![]() |
#2551 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XVII
Cytat:
![]() ![]() to planuj coś dłuższego i podaj termin, bo tak pomyślałam, że jak Twoje dziecko to alergik, to ten kurz i stado nie będą dla niego dobre ![]() ![]() Najlepiej zdzwońmy się jutro np. ![]() strawiłam placki i jestem głodna ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2553 |
Zakorzenienie
|
"Justysiu, Gucio śmierdzi moczem..." "To niemożliwe, właśnie go przewinęłam" "A może to któryś z twoich dryndusów?" (użyłam Mitsouko). "Chyba tak...to perfumy" "Boże, czego Ty używasz, że ja myślę, że moje dziecko jest zasikane??? Czy jesteś chora psychicznie???"
Moje Mitsouko...zawsze uważałam, że jest zapachem erotycznym ![]()
#2554 |
Zakorzenienie
|
A rozumiem ALGI.
No to zmiana kwalifikacji to nie ranczo to ośrodek SPA. Oj zjadłabym choć 1 placka ale nie ma tak dobrze. W domu kupa żarcia (kabanoski, kopa jaj, domowy twaróg, ogóreczki małosolne, skrzynka jabłek itp. czyli świeża dostawa eko żarcia od dziadków) a ja jem ryz i marchewkę. Ale za to chleje po 10 l wody dziennie.
#2555 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może pasożyty wewnętrzne?
![]() |
#2556 | |
perfumowy zawrót głowy
|
![]() Cytat:
![]() Dotarł dziś do mnie wiekowy Joop Berlin - kurczaki zapach ten co był przed 20laty, ale jakiś taki bardzo lekki, a to też był mocny killer. I te miniaturki jakieś dziwne, lekko zakręcane ![]() nie lubię miniaturek bez psikadełka!
![]() |
#2557 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() O, to jest dobre. Powiadają, że niektórym wyłażą z ciała białe półprzezroczyste glisty, cóż to takiego? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2558 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja bym szła ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wróciłam z knajpy ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2559 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
O to to ![]() Nużeńce to podobno były. Miodem i mąką się je wyciągało na świat... (przyznaję sprawdzałam na sobie czy czasem nie wyjdą...) tutaj filmik - nie dla wrazliwców ![]() Red... czy Ty takimi tematami chcesz wywołać u siebie objawy ciążowe jakieś nudności, omdlenia? ![]() ![]()
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2010-08-18 o 21:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2560 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- Co do wydrwiwanych snów o kupach (też dobry temat), to sen już się zaczął sprawdzać- kilkanaście godzin po tym, jak mi się to przyśniło, Wojtek wygrał casting do reklamy Actimela ![]() Będzie robił za starego zgreda w idiotycznej sfilcowanej czapce narciarskiej założonej na głowę jak kondom- czyli na górze glut i zmarszczenia po bokach czaszki ![]()
![]() |
#2561 |
Zakorzenienie
|
![]() jestem w trakcie popełniania bardzo dziwacznego ciasta. Zobaczymy co wyjdzie i czy da się to zjeść. Co do dzisiejszych tematów Nergala bardzo mi żal. To straszna choroba. Oby znalazł dawcę. Ja tam go lubię, między innymi za otwarte prezentowanie swoich poglądów. Że u Wojewódzkiego gadał od rzeczy-taka konwencja programu. Też bym odpowiadała na zasadzie-na głupie pytanie głupia odpowiedź ![]() A w temacie przewodnim-jak dobrze,że nie chcę mieć dzieci ![]() Chcę za to kebaba, ale nie mogę. I chce mi się Gucia PH, bo mi się skończył. A jak kupię to nie będę miała na jedzenie do końca miesiąca. Są i dobre strony ![]()
#2562 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
(tamten srebrny drugie tyle ![]() Skad wiedziałaś, ze dzisiaj tę stronę przeglądałam? ![]() Zajjefajne rzeczy mają ![]() ![]() Cytat:
![]() chyba do pissingu ![]() dzięki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-08-18 o 21:37 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2563 |
Zakorzenienie
|
dla mnie rewelacja - taka reklama to bedzie neizła groteska
a coz Zeusem - ? bo ja widziałam Zeusa ( na obrazkach w książkach) i był podobny do Wojtka - nie wyobrażam sobie inaczej Zeusa - choć chudszy był ale moze castingowcy inne książki przeglądali - wzoruję się an Twojej stronie internetowej i zdjeciach ze ślubu - wklejałaś na forum no powiedzmy tak Wojtek moim zdaniem ma Twarz Zeusa, figurę Bachusa ale zapewne ekipa od caastingu mogła oglądać inne wyimaginowane odwzorowania Zeusów |
![]() ![]() |
![]() |
#2564 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Załącznik 3342533
![]() |
#2565 |
Zakorzenienie
|
Dbry
![]() Popiwkowana i szczęśliwa- dowiedziałam się dziś czegoś, od czego autentycznie mi miło i czuję się dowartościowana ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#2566 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2567 |
Zakorzenienie
|
spadam spać...
![]() A dla wielbicielek - "Sexy long haired men" ![]() http://www.youtube.com/watch?v=ZToM0AN-y5I Oraz hery na romantycznie ![]() http://www.youtube.com/watch?v=aJdGp...eature=related
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-08-18 o 22:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#2568 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2569 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a reklamy już się doczekac nie mogę poza tym ![]() czyli siusiu, paciorek i spac ---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-08-18 o 23:08 |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2570 | ||||||
BAN stały
|
No i żem był, alem pochodzenie mięsa nie zrewidował... wołowina-nie-wiadomo-skąd
![]() Tfu, tfu! Się źle się wyraziłem... oczywiście chodziło mi o alkohol salicylowy (i nie "spożywanie", a "używanie"), do dezynfekcji zadrapań (po tym grzybobraniu) ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Bardzo nieciekawie... tatuś był w ogóle oburzony, że "jak to ona w ciąży jest?!" ![]() Cytat:
![]() Nic Ci tam nie wkładałem przecież ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Posty bez zdjęć (własnych) usuwane będą przez administrację ![]() Cytat:
![]() Gratuluję wygranego castingu ![]() ![]() --- Betty, świetne te filmiki... szczególnie wyciskanie wągrów i pryszczy ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2571 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() i ja mam w to uwierzyc ![]() Cytat:
![]() na dobry sen obejrzałam sobie jeszcze o płukaniu okrężnicy ![]() Edit. i to jest dobry temat na rano
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-08-18 o 23:47 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2572 |
Zakorzenienie
|
Aż nie mogę się doczekać jutrzejszego Baru
![]() I...listonosza ![]()
#2573 | ||
BAN stały
|
Była parę miesięcy temu jakaś afera, z mięsem sprzed ponad 20 lat, no nie?
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2574 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kolegi ojciec miewał takie czyraki, opowiadał, że po pół szklanki ropy wyciskali i najprawdopodobniej był to wynik połączenia cukrzyca + alkoholizm ale będę miała dzisiaj sny ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2575 | |
Zakorzenienie
|
![]() swojego czasu był obszerny wątek na kafeterii, gazecie i chyba nawet wizażu o tym zjawisku... nie powiem - wciągający... ![]() Powiesz im o dwóch pałach i skończy się rozmowa ![]() Cytat:
![]() ![]() Hardkory... ![]() ---------- Dopisano o 01:30 ---------- Poprzedni post napisano o 01:07 ---------- Weszłam na kafeterię i ómarłam ![]() Wątek Mam Sposób na wągry! "(...) A więc tak: -cytryna-połówka-trzeć ją o wągry -pasta do zębów-nałożyć-czekać jak wyschnie-zmyć -parówka-ugotować-pokroić w plasterki-nałożyć na skórę-TEGO NIE PRÓBOWAŁAM próbowałam jedynie te zabiegi z pastą i cytryną. Są dobre. (...)" ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2576 | ||
BAN stały
|
Nic nie przebije jednak filmiku z rosyjskiego prosektorium, który szwagier miał kiedyś na komórce...
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2577 | |||||||||
ʞɐɯǝuɐ
|
Ha! Nie skusiłam się na Wasze filmiki, jestem z siebie dumna
![]() Cytat:
Nie rozumiem jak można namówić kogoś na dziecko tak po prostu? A może liczyły na to że tatuś się zmieni? Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dla mnie ludzie mogą mieć i po dziewięcioro dzieci jeśli by chcieli (wtedy idealnie byłoby żeby dostawali jakąś pomoc od państwa w sensownej wysokości) i po zero dzieci, niech to się wyrównuje, niech będzie różnorodność i niech nie będzie podziału na słuszniejsze i mniej słuszne wybory życiowe. Cytat:
![]() Straszliwie spodobały mi się paski: http://farmerownia.pl/f-cos/paski_fa...tematyczne.htm Jako dodatek do zwykłego codziennego stroju mrrrrry i ceny wg mnie przystępne. Cytat:
![]() Niefajnie, rzeczywiście w takim razie wybór soczewek jest ograniczony... Cytat:
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2578 | ||
BAN stały
|
No weeeź... chociaż czyraka-giganta zobacz
![]() Nigdy nie widziałem takich ilości glutowatej ropy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2579 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie jesteś hardkorem ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2580 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- Sex Pistols firmują swoją nazwą perfumy (donosi Zeberka.pl) ![]() Dobrej nocy ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:07.