW_LJUA ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4421 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#4422 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Popieram w 100% ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4423 |
Zakorzenienie
|
Witam ,witam i o zdrowie Pytam
![]() Jaaaa nic mi się nie chce a zaraz jak wejdę do kuchni to z niej nie wyjdę ![]() a później będę kombinować z włosami ![]() ![]() a teraz co robię ? zawieszki na wódkę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4424 |
Wtajemniczenie
|
A najgorsze jest to,że PM pewnie nie jest świadoma jakiego ma cudownego przyszłego męża:/Niby to organizuje kolega Pana Młodego, ale ten chyba wie co się robi, a poza tym jeśli kolega wpadł na taki pomysł, to wie,że Panu Młodemu to się spodoba.
Edytowane przez Korniszonek2010 Czas edycji: 2010-08-18 o 10:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#4425 |
Ona przychodzi nocą ;)
|
ech, kurde.
Nie spałam całą noc, ale o tym marudziłam już rano. No to teraz chciałam się położyć na chwilę, odespać i w ogóle. A tu nic. Zmęczona jak diabli jestem, ziewam, zimno mi (z niewyspania), marzę o tym, żeby się przespać i co? Poleżałam 1,5 godziny i wstałam ![]()
#4426 |
Zakorzenienie
|
Cześc Aniołku, widzę, że kolejny kilogram za Tobą.
U mnie waga stoi w miejscu, :/ W sumie nie objadam się, ale żadnej diety też nie trzymam, więc nie ma się co dziwić. Korniszonek co do tych łączonych wieczorów kawalersko-panieńskich, to mi się wydaje, że koleś chce się po prostu zabawić tanim kosztem, bo większego sensu w tym nie widzę... |
![]() ![]() |
![]() |
#4427 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4428 |
Zakorzenienie
|
Ins współczuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4429 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hahahahaha no nie wytrzymam ![]() SMSuję od rana z R (kierowcą), no i napisał mi, że wczoraj podrinkował trochę. Ja mu na to, że przecież mówił, że nie będzie z kim imprezować (ponoć sami starsi ludzie pojechali na wycieczkę). A on "Wiesz jakie wyluzowane babeczki tu są? Nigdy nie piłem z 70-latką ![]() Ja: "Tylko, żeby Ci nie przyszło do głowy zaprosić tej 70-latki do bagażnika ![]() On: "jakby była jakieś 50 lat młodsza to pewnie bym coś kombinował" ![]() A później dopisał "Poza tym, czekam na spotkanie z Tobą więc nie mogę i nie chcę robić niczego głupiego Kwiatuszku ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4430 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam takie dziwne pytanie: czy którejś z Was spóźniał się okres przez te upały? Mi ostatnio spóźnił się 12 dni, aż leki brałam na wywołanie, teraz spóźnia mi się już 6 dni. ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4431 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mało to razy ktoś nam mówi czego potrzebujemy lub co tak naprawdę chcemy? Może to kolega chce się zabawić, a robi tak, żeby w gruncie rzeczy poszlo wszystko na konto Młodego... ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- Boniu, jak się okaże, że np. on do mnie przyjedzie to chyba ja się zakocham... ![]() Na razie uwielbiam jak do mnie pisze "Kwiatuszku", takie to słodkie i miłe ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4432 |
Zakorzenienie
|
Olka Ty na poważnie z tym owłosionym jegomościem?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4433 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No może rzeczywiście Pan Młody o tym nie wie, lepiej dla Niego żeby nie wiedział ![]() aleks, jak poszłaś zarejestrować się do UP to tego samego dnia byłaś zarejestrowana? jakie dokumenty musiałaś wypełnić żeby iść na staż? Mówiłaś,że chcesz iść o konkretnej firmy czy to załatwiał Twój szef? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4434 |
Zakorzenienie
|
Hahahaha nie wiem.
Na razie to on dalej w Turcji siedzi i do siebie piszemy miłe SMSy. Niby twierdzi, że się chce spotkać jak przyjedzie- zobaczymy jak przyjdzie co do czego. Ale nie sądzę, żeby to było jakieś "wielkie łał", po prostu koleś się wkręcił, bo młoda, ładna ( ![]() Chyba... No tak mi się w każdym razie wydaje. Dobrze mu było (mi zresztą też, przez co nie miałabym nic przeciwko "spotkaniu") i się nakręcił...
![]() |
#4435 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sama chciałam coś takiego przeżyć teraz to już raczej nie da rady , chodź w sumie kiedyś spotykałam się z kolesiem starszym ale to dłuższa bajka i nie było nic z ten tego bo młoda wtedy byłam ![]() Cytat:
![]() przestałam ćwiczyć jak chora byłam ale za to wczoraj sobie poćwiczyłam może do soboty jeszcze coś zleci bo mam teraz bardziej obcisłą kiece . w sumie w tamtym tyg schudłam tylko 0,5kg a w tym już 0,5 kg mi spadło więc mam nadzieję , że jeszcze chociaż z kg będę się starać w tym tyg ćwiczyć ostro żeby do soboty kurcze było coś chodz ciutu widać ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Ola w ogóle zazdroszczę Ci tego spontana w życiu , tej całej odwagi i otwartości na świat ![]() chyba zostaniesz moim idolem i będę odbywać u Ciebie nauki "przygotowanie do za******tego życia" ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4436 |
Zakorzenienie
|
Hahahaha Korni tak, moi rodzice oszaleją z radości i miłości do niego
![]()
![]() |
#4437 |
Zakorzenienie
|
Brat Tż-ta chce zrobić mu kawalerski - myśl przewodnia urżnąć się na maxa
![]() ![]() a ciotki od strony taty Tż-ta chcą przyjechać na tłuczenie butelek (tłucze się butelki przy domu rodzinnym PM i pije się wódeczkę) i też jakoś nierozumiem po co i na co to wszystko ![]()
![]() |
#4438 |
Zakorzenienie
|
wiecie co, straszna noc za mną.
tuż przed usnięciem zabiłam wielkiego pająka bo chodził koło mnie, a ja strasznie się boję pająków...i później całą noc śniły mi się kolejne. ale nie tak, że byłam gdzie i były pająki, tylko tak jakby były u mnie w pokoju. 3 razy budziłam się wrzeszcząc, bo byłam pewna, że na ścianie jest wielki pająk (a przecież było ciemno, więc jakbym nie spała to i tak bym go nie widziała). teraz w ogóle mówić nie mogę, tak głośno wrzeszczałam ![]() kiedyś TŻ u mnie był i w środku nocy obudziłam go wrzaskiem "co to jest? aaaaaaa!". co się okazało? śniło mi się, że pod sufitem wisi telewizor i TŻ ma w ręku sznurek i ściągnął na mnie ten telewizor ![]() ![]() ![]() ![]() jak czytam o Olce i tym owłosionym to mi się czasy mojej wolności przypominają. aż mi wstyd za niektóre akcje, ale zupełnie nie żałuję np. przystojnego niemieckiego architekta albo takiego ciacha z Wiednia, mniam. co nie zmienia faktu, że może dziwna jestem, ale teraz mi lepiej, dużo lepiej.
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce Edytowane przez baby montana Czas edycji: 2010-08-18 o 10:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#4439 |
Zakorzenienie
|
Hahaha Olka właśnie sobie wyobraziłam jak przedstawiasz go rodzicom: "Mamusiu, tatusiu to jest R. nasz Pan kierowca z Turcji, bliżej poznaliśmy się w bagażniku."
![]() Btw. on mi się kojarzy ze Zdziśkami i Włodkami z naszego forum (czyli alter ego Pagki i Frezi) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4440 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przecież normalnie jestem zwykłą, spokojną osobą, która chodzi na zajęcia, większość czasu siedzi sama w mieszkaniu przed komputerem albo telewizorem. Bawię się tylko od czasu do czasu. A to, że czasem robię to co robię... to tylko i wyłącznie "zasługa" tego, że jestem sama. Przecież jak byłam z exem to się stałam takim kotem kanapowcem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:49.