|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4621 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na moje szczęście, na szczęście każdej dziewczyny ZAZDROSZCZĄCEJ po raz XXI
Cytat:
![]() ale tez sie sklaniam ku tej opcji poogladalam rozne zdjecia, mam ogolna wizje - reszta bedzie improwizacja
|
|
|
#4622 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na moje szczęście, na szczęście każdej dziewczyny ZAZDROSZCZĄCEJ po raz XXI
Cytat:
planuję wreszcie wykonać badania na testosteron i na to bym musiała dostać Diane aha i idę do niego jutro nocować
|
|
|
|
|
#4623 |
|
Zakorzenienie
|
Paollino możesz sobie dużo krzywdy narobić biorąc tak silne tabletki tylko przez 1 cykl.
Co do podpisywania ja właśnie skończyłam moją kartkę-pudełko, pochwalę się zdjęciami jak wrócę bo nie mam siły już zgrywać w każdym razie podpisana, a kasa w środku Mi się podoba idea książek zamiast kwiatów, albo kwiaty doniczkowe ale jako że moim hobby jest scrapbooking, do którego przydaje się mnóstwo artykułów florystycznych, to chyba zostaniemy przy tradycyjnych bukietach ![]() muszę jeszcze się zapakować, a o 5 pobudka
|
|
|
|
#4624 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4625 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jeśli mogę polecić jakieś tabletki to Novynette. Mało hormonów, praktycznie nie miałam skutków ubocznych (no, w pierwszych trzech miesiącach wahania nastroju lekkie). Brałam rok, wcześniej miałam też nieprzyjemne spotkania z Diane
![]() ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- ale wiadomo - nie ma co się truć, jeśli jeszcze nie ma długoterminowych skutków przewidzianych. |
|
|
|
#4626 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4627 |
|
Konto usunięte
|
Ilsa - dobrze bardzo się czułam po YAZie
![]() Skimos - a co może mi się stać??
|
|
|
|
#4628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niezla to jest nasza kawucha ja to amator jeszcze
gdy nie materia tylko myśl jest ciałem... Edytowane przez arrakis Czas edycji: 2010-08-18 o 22:41 |
|
|
|
|
#4629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lepiej płacić 5 dych niż wychowywać dziecko, którego się nie kocha i nie chce |
|
|
|
|
#4630 |
|
Zakorzenienie
|
ja biore yaz i nie narzekam
kupuję w aptece z cenami hurtowymi i płacę 115 zł za 3 opakowania. Edytowane przez aleksandrettaa Czas edycji: 2010-08-18 o 22:45 |
|
|
|
#4631 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://browse.deviantart.com/?q=geis...et=120#/d2azw0 http://browse.deviantart.com/?qh=&se...eisha#/d1a0zx5 http://browse.deviantart.com/?q=geis...t=288#/d1diokl http://browse.deviantart.com/?q=geis...et=312#/dnb0mj http://browse.deviantart.com/?q=geis...et=360#/d8dv2g
|
|
|
|
|
#4632 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4633 |
|
Zakorzenienie
|
Paollino możesz sobie ładnie rozregulować cykl
zaleca się brać min. 3 miesiące, żeby jakoś wszystko funkcjonowało.Mi pewien lekarz zapisał tabsy na rzekome PCOS ale moja ginekolog stwierdziła że nie mam brać bo nie mam PCOS, ale jako że zaczęłam już, to musiałam te 3 opakowania zużyć. |
|
|
|
#4634 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Heh, sporo moich znajomych by teraz spadło z krzeseł ze śmiechu
|
|||
|
|
|
#4635 |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzieki ![]() a ty to same mroczne wynalazlas na projekt artystycznego makijazu zrobilam taki dosc mroczny wiec ten teraz ma nie byc mroczny bo jeszcze pomysla, ze jestem monotematyczna i malo kreatywna ![]() ale to fajne: http://browse.deviantart.com/?q=geis...et=312#/dnb0mj tylko ja chce zrobic ten makijaz japonski w wersji lalkowatej wiec bede chciala osiagnac efekt okraglego oka np: http://1.bp.blogspot.com/_5VL9VehHhF...h/faces_42.jpg http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...w=1680&bih=860 http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...w=1680&bih=860
|
|
#4636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i przypomnij mi, na co ja narzekam, bo nie pamiętam w ogóle co do ślubów... to chyba nie na moje nerwy... ja nie wiem nawet, czy wszystko ogarnę, tyle jest niuansów - to wypada, tego nie wypada, coś może być odebrane tak, a coś innego siak... masakra ![]() a chyba najbardziej dobija mnie mama twierdząca, że goście powinni dawać dużo kasy i MUSZĄ być tańce za pieniądze, bo to TRADYCJA!!! najgorsze, że podejrzewam, że nawet jak postawię jasno: ABSOLUTNIE ŻADNYCH TAŃCÓW ZA PIENIĄDZE, to ona podejdzie do didżeja i mu powie, że ma jej dać na chwilę głos, bo chce coś powiedzieć... i co my wtedy zrobimy? szopkę na nie czy się podporządkujemy temu superpomysłowi...? dla mnie te tańce za hajs to szczyt żenady, ale moja mama nie da sobie powiedzieć, że to nietakt i nam nie odpowiada. dla niej to super (jej słowa: "eeee tam, będziesz tanczyć, zobaczysz" albo: "to jest najważniejsza część wesela" a jak jej powiedziałam, że od strony P. tego nie znają, Bogu dzięki, to ona: "to trzeba ich będzie poinformować" |
|
|
|
|
#4637 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tzn. na pewno bym je kochała ale niechciane dziecko to nic dobrego, lepiej je urodzić i wychować jak się już ma warunki. A tak to koleżance z klasy rodzice wykrzyczeli kiedyś że jej nie chcieli słodko---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- na skurcze w nogach i krążenie - co w ogóle jest strasznie częste do narzekania. Rain, a Ty brałaś Diane, tak ? |
|
|
|
|
#4639 |
|
Konto usunięte
|
Skimos - ja i bez tego mam miesiączkę co 40-50 dni
![]() Jak jestem na Euthyroxie, a będę do końca życia raczej, to jakoś to funkcjonuje W MIARĘ ale bez tyroksyny to kiepsko
|
|
|
|
#4640 |
|
Zakorzenienie
|
a co to tańce za kase? ja też nie wiem.
|
|
|
|
#4641 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4642 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://browse.deviantart.com/?q=japa...et=48#/d1ygpuz http://browse.deviantart.com/?q=japa...et=72#/d2kpgpl (to akurat coś innego )http://browse.deviantart.com/?qh=&se...olita#/d2lssbm
|
|
|
|
|
#4643 |
|
Zakorzenienie
|
Ilsa czasem jak już coś napiszesz to aż szkoda słów naprawdę .
Dziecko jest z miłości , współżyjąc z mężczyzną decydujesz się na bycie rodzicem . I dziecko z wpadki wcale nie jest gorsze od zaplanowanego ono chyba raczej też jest z miłości ? Poza tym brać tabletki tylko po to , żeby kochać się 3 razy w miesiącu ? |
|
|
|
#4644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tańce za pieniądze to też dla mnie żenada, podobnie właśnie jak takie 'wyłudzanie' kasy za wierszyki. na moim weselu (jak w końcu się doczekam =p) na pewno tego nie będzie, nawet jeżeli moja mama czy babcia będą mówiły, że to tradycja. taką tradycję to za przeproszeniem mam gdzieś a jeśli goście będą chcieli dać mi i TŻ kopertę zamiast prezentu, to fajnie, miło z ich strony, ale też prosić ich o to wierszykiem umieszczonym w zaproszeniu - nie mogłabym. nawet jak mam mało kasy na dany miesiąc we Wrocławiu, to staram się tak nią gospodarować, żebym jeszcze wróciła z czymś do domu, bo mi po prostu głupio prosić rodziców o pomoc, nawet w takiej sytuacji, a co dopiero gości weselnych, których większość widzę raz na kilka lat.mam nadzieję że to co napisałam, da się zrozumieć, ale zawsze jak się (nawet lekko) uniosę, to mówię i piszę bez składu i ładu
|
|
|
|
|
#4645 |
|
Zakorzenienie
|
Tzw. zbieranie "na wózek". Leci muzyka, goście wrzucają do koszyka pieniądz i za niego mogą tańczyć z panną młodą albo panem młodym. Wrzuca ktoś następny -odbija etc. Ten kto tańczy jak się skończy muzyka wygrywa wódkę
|
|
|
|
#4646 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4647 |
|
Zakorzenienie
|
Jest jeszcze jedno zjawisko - czasem ludzie za dużo przypisują pigułkom. Powszechnie wiadomo, że mogą powodować różne skutki uboczne więc laska ma skurcz to mysli "to od pigułek" a nie "może za dużo kawy i magnez wypłukałam?", boli ją głowa "to przez pigułki", jest jej nidobrze "to od pigułek" itd. Nie mówię, że zawsze tak jest ale niektórzy zbyt dużo im przypisują.
|
|
|
|
#4648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko mamy nadzieje , że w tym stuleciu zobaczymy ten film
|
|
|
|
|
#4649 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehh...ale przeciez nie widzialyscie moich prac z kursu - a moze sa beznadziejne? ![]() Cytat:
![]() ide stad bo sie naogladam i zaburze sobie wymyslona koncepcje ![]() ide powtorzyc teorie i spac
|
|
|
#4650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie tak zwane "zbieranie na wózek" czyli kolejna okazja do wyciągania kasy od gości weselnych świadkowa siedzi z koszykiem i żeby zatańczyć z połówką młodej pary musisz wrzucić do koszyczka papierek z nominałem Na jedynym weselu na jakim byłam odchodziła taka impra a wodzirej chyba ze trzy razy mówił "oj za mało w tym koszyczku, na wózek nie starczy - postarajcie się bardziej). Żenuła.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:41.

chodziło mi o połączenie lalki i gejszy
poogladalam rozne zdjecia, mam ogolna wizje - reszta bedzie improwizacja 
i zobojętniają mi wszelkie emocje
planuję wreszcie wykonać badania na testosteron i na to bym musiała dostać Diane
13.03.2008
w każdym razie podpisana, a kasa w środku
ale jako że moim hobby jest scrapbooking, do którego przydaje się mnóstwo artykułów florystycznych, to chyba zostaniemy przy tradycyjnych bukietach 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

zaleca się brać min. 3 miesiące, żeby jakoś wszystko funkcjonowało.