|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3061 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozmów Zmierzchomaniaczek i Edwardoholiczek odsłona trzynasta!
hej
![]() mesarka baw sie dobrze i jak cos to rób mase fot dla jakichś ciach to nam potem ich pokażesz!! ![]() ![]() ![]() a ja wczoraj jak ta durna poszłam graćw tenisa a ze sie spieszy.łam to włozyłam szybko trampki i wybiegłam z domu , jednakże zapomniałam włozyc skarpetek , po 4 min drogi myslałam ze padnę z bólu bo tak juz nogi poobcierałam a przedemną było jeszcze 14 ! min drogi ... po drodze kupiłam skarpetki i dop na tenisie je włozyłam , oczywiscie nie dałam rady grać w enisa ... odciski takei sobie narobiłam ze chodzic nie dam rady i musiał po mnie tata pryjezdzac bo sie ruszyc nei dałam rady ... super... a wieczorem włozyłam jakeis klapki i pojechalam do optyka wybrac okulary i to była dopiero masakra!!! nie wiedziałąm ze tak ciezko jest wybrac okulary!! w koncu po 2,5h wybrała takie zwykłe czarne druciane bo stwierdziłam ze jak to sa moje 1 okulary to musza byc delikatne nastepne sobie wezme jakeis inne , a no i nei wiedziałam ze one sa takie drogie ! ale ze moja mama tez brała sb okulary to jakas znizke dostałysmy na 200 zł wiec nie było tak źle ale i tak drogo ... pod koniec tyg mam juz je dostac ... ehh troche sie boje tego ;ppp
#3062 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
okulary są drogie i to bardzo.. ale że coraz więcej osoób ma słaby wzrok coraz większy wybór i sa modne ![]() a co do tenisa to się nieźle urządziłaś. Ja dziś miałam dostać płytke ze sesji a dostałam tylko 4 zdjęcia i musze do jutra czekac ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- Cytat:
baw się dobrze ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3063 |
Zakorzenienie
|
dużo zdjęć musi być
![]() ![]()
#3064 |
Zakorzenienie
|
co j tu sama zostanę??:P
|
![]() ![]() |
![]() |
#3065 |
Zakorzenienie
|
ja tam sie nigdzie nie wybieram ;P
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" |
![]() ![]() |
![]() |
#3066 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3067 |
Zakorzenienie
|
zapewne tak : D
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" |
![]() ![]() |
![]() |
#3068 |
Zakorzenienie
|
cóż za zaszczyt
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3069 |
Konto usunięte
|
a ja jadę już jutro do Krk
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3070 |
Zakorzenienie
|
a gdzie będziesz olanina mieszkać?
#3071 | |
Zakorzenienie
|
Jeszcze ja tu zostaję
![]() ---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- chyba tak ![]() Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3072 |
Konto usunięte
|
w hotelu z dziewczynami z Musowego wątku
![]() a Ty? ożeniłam się z butelką whisky bo jestem lesbijką zawsze mi jakieś głupoty wychodzą ![]() 1. Wybierz miesiąc w którym się urodziłaś: 1. pływałam w basenie pełnym wódki z 2. musiałam to zrobić z 3. przytulałam się z 4. zabiłam 5. nigdy nie całowałam się z 6. wydałam całe pieniądze z 7. paliłam z 8. spałam z 9. jadłam z 10. kłóciłam się z 11. ożeniłam się z 12. usiadłam na 2. Wybierz dzień w którym się urodziłaś: 1. z kotem 2. z żydem 3. Britney Spears 4. z lalką 5. z lizakiem 6. moim chłopakiem 7. z płytą CD 8. z szczotką do zębów 9. z koniem 10. z moją babcią 11. własną dłonią 12. z George Bushem 13. z trawą 14. z butelką whisky 15. z moją najlepszą przyjaciółką 16. z gejem 17. z kaczką 18. z prezerwatywą 19. z komórką 20. z Św. Mikołajem 21. kilogramem zielska 22. z nauczycielka 23. z księdzem 24. z krasnoludem 25. z pająkiem 26. z wielkanocnym jajem 27. z striptizerem 28. z moją dziewczyną 29. z koleżanką z klasy 30. z nauczycielem 31. z prostytutką 3. Wybierz kolor koszulki jaki masz na sobie: • biały - bo mam super cycki • czarny - bo wiedziałam, że będzie super • czerwony - bo wypaliłam kilogram zielska • żółty - bo zjadłam kubek gówna • zielony - ponieważ mam kluski w nosie • brązowy - bo jestem dobra w łóżku • granatowy - ponieważ grupka murzynów przekopała mi dupę • bez koszulki - ponieważ musiałam • niebieski - ponieważ nienawidzę Snoop - Doga • szary - ponieważ nie mam nic w spodniach • ultramaryna - bo kocham pływać • pomarańczowy - ponieważ ktoś mi zapłacił za to • różowy - ponieważ kocham Dodę • kolorowa - bo nie mogłam wytrzymać • kremowy - bo nigdy nie byłam w szkole • fioletowy - bo jestem lesbijką • inne - ponieważ jestem z marsa a wam? |
![]() ![]() |
![]() |
#3073 |
Zakorzenienie
|
przytulałam się ze striptizerem, bo wiedziałam,że będzie super
![]() ja wlasnie wróciłam,z mama zrobiłam rudnke rowerową ;P i przy sklepie stał gosiu,który pomaga trenerce w stajni i ja z mamą juz go dawno widziałysmy a ten sie patrzy na nas i dopiero po chwili nas skojarzyl i mi macha xD
![]() ![]() |
![]() |
#3074 |
BAN stały
|
o rety... paliłam z britney spears, poniewaz mam kluski w nosie.
![]() ja tez niestety zostaje... pomalowalam sobie wlasnie pazurki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3075 |
Zakorzenienie
|
spałam z żydem bo zjadłam kubek gówna ...
nawet nie chce sie zastanawiac co gorsze ... ;ppp a ja nie robiłam dizs zupełnie nic po cyzm nagle dostałam olsnienia zeby posprzatac łazienke i tak sie zmeczyłąm i nawdychałąm tych chemikalii ze az mi niedobrze ... ja tez zostaje ![]()
#3076 |
Zakorzenienie
|
[1=70dd468e07eb673ab65e89e 138309c61dced7434_5f137f2 51019b;21458501]w hotelu z dziewczynami z Musowego wątku
![]() a Ty? ożeniłam się z butelką whisky bo jestem lesbijką zawsze mi jakieś głupoty wychodzą ![]() 1. Wybierz miesiąc w którym się urodziłaś: 1. pływałam w basenie pełnym wódki z 2. musiałam to zrobić z 3. przytulałam się z 4. zabiłam 5. nigdy nie całowałam się z 6. wydałam całe pieniądze z 7. paliłam z 8. spałam z 9. jadłam z 10. kłóciłam się z 11. ożeniłam się z 12. usiadłam na 2. Wybierz dzień w którym się urodziłaś: 1. z kotem 2. z żydem 3. Britney Spears 4. z lalką 5. z lizakiem 6. moim chłopakiem 7. z płytą CD 8. z szczotką do zębów 9. z koniem 10. z moją babcią 11. własną dłonią 12. z George Bushem 13. z trawą 14. z butelką whisky 15. z moją najlepszą przyjaciółką 16. z gejem 17. z kaczką 18. z prezerwatywą 19. z komórką 20. z Św. Mikołajem 21. kilogramem zielska 22. z nauczycielka 23. z księdzem 24. z krasnoludem 25. z pająkiem 26. z wielkanocnym jajem 27. z striptizerem 28. z moją dziewczyną 29. z koleżanką z klasy 30. z nauczycielem 31. z prostytutką 3. Wybierz kolor koszulki jaki masz na sobie: • biały - bo mam super cycki • czarny - bo wiedziałam, że będzie super • czerwony - bo wypaliłam kilogram zielska • żółty - bo zjadłam kubek gówna • zielony - ponieważ mam kluski w nosie • brązowy - bo jestem dobra w łóżku • granatowy - ponieważ grupka murzynów przekopała mi dupę • bez koszulki - ponieważ musiałam • niebieski - ponieważ nienawidzę Snoop - Doga • szary - ponieważ nie mam nic w spodniach • ultramaryna - bo kocham pływać • pomarańczowy - ponieważ ktoś mi zapłacił za to • różowy - ponieważ kocham Dodę • kolorowa - bo nie mogłam wytrzymać • kremowy - bo nigdy nie byłam w szkole • fioletowy - bo jestem lesbijką • inne - ponieważ jestem z marsa a wam?[/QUOTE] wydałam całe pieniądze z z butelką whisky ponieważ jestem z marsa ![]() Ja w schronisku na Oleandry ![]()
#3077 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziewczyny obejrzyjcie sobie 2 filmy-Niania McPhee i 2 część-Niania i wielkie bum,na zalukaj.pl można obejrzeć wieeeeleee filmów xD ja własnie oglądałam 2 część Niania i wielkie bum i świetne jest i chyba po raz pierwszy limit skonzcył mi sie dokładnie po 72 minutach! ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3078 |
Zakorzenienie
|
Usiadłam na koniu bo mam super cycki. Sory ale mam złe skojarzenie xD
#3079 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3080 |
Zakorzenienie
|
O'nina wyganiam Cię do pakowania!
![]()
#3081 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3082 |
Zakorzenienie
|
tasakiem jej!!
![]() ![]() |
![]() |
#3083 |
Zakorzenienie
|
nie nadrabiam was bo po prostu nie chce mi się
![]() ale nie wiem czemu nie pojawił mi się nasz watek w subskrypcjach ![]() az tak do was rzadko zaglądam ![]() u mnei oczywiście standard impreza 24 h ![]() dzisiaj do domu wróciłam przed 4, wstałam o 9 i na shopping pojechałam wróciłam dopiero teraz haha ale kupiłam sobie sliczna opaskę w h&mie z kwiatkiem, kopertówkę w cropie ![]() w ogóle wczoraj robilimsy sobie sesje i mam takie sliczne zdjęcia ![]() ![]() Mesarka dodawałaś coś nowego ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3084 |
Zakorzenienie
|
pokaz foty!
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3085 |
Zakorzenienie
|
neeee ;p
nie mma dużo mam tylko tzry xd reszte mam na penie, a komputer cos nie ogarnia usb haha zakupy moge wam pokazac ;p opaska nie znalazłam abrdziej ogarniętego zdjęcia jak to kopertowka taaa ;p tylko, że czarna
![]() |
#3086 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3087 |
Zakorzenienie
|
ejj,ale my chcemy obejrzec TWOJE foty a nie zakupów ;P
jeej,przedf chwila na tvnie leciała Uwaga a w niej o ludziach,którzy trafili 6 w totka,ech ;P ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- jeeeeej,obczajcie tego posta xD http://alcyna.blogspot.com/2010/06/emilianna.html PIERWSZY RAZ tak rozpływam sie nad dzieckiem xD a dzieci raczej nie lubie ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- ozobaczcie bloga tej babki http://www.leblogdebigbeauty.com/
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" Edytowane przez cherry l Czas edycji: 2010-08-18 o 20:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#3088 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
oo.. to jak juz bedziesz je miala to pokazuj;D [1=70dd468e07eb673ab65e89e 138309c61dced7434_5f137f2 51019b;21458501]ożeniłam się z butelką whisky bo jestem lesbijką zawsze mi jakieś głupoty wychodzą ![]() 1. Wybierz miesiąc w którym się urodziłaś: 1. pływałam w basenie pełnym wódki z 2. musiałam to zrobić z 3. przytulałam się z 4. zabiłam 5. nigdy nie całowałam się z 6. wydałam całe pieniądze z 7. paliłam z 8. spałam z 9. jadłam z 10. kłóciłam się z 11. ożeniłam się z 12. usiadłam na 2. Wybierz dzień w którym się urodziłaś: 1. z kotem 2. z żydem 3. Britney Spears 4. z lalką 5. z lizakiem 6. moim chłopakiem 7. z płytą CD 8. z szczotką do zębów 9. z koniem 10. z moją babcią 11. własną dłonią 12. z George Bushem 13. z trawą 14. z butelką whisky 15. z moją najlepszą przyjaciółką 16. z gejem 17. z kaczką 18. z prezerwatywą 19. z komórką 20. z Św. Mikołajem 21. kilogramem zielska 22. z nauczycielka 23. z księdzem 24. z krasnoludem 25. z pająkiem 26. z wielkanocnym jajem 27. z striptizerem 28. z moją dziewczyną 29. z koleżanką z klasy 30. z nauczycielem 31. z prostytutką 3. Wybierz kolor koszulki jaki masz na sobie: • biały - bo mam super cycki • czarny - bo wiedziałam, że będzie super • czerwony - bo wypaliłam kilogram zielska • żółty - bo zjadłam kubek gówna • zielony - ponieważ mam kluski w nosie • brązowy - bo jestem dobra w łóżku • granatowy - ponieważ grupka murzynów przekopała mi dupę • bez koszulki - ponieważ musiałam • niebieski - ponieważ nienawidzę Snoop - Doga • szary - ponieważ nie mam nic w spodniach • ultramaryna - bo kocham pływać • pomarańczowy - ponieważ ktoś mi zapłacił za to • różowy - ponieważ kocham Dodę • kolorowa - bo nie mogłam wytrzymać • kremowy - bo nigdy nie byłam w szkole • fioletowy - bo jestem lesbijką • inne - ponieważ jestem z marsa a wam?[/QUOTE] zabiłam z Sw. Mikolajem bo wypalilam kilogram zielska ![]() Cytat:
no puszczysta troszke xD ta zeberka to masakra xD to nizej ladniej ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3089 |
Zakorzenienie
|
[1=70dd468e07eb673ab65e89e 138309c61dced7434_5f137f2 51019b;21461787]xDD
Aneczka, a daleko masz na teren festiwalu ? ---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- boziuuuu, laski wygońcie mnie do pakowania ![]() nie , zresztą mam darmowy tramwaj (na stronie festiwalu :P )
#3090 |
Zakorzenienie
|
dZIEWCZYNY UWAGA:
pisałam z Girl macie od niej buziole i pozdrowienia u niej wszystko ok kazała wam przekazac , że na polsacie leci serial z jasperem pod tytułem piękni po 9 czy jakoś tak ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:17.