Na moje szczęście, na szczęście każdej dziewczyny ZAZDROSZCZĄCEJ po raz XXI - Strona 148 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-18, 08:13   #4411
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Dot.: Na moje szczęście, na szczęście każdej dziewczyny ZAZDROSZCZĄCEJ po raz XXI

Witam! Nie dam rady nadrobić bo mam za dużo pracy. Wczoraj malowali nam mieszkanie. Dziś jeszcze kończą. Obraz nędzy i rozpaczy, syf i malaria. Dzisiejszy wieczór będzie bardzo ciężki i pracowity. A mnie się tak nie chce.

Korniszonek masakra z tym wieczorem. Widać panowie wykminili sobie, że co będą za dziwki płacić, lepiej poszukać łatwych lasek z panieńskiego. ech nie lubię tych hamerykańskich wieczorów w stylu upić się do nieprzytomniści, bawić dmuchaną lalką i zdradzac bo trzeba sie z wolności pożegnac.

Buła jest z nami od 25.11.2014

Edytowane przez aleksandrettaa
Czas edycji: 2010-08-18 o 08:16
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-18, 08:23   #4412
skimos
Zakorzenienie

Dot.: Na moje szczęście, na szczęście każdej dziewczyny ZAZDROSZCZĄCEJ po raz XXI

Aleks współczuję sprzątania po malowaniu ale przynajmniej ładnie będzie jakiś nowy kolor ścian czy tylko odświeżenie?

Wiecie co, ta praca jeszcze do mnie nie dociera

skimos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-18, 08:28   #4413
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez skimos Pokaż wiadomość
Aleks współczuję sprzątania po malowaniu ale przynajmniej ładnie będzie jakiś nowy kolor ścian czy tylko odświeżenie?

Dotrze jak będziesz musiała wstawać rano, a potem jak dostaniesz wypłatę

Dzisiaj środa, ale ja mam w piątek urlop, więc dzisiaj jest jakby czwartek, a Gwizdak mówi, że czwartek to mały piątek, wiec humor mam zdecydowanie lepszy niż wczoraj, bo za chwilkę weekend

Edytowane przez carmelova
Czas edycji: 2010-08-18 o 08:34
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-18, 08:36   #4414
Gleniusia
Zakorzenienie

Heloł.

Nieee chce mi się...nic
Karinka
Maleństwo

"Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..."
Gleniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-18, 08:42   #4415
magda2109
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Magda współczuję problemów ze spaniem . Ja na szczeście zasypiam od razu, ale za to budzę się przed budzikiem i przekręcam z boku na bok. A jak sprawy z Tżtem ?
A sprawy z TŻ-em coraz gorzej... Aż nawet nie chciałam Wam się żalić, bo wyjście jest jedno, a nie mam na nie na razie odwagi...

Do tego z autem już mam problemy, wszystko namieszało się i może przez to moje przeżywanie wszystkich problemów spać nie mogę... Ale nigdy tak nie miałam, chyba już się wszystko we mnie po prostu skumulowało...

Jest ze mną tak źle, że ostatnimi czasy aż sama siebie nie poznaję...
Cytat:
Napisane przez osz rety Pokaż wiadomość
no jak to ja jeszcze jestem ziewakiem wiem wiem Gwizdaczek była naszym przodownikiem i brakuje jej - ale chyba niebawem wróci

Cytat:
Napisane przez _Maya_ Pokaż wiadomość
oj zleciało szybciutko- teraz robię księgę gości z naszymi zdjęciami z ub. wakacji - cudowne wspomnienia jak tylko skończę pokażę Wam zdjęcia
Jejku, zazdraszczam "nowego życia" Ja mogę sobie pomarzyć tylko...
Cytat:
Maya no już tuż tuż i będziesz Żoną
Korniszonek pomysł mi się z góry wydaje... chory
Madziu wpadaj do nas czasem i trzymaj się!
Magda już niedługo weekend czy w weekend też masz problemy ze snem?
W weekendy zazwyczaj chodzę późno spać i zasypiam, ale za to rano budzę się wcześnie i chodzę potem cały dzień niedospana...
Cytat:

A właśnie, zapomniałam. GRATULACJE
Cytat:
Dotrze jak będziesz musiała wstawać rano, a potem jak dostaniesz wypłatę

Dzisiaj środa, ale ja mam w piątek urlop, więc dzisiaj jest jakby czwartek, a Gwizdak mówi, że czwartek to mały piątek, wiec humor mam zdecydowanie lepszy niż wczoraj, bo za chwilkę weekend
Dokładnie

Ja w poniedziałek miałam urlop, więc dla mnie dziś jest wtorek, ale za to nie będę miała piatku, bo wtedy będzie dla mnie czwartek
Stary 2010-08-18, 08:44   #4416
katarakta
Zadomowienie

A ja bym chciała się już określić z pracą. Nie wiem jaki rodzaj wybrać. Chciałabym po powrocie z wakacji już dostać pracę, tak żeby w listopadzie zacząć, jak się uda wszystkie ewentualne badania, szczepienia porobić to wcześniej. Tak już myslałam, że jak nic sensownego nie znajdę to wybiorę coś na co nikt nie chce iść.
Strasznie boję się, że tż nie znajdzie dobrej pracy i mam takie ciśnienie, żebym chociaż ja miała coś lepszego.
W zasadzie od jakiegoś czasu budzę się codziennie zdenerwowana myślami o weselu i moim nieokreśleniu się.
Póki co to się i tak odwleka bo już prawie 2 mieisące na dyplom czekam, a bez tego nie chcą zbytnio przyjmować.

---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ----------

Cytat:
Napisane przez magda2109 Pokaż wiadomość
Ja w poniedziałek miałam urlop, więc dla mnie dziś jest wtorek, ale za to nie będę miała piatku, bo wtedy będzie dla mnie czwartek
Stary 2010-08-18, 08:49   #4417
agulaaabar
Zakorzenienie

Hej hej matko jaka dyskusja mnie od wczoraj ominęła....
Ja sobie właśnie siedzę w pracy i popijam kawusie
Jeśli chodzi o remonty, szczerze współczuję! Ja juz jestem po, 3 miesiące totalnego chaosu w domu, bo wymienialiśmy sobie z TŻ okna, robiliśmy wylewki, ściany burzyliśmy, układaliśmy panele, płytki, malowaliśmy itd itd i to wszystko sami! bez żadnej firmy, normalnie koszmar...ale efekt jest

Czas na zmiany !
25:0
30:12
Zakończone: 2
agulaaabar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-18, 08:52   #4418
carmelova
Zakorzenienie

Magda współczuję, mam nadzieję, że kiedy zdecydujesz się podjąć tę decyzję, to wreszcie będziesz szczęśliwa

A co do Twojego tygodnia, to nie zazdroszczę, bo piątek będziesz miała w sobotę

---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ----------

Cytat:
Napisane przez agulaaabar Pokaż wiadomość
Hej hej matko jaka dyskusja mnie od wczoraj ominęła....
Ja sobie właśnie siedzę w pracy i popijam kawusie
Jeśli chodzi o remonty, szczerze współczuję! Ja juz jestem po, 3 miesiące totalnego chaosu w domu, bo wymienialiśmy sobie z TŻ okna, robiliśmy wylewki, ściany burzyliśmy, układaliśmy panele, płytki, malowaliśmy itd itd i to wszystko sami! bez żadnej firmy, normalnie koszmar...ale efekt jest
Ajjj, dla mnie to byłby koszmar.
Za to hobby mojej mamy to remonty Jeden skończy to drugi zaczyna. Mam nadzieję, że teraz troszkę przytopuje, to kupili nowy samochód z salonu i wydali cała kasę :P
Stary 2010-08-18, 08:57   #4419
agulaaabar
Zakorzenienie

Cytat:
Ajjj, dla mnie to byłby koszmar.
Za to hobby mojej mamy to remonty Jeden skończy to drugi zaczyna. Mam nadzieję, że teraz troszkę przytopuje, to kupili nowy samochód z salonu i wydali cała kasę :P

No u nas dom, który mamy domagał się remontu, poza tym chcieliśmy już przed ślubem uwić sobie miłe gniazdko jeszcze trzeba wszystko dokończyć, wykończy, detale, dekoracje itd itp

