Zaginęła Iwona z Trójmiasta - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-18, 21:56   #691
muszynianka
Zakorzenienie

Dot.: Zaginęła Iwona z Trójmiasta

Cytat:
Napisane przez Melissa86 Pokaż wiadomość
Ok konto już jest,zaraz będę wstawiać.

Tylko żadna mi nie odpisała w sprawie tej Bacówki i Koliby,bo to podobno błąd. Więc gdzie w końcu był ten ostatni sygnał o 3:49??
Więc to jest tak, że sygnał był wyłapany koło Koliby ale nie jest to z dokładnością co do metra, czyli mogła być równie dobrze przy Kolibie ale tak samo mogła być przy molo, albo przy Bacówce.
Znalazła się w jednym z tych miejsc które są w "trójkącie", wybacz nie umiem tego wyjaśnić

Jop, wróciłam, zwarta i gotowa niektórzy mnie osłabiają, ale w końcu poczułam jak to niefajnie jest być moderatorem :P
muszynianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-18, 21:58   #692
dilara
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez muszynianka Pokaż wiadomość
Tak, będzie msza. Na którą każdy jest zaproszony, mimo że sama nie jestem katoliczką, to wiem że Iwona nią była. Każdy wierzący zaproszony jest na modlitwę.

Najprawdopodobniej jutro wysłannik pojawi się w kancelarii parafialnej, miała iść jedna dziewczyna niestety ma pewne życiowe zawirowania i nie może, a głupio było mi dzwonić w tej sprawie.
Gdy ksiądz się zgodzi na nasze prośby (czyli msza w piątek ten albo następny o 18:30) zrobimy "zrzutę" i przekażemy pieniądze odpowiedniej osobie (ja się nie zgłaszam do tego! może będzie można wpłacić na konto, nie wiem podejrzewam że w takiej sprawie to mniej istotne)
W każdym bądź razie w ten sposób to planujemy.
Czy jest cokolwiek nowego?

---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ----------

a i muszę pochwalić plakaty!
http://img51.imageshack.us/img51/3733/zdjcia0584c.jpg
Na przystanku autobusowym! Rzadko spotykana sprawa.

Boże ludzie zaczynają wpadać w lekką paranoję, miałam w podpisie link o byciu dawcą szpiku kostnego (a propo Nergala który leży w Gdańsku) i oddawaniu organów, już się ktoś na mnie rzucił że pewnie pokroiłam Iwonę... Po prostu tragedia, aż mi się czasem płakać chcę
ulala, bardzo pozytywny szok!!! szczerze przyznam, ze w zyciu nie widzialam tak duzych plakatow osoby zaginionej.... brawa dla pomyslodawcow

niektorzy ludzie sa zalosni....takimi komentarzami nie ma co sie przejmowac
uuuuhhaaaa muszynianka-rzeznik

Edytowane przez dilara
Czas edycji: 2010-08-18 o 22:00 Powód: zmiana kolorystyki, bo az razila w oczy...
dilara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-18, 21:59   #693
Melissa86
Zakorzenienie

Cytat:
Więc to jest tak, że sygnał był wyłapany koło Koliby ale nie jest to z dokładnością co do metra, czyli mogła być równie dobrze przy Kolibie ale tak samo mogła być przy molo, albo przy Bacówce.
Znalazła się w jednym z tych miejsc które są w "trójkącie", wybacz nie umiem tego wyjaśnić
Bo ktoś napisał,że Koliba i Bacówka to w dwie zupełnie różne strony jest. Dlatego pytam.
Melissa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-18, 22:00   #694
dominikmeller25
Zakorzenienie

oj robicie problem dziewczyna może widziała kogoś podobnego i napisała o tym na stronie, co w tym złego że napisała? może dopiero jak zobaczyła zdjęcie poznała i napisała o tym a dopiero później zastanawiała się co z tym zrobić. i naprawdę ale bez sensowne jest takie osądzanie że jak ktoś coś napisał to najlepiej go wsadzić albo dać bolesną karę, tak jak w przypadku tej lidki nie wiemy kim jest ten Mariusz w rzeczywistości i może faktycznie ma jakieś dziwne znajomości które mógł wykorzystać, więc ja bym nie skreślał wersji tej lidki i wolałbym czekać z osądami do zakończenia sprawy, bo póki co niczego nie można wykluczyć.

pamiętajmy że w sprawie Olewnika jego mordercy również zostali wykluczeni z listy podejrzanych (mimo że były wyraźnie przesłanki że to oni za porwaniem stoją) a jak się później okazało gdyby ich zgarnięto Olewnik by żył, więc pamiętajmy póki co nie wiemy nic i wszystko może być możliwe w tej sprawie.
dominikmeller25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-18, 22:02   #695
muszynianka
Zakorzenienie

Cytat:
Bo ktoś napisał,że Koliba i Bacówka to w dwie zupełnie różne strony jest. Dlatego pytam.
Tak, są w zupełnie różne strony, na początku prostej drogi jest Koliba potem molo na koniec Bacówka, ale nie są na tyle odległe od siebie by było to niemożliwe.

Jaaa, teraz moderuję i dostaję coraz gorsze wiadomości, bo ktoś usunął czyiś post, a że jestem dostępna to ja dostaję po pupie

dominikmeller25 pamiętam, w sprawie Olewnika ktoś wysłał anonimowy faks - prawda? I policja to zbagatelizowała... No nie wiem co o tym myśleć...
Stary 2010-08-18, 22:13   #696
dominikmeller25
Zakorzenienie

Cytat:
dominikmeller25 pamiętam, w sprawie Olewnika ktoś wysłał anonimowy faks - prawda? I policja to zbagatelizowała... No nie wiem co o tym myśleć...
dokładnie, nawet podejrzani byli wzywani na "przesłuchania" a po nich byli zwalniani do domów a następnie nikt ich nie sprawdzał co robią mimo że były anonimy.
mam nawet taką trochę fantastyczną teorię że skoro tamten Krystek jest "alfonsem" to co za tym idzie może mieć plecy w wiadomych służbach (wiadomo haki itd) więc co za tym idzie te służby go mogą kryć, podobnie koleżanka może kryć swą koleżankę robiąc z nią "świętą" tylko dlatego aby nie wydało się że sama zajmowała się tym samym. ale jak pisałem to są tylko takie fantastyczne teorię, ale jak było na prawdę tego się raczej nie dowiemy...
dominikmeller25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-18, 22:14   #697
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
Jop, wróciłam, zwarta i gotowa niektórzy mnie osłabiają, ale w końcu poczułam jak to niefajnie jest być moderatorem :P
muszy, Ty się nie przejmuj tamtymi ludźmi :P
jak ja napisałam żeby nie powielali posta lidii90, bo Rutkowski dal oficjalne oświadczenie w tej sprawie to zostałam niemal zlinczowana i posądzona o to, że chcę ukryć ciemną stronę Iwony, że zabraniam komuś dzwonić na policję i na pewno sama miałam do czynienia z tymi ludźmi a potem kim ja w ogóle jestem na tym forum, jakieś insynuacje jeden koleś do mnie snuł, że niby jestem pewnie porywaczem i próbuję odciągnąć uwagę od Mariusza O. i Krystka
także ten tego

Ten plakat na przystanku - rewelacja.
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-18, 22:17   #698
dilara
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
muszy, Ty się nie przejmuj tamtymi ludźmi :P
jak ja napisałam żeby nie powielali posta lidii90, bo Rutkowski dal oficjalne oświadczenie w tej sprawie to zostałam niemal zlinczowana i posądzona o to, że chcę ukryć ciemną stronę Iwony, że zabraniam komuś dzwonić na policję i na pewno sama miałam do czynienia z tymi ludźmi a potem kim ja w ogóle jestem na tym forum, jakieś insynuacje jeden koleś do mnie snuł, że niby jestem pewnie porywaczem i próbuję odciągnąć uwagę od Mariusza O. i Krystka
także ten tego

Ten plakat na przystanku - rewelacja.
przepraszam, ze sie powtarzam, ale naprawde "zaimponowal" mi ten pomysl z ogromniastym plakatem na przystanku
duzo takich plakatow jest?? co tam jest wogole napisane, bo na fotce nie widac za bardzo
Stary 2010-08-18, 22:17   #699
titina
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dominikmeller25 Pokaż wiadomość
dokładnie, nawet podejrzani byli wzywani na "przesłuchania" a po nich byli zwalniani do domów a następnie nikt ich nie sprawdzał co robią mimo że były anonimy.
mam nawet taką trochę fantastyczną teorię że skoro tamten Krystek jest "alfonsem" to co za tym idzie może mieć plecy w wiadomych służbach (wiadomo haki itd) więc co za tym idzie te służby go mogą kryć, podobnie koleżanka może kryć swą koleżankę robiąc z nią "świętą" tylko dlatego aby nie wydało się że sama zajmowała się tym samym. ale jak pisałem to są tylko takie fantastyczne teorię, ale jak było na prawdę tego się raczej nie dowiemy...
A czytałeś oświadczenie tego klubu? To jest klub z naprawdę dużą selekcją i byle kogo nie wpuszczają. Gdyby tam bywał regularnie jakiś tego typu facet to obsługa by go zapamiętała, szczególnie że wątpię aby takich "dziadków" tam wpuszczali. A nawet gdyby go wpuszczali to byłby chyba jedyny w tym wieku, więc na pewno by go zapamiętali.

Plakat super

I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks.

Edytowane przez titina
Czas edycji: 2010-08-18 o 22:19
titina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-18, 22:19   #700
muciula25
Rozeznanie

Ale ja nie chciałam nikogo straszyc tylko chciałam w zapytaniu od razu dac do zrozumienia dziewczynie,że jesli to zart to żeby sama sie do tego przyznała by nie trzeba było Jej własnie w żaden sposób straszyć a uświadomić i wcale nie uważam z góry,że dziewczyna ściemnia trzeba sprawdzić każydy trop.
Stary 2010-08-18, 22:21   #701
Fammefe
Raczkowanie

Witam ,podczytuje Was od poczatku ..to jest straszne (sama jestem mama) i wierze w to że Iwonka sie znajdzie!!!! wysłałam filmik do Wszystkich co znam ( w pl i zagranica) Jestem z Wami.
Stary 2010-08-18, 22:21   #702
muszynianka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dilara Pokaż wiadomość
przepraszam, ze sie powtarzam, ale naprawde "zaimponowal" mi ten pomysl z ogromniastym plakatem na przystanku
duzo takich plakatow jest?? co tam jest wogole napisane, bo na fotce nie widac za bardzo

Szukamy Iwony tel. (58) 321 56 11, (58) 321 56 65, www.gazeta.pl/szukamyiwony facebook szukamy iwony

Stary 2010-08-18, 22:26   #703
xjustyniaaax
Zakorzenienie

ten plakat naprawdę robi wrażenie !
Stary 2010-08-18, 22:27   #704
It must been love
Raczkowanie

nawet jesli ta panienka widziala wtedy Iwone to minelo duzo czasu i pewnie sa juz w innym miejscu. Patrzac znikniecie z Gdanska a widziala ja we Wroclawiu. Po drugie skoro ich widziala, to powinna dac policji rysopis jak Iwona wtedy wygladala,czy ubranie miala to samo i jak ten facet wygladal ./
It must been love jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-18, 22:27   #705
dilara
Raczkowanie

Cytat:
Szukamy Iwony tel. (58) 321 56 11, (58) 321 56 65, www.gazeta.pl/szukamyiwony facebook szukamy iwony

heh... no w sumie krotko i na temat, nie?

duzo tego jest? widzialas na tym jednym przystanku czy na kilku?
Stary 2010-08-18, 22:29   #706
muciula25
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez titina Pokaż wiadomość
A czytałeś oświadczenie tego klubu? To jest klub z naprawdę dużą selekcją i byle kogo nie wpuszczają. Gdyby tam bywał regularnie jakiś tego typu facet to obsługa by go zapamiętała, szczególnie że wątpię aby takich "dziadków" tam wpuszczali. A nawet gdyby go wpuszczali to byłby chyba jedyny w tym wieku, więc na pewno by go zapamiętali.

Plakat super

No niby tak tylko trzeba pamiętać,że taki klub ,musi dbać o renomę i nawet jesli było by inaczej niż to wiadomo,że oświadczenie musi być takie by nikogo nie zniechęcić.
Cały czas uważam,że może być na parwdę kilka różnych rozwiązań tej sprawy i nie ma co wykluczac tego czy tamtego musimy czekać .... nic więcej
Stary 2010-08-18, 22:31   #707
layla_lbn
Zakorzenienie

GG do layla_lbn Send a message via Skype™ to layla_lbn

Cytat:
W sprawie Olewnika policja współpracowała z porywaczami i nie tylko to zostało zbagatelizowane [w Wiki można przeczytać o innych faktach pominiętych, utajonych, nagle zaginionych etc.]. Niestety.

Sorka za OT

A co do tego komentarza na NK, czy ktoś wysłał go policji?

BTW, coś cicho z Rutkowskim, ciekawe czego się dowiedział w tym Sztokholmie (czy gdzie on tam był)-to takie niepodobne do niego, że się nie chwali jeszcze.

Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje

Edytowane przez layla_lbn
Czas edycji: 2010-08-18 o 22:32
layla_lbn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-18, 22:32   #708
Fammefe
Raczkowanie

Jestem z Łodzi i mało kto wie o Iwonce!
Stary 2010-08-18, 22:35   #709
Czarna_Złośnica
Wtajemniczenie

Cytat:

-
Super pomysł

Czarna_Złośnica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-18, 22:37   #710
southie
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Foxy89 Pokaż wiadomość
O to, to, to! 100% racji! Karę śmierci powinni wprowadzić! Chociaż u nas tak prawo działa, że co 2 niewinną osobę by na śmierć spisywali....
Dziewczyny proszę nie wypowiadajcie się na temat o którym nie macie pojęcia i nie powtarzajcie komunałów.
Kara śmierci, taa cofnijmy się do średniowiecza i łamania kołem, tu nie chodzi o surowość kary tylko o jej nieuchronność, a to trudno.
Kara śmierci nie jest rozwiązaniem, bo osoba która popełnia przestępstwo w większości przypadków zakłada, że w ogóle odpowiedzialności uniknie i nigdzie nie ma dowodu na to, że spełnia swoją prewencyjną funkcję.

Tak przy okazji, odwalacie tu kawał dobrej roboty! .
southie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-18, 22:39   #711
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Tak, będzie msza. Na którą każdy jest zaproszony, mimo że sama nie jestem katoliczką, to wiem że Iwona nią była. Każdy wierzący zaproszony jest na modlitwę.

Najprawdopodobniej jutro wysłannik pojawi się w kancelarii parafialnej, miała iść jedna dziewczyna niestety ma pewne życiowe zawirowania i nie może, a głupio było mi dzwonić w tej sprawie.
Gdy ksiądz się zgodzi na nasze prośby (czyli msza w piątek ten albo następny o 18:30) zrobimy "zrzutę" i przekażemy pieniądze odpowiedniej osobie (ja się nie zgłaszam do tego! może będzie można wpłacić na konto, nie wiem podejrzewam że w takiej sprawie to mniej istotne)
W każdym bądź razie w ten sposób to planujemy.
Czy jest cokolwiek nowego?

---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ----------

Boże ludzie zaczynają wpadać w lekką paranoję, miałam w podpisie link o byciu dawcą szpiku kostnego (a propo Nergala który leży w Gdańsku) i oddawaniu organów, już się ktoś na mnie rzucił że pewnie pokroiłam Iwonę... Po prostu tragedia, aż mi się czasem płakać chcę

Plakat pełen profesjonalizm, ładnie graficznie - prostota to co lubię ja i większość wielkich projektantów graficznych

"Ludziom" mózg chyba poroniło (a to już nie w cudzysłowiu, bo jakoś bardzo prawdopodobne to jest )...;/
mmm3m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-18, 22:43   #712
titina
Zakorzenienie

Nic już nie kumam:

Cytat:
PRZYJACIELE!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
18.08.2010 19:19
Tak się składa że Anna Cz. nie jest żadną 'Meduzą",tylko dziewczyną ojca chrzestnego Iwony Wieczorek.Jest to osoba bardzo zaangażowana w poszukiwania Iwony od samego początku.Pomawianie jej o mataczenie w tej sprawie jest nie na miejscu.Zarówno my przyjaciele Ani i jej chłopak-powtórze OJCIEC CHRZESTNY IWONY jesteśmy zbulwersowani tym że ktoś próbuje odbudować swój wizerunek kosztem naszej przyjaciółki.
komentarz stąd:

http://www.polskieradio.pl/wiadomosc...kul183647.html

W takim razie co ma nagrane Rutkowski?

Stary 2010-08-18, 22:49   #713
Ona.
Raczkowanie

Cytat:
Może on wymyślił to ku przestrodze innych internautów wypisujących swoje durne historie?

KOCHAM książki Harlana Cobena...

"Kiedy się kogoś naprawdę kocha, to wierność nie jest żadną zasługą."

Ona. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-18, 22:49   #714
muszynianka
Zakorzenienie

Chodzi o to że MEDUZA powtórzyła kilka razy to co napisała LIDIA90, skopiowała jej wypowiedzi żeby pokazać "co ta durna lidia90 wygaduje" ale narobił się taki szum i hałas media dodały swoje pięć groszy i wyszedł taki trochę bezsens
Stary 2010-08-18, 22:50   #715
Melissa86
Zakorzenienie

Ok jest już filmik (w końcu). ;P W języku angielskim.

http://www.youtube.com/watch?v=28itwoHdbN8

Dziękujemy użytkowniczce aktaga13 (na jej filmiku w języku polskim się wzorowałam) i panu Januszowi_G za przetłumaczenie tekstu.

Proszę o wyrozumiałość,to mój pierwszy filmik,za błędy jeśli są to przepraszam.

Także działamy i rozsyłamy, nie ma na co czekać!
Melissa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-18, 22:51   #716
muciula25
Rozeznanie

Cytat:
Nic już nie kumam:

komentarz stąd:

Może ta Lidię90 cała tylko pismaki pomyliły się znowu i "dorobiły" co nie co:/Nie wiem już sama :/
Stary 2010-08-18, 22:52   #717
Fammefe
Raczkowanie

Unhappy Dot.: Zaginęła Iwona z Trójmiasta

Cytat:
Nic już nie kumam:

komentarz stąd:

O kurcze zgłupiałam
Stary 2010-08-18, 22:53   #718
Ona.
Raczkowanie

Cytat:
Chodzi o to że MEDUZA powtórzyła kilka razy to co napisała LIDIA90, skopiowała jej wypowiedzi żeby pokazać "co ta durna lidia90 wygaduje" ale narobił się taki szum i hałas media dodały swoje pięć groszy i wyszedł taki trochę bezsens
Ale on powiedział, że znaleźli Meduzę czyli Annę jakąś tam, nie powiedział, że Lidię

KOCHAM książki Harlana Cobena...

"Kiedy się kogoś naprawdę kocha, to wierność nie jest żadną zasługą."

Edytowane przez Ona.
Czas edycji: 2010-08-18 o 22:55
Ona. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-18, 22:54   #719
titina
Zakorzenienie

Cytat:
To kumam, ale Rutkowski twierdził że ma nagraną Annę Cz. czyli Meduzę, a okazuje się że Ania Cz. jest z rodziny Iwony.

Stary 2010-08-18, 22:57   #720
muciula25
Rozeznanie

Cytat:
Ok jest już filmik (w końcu). ;P W języku angielskim.

http://www.youtube.com/watch?v=28itwoHdbN8

Dziękujemy użytkowniczce aktaga13 (na jej filmiku w języku polskim się wzorowałam) i panu Januszowi_G za przetłumaczenie tekstu.

Proszę o wyrozumiałość,to mój pierwszy filmik,za błędy jeśli są to przepraszam.

Także działamy i rozsyłamy, nie ma na co czekać!

Filmik już poszedł w świat

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości