|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#781 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rocznik '92 cz. XIX ;) WĄTEK NAJLEPSZYCH! ;*
zdauam komisa
![]()
#782 |
Zakorzenienie
|
jasne!
![]()
![]() |
#783 |
Wtajemniczenie
|
dobra nie zdauam.
![]()
#784 | ||||||
Zakorzenienie
|
ok
![]() ok 2 ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() chyba Ty ![]() Cytat:
nie no bo dla mnie to głupie, bo większość (!) dziewczyn na wizażu się wypowiadało w jakimś tam wątku na forum seks, że po pettingu dziewczyna nie jest dziewicą ![]() tak samo jak mi tutaj niektóre wmawiały, że skoro uprawiam petting z tż to już dziewicą nie jestem. - chociaż nie wiem, może się droczyły, no ale jakoś mnie to zdenerwowało wtedy no! no bo tak jak pisałam wcześniej: jeśli typiara zrobi gościowi laskę to on już nie jest prawiczkiem, tak? ha- ha. ![]() Cytat:
![]() na serio nie zdałaś?
![]() |
#785 |
Rozeznanie
|
l
![]()
I'm in love, I'm in love. I wanna do it ![]() Edytowane przez Indi _ Czas edycji: 2010-09-11 o 17:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#786 |
Wtajemniczenie
|
zaraz przyjdzie do mnie kumpela z mamą (która dzisiaj widziała jak palę :O) jak powie mamie to będzie jazda ;/
#787 |
Rozeznanie
|
http://www.tekstowo.pl/piosenka,emin...__rihanna.html
Jakie zaje.biste tłumaczenie tej piosenki jest, śliczny tekst, aż mi się ryczeć chce ![]()
#788 |
Rozeznanie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=455186
Studniówkowy ![]() Muuuszę się wygadać... ![]() Poznaliśmy się przez wspólnych znajomych. On był w klasie maturalnej, ja rok młodsza. Wszystko się fajnie zaczynało, wygłupy, rozmowy, kilka spotkań poza szkołą.Wiecie jak to jest. ![]() cały czas aż do momentu, gdy po maturze, miał wyjechać na tydzień, do brata zagranicę. Nic bym nie powiedziała, gdybym nie spotkała tego feralnego dnia, jego kumpla, który powiedział,że On nigdzie nie pojechał. No to mnie ścięło z nóg. Gdy przyjechał po kumpla, był w takim szoku,że nie potrafił mi spojrzeć w oczy.Po tych dwóch miesiącach spotkaliśmy się w sklepie, cóż za przeromatyczne miejsce nam los wybrał ;] Miałam ochotę albo mu przyłożyć i go pocałować,albo po prostu uciec. Nie zrobiłam ani jednego ani drugiego. Tkwiłam tam jak ten słup. Wymieniliśmy parę zdań. Po godzinie dostałam sms od niego. Moje nastawienie nie było przyjazne, z resztą on się chyba z tym liczył. Potem było znowu cisza "aż dwudniowa". Wytłumaczył się,że nie miał telefonu.Spoko. Dałam mu do zrozumienie,że jeśli chce kontynuować tą znajomość to niech coś robi, chciałam mu jasno pokazać,że cholernie mi zależy na tym typku,ale nie zrobiłam tego. Tak zależy mi chyba, bo po tym co zrobił już sama jestem skołowana. Przez ten tydzień nie odezwał się ani słowem. Postanowiłam zrobić ten krok, wiem,że nie potrzebnie i głupio,ale napisałam mu,że jak się kiedyś odezwie, to niech się nie martwi,że na niego naskoczę, tymczasowe 'zawieszenie broni'. Póki co odzewu nie było.Wiem,że mam swoje zycie, pracę, ogarnąć studia.... Powiedzcie,czy rzeczywiście mam dać sobie spokój tak jak mówi rozsądek, bo ja już nie wiem. Po tej drugiej rozmowie dałam mu do zrozumienia,że chyba nie rozmawiam z tym samym człowiekiem co kiedyś, no chyba,że to ja go inaczej widziałam ,albo on się inaczej zachowywał. Trochę to chaotyczne,ale już sama się pogubiłam. Minęło już prawie 3 miesiące. Siedzi na gadu jak ten ostatni lewy but i się nawet nie raczy odezwac, nr.przeciez tez ma!! Ja wiem,że ewidentnie już nic z tego nie będzie, nawet motto znalezione specjalnie na tę okazje nie pomaga ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#789 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Chyba czytałam ten wątek o którym mówisz ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#790 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() moim zdaniem koleś to zwykla ciota... najwidoczniej poczul się 'zagrożony' bo może odczuł że już się jakiś czas spotykacie i może wyjść z tego coś powaznego, a on chyba nie chce... no ja bym tak zrozumiała po jego zachowaniu ... odpuść sobie, usun jego nr gg, nr telefonu... jeśli już na wstępie Cię okłamał to ja bym w ogóle całkowicie zrezygnowała... skoro było mu łatwo Cię okłamać jako koleżankę i to na samym początku (prawie ![]() ![]()
![]() |
#791 |
Rozeznanie
|
Anek facet jest nie do ogarnięcia... to trzeba przyznać. Ale nie znasz prawdziwego powodu dla którego Cię okłamał z tym wyjazdem? Ja na Twoim miejscu dałabym sobie z nim spokój. Okłamał Cię, więc jakbyście byli razem to zaufania by już u Ciebie nie miał...
---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- Kurde a ja cały czas mam 1 lvl ![]() ![]() ![]()
![]() |
#792 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#793 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
ja to wszystko wiem- teoretycznie, ale jak sobie po nim pomyślę.... wyobrażacie sobie: brunet, niebieskie oczy, 185 cm, i taki seksowny pieprzyk na brodzie z lewej strony ![]() ![]() konieckonieckonieckonieck onieckonieckonieckoniecko nieckonieckonieckoniec to było to motto, pomaga,ale chwilowo: Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić. ![]() ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- a jaki to był wątek [link] bo ja np się tam nie wypowiadałam,i nei czytałam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#794 |
Zakorzenienie
|
aanek - ja bym olała tego chłopaka jeśli kłamie już na początku Waszej znajomości..
właśnie, podajcie link do wątku tych dziewicccc ![]()
![]() |
#795 |
Zakorzenienie
|
aanek dziewczyny mają rację, powinnaś sobie odpuścić dla własnego dobra
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#796 |
Zakorzenienie
|
Ale jestem wku rwio na!!!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#797 |
Rozeznanie
|
Lill Kochana żono co jest?
#798 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=456363 to ten link, dziewczyny
![]()
#799 | |
Zakorzenienie
|
To zdałaś czy niet?
![]() Cytat:
![]() ![]() Wgl to skad ta baba wie, ze ja mam tż...?! SUCZ! ![]() ![]() Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2010-08-18 o 19:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#800 |
Wtajemniczenie
|
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png |
![]() ![]() |
![]() |
#801 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#802 |
Zakorzenienie
|
A weeeź, tż, a dokladniej jego ojciec mnie wkurza. Mozemy jutro jechac na basen, a on mu nie pozwala juz ktorys raz z koleji, ktorys dzien w chacie ma z gowniarzem siedziec, bo nie zawiezie dziecka do babki tylko dlatego, ze tz chce gdzies isc. No choroba psychiczna, nooo ![]() ![]() Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2010-08-18 o 19:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#803 |
Zakorzenienie
|
oo jezu lil, ale on ma pogiętych starych...
![]()
![]() |
#804 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() dobra, głupi pomysł ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#805 |
Zakorzenienie
|
hura! wygraliśmy z Brazylią pierwszy raz od 8 lat!
![]() ale się cieszę! ![]() Lil, przepraszam, ale on rzeczywiście ma pogiętych rodziców, przecież on nie jest niańką.. ![]()
![]() |
#806 |
Rozeznanie
|
ale fakt, faktem mogliby dać mu trochę luzu :|
|
![]() ![]() |
![]() |
#807 |
Rozeznanie
|
No Yes słuszna uwaga
![]() ![]()
![]() |
#808 |
Zakorzenienie
|
no niestety tak bywa
pamiętam jak moja przyjaciółka miała przerąbane.. ma rodziców, starszego brata i młodszego ale obaj są na tyle dorośli aby zająć się małą siostrą.. ale nie - bo to ona musi sie wszystkim zajmowac. Do tego matka jest nauczycielką czyli wakacje ma wolne.. pamietam jak sie z nami spotykała to czasem była tez z tym dzieckiem.. koszmar |
![]() ![]() |
![]() |
#809 |
Zakorzenienie
|
Ej no, bez jaj. Rano niech se z nia siedzi, ale o 13 przyjedziemy po niego i o 19 wroci do domu... Czy jego starzy aż tak mnie nie znosza, zeby mu zabronic. Ja jestem z nieduzego miasta, u mnie nie ma takiego glębokiego basenu ze zjezdzlnia, sauna, jakuzzi, czysciutki... Moj ojciec jedzie tam bo go wzywaja, do pracy, moze nas rzucic, za free!!! Czy to tak duzo około 5 zł za basen i kolejne 5 zł za pizze??!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#810 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dokładnie,
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:50.