![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
Dot.: Cuda z masy solnej
[QUOTE=kaczuszka81;1585101 0]iwoh kochana w każdym z nas siedzi talent nie ma ludzi bez talentu!!!
Nie w każdym nie w każdym.We mnie np nie siedzi ani okruszek talentu ![]() Mnie też niebawem 3 wskoczy na przodzie ale wiesz, nie czuje się na tyle. " ![]() ![]() ![]() A tak na serio teraz ;> Madziu piękny ten nowy anioł. co z tego ze pokazałas jak sie to robi jak mi taka spódniczka nigdy nie wyjdzie ![]() Iwoh z checia oblukamy Towojego aniołka wiec jeżeli masz możliwość to wklej fotke Ps. Dzis mam smutny dzień, spadły mi dwa anioły.Niestety nie bylo jak tego ratowac ![]() Pozdrawiam Serdecznie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=diablica81;15854929
A tak na serio teraz ;> Madziu piękny ten nowy anioł. co z tego ze pokazałas jak sie to robi jak mi taka spódniczka nigdy nie wyjdzie ![]() Ps. Dzis mam smutny dzień, spadły mi dwa anioły.Niestety nie bylo jak tego ratowac ![]() Oj oj , jak cała Magduśka diablica ![]() Co do aniołków ![]() Ja moje nakładam na spinacz taki wygięty, jedno na gwoździk a na drugim końcu głowa siedzi. Pozdrawiam Was i ściskam ![]()
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
Jak codzień rano musiałam obejść swoje "aniołowe gospodarstwo" ktore sie suszy na grzejnikach. Kiedy odsłaniałam firanke jeden sie zachaczył o nią ,pociagnoł drugiego za soba i oba sie roztrzaskały
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nie masz moze jakiegoś linu na kurs obrazkowy na pare młoda ?? Potrzebuje taka figurke zrobić na Gwałt Co do spódniczek to teraz ide zrobic ciasto żeby Ci udowodnic ze jednak mi nie wyjdzie Juz chyba wszyscy wiedza ze jestem ANTYTALENTEM ![]() Pozdrawiam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A więc czekam na spódniczkę, wiesz jak ktoś zrobi byle jak to tak będzie ale ja wierzę w Ciebie i poczekam cierpliwie na spódniczkę. Wiem, że będzie ładna ![]()
![]() |
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
Oto co mi wyszło wczoraj.Troszke jestem w szoku bo jak na pierwszy raz to mi nawet wyszly.TAk sie wciagłam ze zrobiłam az 3 naraz
![]() Sa niedociągniecia ale z każdym nastepnym razem bedzie lepiej , mam przynajmniej taka nadzieje ![]() ![]() Pozdrawiam Cieplutko w ten zimny wieczor ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
Własnym oczom nie wierzę
![]() ![]() Madziu, piękne anioły, nawet paznokcie mają i kokardka i jakie włoski no i sukienka - a mówiłaś że za chiny ludowe nie zrobisz. Widzisz jakie mile rozczarowanie ![]() I co ja mam teraz Ci zrobić za te Twoje bezpodstawne gadanie ![]() "kpina" beztalencie - pfffff ![]() Jeszcze raz powiem - PIĘKNE są ![]() Pozdrawiam.
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=kaczuszka81;1590960 5]
I co ja mam teraz Ci zrobić za te Twoje bezpodstawne gadanie ![]() Pamietaj ludzi w okularach sie nie bije wiec schowaj tą pałe ![]() Sie normalnie zarumieniłam ![]() Ciesze sie ze komuś sie spodobały Pozdrawiam i czekamy na nowe inspiracje wiec lep cosik nowego ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Dużo zdrowia i radości
w twoim domu niech zagości i prezenty i śnieg biały by te święta urok miały samych wzruszeń przy choince życzę tobie i rodzince
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Wesołych Świąt
![]()
![]() |
![]() |
#70 |
Raczkowanie
|
Oj, dziewczyny jak miło...
Szkoda, że wcześniej nie zaglądałam na forum. Dziękuję Wam bardzo za życzenia. Teraz to mi tylko pozostało Wam pożyczyć Szczęśliwego Nowego Roku!!!
![]() |
#71 |
Przyczajenie
|
Dziewczynki spełnienia marzeń w Nowym Roku!!!
A o to mój drugi aniołek, pierwszego nie pokażę, za dużo niedoróbek w nim widzę. To miała być dystyngowana anielica, a wyszła mi taka mała Anulka. Aniołek Noworoczny - tylko oczek i buźki okropnie boję się namalować. Czym malujecie?
![]() |
#72 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie wyglada ta Anulka ![]() Fakt szkoda by ją było zniszczyć, źle namalowanymi oczkami.. Czym pomalowałaś buzie? Ja anioły maluje farbami akrylowymi, oczy też. Ogromny plus tych farb jest taki, że możesz je zmyć wodą, nim pokryjesz je lakierem ![]() ![]() Można tez spróbować cienkim flamastrem (wygodniej nim "malować"). Albo np. zrób na poczatek coś prostego, np takie oczy i usta, jak te ponizej: http://fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/1...-z-masy-solnej http://wylegarnia.com/16/474c1335632...olna-serce.jpg (wzory zaczerpnięte z internetu)
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Moderatozaur
|
Piękne anioły! Ale kota też chętnie zobaczę
![]()
![]() |
#74 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
Cudowne te wszystkie anioły.... aż wpadłąm na pomysł, żeby spróbować jakiegoś stworzyć dla mojej babci. Tyle że z masą solną ostatnio w przedszkolu miałąm do czynienia...
![]() ![]()
![]() |
#76 |
Raczkowanie
|
heh zrobiłam...jeszcze tylko omalować je muszę i zlakierować... tylko ciekawe co na to tatoooooo...chociaż on lubi prezenty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Przyczajenie
|
Pochwal się 84kasienka.
Co do oczek u moich aniołów. Jak na razie maluję cale aniołki plakatówkami, ale zamierzam kupić sobie akryle. Oczki namalowałam zamknięte cieniutkim pędzelkiem.
![]() |
#78 |
Raczkowanie
|
a wiec to sa moje anioły.... różowy dla tatyyyyy a ten drugi dla siostry
![]() oczy i usta maja zrobione z plasteliny, buzie są malowane lakierem do paznokci, a włosy są z muliny bo z ciasta nie umiałam zrobić... no i i tak nie są takie ładne jak te wszystkie tu pokazane |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Raczkowanie
|
heh fotki też nie bardzo się udały...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Wtajemniczenie
|
Fantastyczne anioły!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Przyczajenie
|
Witam dziewczynki
![]() Mam na imię Kamila.Od dłuższego czasu obserwuje wasze robótki z masy solnej.Sama tez próbowałam,ale jakoś moje wyglądają tak...dziecinnie?Mam nadzieje,ze po wielu próbach,też będę robić takie śliczne aniołki itp.jak Wy ![]() A oto kilka moich dzieł ![]() Niektóre nie są skończone,ale nie mogę sie zdecydowac,jakie zrobić oczka ![]() Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Raczkowanie
|
Hmmm
Dzien dobry Ale mnie tu dawno nie było :/ Madziula a Ty czemu niczym nowym sie nie chwalisz ? Chyba pora cos z tym zrobic nie sadzisz ??? ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() Czy u Was tez tak biało za oknem jak u mnie ?? ![]() ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- Cytat:
Pozdrawiam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
SPAMER
Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2009-07
|
Piękne cudeńka tu robicie,wszystkie mi się podobają,a ja ostatnio ulepiłam i wypiekłam z masy solnej Matkę Boska z dzieciątkiem,a aniołki wystawiłam na wątku o aniołkach z masy solnej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
SPAMER
Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2009-07
|
A moje aniołki są tutaj
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...j#post17696008 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
to rzeczywiście są cuda...
![]()
Zapraszam Serdecznie ![]() Origami wędrowniczek: Monika_75>honka'>JaneB>hejasz>Pagata>ewel ika>dagus_gd>poppy>Alexan draM>joanwi>nir>agniesia1 25>Damurek>kaariokaa>JA ![]() Już praawie w domku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Raczkowanie
|
Czy ten wątek umarł ??
Kaczuszka81 albo sie pojawisz albo ja sobie ukradne Twoj wątek i bedę wszystich męczyła swoimi aniołami a tego chyba nikt nie chce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Raczkowanie
|
No ja mam nadzieję, że wątek nie umarł, bo chciałam się pochwalić moimi pracami z masy solnej
![]() ![]() To niektóre z moich dzieł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
Śliczne anioły
![]()
![]() |
![]() |
#90 |
Raczkowanie
|
O kurcze fajne te Twoje aniołeczki.I wyglądają jakbyś je juz robiła kilka lat
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:06.