Powiekszenie piersi cz.6 - Strona 147 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-18, 21:12   #4381
Ewa26gd
Raczkowanie

Dot.: Powiekszenie piersi cz.6

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Wyślij, wyślij - nie ładnie tak słońce kraść.

A jechałam dłuuugo- bo późno wyjechałam i już spać mi się chciało i padać zaczęło- a tu trzeba było w drogę ruszać W nocy same ciężarówy no i deszcz padał do tego a na drodze same koleiny - więc nie było nawet jak podgonić. 6 godz mi zeszło

Idę na skrzynkę zobaczyć czy już się te nazse cycki zmieściły
To trochę zeszło. zobacz czy przez te łącza przeszły, bo jak nie to się siebie.

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ----------

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
Dziękuję Kochane za wszystkie miłe komentarze, choć i karniaczek na mnie czekał

Na razie mykam, może wpadnę później
Hej Daj znac czy zdjęcia doszły.
Stary 2010-08-18, 21:15   #4382
pink star
Rozeznanie

Cytat:
Wyślij, wyślij - nie ładnie tak słońce kraść.

A jechałam dłuuugo- bo późno wyjechałam i już spać mi się chciało i padać zaczęło- a tu trzeba było w drogę ruszać W nocy same ciężarówy no i deszcz padał do tego a na drodze same koleiny - więc nie było nawet jak podgonić. 6 godz mi zeszło

Idę na skrzynkę zobaczyć czy już się te nazse cycki zmieściły

---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ----------

No to będzie trzeba zorganizować jakieś Mikołajki
oj co do cycek to bym sie zastanawiala czy tyle weszlo..hihihi
a co do spotkania to tak tak tylko gdzie??? i kedy???
ale jak cos mamy jeszcze troche czasu
moze wiecej gwiazdeczek sie skusi...i spotkamy sie w DUZYM gronie...

54,5 kg - cel 49kg
pink star jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-18, 21:17   #4383
Ewa26gd
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pink star Pokaż wiadomość
Ja się zapisuję w kolejce na spotkanko.
Stary 2010-08-18, 21:47   #4384
Marczilada
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agnes281 Pokaż wiadomość
Marczi jak patrze na Twoj avek to mysle, ze to Moj

mnie jak i dziewczynom tez sie myli, no wiecie co
Jak próbuję odnaleźć na czym skończyłam (ostatni post), to też trafiam na Twój... Sorry za kłopot bo wzięłam bardzo podobny
Stary 2010-08-18, 21:47   #4385
magera
Rozeznanie

Cytat:
o- no co za pech
A gdzie Ty będziesz- cały czas Kraków?
No właśnie tyle moge zrobić
A cały pobyt KRK
No bo ja krakowianka

Cytat:
Napisane przez Ewa26gd Pokaż wiadomość
PewnieTy chyba też z tych oczekujących?.
Oczekująca oczekująca intensywnie i (nie)cierpliwie
jak na złość czekam juz długo i w dodatku musialam przesunąć jeszcze zabieg z września na grudzień

Cytat:
ale jazda!!!!!!!! hihihihi ja tez 30 juz wracam:mu r:

ale ja sie pisze jak cos na jakies spotkanko w grudniu!!!!!! obojetnie czy w tygodniu czy weekend!!!!!!!!!! wtedy bede juz PO...
Ale numer Pink...
No przecież nie uzgadniałyśmy niczego wspólnie, a tu taki zbieżek okoliczności

Cytat:

No to będzie trzeba zorganizować jakieś Mikołajki
Mya kochana
Mikołajki jak najbardziej, tylko takie "z brodą" poprosimy, bo my się kroimy z Pink być może nawet tego samego dnia
jejku, zeby tylko doktor miał termin

.
magera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-18, 21:48   #4386
Marczilada
Raczkowanie

Ewcia! Może my też się skumplujemy, cio Ty na to??
Stary 2010-08-18, 21:48   #4387
magera
Rozeznanie

Cytat:
No byłoby MEGA ODJAZDOWO

.
Stary 2010-08-18, 21:54   #4388
Marczilada
Raczkowanie

Pink, a myślałaś już wstępnie o implantach? Co w ogóle mąż na to? Mój na początku był całkowicie na nie, potem nie chciał się zbytnio angażować. Musiałam go zmusić... zaczęliśmy wspólnie oglądać strony internetowe ze zdjęciami przed i po. Wtedy stwierdził, że 400 będzie najlepszym rozmiarem dla mnie, dlatego tak się upierałam o te 400. Warto porozmawiać z druga połówką, przecież to też dla niego
Stary 2010-08-18, 21:55   #4389
pink star
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez magera Pokaż wiadomość
No byłoby MEGA ODJAZDOWO
moze gdzies w srodkowej Pl... bo ja z Mazur ty Krak wiec stolica zostaje...
a reszte dziewczat nie wiem???

wiec zlot jak cos ze wszytkich stron bedzie..hihii

marczilada - moj na poczatku nie...pozniej Tak a teraz juz nie chce patrzec i sluchac hhihii...oglada ze mna i mowi aby nie byly za duze. ja wacham sie nad 360-390-420cc takie zaproponowal dr. nie che malych ale tez za duzych wiec chyba nie wiem juz sama te 390. zobaczymy jeszcze na konsultacji w grudniu

54,5 kg - cel 49kg

Edytowane przez pink star
Czas edycji: 2010-08-18 o 21:59
Stary 2010-08-18, 21:58   #4390
Marczilada
Raczkowanie

Maceratko!!!! Ty to jesteś!! Love

nie Tygrysica, tylko diaaablica... he he
Stary 2010-08-18, 22:02   #4391
Ms_E
Zadomowienie

jesteeeeeeem tęskniłyście ?
szwy już zdjęte, ale nie do końca za tydzień znów jadę, bo jeszcze zostały te na brodawkach. Poza tym wszystko chyba ok, z lewej strony krwiak się zrobił, ale to minie Tylko mogłyby być większe! nie było takiej możliwości, ale mógłby stać się cud, że nagle wielkie buuum i są duże a tu nic

poza tym pani, która zdejmowała mi szwy powiedziała, że w dzień mogę już nosić inne staniki, tylko że muszą naprawdę utrzymywać mocno piersi. Nie myślicie, że to trochę za wcześnie po 7 dniach, czy ok? I może macie jakieś dobre sprawdzone i dobrze utrzymujące staniki, bo będę musiała kupić to chętnie zobaczę jak podeślecie jakieś stronki czy coś

patrzę, że duże zamieszanie z avkami się zrobiło ja też zmieniłam, łaadnyyyy?
Ms_E jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-18, 22:06   #4392
Marczilada
Raczkowanie

Cytat:
moze gdzies w srodkowej Pl... bo ja z Mazur ty Krak wiec stolica zostaje...
a reszte dziewczat nie wiem???
Ewa widze Bialystok...
wiec zlot jak cos ze wszytkich stron bedzie..hihii

marczilada - moj na poczatku nie...pozniej Tak a teraz juz nie chce patrzec i sluchac hhihii...oglada ze mna i mowi aby nie byly za duze. ja wacham sie nad 360-390-420cc takie zaproponowal dr. nie che malych ale tez za duzych wiec chyba nie wiem juz sama te 390. zobaczymy jeszcze na konsultacji w grudniu
no te 390 tak pomiędzy brzmi najbezpieczniej, bo jest w środku, co zazwyczaj sprzyja wybieraniu tej opcji. Jeśli jednak podobają się Tobie spore piersi, to wybierz ten największy, żebyś potem nie żałowała... ja powiem szczerze miałam wybór wieczór przed... dostałam dwa implanty, żeby się z nimi "przespać" jeden 400, a drugi 425. Na drugi dzień zdecydowana oddałam oba i powiedziałam 400. Teraz trochę żałuję a to dlatego, że człowiek robił to po raz pierwszy i nie było pewności, jaki to da efekt
Stary 2010-08-18, 22:12   #4393
pink star
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Marczilada Pokaż wiadomość
no te 390 tak pomiędzy brzmi najbezpieczniej, bo jest w środku, co zazwyczaj sprzyja wybieraniu tej opcji. Jeśli jednak podobają się Tobie spore piersi, to wybierz ten największy, żebyś potem nie żałowała... ja powiem szczerze miałam wybór wieczór przed... dostałam dwa implanty, żeby się z nimi "przespać" jeden 400, a drugi 425. Na drugi dzień zdecydowana oddałam oba i powiedziałam 400. Teraz trochę żałuję a to dlatego, że człowiek robił to po raz pierwszy i nie było pewności, jaki to da efekt
to jest wlasnie dylemat...nie chem malych chodz teraz nie mam nic al enie che tez wygladac sztucznie..

MS_E - super ze wszystko ok. ale z tym stanikiem to chyba za szybko..

Dobra moje myszki lece lulac bo jestem dzi swykonczona i jeszcze ta @...szko buziam dobrej nocki

54,5 kg - cel 49kg
Stary 2010-08-18, 22:14   #4394
Marczilada
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ms_E Pokaż wiadomość
szwy już zdjęte, ale nie do końca za tydzień znów jadę, bo jeszcze zostały te na brodawkach. Poza tym wszystko chyba ok, z lewej strony krwiak się zrobił, ale to minie Tylko mogłyby być większe! nie było takiej możliwości, ale mógłby stać się cud, że nagle wielkie buuum i są duże a tu nic

poza tym pani, która zdejmowała mi szwy powiedziała, że w dzień mogę już nosić inne staniki, tylko że muszą naprawdę utrzymywać mocno piersi. Nie myślicie, że to trochę za wcześnie po 7 dniach, czy ok? I może macie jakieś dobre sprawdzone i dobrze utrzymujące staniki, bo będę musiała kupić to chętnie zobaczę jak podeślecie jakieś stronki czy coś

kuszący...
zrób Ty kochana podpisik, co i jak i ile he he, bo ciężko sie połapać, bo dużo nas tu
a bandaże miałaś? Bo piersi na początku są takie trochę mniejsze przez ten brak swobody, bandaże je spłaszczają. Nawet zauważałam, że jak nakładałam stanik pooperacyjny (który cisnął mnie prawie, jak ten bandaż0, to po jego zdjęciu dopiero po kilku godzinach piersi szły do przodu. Ja nie znam wiele tych staników pooperacyjnych mogę, tylko polecić Tobie ten, który ja miałam, ale poczekaj z zamawianiem może któraś miała tańszy, a równie dobry...
Stary 2010-08-18, 22:22   #4395
Ms_E
Zadomowienie

Cytat:
to jest wlasnie dylemat...nie chem malych chodz teraz nie mam nic al enie che tez wygladac sztucznie..

MS_E - super ze wszystko ok. ale z tym stanikiem to chyba za szybko..

Dobra moje myszki lece lulac bo jestem dzi swykonczona i jeszcze ta @...szko buziam dobrej nocki
moja wyjściówka 0, teraz mam +295 :PP mało, bo żadna z dziewczyn tyle nie ma, a nawet przybliżonej ilości że tak powiem nie są duże, ale ważne że są. doktor przekonał mnie, że trzeba metodą małych kroczków zbyt niebezpieczne byłyby większe implanty, także cieszę się z tego co jest a może za jakiś czas zmienię na większe
także nie martw się, na pewno wszystko będzie dobrze no i pamiętaj, że różnica tych 30 cc to naprawdę nie jest widoczna, żeby aż tak się nad tym zastanawiać. Jeśli zdecydowałaś się już mniej więcej, to reszta już jest drobnym szczegółem Tak mi się wydaje dobranoc

---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ----------

Cytat:
kuszący...
zrób Ty kochana podpisik, co i jak i ile he he, bo ciężko sie połapać, bo dużo nas tu
a bandaże miałaś? Bo piersi na początku są takie trochę mniejsze przez ten brak swobody, bandaże je spłaszczają. Nawet zauważałam, że jak nakładałam stanik pooperacyjny (który cisnął mnie prawie, jak ten bandaż0, to po jego zdjęciu dopiero po kilku godzinach piersi szły do przodu. Ja nie znam wiele tych staników pooperacyjnych mogę, tylko polecić Tobie ten, który ja miałam, ale poczekaj z zamawianiem może któraś miała tańszy, a równie dobry...
wstyd mi podpisik z moim 295cc, bo Wy wszystkie macie przynajmniej 400 a poza tym jestem znana z tego, że mówię tak, że mało kto rozumie
bandaży nie miałam, od razu stanik pooperacyjny mooooocno ściskający i nosiłam go tydzień, a teraz przez następny mam go nosić na noc koniecznie, a w dzień albo ten albo jakiś inny też mocno trzymający, żeby mi tam cycuchy nie latały
Stary 2010-08-18, 22:22   #4396
magera
Rozeznanie

Buziam wszystkie juz dziś na dobranoc

Kolorowych snów

.
Stary 2010-08-18, 22:26   #4397
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewa26gd Pokaż wiadomość
To trochę zeszło. zobacz czy przez te łącza przeszły, bo jak nie to się siebie.
Kochana doszły pięć zdjęć bardzo ładnych
Najbardziej mi się podoba to gdzie Listopadowa jest w środku- jeśli się zgodzicie można je w albumik wstawić

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-18, 22:27   #4398
Marczilada
Raczkowanie

http://www.sklepuroda.pl/index.php?c...3200b6870f88ae

ja kupowałam w szpitalu ten po 210 z zamkiem, ale jest podobny bez zamka za 130. Pamiętaj, że jaki byś nie zamówiła powinien być bardzo dopasowany, żeby dobrze je podtrzymywał z każdej strony. Ten staniczek, co ja mam spokojnie mogłam nosić do dekoltów (dużych), bo ma spore wycięcie. Teraz noszę go tylko na siłownię, bo wiem, że się tam sprawdza. Nie masz w zaleceniach pasa? Ja go prawie nie nosiła (no może przez dwa tygodnie, a potem tylko na noc), ale obserwowałam cycki, czy się nie podnoszą za bardzo i wiesz co, w moim przypadku on chyba za bardzo je obniżał. Teraz czuję, że są trochę wyżej, ale w tym miejscu, w którym chciałam... Z tego linku kupowałam też plasterki na blizny... za nim jednak zamówisz warto jest obejrzeć wszystkie, bo ja wpakowałam coś w koszyk, a potem znalazłam tańsze...

Edytowane przez Marczilada
Czas edycji: 2010-10-29 o 15:23
Marczilada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-18, 22:27   #4399
kejsiii
Rozeznanie

Ja tez sie piszę na spotkanko
:gaduly :

Tyle że ja z poznania można powiedzieć dokładnie okolice Poznania

kejsiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-18, 22:35   #4400
Marczilada
Raczkowanie

Cytat:
moja wyjściówka 0, teraz mam +295 :PP mało, bo żadna z dziewczyn tyle nie ma, a nawet przybliżonej ilości że tak powiem nie są duże, ale ważne że są. doktor przekonał mnie, że trzeba metodą małych kroczków zbyt niebezpieczne byłyby większe implanty, także cieszę się z tego co jest a może za jakiś czas zmienię na większe
także nie martw się, na pewno wszystko będzie dobrze no i pamiętaj, że różnica tych 30 cc to naprawdę nie jest widoczna, żeby aż tak się nad tym zastanawiać. Jeśli zdecydowałaś się już mniej więcej, to reszta już jest drobnym szczegółem Tak mi się wydaje dobranoc

---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ----------

wstyd mi podpisik z moim 295cc, bo Wy wszystkie macie przynajmniej 400 a poza tym jestem znana z tego, że mówię tak, że mało kto rozumie
bandaży nie miałam, od razu stanik pooperacyjny mooooocno ściskający i nosiłam go tydzień, a teraz przez następny mam go nosić na noc koniecznie, a w dzień albo ten albo jakiś inny też mocno trzymający, żeby mi tam cycuchy nie latały
Żaden wstyd, przecież to prawie 300, więc do najmniejszych nie należą... a dla mnie ta różnica 30 cc to jednak jest, bo jak trzymałam w ręku te 400 i 425, to różnica jednak była, ja mam szeroką klatę i o te ciut więcej bym miała zagospodarowaną...
No to juz podpisik robić

---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ----------

Cytat:
Napisane przez kejsiii Pokaż wiadomość
Ja tez sie piszę na spotkanko
:gaduly :

Tyle że ja z poznania można powiedzieć dokładnie okolice Poznania
a gdzie dokładnie?
---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ----------

Ms Słonko, kiedy się ofocisz?? Hy?

Czas edycji: 2010-10-14 o 10:22
Stary 2010-08-18, 22:37   #4401
kejsiii
Rozeznanie

Cytat:
Żaden wstyd, przecież to prawie 300, więc do najmniejszych nie należą... a dla mnie ta różnica 30 cc to jednak jest, bo jak trzymałam w ręku te 400 i 425, to różnica jednak była, ja mam szeroką klatę i o te ciut więcej bym miała zagospodarowaną...
No to juz podpisik robić

---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ----------

a powiedz kochana czy na Pł. Pd. Wsch, czy Zach od samego Poznania, bo czuję, że my to chyba mamy blisko...

---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ----------

Marczilada ja tak po środku między Zieloną Górą a Poznaniem a ty???

Stary 2010-08-18, 22:45   #4402
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:

Mya kochana
Mikołajki jak najbardziej, tylko takie "z brodą" poprosimy, bo my się kroimy z Pink być może nawet tego samego dnia
jejku, zeby tylko doktor miał termin
No będzie miał nie zamartwiaj się- my tu przecież cały czas trzymamy kciuki
I pomyślimy też o tym spotkaniu- może być między świętami? tzn przed Sylwestrem? Abo w weekend? Wszystko jest do uzgodnienia No nawet Ewa się juz zapisała - ale super!!

Cytat:

Avek śliczny
Co do staniczka- to właśnie takie zalecenia tam są. A ten staniczek na dzień to ma być taki solidny, podtrzymujący Ja polecam trioaction- taki z siateczką na środku mostka. Na Twoje żeleczki będzie super- on trzyma jak te pooperacyjne . Ile masz pod biustem to Ci polecę rozmiarek- bo świetnie znam ten model, a poprzednie żeleczki miałam podobnej wielkości (280cc i 310cc). Chyba mam w albumiku zdjęcia w tym staniczku- wysyłam Ci zaproszenie

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2010-08-18, 22:47   #4403
Marczilada
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kejsiii Pokaż wiadomość
Marczilada ja tak po środku między Zieloną Górą a Poznaniem a ty???
Ech to daleko

Czas edycji: 2010-10-14 o 10:21
Stary 2010-08-18, 22:52   #4404
Ms_E
Zadomowienie

Cytat:
http://www.sklepuroda.pl/index.php?c...3200b6870f88ae

ja kupowałam w szpitalu ten po 210 z zamkiem, ale jest podobny bez zamka za 130. Pamiętaj, że jaki byś nie zamówiła powinien być bardzo dopasowany, żeby dobrze je podtrzymywał z każdej strony. Ten staniczek, co ja mam spokojnie mogłam nosić do dekoltów (dużych), bo ma spore wycięcie. Teraz noszę go tylko na siłownię, bo wiem, że się tam sprawdza. Nie masz w zaleceniach pasa? Ja go prawie nie nosiła (no może przez dwa tygodnie, a potem tylko na noc), ale obserwowałam cycki, czy się nie podnoszą za bardzo i wiesz co, w moim przypadku on chyba za bardzo je obniżał. Teraz czuję, że są trochę wyżej, ale w tym miejscu, w którym chciałam... Z tego linku kupowałam też plasterki na blizny... za nim jednak zamówisz warto jest obejrzeć wszystkie, bo ja wpakowałam coś w koszyk, a potem znalazłam tańsze...

Acha dziewczyny noszę te same plastry od 6 (niecałych) tygodni i one nadal się kleją i nie zmieniły struktury... ile można je używać, czy one tracą jakieś działanie? Bo mi się wydaje, że dopóki jest na nich ten silikon, to chyba są w porządku. Jak myślicie? I czy same plastry wystarczą na zlikwidowanie blizn, czy trzeba by czasem czymś innym się opatrzyć???
rzeczywiście duży dekolt, bo w tym co mam teraz jest problem bo w każdej bluzce praktycznie z którejś strony go widać! I on ma już sam w sobie ten pas właśnie, także myślę że na dzień mogę taki bez pasa i już bardziej NORMALNY żeby się w nim pokazać można było i myślałam żeby jednak kupić w sklepie gdzieś, żeby przymierzyć to łatwiej by było dopasować, tylko chcę właśnie popatrzeć mniej więcej jakie proponujecie. A może jednak zmienię zdanie i zamówię przez internet? Nie wiem
Stary 2010-08-18, 22:54   #4405
laurius
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez agnes281 Pokaż wiadomość
Marczi jak patrze na Twoj avek to mysle, ze to Moj

mnie jak i dziewczynom tez sie myli, no wiecie co

---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ----------

[/COLOR]

przeciez masz duzy biust wiec o co kaman

z jednej strony wspolczuje Tobie...bedzie buba potem jak zaczna opadac i straca swoj fason
duży, aż za duży;d
małe piersi to można chociaż stanikiem powiększyć, a z dużymi nic się nie zrobi...
laurius jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-18, 22:55   #4406
Marczilada
Raczkowanie

Dobranoc
Stary 2010-08-18, 23:02   #4407
Ms_E
Zadomowienie

Cytat:
No to juz podpisik robić

może i masz rację jednak szczególnie, że masz szeroką klatkę, ja mam wąską, co jest bardzo dziwne przy mojej budowie i szczerze mówiąc po środku najlepiej strzelać, zawsze jakoś bezpieczniej

podpisik jest.. jak już tak bardzo chciałyście

szczerze mówiąc z PRZED to nie mam ani jednego zdjęcia, teraz trochę żałuję, ale wtedy nie chciałam na to patrzeć i pamiętać a w sumie teraz to tez nie ma co fotografować moje maleństwa są naprawdę maleńkie.. nie to co wasze ogromniaste cycuchy! I niektórych z was przyszłe ogromniaste

---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ----------

Cytat:
Napisane przez laurius Pokaż wiadomość
duży, aż za duży;d
małe piersi to można chociaż stanikiem powiększyć, a z dużymi nic się nie zrobi...
uwierz, że z małymi naprawdę nie jest lepiej... szczególnie jeśli to nawet nie są małe a ich w ogóle nie ma! I też jestem pewna, że jeszcze trochę i będziesz swoje piersi uważała za prawdziwy atut wystarczy je ładnie wyeksponować i na pewno każdy facet Twój a jeśli chcesz je trochę pomniejszyć to są jakieś triki, zeby próbować to zrobić optycznie... lub ewentualnie za pomocą skalpela, ale nie warto. Na pewno są piękne!
Stary 2010-08-18, 23:07   #4408
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
szczerze mówiąc z PRZED to nie mam ani jednego zdjęcia, teraz trochę żałuję, ale wtedy nie chciałam na to patrzeć i pamiętać a w sumie teraz to tez nie ma co fotografować moje maleństwa są naprawdę maleńkie.. nie to co wasze ogromniaste cycuchy! I niektórych z was przyszłe ogromniaste
Ale cycuchy maja być przede wszystkim śliczne- a nie duże
Ja lubię spore piersi- ale jakby za pierwszym razem były śliczne to w życiu bym już ich nie powiększała- bo to na prawdę nie o to chodzi. A 300cc to już pierś którą na prawdę(mówię o moich gabarytach) można ładnie wyeksponować .

Stary 2010-08-18, 23:09   #4409
Happy_hour
Rozeznanie

Cytat:
Buziaczek Happy

Ja to tak nieśmiało.... chciałam powiedziec, że będę w PL w grudniu

Magerka buziole,
to ja tak skromnie chcialam powiedziec, ze zapraszam do mnie.
Jak juz gdziekolwiek zamieszkam to robie impreze.
Planuje 28. 11 w Lübeck
( wiecej nie zdradze , bo adresu jeszcze nie znam ).

Ha, ale to u mnie normalne. Chwale dzien przed zachodem slonca i kupuje kuchnie przed decyzja o kredyt.

Mam z siebie samej polewke.

Dziewczynki tak sobie po bankach i do pracy biegam ,wiec nie pisuje ostatnio za czesto ale sie poprawie. Obiecuje.

Trzymajcie sie cieplusio.

MYUSIA moja droga , moja wybawicielko .
PODPISIK !!!
To nakaz !!!

I te loty tam juz ogladaj po malusiu.

Edytowane przez Happy_hour
Czas edycji: 2010-08-18 o 23:15
Happy_hour jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-18, 23:14   #4410
kejsiii
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Happy_hour Pokaż wiadomość
Magerka buziole,
to ja tak skromnie chcialam powiedziec, ze zapraszam do mnie.
Jak juz gdziekolwiek zamieszkam to robie impreze.
Planuje 28. 11 w Lübeck
( wiecej nie zdradze , bo adresu jeszcze nie znam ).

Ha, ale to u mnie normalne. Chwale dzien przed zachodem slonca i kupuje kuchnie przed decyzja o kredyt.

Mam z siebie samej polewke.

Dziewczynki tak sobie po bankach i do pracy biegam ,wiec nie pisuje ostatnio za czesto ale sie poprawie. Obiecuje.

Trzymajcie sie cieplusio.
Trzymam kciuki by wszystko się udało z mieszkankiem ... Będzie dobrze podstawa to pozytywne myślenie a u ciebie go nie brakuję \
Tak trzymaj kochana

Zmykam spać buziaki laski do jutra

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości