|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XX
CaMa - o znowu mnie pani okradła, w takim razie bardzo mi miło Frizzelicious - weź bo się uzależnie od Twoich pocałunków słońce ![]() PaniJana - no niestety, jeszcze nie było mi dane zasmakować prawdziwej miłości do mężczyzny, bo tutaj jestem już zakochana w talentach goszczących na wizażu. <3 marikab - dla mnie zawsze różyczko ______________ KASIA CEREKWICKA - NIE MA NIC. '' Zadałeś cios prosto w serce, zmieniając życia sens.
Bez ciebie żyć jakoś będę, jeszcze zdziwisz się. to właśnie tobie zabraknie mnie. Od teraz ja, tak jak i ty z kamienia serce mam. ''
|
|
#4502 |
|
Rozeznanie
|
parala, dresowa - merci
Nikt nie zapytał co jej jest Czemu błądzi Na kogo dzisiaj czeka tak. my versus reszta społeczeństwa. Nie mów nic wystarczy że oddasz jej swój śmiech. Łzy albo może tylko deszcz nie pozwala jej zawołać że.
|
#4503 | |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję. Nensie, Frizz- cieszę się, że jesteście. Znów przyszedł dzień, nie przyszedłeś wraz z nim Dotykam nieba, gdy Twoja dłoń dotyka mnie . Nie zdążysz z kolejnym powrotem Nikt z uczuciem się nie śpieszył, a teraz za późno na miłość Biała kartka bez obietnic z wytłuszczonym pożegnaniem Oddalamy się od siebie, a przeznaczenie nie wie, za kim biec ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- Cytat:
|
|
#4504 |
|
Przyczajenie
|
'Miała kilka przyziemnych marzeń, nie takich,
których nikt za żadne skarby świata nie jest w stanie spełnić. Jednym z nich...tym najbardziej wygurowanym była miłość. -A miała jakieś mniejsze marzenia? -Tak. Zasnąć w jego ramionach.' Spada! Wypowiedz życzenie! - To Ty. - Co ? - Kiedy spełniają się marzenia, chciałabym mieć Ciebie przy sobie. Już na zawsze... -widziałaś szczęście? -no widziałam, jak spierdalało.. -Mogę Cię przytulić? - A czy gdy chcesz zjeść obiad pytasz się widelca czy możesz na niego nabić kawałek ziemniaka? ![]()
|
|
|
|
#4505 |
|
Raczkowanie
|
" I nie chcę pieprzyć się przy świecach, bo Cię nie kocham, kocham, kocham. " - Chcę mieć Twoje nazwisko. - Ja chcę mieć cię całą. " Zapytaj wszystkie jego byłe, jaki kolor mają jego oczy. - brązowy. - orzechowy. - czekoladowy. - bursztynowy. - ciemny jaspis brekcjowy. - cappuccino z lekką, puszystą pianką. Dla każdej z nim jego oczy miały inny kolor, bo każdą z nim czarował inaczej. Ale tylko ta, co powiedziała ' brązowy ' , jest całkowicie wyleczona. " Nie chcę Cię martwić, ale się zakochuję. Szlug, piwo i delikatna dłoń do obciągania - wyłącznie na tym ci zależy.
|
#4506 |
|
Raczkowanie
|
Bo tylko Walt Disney może zagwarantować Ci szczęśliwe zakończenie. nie potrzebuje żadnej złotej rybki która spełni moje trzy życzenia. mam tylko jedno. jeśli będziesz mnie potrzebować to zapukaj w swoje serce.
|
#4507 |
|
Zadomowienie
|
xxgroszek07xx , Toogether93, ekhm_sorry, parala, _mandarynka , dreams_x33
- okradzione Potrzebujesz eksperta od miłości ? W takim razie zapraszam na kawę. Czarną maskę dostała, a za nią miłość ukrywała. Twoje serce wskazuje mi drogę, tylko nie wiem, czy chcę iść z nią z tobą. Namyśl się i napisz, czy to tak trudno wytłumaczyć ? Daj znak czy chcesz mnie znać, Daj znak, czy chcesz kochać.
|
#4508 |
|
Rozeznanie
|
Naughty_, Mountelly , dreams_x33, CaMa, RozowaSkeyterka, happyend - oszalałyście z tymi pochwałami i kradzieżami ?
