|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#511 |
Przyczajenie
|
Dot.: W co się ubrać na wesele/sam ślub/ślub cywilny? - ZBIORCZY
[QUOTE=madeleinerosa;21362 340]http://www.sklep.prettygirl.pl/pl/sukienka-1436.html kupilam taka, ale mozna oddac.... co o niej sadzicie?
tutaj na mnie ![]() ---------- Dopisano o 01:05 ---------- Poprzedni post napisano o 00:48 ---------- wg mnie jest ok - klasyczna, może troszke bardziej wizytowa, ale przynajmniej spokojnie wykorzystasz na inne okazje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#512 |
Raczkowanie
|
Stwierdziłam, że postawię na coś skromniejszego, ponieważ mam już błyszczącą ciemnoniebieską bombkę, a wesel tyle w tym roku, że nie wypada ciągle w tej samej sukience być, zwłaszcza, że goście będą się powtarzać ;-)
![]() |
#513 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#514 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, mam pytanie
![]() Na początku września szykuje mi się ślub cywilny + taka impreza dla najbliższej rodziny (w restauracji, będa "tańce", ale raczej bez zespołu) i mam wątpliwości, czy iść w sukience, w której byłam na takim konkretnym weselichu ![]() W sklepach nic nie przykuło mojej uwagi... no, poza powiedzmy ciekawą "małą czarną", ale jedyne obcasy, jakie posiadam, są... czarne! Mała torebka również jest czarna ![]() ![]() Ale przechodząc do sedna, to jest ta sukienka: http://www.wizaz.pl/szafa/pics/14920_3n.jpg http://www.wizaz.pl/szafa/pics/14920_2n.jpg http://www.wizaz.pl/szafa/pics/14920_1n.jpg Nada się czy będę wyglądać dziwacznie? Powiem, ze leży na mnie dobrze, jest wygodna, ale ten "połyskujący" materiał... ![]()
![]() |
![]() |
#515 |
Zadomowienie
|
Witam, jestem kolejną, która potrzebuje pomocy z wyborem dodatków. Kupiłam tą sukienkę na allegro - H&M Garden Collection, kolor to pudrowy róż. Jest dość jasna więc myślałam o ciemniejszych dodatkach. No i niezbyt przytłaczających bo jestem drobna. Wesele już za tydzień!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#516 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, idę na wesele w małej czarnej. Dekolt jest delikatnie wykończony szarą koronką. Buty będę mieć czarne, biżu srebrną. Jakie rajstopy ubrać? Czy pasowałyby kabaretki lub ażurowe? I w jakim kolorze?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#517 |
Raczkowanie
|
![]()
Witam Wizażanki, oczywiście z prośbą pukam
![]() We wrześniu mam dwudniowe wesele i oczywiście wielki problem- co mam założyć... Mam świetną sukienkę, zakupioną 4 m-ce temu na tę okazję - granatowa bombka bez ramiączek, jednak w między-takzwanym-czasie zaszłam w ciążę i obawiam się, że brzuszek będzie już widoczny. Mogę się nie zmieścić... ![]() Dlatego wolałabym się zabezpieczyć i szukam czegoś zwiewnego, najlepiej do kolan. Może coś odcinanego pod biustem.... Marzę o princesce, ale niestety wyglądam w takich krojach jak wieloryb... Noszę rozmiar 42 , mam 165 cm wzrostu, blond włosy i figurę klepsydry, biust 75 D. Czy orientujecie się, w których sieciówkach są w sprzedaży tego typu sukienki? Mieszkam niestety z dala od większych sieci handlowych i chciałabym wiedzieć, gdzie uderzać. poradźcie coś, błagam... ![]() przez mój rozmiar przeżywam traumę, ilekroć muszę kupować tego typu odzież... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#518 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() Potrzebuje pilnej porady. Otóż dostałam od kolegi zaproszenie na wesele do jego kuzyna. Wesele w tą sobnotę, a ja wczoraj dopiero się o tym dowiedziałam ;D i mam problem z butami. Powiedzcie proszę czy te z załącznika pasowałyby na wesele. Mam ogromny problem z kupieniem butów, jest mało czasu a w domu nie mam szpilek ani innych jakiś 'wyjściowych'. Sukienke mam zamiar załozyć ciemnoniebieską, zwiewną taką, gładka. Co myślicie o tych butach ? Z góry dzięki za pomoc ;*
![]() |
![]() |
#519 |
Zakorzenienie
|
Są ok, ale jak sukienka ma podobny kolor to może być za ciężko. A dodatki?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#520 |
Raczkowanie
|
Odcien sukienki jest inny, taki bardziej wpadający w granat bym powiedziała
![]()
![]() |
![]() |
#521 |
Raczkowanie
|
Drogie wizażanki
![]() ![]() ![]() ![]() Może macie jakiś pomysł jak rozwiązać mój problem? Będę wdzięczna za pomoc ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#522 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#523 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#524 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#525 |
Przyczajenie
|
pytanie - krótka piłka, bo i ślub+wesele były krótką piłką, ratuję z opresji.
czy zestaw jasna,kremowa,ołówkowa spódnica + niebieska elegancka bluzka z lejącym, łódeczkowatym dekoltem pasuje? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#526 |
Zadomowienie
|
moim zdaniem będzie pasować, nie masz się co martwić
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#527 |
Zadomowienie
|
a jakie masz buty? znaczy jaki kolor?
![]() znalazłam coś takiego, co może pasować: ten pierścionek to najlepiej gdyby był kremowy, w każdym bądź razie jasny ![]() najlepiej zobacz w h&m w dodatkach- tam powinnaś coś podobnego znaleźć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#528 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, czy któraś z tych sukienek nadaje się na wesele, czy mam szukać czegoś innego?
![]() |
#529 |
Zadomowienie
|
Mircalla- ta 2 jest naprawdę niesamowita, ale wydaje mi się, że na wesele lepiej coś dłuższego, tak przed kolana lekko, z resztą jak ty chcesz tańcować w takiej wąziutkiej sukience?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#530 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() ![]() Myślałam bardziej o tej pierwszej całej czarnej. Plus do tego mam czarne buty i czarną torebkę ;/ Doradźcie coś, może jakieś dodatki, które ożywiłyby ten zestaw. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#531 |
Przyczajenie
|
witam Panie
![]() na początku wrzesnia ide na wesele przyjaciółki. Mam pytnie:co myślicie o takiej sukience? http://moda.allegro.pl/item119288837..._sukienka.html Może któras z Was już ją ma albo widziała na żywo?? pozdrawiam Was serdecznie i czekam na odp ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#532 |
Rozeznanie
|
Mam nadzieję, że nie zabrzmię głupio, ale zapytam ponieważ widzę że w modelach/sukniach/fasonach jesteście już niemal ekspertkami.
Poszukuję takiej sukni/fasonu która najbardziej będzie podkreślała 'pupę' - pytam bo to jedyna część ciała która w moim wykonaniu dobrze wygląda ubrana, reszta jest jakby jedną zlaną bryła, bez wyraźnej talii itd. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#533 |
Rozeznanie
|
witam
![]() mam do Was pytanie: wydaje Wam się że mogę założyć na wesele zamszowe szpilki na platformie do lekko połyskującej tuby? z góry dziękuję za odpowiedź! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#534 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#535 |
Zakorzenienie
|
aluniaaaaa, tzn. to jest sukienka, w której byłam już na jednym weselu, a ta, która widziałam, jest czarna
![]() ![]() Ale dzięki za odp. Nie mam siły chodizć już po galeriach, więc pójdę w tym, co mam ![]()
![]() |
![]() |
#536 |
Zakorzenienie
|
Ale ta jest na prawde super!!
![]()
![]() |
#538 |
Zakorzenienie
|
Moze powiedz nam najpierw w jakich kolorach gustujesz, w jakim kolorze widzisz siebie na danej imprezie?
![]()
![]() |
#539 |
Raczkowanie
|
Na wesele zamówiłam taką sukienkę, a właściwie na ślub kościelny i na wesele
![]() http://www.japanstyle24.pl/data/gfx/pictures/ large/2/9/2392_3.jpg Nie mam pojecia,czy ładna,czy nie, czy wypada wyskoczyć w niej,czy też nie. Mam nadzieję,że sukienka będzie prawdziwym odzwierciedleniem zdjęcia,tak jak to zapewniała mnie ta firma. Cóż, jutro sie przekonam ![]() Zastanawia mnie, jakie dobrać do tej sukienki buty,czy też dodatki,czego unikać a co byłoby wskazane. Jakoś nie czuję się zbytnio dobrze w dobieraniu takich rzeczy, a zwłaszcza na taką okazję. Jeżeli ktoś miałby pare linków pod ręką byłoby mi łatwiej poszukać czegoś. Linki nie są konieczne. Na moim miejscu,co byście wybrały? Chciałabym też poznać inne punkty widzenia, bo wydaję mi się, że trzeba być otwartym na propozycje, stąd te pytanie. Z resztą, sama bym pewnie nic dobrego nie wymyśliła ![]() Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#540 |
Zakorzenienie
|
Mi sie ten link nie otwiera
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:55.