|
|
#691 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaginęła Iwona z Trójmiasta
Cytat:
Znalazła się w jednym z tych miejsc które są w "trójkącie", wybacz nie umiem tego wyjaśnić ![]() Jop, wróciłam, zwarta i gotowa niektórzy mnie osłabiają, ale w końcu poczułam jak to niefajnie jest być moderatorem :P
|
|
|
|
|
#692 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() niektorzy ludzie sa zalosni....takimi komentarzami nie ma co sie przejmowac uuuuhhaaaa muszynianka-rzeznik
Edytowane przez dilara Czas edycji: 2010-08-18 o 22:00 Powód: zmiana kolorystyki, bo az razila w oczy... |
|
|
|
|
#693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#694 |
|
Zakorzenienie
|
oj robicie problem dziewczyna może widziała kogoś podobnego i napisała o tym na stronie, co w tym złego że napisała? może dopiero jak zobaczyła zdjęcie poznała i napisała o tym a dopiero później zastanawiała się co z tym zrobić. i naprawdę ale bez sensowne jest takie osądzanie że jak ktoś coś napisał to najlepiej go wsadzić albo dać bolesną karę, tak jak w przypadku tej lidki nie wiemy kim jest ten Mariusz w rzeczywistości i może faktycznie ma jakieś dziwne znajomości które mógł wykorzystać, więc ja bym nie skreślał wersji tej lidki i wolałbym czekać z osądami do zakończenia sprawy, bo póki co niczego nie można wykluczyć.
pamiętajmy że w sprawie Olewnika jego mordercy również zostali wykluczeni z listy podejrzanych (mimo że były wyraźnie przesłanki że to oni za porwaniem stoją) a jak się później okazało gdyby ich zgarnięto Olewnik by żył, więc pamiętajmy póki co nie wiemy nic i wszystko może być możliwe w tej sprawie. |
|
|
|
#695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jaaa, teraz moderuję i dostaję coraz gorsze wiadomości, bo ktoś usunął czyiś post, a że jestem dostępna to ja dostaję po pupie dominikmeller25 pamiętam, w sprawie Olewnika ktoś wysłał anonimowy faks - prawda? I policja to zbagatelizowała... No nie wiem co o tym myśleć... |
|
|
|
|
#696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nawet taką trochę fantastyczną teorię że skoro tamten Krystek jest "alfonsem" to co za tym idzie może mieć plecy w wiadomych służbach (wiadomo haki itd) więc co za tym idzie te służby go mogą kryć, podobnie koleżanka może kryć swą koleżankę robiąc z nią "świętą" tylko dlatego aby nie wydało się że sama zajmowała się tym samym. ale jak pisałem to są tylko takie fantastyczne teorię, ale jak było na prawdę tego się raczej nie dowiemy... |
|
|
|
|
#697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak ja napisałam żeby nie powielali posta lidii90, bo Rutkowski dal oficjalne oświadczenie w tej sprawie to zostałam niemal zlinczowana i posądzona o to, że chcę ukryć ciemną stronę Iwony, że zabraniam komuś dzwonić na policję i na pewno sama miałam do czynienia z tymi ludźmi a potem kim ja w ogóle jestem na tym forum, jakieś insynuacje jeden koleś do mnie snuł, że niby jestem pewnie porywaczem i próbuję odciągnąć uwagę od Mariusza O. i Krystka ![]() także ten tego ![]() Ten plakat na przystanku - rewelacja. |
|
|
|
|
#698 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() duzo takich plakatow jest?? co tam jest wogole napisane, bo na fotce nie widac za bardzo |
|
|
|
|
#699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Plakat super
I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks. Edytowane przez titina Czas edycji: 2010-08-18 o 22:19 |
|
|
|
|
#700 |
|
Rozeznanie
|
Ale ja nie chciałam nikogo straszyc tylko chciałam w zapytaniu od razu dac do zrozumienia dziewczynie,że jesli to zart to żeby sama sie do tego przyznała by nie trzeba było Jej własnie w żaden sposób straszyć a uświadomić i wcale nie uważam z góry,że dziewczyna ściemnia trzeba sprawdzić każydy trop.
|
#701 |
|
Raczkowanie
|
Witam ,podczytuje Was od poczatku ..to jest straszne (sama jestem mama) i wierze w to że Iwonka sie znajdzie!!!! wysłałam filmik do Wszystkich co znam ( w pl i zagranica) Jestem z Wami.
|
#702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szukamy Iwony tel. (58) 321 56 11, (58) 321 56 65, www.gazeta.pl/szukamyiwony facebook szukamy iwony
|
|
|
|
|
#703 |
|
Zakorzenienie
|
ten plakat naprawdę robi wrażenie !
|
#704 |
|
Raczkowanie
|
nawet jesli ta panienka widziala wtedy Iwone to minelo duzo czasu i pewnie sa juz w innym miejscu. Patrzac znikniecie z Gdanska a widziala ja we Wroclawiu. Po drugie skoro ich widziala, to powinna dac policji rysopis jak Iwona wtedy wygladala,czy ubranie miala to samo i jak ten facet wygladal ./
|
|
|
|
#705 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() duzo tego jest? widzialas na tym jednym przystanku czy na kilku? |
|
|
|
|
#706 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No niby tak tylko trzeba pamiętać,że taki klub ,musi dbać o renomę i nawet jesli było by inaczej niż to wiadomo,że oświadczenie musi być takie by nikogo nie zniechęcić. Cały czas uważam,że może być na parwdę kilka różnych rozwiązań tej sprawy i nie ma co wykluczac tego czy tamtego musimy czekać .... nic więcej
|
|
#707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sorka za OT ![]() A co do tego komentarza na NK, czy ktoś wysłał go policji? BTW, coś cicho z Rutkowskim, ciekawe czego się dowiedział w tym Sztokholmie (czy gdzie on tam był)-to takie niepodobne do niego, że się nie chwali jeszcze.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2010-08-18 o 22:32 |
|
|
|
|
#708 |
|
Raczkowanie
|
Jestem z Łodzi i mało kto wie o Iwonce!
|
#709 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#710 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kara śmierci, taa cofnijmy się do średniowiecza i łamania kołem, tu nie chodzi o surowość kary tylko o jej nieuchronność, a to trudno. Kara śmierci nie jest rozwiązaniem, bo osoba która popełnia przestępstwo w większości przypadków zakłada, że w ogóle odpowiedzialności uniknie i nigdzie nie ma dowodu na to, że spełnia swoją prewencyjną funkcję. Tak przy okazji, odwalacie tu kawał dobrej roboty! .
|
|
|
|
|
#711 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Plakat pełen profesjonalizm, ładnie graficznie - prostota to co lubię ja i większość wielkich projektantów graficznych ![]() "Ludziom" mózg chyba poroniło (a to już nie w cudzysłowiu, bo jakoś bardzo prawdopodobne to jest )...;/
|
|
|
|
|
#712 | |
|
Zakorzenienie
|
Nic już nie kumam:
Cytat:
http://www.polskieradio.pl/wiadomosc...kul183647.html W takim razie co ma nagrane Rutkowski?
|
|
#713 |
|
Raczkowanie
|
Może on wymyślił to ku przestrodze innych internautów wypisujących swoje durne historie?
|
#714 |
|
Zakorzenienie
|
Chodzi o to że MEDUZA powtórzyła kilka razy to co napisała LIDIA90, skopiowała jej wypowiedzi żeby pokazać "co ta durna lidia90 wygaduje" ale narobił się taki szum i hałas media dodały swoje pięć groszy i wyszedł taki trochę bezsens
|
|
|
|
#715 |
|
Zakorzenienie
|
Ok jest już filmik (w końcu). ;P
W języku angielskim.http://www.youtube.com/watch?v=28itwoHdbN8 Dziękujemy użytkowniczce aktaga13 (na jej filmiku w języku polskim się wzorowałam) i panu Januszowi_G za przetłumaczenie tekstu. Proszę o wyrozumiałość,to mój pierwszy filmik,za błędy jeśli są to przepraszam. ![]() Także działamy i rozsyłamy, nie ma na co czekać!
|
#716 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Może ta Lidię90 cała tylko pismaki pomyliły się znowu i "dorobiły" co nie co:/Nie wiem już sama :/
|
|
#717 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#718 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
"Kochać kogoś - znaczy widzieć w nim cuda dla innych niedostrzegalne." Mauriac Francois. "Kiedy się kogoś naprawdę kocha, to wierność nie jest żadną zasługą." Edytowane przez Ona. Czas edycji: 2010-08-18 o 22:55 |
|
|
|
|
#719 |
|
Zakorzenienie
|
To kumam, ale Rutkowski twierdził że ma nagraną Annę Cz. czyli Meduzę, a okazuje się że Ania Cz. jest z rodziny Iwony.
|
#720 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Filmik już poszedł w świat
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:58.

a potem kim ja w ogóle jestem na tym forum, jakieś insynuacje jeden koleś do mnie snuł, że niby jestem pewnie porywaczem i próbuję odciągnąć uwagę od Mariusza O. i Krystka