ale dziękuje <3Nensie - hahah oj taam nic się nie stało ^^. Mogę być i patologiczna ahahaha xd ;d dresowa - Ty nawet nie wiesz jak Ja Ciebie uwielbiam ,3 poprostuAsiss - na zdrówko <3 ![]() LoveYourEyes, Nieodkrytaxd, _mandarynka - zabieram Waszą twórczość i nie oddaję <3. I będziesz czekał nawet wtedy gdy powiem "nigdy"? Gdy biegłam do Ciebie, uciekałeś. Gdy zaczynałam płakać, wracałeś. Uśmiechałam się, ale doskonale wiedziałam, że nie kochałeś. Sztuką jest dowiedzieć się o czymś przed popełnieniem błędu. Wypadają mi włosy z ciągłego stresu, usta potrzebują nawilżenia, paznokcie się łamią podczas stukania nimi w stół, a czas śmieje mi się w twarz nie wygląda jakby chciał leczyć moje rany. Zaczynam wątpić w przeznaczenie, zbiegi okoliczności wydają się też jakieś nie moje. Nie usatysfakcjonowało ją nawet to, że stał na deszczu, moknąc i dzwoniąc. Chcąc powiedzieć, że kocha. Romantyczna kolacja przy świecach, kąpiel w pianie, pierścionek, róże ... nie są stworzone dla mnie. Musisz się postarać by zwykły czyn stał się czymś najromantyczniejszym co mnie w życiu spotkało, masz wiele możliwości. Nie wspierasz mnie, a ja tego nie wymagam, lecz pożądam. Chcę Twojego szczęścia, bardziej niż swojego. Chcę latać, a nawet nie potrafię się czołgać. Podcięto skrzydła za małego. Upierdliwiec miłosny. Idzie za Tobą i gada od rzeczy, marudzi. Okręca Ci głowę gdy On idzie byś patrzała, łaskoczę w żebra byś śmiała się z Jego żartu, stroi głupie miny byś się do Niego uśmiechała, a gdy mówisz, że wcale go nie kochasz mówi Ci ten mały potworek " wmawiaj sobie " .
|
#4509 |
|
Raczkowanie
|
Czas wybrać więc najprostsza drogę..
"Nie można Go było już niczym zadziwić,za długo byliśmy razem. Ale niestety, nawet jego miłość do mnie nie powstrzymywała Go przed robieniem sobie zartów z moich niepowodzeń." Przepraszam, gdzie tu można wymienić zupełnie zwariowane dni? Taaak, znów zaczęło mi się kręcić w głowie od samego patrzenia na niego.
|
|
#4510 |
|
Rozeznanie
|
Widziałam gdzieś parę pochwał i cieszę się że się podobam <3
______________________ I jakby moja przyszłość miała nie wyglądać i tak nikt nie będzie w stanie zastąpić Ciebie. Jak to możliwe że jeszcze kilka dni temu potrafił odmówić sobie wyjścia z kolegami żeby zobaczyć się właśnie z tobą a dziś nie stać go nawet na głupiego sms’a czy wiadomość na gg. Trudne pytania + jeszcze trudniejsze odpowiedzi. Ucieszyłabym się gdybyś nie skupiał się na składaniu obietnic a bardziej na ich realizacji. Zimne krople deszczu na policzku i zakurzone wspomnienie wielkiej miłości. A jakbym poprosiła o gwarancję że już więcej nie wrócisz ,dałbyś mi ją?
|
#4511 |
|
Rozeznanie
|
dresowa kontrastowa0 Nensie poprostuAsiss misiok kamisha wielkie dzięki Nierozważna i nieromantyczna. Każdy moment jest dobry do wyznania miłości Miłość jest koło nas, tylko my tego nie widzimy. ponieważ mamy zamknięte oczy na klucz a żeby otworzyć ten klucz, musimy patrzeć sercem a nie oczami. Gdzieś w oddali słychać szelest naszych niedoszłych pocałunków echo słów ciepłych, na zawsze rąk splątanych szum anielskich skrzydeł i nasze marzenia... Bo ona, ona różne ma imiona, Jedni wołają ją miłość, inni zgaga pieprzona. To sentymentalne, ale nie mogę zapomnieć nas wtedy, wtopionych w bursztyn ciszy. Z jaką nieśmiałą obawą dotykaliśmy swoich rąk: skrzydeł egzotycznych ptaków. Edytowane przez grise Czas edycji: 2010-08-18 o 14:54 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4512 |
|
Zakorzenienie
|
; ****
Mountelly dreams_x33 miło, odwzajemniam tym samym. ;*
dresowa ja też uwielbiam, Ty wiesz <3 parchinka <3 " rozsunąć suwak, by zdjąć skafander ciała
zapomnieć wejść w nowe życie w zwiewnej sukience "
|
|
#4513 |
|
Zakorzenienie
|
noszę Ciebie pod swetrem. 'nienawidzę Cię za to, że, gdy się uśmiechasz miękną mi kolana. nienawidzę za to, że na dźwięk Twego głosu drżą mi ręce. nienawidzę za to, że nadal łamiesz mi serce'. 'przez chwilę myślałam, że będziesz moim szczęściem..'. 'jesteśmy zbyt dumni, by do siebie wrócić. i zbyt zakochani, by o sobie zapomnieć'. 'motylki w brzuchu karmię nikotyną, bo miłości zabrakło'. nie jest tak łatwo. myślałam, że bez Ciebie jest mi jednak lepiej.. ale mimo wszystko, chcę żebyś wrócił. żebyś znów mnie przytulił i obiecał, że wszystko będzie dobrze. i, że już nigdy mnie nie zostawisz. myślałam, że jestem silna. udając silną. mówiliśmy, że to tak na zawsze. że zawsze będziemy się kochać. ja w odróżnieniu od Ciebie, nie kłamałam. nadal jesteś najważniejszy. szkoda, że ja dla Ciebie już dawno przestałam istnieć. i tak ciężko było usłyszeć z Twoich ust, że beze mnie jest Ci lepiej..
|
#4514 |
|
Zakorzenienie
|
Klaudia - wróciłaś, bo masz do kogo wracać. <3
* 'miało być tak pięknie, no a jest w chuj lepiej' 'Kiedy tęsknie zamykam powieki i jesteś...' 'Dzień dobry, juz Cię nie kocham.' tak trudno to zrozumieć, tak bardzo to boli Chodź, pokaże Ci jak bardzo może boleć życie... Pokaż mi, że też masz uczucia. Że wiesz co to ból, miłość i tęsknota. Nie ma to jak zniszczyć życie sobie samemu...
"Źli i fałszywi ludzie stawiani są przez Boga na naszej drodze, abyśmy mogli wyróżnić z tłumu osobę o szlachetnym sercu i docenić, że choć w tylu ludzkich sercach jest ciemność, zachowała się jedna anielska dusza." Edytowane przez niewieszjaktesknie Czas edycji: 2010-08-18 o 15:13 |
|
|
|
#4515 |
|
Zadomowienie
|
________________ 'czytaj między słowami i nie licz na litośc' nigdy nie zrozumiesz moich podstaw cholera to chore, po prostu chore. nasze życie wypełnione na przemian grzechami. od zawsze wiedziałam, że nie można wierzyc ludziom. Ty, jedynie potwierdziłeś moją teorię. spójrz tylko, jak czas szybko ich zmienił. jestem Twym ukrytym wzorem. miałeś już swoje 5 minut lasnu, warto było?
Nigdy nie byłeś , i nigdy nie będziesz częścią mojego świata ... jesteś jego całością Tomek:* http://www.facebook.com/profile.php?id=100000553001805 Edytowane przez Kinderka13 Czas edycji: 2010-08-18 o 15:17 |
|
|
|
#4516 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A potem zobaczyłam was. Najpierw wziąłeś ją za rękę i poszliście do kościoła. Następnie skręciliście w alejkę i z uśmiechem na ustach zabrałeś ją na lody. Nie odmówiłeś kiedy zaciągnęła Cię na wesołe miasteczko i chichraliście się razem na każdej karuzeli. Wiesz jak to boli ? Świadomość że mi wmawiałeś, że chodzenie za rękę to głupota,Boga nie ma, na lody chodzą dzieci i że nigdy w życiu nie przestąpisz ze mną progu lunaparku. ` Za kogo ty mnie masz ? Chyba się zdeczka pomyliłeś. Jak nie chcesz dostać w twarz, to nie patrz się już na mój tyłek !` Mój lakier na paznokciach jest więcej wart, niż ta Twoja nowa dziwka! Są trzy etapy miłości. Pierwszy; kiedy się przed nią bronimy, zarzekamy się na śmierć, że jej nie ulegniemy. Ale ona i tak kiedyś łapie nas w swoje sidła i nie chce puścić, zamyka w klatce szczęścia co prawda pozostawiając klucz w środku, chociaż w końcu i tak każdy go wyrzuca bo nie chce z niej wychodzić. To właśnie drugi etap kiedy mówimy jakie to byłyśmy głupie odrzucając miłość, przecież jest piękna i naiwnie wierzymy we wszystkie jej czary-mary, które naprawdę są tylko złudzeniem. Wreszcie nadchodzi trzeci etap, ten najgorszy. Miłość nas opuszcza, z nią odchodzi szczęście, serce łamie się na pół albo co gorsza na drobne kawałeczki, to zależy jak bardzo przywiązaliśmy się i uzależniliśmy się od tej żmii. Znowu jej nienawidzimy, znowu na nią klniemy próbując się wydostać z więźnia od którego sami wyrzuciliśmy klucz wierząc jej na słowo jak głupie idiotki. Tylko kiedyś znowu przyjdzie do nas z wizytą i znowu zacznie się to samo. Ta sama bajka, bez happyendu.
|
|
#4517 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jak miło , kurna. A ten wyżej zabieram
w świecie fotografii przekłamanej PhotoShopem. Chodź , stwórzmy nowe wspomnienia. czasami wydaję mi się, że nawet zwykła marchewka jest szczęśliwsza ode mnie. powiedziałeś że traktujesz mnie jak powietrze . Chcesz krzywdzić powietrze ?
fbl. szczęście łatwo znaleźć, patrz pod nogi, i myśl tak chłodno o świecie pełnym paranoi. Edytowane przez Nieodkrytaxd Czas edycji: 2010-08-18 o 15:27 |
|
|
|
|
#4518 |
|
Zadomowienie
|
Jest taki moment, kiedy trudno powiedzieć czy jest lepiej, czy gorzej, czy boli, czy nie boli, kiedy nie czujesz nic... Jeszcze się nie rozjaśniło... ani to dzień, ani to noc, ani to sen, ani to jawa... Stan zawieszenia. You were always there for me The tender wind that carried me A light in the dark shining your love into my life You've been my inspiration Through the lies you were the truth My world is a better place because of you (Zawsze byłeś gotów mi Być wiatrem , burzą, żaglem i Niczym latarnia w życiu mym Twa miłość lśni Tyś był mą inspiracją I prawdą pośród kłamstw To Ty sprawiłeś że dziś kocham Świat ) tłumaczenie z tekstowo.pl
I zawieszę na ścianach wszystkie nasze zdjęcia, żeby żadna chwila nie uleciała z mojej pamięci. Edytowane przez Yakarta Czas edycji: 2010-08-18 o 15:57 |
|
|
|
#4519 |
|
BAN stały
|
kiss12550
miło mi ![]() ...
i chociaż wiem, że nasze ręce nie spotkają się już więcej, a nasze palce nie splotą się w jedną całość, to naiwnie czekam na powtórkę. - słoneczko moje! - słoneczko ? słoneczko to Ty masz tam u góry, świeci strasznie właśnie i spieka mnie za to, że próbuję zabrać mu jego miano. - a tam, tamto słoneczko jest słoneczkiem wszystkich, a to obok mnie jest tylko moje ... jedną ręką chwycił ja za pas, drugą położył na ramieniu, cicho szepcąc, że już dawno czekał na ten moment, w którym będzie mógł odetchnąć przy niej . Twój głos zmieszany z wczorajszym powietrzem, moja koszulka przesiąknięta twoim zapachem, ja naiwnie żegnająca bezsensowne 'dzisiaj' i modląca się o powrót 'wczoraj' . ... |
|
|
|
#4520 |
|
Rozeznanie
|
Ciche godziny, radio tylko gra od niechcenia.
Czy tylko to moja wina? To tylko dwa piwa, to żaden grzech. A jeszcze mam nadziei cień, że to był tylko zły sen. Zawsze warto być człowiekiem, choć tak łatwo zejść na psy. Znów popłynęły nasze wspomnienia, gdzieś tam po czwartej, pustej butelce. Przed tobą długa droga, więc powiem ci, w życiu najtrudniej nauczyć się żyć. Reszta jest milczeniem, więc lepiej milcz, bo tylko ta cisza nie kosztuje cię nic. Bo dżem to jest blues. A jedynym przyjacielem pigułki białe dwie . Nie mam wielu zalet i wielu wad, jednak ze swej listy nie skreślaj mnie. Dżem.
|
#4521 |
|
Zadomowienie
|
milusioo
![]() paralogiczna - ja to oszalałam na Twoim punkcie, perełko ____ otwórz swoje oczy, chcę na nowo przeczytać książkę Twoich źrenic. biegła do mnie miłość, wykrzykiwała moje imię, po drodze złamała obcas, ominęła mnie i wbiegła do szewca.
|
|
#4522 |
|
Raczkowanie
|
witam po dłuższej nieobecności
widzę, że mam maaaasestron do nadrobienia ahh pędzicie Słoneczka! ____________ 'Chcę Cię takiego jak kiedyś.'
'W szyby dzwoni melancholia.' 'Gdzieś daleko stąd noc oddycha kolorami.' 'Znowu wszystko we mnie tańczy.' ![]() Czas rozpocząc nowy film. Taki, w którego scenariuszu nie będzie Ciebie. Wiesz, że nigdy nie lubiłam czarnych charakterów.
|
#4523 |
|
xoxo
|
Cierpiące kobiety przywiązują się do człowieka szybciej, mocniej i na dłużej.
Przepraszam. Niewyspana robię się wredna. A kobiety ? Kobiety uczą się chamstwa od facetów. Kobiety są podłe, ja też jestem w sumie. Ale to nie jest złe, po prostu tak już mamy. Jestem kobietą- nie mówię czego chcę, ale mogę się wkurzyć, jeśli tego nie dostanę! -masz kogoś? -miewam. nie ma niczego bardziej seksownego od palenia: płomyk, gdy pocierasz zapałkę, leniwe wydmuchnięcie dymu Czas się ukryć za wielkimi okularami Chanel i ... czas na show!
|
#4524 |
|
Wtajemniczenie
|
poprostuAsiss, Mountelly, CaMa - na zdrówko, Gwiazdki
RozowaSkeyterka - no ja myślę, i proszę mi się tu częściej pokazywać, o! <3 _____________________ '- A wiesz, że nawet nieszczęśliwe zakochanie coś daje? - Tak. Płacz po nocach, ból oczu od uciekania spojrzeniem, obietnice, że "następnego dnia będzie lepiej", choć z góry wiadomo, że nie będzie.' Jest tylko początek i koniec. Nie ma czegoś takiego jak "środek". Nie ma metody w tym szaleństwie. Wiesz, kiedy świat jest wredny ? Wtedy, gdy On jest blisko, a nie mogę uchwycić go wzrokiem. Gdy jest blisko, ale nie ze mną. Nie przy mnie.
|
#4525 |
|
Raczkowanie
|
'ty jesteś kimś, kto poda mi kredki, kiedy będę miała ołówek. zrobi naleśniki z uśmieszkiem z dżemu. nie będziesz pytał, bo będziesz wiedział. przejdziesz ze mną na czerwonym świetle. w ostatniej chwili mi powiesz: " Uważaj! Kałuża. " nadążysz za mną do autobusu. odpowiesz równo ze mną na jedno pytanie. będziesz mnie słuchał kiedy coś mówię. i uśmiechał się, kiedy jestem na Ciebie zła. ' i byłabym grzeczna dla Ciebie, przez chwilę.' spijam słowa z Twoich ust - bezwarunkowa miłość !
|
|
#4526 |
|
Zadomowienie
|
majsterkowicz piękna
rękodzielnik dobroci złotnik ideału nie ma tu żadnej luki czy braku sensu
|
#4527 |
|
Zadomowienie
|
'I'll pretend my heart's not on fire if You steal my true love's name.' Nie będę udawała, że moje serce nie jest napalone, jeśli skradniesz moje prawdziwe imię miłości. 'Like a flower waiting to bloom, like a lightbulb in a dark room, like the desert waiting for the rain, like a school kid waiting for the spring.. I’m just sittin here waiting for You to come and turn me on..' Jak kwiat czekający na rozkwitnięcie, jak żarówka w ciemnym pokoju, jak pustynia czekająca na deszcz, jak dzieciak czekający na wiosnę.. Ja po prostu siedzę tu i czekam na Ciebie, abyś przyszedł i zakręcił mną.. 'I saw You singing. My ears won't stop ringing long enough to hear those sweet words..' Zobaczyłam Cię, gdy śpiewałeś.. Moje uszy nie mogły przestać nasłuchiwać na tyle długo, by usłyszeć te słodkie słowa..
|
|
#4528 |
|
Raczkowanie
|
parala - okradziona
![]() z innej bajki- ciebie nie da się nie okraść ![]() poprostuAsiss - ogromny talent pani ma .tutaj miłość jest życiem, śmiercią brak miłości . Nadzieją jesteś , znalazłam Cię we śnie . "Do we, do we know, When we fly ? When we, when we gone When we die ?"
|
#4529 |
|
Raczkowanie
|
"Cisza przyjacielu, rozdziela bardziej niż przestrzeń. Cisza przyjacielu nie przynosi słów, cisza zabija nawet myśli."
Naprawdę wszystko zależy od ciebie, wszystko to kwestia podejścia. Show must go on. Nie masz nic do stracenia.
|
#4530 |
|
Gość
|
Znowu dajesz mi siebie, tylko ile mam Ci za to zapłacić. ?
Z Tobą mogę całymi dniami leżeć w łóżku i nic nie robić. -Kochasz mnie ? - nie nie kocham. - więc po co dajesz mi nadzieję. ? - nudzi mi się. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:55.

słońce 

ale dziękuje <3

ahh pędzicie Słoneczka!