Czas na zmiany !
Stary 2010-08-18, 09:44   #4420
raingirl
Zakorzenienie

Joł joł

Jest nowy "making of" tego projektu filmowego, w którym brałam udział oczywiście jak zwykle nie widać mnie na filmie
http://www.youtube.com/watch?v=rOU7wW_LJUA

raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-18, 09:45   #4421
OlkaR
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katarakta Pokaż wiadomość
Dobry
Byłam w poniedziałek z kociakami u weta i okazało się, że to 2 kocurki. A już myślałam, że będzie jakaś Maja. A będzie chyba Filip i Gucio.
Ehh.... miałam mieć na imię Filip gdybym była chłopcem
Cytat:
Napisane przez Korniszonek2010 Pokaż wiadomość
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=458864
yyy... Jak zobaczyłam tytuł to myślałam,że ktoś robi wieczór jednocześnie dla Panny Młodej i Pana ( dla pary) i zastanawia się jak to fajnie zrobić...
eee... eee...
Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Korniszonek masakra z tym wieczorem. Widać panowie wykminili sobie, że co będą za dziwki płacić, lepiej poszukać łatwych lasek z panieńskiego. ech nie lubię tych hamerykańskich wieczorów w stylu upić się do nieprzytomniści, bawić dmuchaną lalką i zdradzac bo trzeba sie z wolności pożegnac.
Też to "zaproszenie" na wspólny wieczór odebrałam w taki sposób. Nie rozumiem tego "uszczęśliwiania" Pana/ Pani młodego/-ej. Panieński- owszem, ale jakiś taki spokojny. Drineczek w gronie dobrych koleżanek, jakieś głupawe prezenciki i tyle. A żeby to traktować jako pożegnanie z wolnością... idiotyzm moim zdaniem.
Stary 2010-08-18, 10:04   #4422
agulaaabar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez OlkaR Pokaż wiadomość

Też to "zaproszenie" na wspólny wieczór odebrałam w taki sposób. Nie rozumiem tego "uszczęśliwiania" Pana/ Pani młodego/-ej. Panieński- owszem, ale jakiś taki spokojny. Drineczek w gronie dobrych koleżanek, jakieś głupawe prezenciki i tyle. A żeby to traktować jako pożegnanie z wolnością... idiotyzm moim zdaniem.

Popieram w 100%

Czas na zmiany !
Stary 2010-08-18, 10:11   #4423
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Witam ,witam i o zdrowie Pytam
Jaaaa nic mi się nie chce a zaraz jak wejdę do kuchni to z niej nie wyjdę
a później będę kombinować z włosami najpierw spróbuje je zrobić tak jak kiedyś na sylwestra a potem wieczorem założę wałki zobaczymy co wyjdzie
a teraz co robię ? zawieszki na wódkę takie delikatne żeby chociaż wyglądało jak weselna wódka i myślę nad przystrojeniem bramy bratu i szwagierce przyszłej później pokaże Wam coś co sobie ubzdurałam a wy powiecie czy może być czy raczej kiczowate jest może jakiś pomysł podsuniecie , zawsze macie dobre pomysły
Stary 2010-08-18, 10:16   #4424
Korniszonek2010
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agulaaabar Pokaż wiadomość
Popieram w 100%
A najgorsze jest to,że PM pewnie nie jest świadoma jakiego ma cudownego przyszłego męża:/Niby to organizuje kolega Pana Młodego, ale ten chyba wie co się robi, a poza tym jeśli kolega wpadł na taki pomysł, to wie,że Panu Młodemu to się spodoba.

Edytowane przez Korniszonek2010
Czas edycji: 2010-08-18 o 10:18
Korniszonek2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-18, 10:17   #4425
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

ech, kurde.

Nie spałam całą noc, ale o tym marudziłam już rano. No to teraz chciałam się położyć na chwilę, odespać i w ogóle. A tu nic. Zmęczona jak diabli jestem, ziewam, zimno mi (z niewyspania), marzę o tym, żeby się przespać i co?
Poleżałam 1,5 godziny i wstałam nie mogę zasnąć. Świetnie po prostu.
Stary 2010-08-18, 10:19   #4426
carmelova
Zakorzenienie

Cześc Aniołku, widzę, że kolejny kilogram za Tobą.
U mnie waga stoi w miejscu, :/ W sumie nie objadam się, ale żadnej diety też nie trzymam, więc nie ma się co dziwić.

Korniszonek co do tych łączonych wieczorów kawalersko-panieńskich, to mi się wydaje, że koleś chce się po prostu zabawić tanim kosztem, bo większego sensu w tym nie widzę...
Stary 2010-08-18, 10:21   #4427
Korniszonek2010
Wtajemniczenie

Cytat:
U mnie waga stoi w miejscu, :/ W sumie nie objadam się, ale żadnej diety też nie trzymam, więc nie ma się co dziwić.

Korniszonek co do tych łączonych wieczorów kawalersko-panieńskich, to mi się wydaje, że koleś chce się po prostu zabawić tanim kosztem, bo większego sensu w tym nie widzę...
Ja nie wiem co on ma na myśli, ale boże broń od kolegów z takimi "eksperymentalnymi" pomysłami na "uszczęśliwienie" kolegi.
Stary 2010-08-18, 10:24   #4428
carmelova
Zakorzenienie

Ins współczuję Ja też jestem niewyspana bo wstałam o 6:00 żeby być wcześniej w pracy. W dodatku śpię po 5-6 godzin bo jak Tż wraca o 23:00 z pracy to chcę spędzić z nim chociaż trochę czasu.
Stary 2010-08-18, 10:25   #4429
OlkaR
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie wiem co on ma na myśli, ale boże broń od kolegów z takimi "eksperymentalnymi" pomysłami na "uszczęśliwienie" kolegi.
Dokładnie!

Hahahahaha no nie wytrzymam
SMSuję od rana z R (kierowcą), no i napisał mi, że wczoraj podrinkował trochę. Ja mu na to, że przecież mówił, że nie będzie z kim imprezować (ponoć sami starsi ludzie pojechali na wycieczkę).
A on "Wiesz jakie wyluzowane babeczki tu są? Nigdy nie piłem z 70-latką "
Ja: "Tylko, żeby Ci nie przyszło do głowy zaprosić tej 70-latki do bagażnika "
On: "jakby była jakieś 50 lat młodsza to pewnie bym coś kombinował"

A później dopisał "Poza tym, czekam na spotkanie z Tobą więc nie mogę i nie chcę robić niczego głupiego Kwiatuszku" (eeeeeee? )

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-18, 10:27   #4430
Korniszonek2010
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez *Insane Pokaż wiadomość
ech, kurde.

Nie spałam całą noc, ale o tym marudziłam już rano. No to teraz chciałam się położyć na chwilę, odespać i w ogóle. A tu nic. Zmęczona jak diabli jestem, ziewam, zimno mi (z niewyspania), marzę o tym, żeby się przespać i co?
Poleżałam 1,5 godziny i wstałam nie mogę zasnąć. Świetnie po prostu.
Za to ja teraz ciągle mogłabym spać. Kiedyś miałam tak,że wcześnie kładłam się spać,ale i wcześnie wstawałam. Jak pisałam magisterkę to mi się przestawiło i zostało tak do dzisiaj, późno chodzę spać i późno wstaję, często śpiąc aż za długo, co też nie jest dobre.
Mam takie dziwne pytanie: czy którejś z Was spóźniał się okres przez te upały? Mi ostatnio spóźnił się 12 dni, aż leki brałam na wywołanie, teraz spóźnia mi się już 6 dni.

---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ----------

Cytat:
Dokładnie!

SMSuję od rana z R (kierowcą), no i napisał mi, że wczoraj podrinkował trochę. Ja mu na to, że przecież mówił, że nie będzie z kim imprezować (ponoć sami starsi ludzie pojechali na wycieczkę).

A później dopisał "Poza tym, czekam na spotkanie z Tobą więc nie mogę i nie chcę robić niczego głupiego Kwiatuszku" (eeeeeee? )
Czyli jednak się zakochał
Stary 2010-08-18, 10:29   #4431
OlkaR
Zakorzenienie

Cytat:
A najgorsze jest to,że PM pewnie nie jest świadoma jakiego ma cudownego przyszłego męża:/Niby to organizuje kolega Pana Młodego, ale ten chyba wie co się robi, a poza tym jeśli kolega wpadł na taki pomysł, to wie,że Panu Młodemu to się spodoba.
Niekoniecznie. Czasem koledzy się uważają za wszystkowiedzących i nawet jeśli Pan Młody jest niezwykle spokojnym człowiekiem, to i tak będą twierdzili, że potrzebuje imprez, masy pijanych laseczek itd...
Mało to razy ktoś nam mówi czego potrzebujemy lub co tak naprawdę chcemy?
Może to kolega chce się zabawić, a robi tak, żeby w gruncie rzeczy poszlo wszystko na konto Młodego...

---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ----------

Cytat:
Czyli jednak się zakochał
Boniu, jak się okaże, że np. on do mnie przyjedzie to chyba ja się zakocham...
Na razie uwielbiam jak do mnie pisze "Kwiatuszku", takie to słodkie i miłe
Stary 2010-08-18, 10:30   #4432
carmelova
Zakorzenienie

Olka Ty na poważnie z tym owłosionym jegomościem?
Stary 2010-08-18, 10:34   #4433
Korniszonek2010
Wtajemniczenie

Cytat:
Niekoniecznie. Czasem koledzy się uważają za wszystkowiedzących i nawet jeśli Pan Młody jest niezwykle spokojnym człowiekiem, to i tak będą twierdzili, że potrzebuje imprez, masy pijanych laseczek itd...
Mało to razy ktoś nam mówi czego potrzebujemy lub co tak naprawdę chcemy?
Może to kolega chce się zabawić, a robi tak, żeby w gruncie rzeczy poszlo wszystko na konto Młodego...

---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ----------

Boniu, jak się okaże, że np. on do mnie przyjedzie to chyba ja się zakocham...
Na razie uwielbiam jak do mnie pisze "Kwiatuszku", takie to słodkie i miłe
Twoi rodzice na pewno się zakochają
No może rzeczywiście Pan Młody o tym nie wie, lepiej dla Niego żeby nie wiedział
aleks, jak poszłaś zarejestrować się do UP to tego samego dnia byłaś zarejestrowana? jakie dokumenty musiałaś wypełnić żeby iść na staż? Mówiłaś,że chcesz iść o konkretnej firmy czy to załatwiał Twój szef?
Stary 2010-08-18, 10:35   #4434
OlkaR
Zakorzenienie

Cytat:
Olka Ty na poważnie z tym owłosionym jegomościem?
Hahahaha nie wiem.
Na razie to on dalej w Turcji siedzi i do siebie piszemy miłe SMSy. Niby twierdzi, że się chce spotkać jak przyjedzie- zobaczymy jak przyjdzie co do czego.
Ale nie sądzę, żeby to było jakieś "wielkie łał", po prostu koleś się wkręcił, bo młoda, ładna ( ) dziewczyna się z nim przespała i tyle... Jakaś taka odskocznia pewnie od babeczek w jego wieku i dlatego teraz szaleje...
Chyba...
No tak mi się w każdym razie wydaje.
Dobrze mu było (mi zresztą też, przez co nie miałabym nic przeciwko "spotkaniu") i się nakręcił...
Stary 2010-08-18, 10:37   #4435
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie!

Kurcze chyba Ci zazdroszczę Twojej "przygody"
sama chciałam coś takiego przeżyć teraz to już raczej nie da rady , chodź w sumie kiedyś spotykałam się z kolesiem starszym ale to dłuższa bajka i nie było nic z ten tego bo młoda wtedy byłam

Cytat:
Ja w sumie też nie przestrzegam diety tam mega bardzo ponieważ szkoda mi kasy na różne produkty , na weselu też sobie nie żałowałam ale jadłam z głową i nawet nie przytyłam wręcz przeciwnie
przestałam ćwiczyć jak chora byłam ale za to wczoraj sobie poćwiczyłam może do soboty jeszcze coś zleci bo mam teraz bardziej obcisłą kiece .
w sumie w tamtym tyg schudłam tylko 0,5kg a w tym już 0,5 kg mi spadło więc mam nadzieję , że jeszcze chociaż z kg będę się starać w tym tyg ćwiczyć ostro żeby do soboty kurcze było coś chodz ciutu widać

---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ----------

Ola w ogóle zazdroszczę Ci tego spontana w życiu , tej całej odwagi i otwartości na świat
chyba zostaniesz moim idolem i będę odbywać u Ciebie nauki "przygotowanie do za******tego życia"
Stary 2010-08-18, 10:38   #4436
OlkaR
Zakorzenienie

Hahahaha Korni tak, moi rodzice oszaleją z radości i miłości do niego
Stary 2010-08-18, 10:39   #4437
osz rety
Zakorzenienie

GG do osz rety

Brat Tż-ta chce zrobić mu kawalerski - myśl przewodnia urżnąć się na maxa tylko ja nierozumiem po co kawalerski jak on od 9 m-cy ma żone
a ciotki od strony taty Tż-ta chcą przyjechać na tłuczenie butelek (tłucze się butelki przy domu rodzinnym PM i pije się wódeczkę) i też jakoś nierozumiem po co i na co to wszystko

"Właściwie już samo życie jest podróżą w czasie. To tylko kwestia szybkości..."
osz rety jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-08-18, 10:39   #4438
baby montana
Zakorzenienie

wiecie co, straszna noc za mną.
tuż przed usnięciem zabiłam wielkiego pająka bo chodził koło mnie, a ja strasznie się boję pająków...i później całą noc śniły mi się kolejne. ale nie tak, że byłam gdzie i były pająki, tylko tak jakby były u mnie w pokoju. 3 razy budziłam się wrzeszcząc, bo byłam pewna, że na ścianie jest wielki pająk (a przecież było ciemno, więc jakbym nie spała to i tak bym go nie widziała). teraz w ogóle mówić nie mogę, tak głośno wrzeszczałam

kiedyś TŻ u mnie był i w środku nocy obudziłam go wrzaskiem "co to jest? aaaaaaa!". co się okazało? śniło mi się, że pod sufitem wisi telewizor i TŻ ma w ręku sznurek i ściągnął na mnie ten telewizor lepiej- przez sen go pobiłam, no bo jak to tak- uszkadzać swoją ukochaną a ostatnio po całym tygodniu pracy (przy egzaminach) gadałam przez sen po angielsku

jak czytam o Olce i tym owłosionym to mi się czasy mojej wolności przypominają. aż mi wstyd za niektóre akcje, ale zupełnie nie żałuję np. przystojnego niemieckiego architekta albo takiego ciacha z Wiednia, mniam. co nie zmienia faktu, że może dziwna jestem, ale teraz mi lepiej, dużo lepiej.

http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3

mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce

Edytowane przez baby montana
Czas edycji: 2010-08-18 o 10:43
baby montana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-18, 10:39   #4439
carmelova
Zakorzenienie

Hahaha Olka właśnie sobie wyobraziłam jak przedstawiasz go rodzicom: "Mamusiu, tatusiu to jest R. nasz Pan kierowca z Turcji, bliżej poznaliśmy się w bagażniku."
Btw. on mi się kojarzy ze Zdziśkami i Włodkami z naszego forum (czyli alter ego Pagki i Frezi)
Stary 2010-08-18, 10:43   #4440
OlkaR
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00 Pokaż wiadomość
[/COLOR]Ola w ogóle zazdroszczę Ci tego spontana w życiu , tej całej odwagi i otwartości na świat
chyba zostaniesz moim idolem i będę odbywać u Ciebie nauki "przygotowanie do za******tego życia"
Aniołku zawstydzasz mnie. Ja wcale nie mam takiego za*****tego życia.
Przecież normalnie jestem zwykłą, spokojną osobą, która chodzi na zajęcia, większość czasu siedzi sama w mieszkaniu przed komputerem albo telewizorem. Bawię się tylko od czasu do czasu.
A to, że czasem robię to co robię... to tylko i wyłącznie "zasługa" tego, że jestem sama. Przecież jak byłam z exem to się stałam takim kotem kanapowcem
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości