|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Uroki ciąży czujemy i już niebawem się rozpakujemy-WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz
Cytat:
|
|
#3362 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Uroki ciąży czujemy i już niebawem się rozpakujemy-WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz
super
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dziękujemy i odpoczywaj Cytat:
Więc im tłumaczę, że wcale AŻ tak nie przytyłam, mam tylko ogromny brzuch, a oni- no właśnie, chodzi im o brzuch ![]() zuziczka, fem- super pamiątki ślubne szokoladko- mam nadzieję że mąż się jednak opamięta. Nawet nie staram się wyobrazić sobie co czujesz, niestety faceci czasem głupieją... Bądź dobrej myśli, staraj się skupić na maluszku cieszyć się kolejną pociechą Współczuję Ci bardzo, ale udane małżeństwo to w końcu nie lada osiągnięcie. Mam nadzieję, że to tylko chwilowy kryzys, który wkrótce zażegnacie. Pozdfrawiam Cię serdecznie!NIKa oby kroplówy szybko zadziałały, odpoczywaj, z każdym dniem będzie lepiej Ja jutro mam 2 wizyty u ginów, tak mi się zbiegły. Na 13 gin-nfz, na 17 gin-private
|
|
#3363 |
|
Raczkowanie
|
A ja dzisiaj miałam pierwszy fałszywy alarm.
Mąż mnie tak zagotował ( plus wiele nie przespanych i przepłakanych nocy), że cały brzuch mnie rozbolał , skurcze, więc pojechałam sama na IP. Podłączyli KTG, zrobili USG i kazali iść do innego szpitala bo nie ma miejsc ... Ale najważniejsze- dzidzia w porządku, koło 3 kilogramów, główkowo i w normie. Więc zabrałam się i wróciłam do domu, do dzieci. Męża ominęłam szerokim łukiem. Mam dziwne wrażenie ,że jakoś niebezpiecznie przesunęłam się na początek listy, zaraz po Gabisun ![]() NICZKO- duże buziaczki, dzielna mamo !!! Dla Pawcia też
|
#3364 | ||||
|
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
a córeczka drobinka chyba bedzie---------- Dopisano o 07:27 ---------- Poprzedni post napisano o 07:23 ---------- Cytat:
i mam nadzieje ze napiszesz popoludniu ze lekarze powiedzieli ze być może urodzisz wceśniej![]() a co do tekstów o grubasach, niedługo będą wszyscy pytali jak ty to zrobilas ze tak szybko schudłaś ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:28 ---------- Poprzedni post napisano o 07:27 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 07:31 ---------- Poprzedni post napisano o 07:28 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 07:34 ---------- Poprzedni post napisano o 07:31 ---------- no to mamy 2 mamuski, ciekawe kiedy Nika wyjdzie ![]() dziewczyny coś mi sie wydaje ze wszystkie pokolei siedzimy na minach i czekamy na swoją kolej ![]() ahh wy sczesciary z poczatku listy
|
|
#3365 |
|
Zadomowienie
|
martucha, cos chyba nie doczekalas sie tego ważenia i mierzenia... albo zapomnialas sie pochwalic... wiec sie przypominam
![]() e no... pobudka baby. wszyscy marudza ze tu sie tyle pisze ale w porownaniu z mamuskami lipcowo-sierpniowymi i watkiem po nas to u nas tak srednio...
Jestem, bo fotografuję.... ![]() http://martalipinska.blogspot.com/ _________________ fotografia rodzinna, noworodkowa, niemowlęca, ciążowa i ślubna Edytowane przez mszu Czas edycji: 2010-08-19 o 08:23 |
|
|
|
#3366 |
|
Zakorzenienie
|
Nika gratulacje slodziak podobny do ciebie trzymaj się z kolejnym dniem będzie lepiej
![]() Klarissa zlote rady czy mi daja? Nie.. bo to moja rodzinka oni do tego jak postepuje z Patem się niewtracaja tylko te chrzciny.. od strony meza za to był wysyp zlotych rad ale nie wiem co im powiedział maz po prostu się skończyło… z tym ze nie mowilismy im jeszcze ze moja siotra w ciazy.. zobaczymy jak zareaguja ![]() Wrozka gabisun szcesliwa pomidora aneczka majka dra lenka dziekuje za opinie siostra podjela decyzje i chce jeszcze tylko nie wiemy czy teraz czy po urodzeniu do konca tygodnia wszytko ustalimy Ilona jakie same :P a jaaa będę was odwiedzacccc :PMajka gratuluje udanej wizyty mi rozstaw mierzyli na 1 wizycie i przy porodzie Borowka… wiem o czym mowisz bo moje dziecie ma Patryk Szymon i babci się Pat nie podoba i zaczela Szymon mu mowic to krotko mówiąc mój maz ja opierdzielil ze jak tak będzie mowic to nie będziemy przychodzic i się skończyło… Zuziczka istny cud! Marcia Klarissa gratuluje udanej wizyty Kasienka…. ![]() Była wczoraj Polozna – pochwalila pupe ze nie odparzona ze dobrze ze jak zrobi kupe to idzimy pod kran a nie chusteczkami no i ze uzywamy sudocremu (jakby cos innego mialo bycz gorsze…), moje piersi srednio,goraczki dreszczy nie ma czerwone plamy zeszly tzn zostala jedna taka bladorozowa, ale to co mnie niepokoi to nadal pod skora sa zgrubienia, mleko leci jak szalone wiec to nie zator.. mam dalej przykładać kapuste… martwie się troche mlody karmiony na cycy robi się klusia nabiera cialka z tydzień go wazymy zobaczymy co ten mój pokarm jest warty, do tego coraz czesciej ma otwarte oczy, fajny się robiwogole wczoraj polozna go położyła na brzuch a ten tak się wkurzyl zaczal się drzec i Wiercic ze obrocil się na plecy polozna zrobila takieeeeeeeeeeee oczy i powiedziala ze jest bardzo silny ( to wiem bo już nie raz glowe tak wysoko i dlugo trzymal ze się wystraszyliśmy) no i teraz mamy go obserwowac czy to taki jednorazowy wybryk czy jest taki silny i dziwnie szybko zaczyna… chcialam napisac bezposrednio do Pomidorki ale widze ze wiecej was ma wątpliwości… napisze szczerze mam nadzieje ze nikogo nie uraze… jakis czas przed porodem – ostatni mesiac – mialam już dosc mialam nastroje ze bez sensu ze wogole jak my damy sobie rade, czy będę dobra matka, było mi ciezko bylam zla ze „nigdzie nie idzimy” w stylu na impeze tylko na chwile gdzies.. chciałam żeby się mlody już urodzil bo było mi zle… do tego te upaly… a teraz… nie ma dnia żebym nie pomyślała czy aby na pewno wszystko dobrze robie, jak mlody placze czy cos, a znowu jak je i je i je i w kolko je to mam dosc już kilka razy chciałam powiedziec ma to w dupie jade do Honolulu dajcie mu butle nic nie mogę zrobic nawet do kibla ide i słucham czy nie placze – mialam pretensje do meza ze ten to ma dobrze bo do pracy chodzi na zakupy i wogole.. a jak już poszedl sobie na silownie (notabene sama go wyslalam) to ryczałam w poduche ze beznadzieja ze nigdy nic już niebede mogla zrobic dla siebie – do sklepu do fryzjera z dziewczynami gdzies ze znajomymi do knajpy nigdzieee bo przeciez go niezostanie.. no a jak już gdzies pojde to z malym bo przeciez bar mleczny mam ze soba… płakałam do meza ze wogole już dlamnie jest chyba koniec wszystkiego „szalonego” i ze on sam się pewnie zmeczy wypali bo ile można i wyjdzie z chłopakami raz drugi trzeci potem zacznie wychodzic czesciej i wogole wogole dupa… maz mi powiedział ze najważniejsze jest nasze szczescie ta bezbronna istotka i ze owszem będzie wychodzil ale ja tez będę ale nie wyjscia nie kumple itd…sa wazni tylko Pat no i ze wszytko mi się normuje i hormonalnie i z piersiami i jeszcze troche i będzie lepiej.. ale sam ma mysli czy aby na pewno piers ile dam rade może butla bo się zajade.. a ja ambitnie dalej cyc ale nie wiem jak dlugo podobnojak wytrwam 3 tygodnie to będzie lepiej.. aaaaa i maz powiedział ze jak do miesiąca mi nieprzejda nastroje to pomysli o psychologu… wiec nie zawsze jest rozowo… i owszem mialam kilka razy mysli ze chciałabym chwile do siebie bez młodego bez ciazy takiej żeby tylko dla siebie… ale…… jak mlody je i się uśmiechnie, jak otworzy oczy i patrzy tak bezbronnie, jak powoli odwraca glowke w strone naszego glosu, jak uspokaja się przy „trzepala zoska dywan” jak walnie minke jedna druga trzecia… od razu mi lepiej…. Naprawde wszystkie zle mysli uciekaja.. wracaja a i owszem ale wiecej jest blaskow niż cieni ![]() a co smieszne w piątek jak poszliśmy na slub do znajomych z patem to moja mama go wziela i spacerowala pod kościołem a my byliśmy w kosciele jak cos miala puscic syhgnal – co minute patrzylam na telefon niepotrafilam się skupic caly czas myślałam czy mu nic nie jest czy nie placze czy jest ok.. maz się ze mnie smial ze i tak zle i tak niedobrze ![]() ![]() ale kumpela doswiadczona mama powiedziala mi ze to wszystko jest normalne i mam się ciezyc ze mój połóg przebiega calkiem naturalnie ![]() ![]() tyle… mam nadzieje ze nikogo niewystraszylam mszuuuu nie bylam u rodzicow.. dzis najdalej jutro tam bede pamietam pamietam zwaze sie i wszystko bede wiedziec ale na bank schudlam bo mi spodnie wisza a brzucha prawie nie ma - zrobie jakas fotke do tego i wrzuce...a nie wiecie czy biodra sie mocno zejda? bo mam jedne ulubione spodnie i brakuje mi 3 cm do zapiecia sie (prze szersze biodra jest to niemozliwe) i nie wiem czy mi sie trche zejda czy juz dupa
|
|
#3367 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Koszmarna noc w ogóle nie umiałam się ułożyć i już nie chce mi się męczyć więc sobie wstałam ![]() NIKA gratulacje dla Waszej trójki a synek przesłodki ale charakterek już widać ![]() Mnie strasznie wkurza jak ktoś porównuje kobiety w ciąży. Teraz jest nas jakiś wysyp i gdzie się nie obejrzę to idzie laska z brzuszkiem. Ja akurat uważam, że najgorzej nie jest. W 35 tyg przytyłam 10 kilo, większość poszła w brzuch a że byłam większa już przed ciążą to inna sprawa. Ja nie wiem, czy ludziom sprawia to przyjemność dosranie komuś czy też po prostu nie pomyślą, ja jak mam komuś powiedzieć coś co nie będzie komplementem to po prostu przemilczam a w szczególności kobiecie w ciąży. Martucha no właśnie dobrze że mszu przypomina, miałaś się zważyć Co do ostatnich obaw, że wyrodne z nas matki to dołączam do grona. Gdyby nie to, że jest mi coraz ciężej to mogłabym tak wiecznie w tej ciąży chodzić bo jak pomyślę ile obowiązków spadnie na moją głowę to mam ochotę siąść i płakać. A do tego coraz częściej zdaję sobie sprawę z tego, że wiem, że nic nie wiem I jakoś do niedawna poród wydawał mi się odległą sprawą, a odkąd zaczęły się dziewczyny wypakowywać tak jego widmo przyprawia mnie o dreszcz.
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|
|
|
#3368 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No i teoretycznie powinien przyjść dziś mój wózek, ale coś nie dostałam znowu potwierdzenia, że wysłali, więc nie wiem
|
|
|
|
|
#3369 |
|
Raczkowanie
|
hej
po wielkich trudach mam w koncu umówiony termin cesarki na 6 wrzesnia, o 7 rano mam byc na izbie przyjec i juz trzese kuprem...
|
|
|
|
#3370 |
|
Zadomowienie
|
Ty to nawet sie nie odzywaj, siłą Cie tam nie trzymaja... marsz na zwolenienie!!!
![]() A tak powaznie.... to.... ja nie wiem czy wytrzymalabym 8 godzin w biurze, ale chetnie wrocilabym jeszcze do pracy, przynajmniej by mi sie tak dzien nie dluzyl, a tak to nie spie od 6 i co mam z soba robic?! Kurde ja nie wiem jak wytrzymalyscie 9mcy na zwolenieniu... przeciez to na glowe mozna dostac... ![]() A i trzymam kciuki zeby wózek doszedł ![]() falbala... a kto Cie bedzie ciął? zycze Ci zeby na dyżurze byl dr Issat, super człowiek... jeszcze nie specjalista, ale pewnie niedlugo bedzie Jesli kiedykolwiek bedzie mi dane jeszcze byc w ciazy to chcialabym zeby ja prowadzil
Jestem, bo fotografuję.... ![]() http://martalipinska.blogspot.com/ _________________ fotografia rodzinna, noworodkowa, niemowlęca, ciążowa i ślubna Edytowane przez mszu Czas edycji: 2010-08-19 o 09:09 |
|
|
|
#3371 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam dziewczyny
Jeszcze nic nie przeczytałam, zaraz zaczynam nadrabianie ![]() Oświadczam, że szukacz czopa chyba coś znalazł Przedwczoraj wieczorem taki maleńki kawałek, ale nie jestem pewna czy to czop Poza tym łapią mnie ciągle krótkie skurcze, więc obstawiam, że w tym albo przyszłym tygodniu ląduję w szpitalu
|
#3372 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
może Asia będzie pierwsza
|
|
#3373 | |
|
Zadomowienie
|
Coś widzę, że dziś dziewczyny pospały
...no, chyba, że rodzą Ja tam z dnia na dzień coraz bardziej pewna jestem, że poród dopadnie mnie niebawem Góra 2 tygodnie sobie daję. ![]() Współczuję, że musiałaś dać sobie radę sama, ale poradziłaś sobie i cieszę się, że wszystko jest ok. martucha84, kochana, radzisz sobie świetnie jako mamusia i naprawdę fajnie się czyta o Twoich emocjach, przeżyciach, nawet tych negatywnych Ciekawe jak reszta z nas będzie przeżywać te pierwsze chwile, dni, tygodnie po porodzie... Cytat:
Hehe. To już blisko, coraz bliżej...
|
|
|
|
|
#3374 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() no a co do watpliwości to napewno co jakis czas beda dopadaly kazdą z nas, no bo właśnie każda napewno ma wrażenie ze jej "szalone" zycie sie skonczylo ale ja tam wierze ze jeszcze niejedno szlenstwo przede mna, no moze nie najblizszym czasie
|
|
#3375 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Trzymam kciuki żeby wszystko było tak jak potrzeba, mało stresu, mało bólu i śliczna nagroda w postaci dzidziolka
|
|
#3376 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jak dziś nie przyjdzie to jutro będę dzwonić znowu do TAKO
|
||
|
|
|
#3377 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny ja was pociesze...
poczatki sa trudne ale one nie trwaja wiecznie, po roczku dziecka bedzie lepiej wierzcie mi brzmi to jak by to mialo byc za tysiace lat ale czas serio szybko leci ![]() ja nie wiem kiedy moja corka skonczyla 2,5 roku. mi sie wydaje ze ja ja niedawno urodzilam a tuz kolejne w drodze. Jak urodzilam corke tez mialam depresyjne stany, ryczalam w ogole myslalam ze to sie nigdy nie skonczy to karmienie, i bycie na zawolanie. a to sie konczy ! ![]() po okolo roku wszystko wraca do normy:hormony, figura, organizm po porodzie, dziecko juz kumate, fajne mniej absorbujace. a teraz jak ma ponad 2 lata to bajka... moja corka spi do 9, sama zje, sama sie umyje, posprzata, powie co chce co ja boli, mozna sobie pogadac, sama chodzi nie trzeba nosic, sama sie bawi, wie co wolno co nie, generalnie duzej pracy to nie ma ![]() takze same widzicie kwestia przetrwac rok potem z gorki zreszta co to jest rok w porownaniu do calego zycia
|
#3378 |
|
Raczkowanie
|
hej mszu
niestety tego mi nie powiedzieli, ale słyszałam ze dr.Issat jest całkiem fajny dostałam kartke co mam miec ze soba idac do szpitala ? masz tez moze cos takiego ?
|
|
|
|
#3379 | |
|
Zadomowienie
|
Nika oby przestało boleć
Cytat:
a no pospałam Wyjątkowo spokojnie i nawet do 8 co się nie zdarza. Musiałam przynieść ten kosz mój dla malucha z piwnicy bo mi tam pleśń wyłazi na drzwiach Oczywiście dzwonię do spółdzielni a oni mi mówią że to skutek powodzi wiec ja mówię ze ja jestem w ciąży i jak coś mi się stanie to oni będą odpowiadać. Robię dziś na obiad naleśniki Bardzo mi się chce choć za nimi nie przepadam a popołudniu basenik żeby je spalić hihi |
|
|
|
|
#3380 |
|
Wtajemniczenie
|
niuniuniau
każda z nas ma chyba takie obawy.. ja marzyłam od dawna o dzidziusiu i kiedyś sobie nawet mówiłam jakie to moje życie bezwartościowe- tylko praca, znajomi, podróże, imprezy, itp a teraz?? trzęsę portkami na myśl jak to będzie, czy podołam, czy dziecku niczego nie będzie brakowało no i jak ja się odnajdę w nowej roli, spędzając całe dnie na innych "przyjemnościach" ![]() martucha84 obawy będą jeszcze długo, bo to nowa sytuacja ale z tego co czytam, jestem pewna w 100%, że wspaniała z Ciebie mamusia i popatrz tylko na Małego, jaki on z Wami szczęśliwy mam koleżankę, której mąż jest marynarzem- był z nią pod koniec ciąży i pierwszy miesiąc życia małej, teraz została sama i aż nie mogę uwierzyć jak świetnie sobie radzi, a umówić się z nią na spotkanie jest cholernie ciężko, bo ciągle coś- jak nie goście to same gdzieś latają. Będzie dobrze bordowa czooooop?? oj to już niebawem ja też bym chciała dostrzec jakikolwiek symptom zbliżającego się porodu a tu du.pa zmykam orać moje okolice intymne przed dzisiejszymi wizytami miłego dnia dziewczyny
|
#3381 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale zobaczymy kto sie trafi ![]() Tak dostalam... ![]() I moim zdaniem troche przeginaja, Warszawa, rządowy szpital, a niedlugo kazali by zabrac ze sobą łozko... ale.... kupilam juz wszytsko i teraz tylko niecierpliwie oczekuje konca... wlascwie to początku ![]() ![]() Ciekawe jakie sa polozne, bo bedac tam z kolezanka trafilam na taka chyba nie w sosie... Ale oddział polozniczy i sale porodowe sa fajne. Załuje ze nie weszłam do lazienki. Byłas może?
|
|
#3382 |
|
Wtajemniczenie
|
Oj coś znowu mam dzisiaj taki sobie humor... No ale to chyba takie ogólne zmęczenie i tyle. Nic mi się nie chce, nawet po necie buszować mi się nie chce
|
|
|
|
#3383 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć kochane mamuśki
Marcia, cieszę się, ze u lekarza dobrze. A infekcję wyleczysz szybciutko Zuziczko, torba śliczna My kupiliśmy do wózka inną torbę i jestem zadowolona, ale nie jest tak śliczna jak ta znaleziona przez ciebie ![]() Lenko, my mamy podobną sytuację z ubezpieczeniem - jak młody urodzi się po 1 września to P. dostanie z ubezpieczalni prawie 2 razy tyle, co w wypadku, kiedy urodzi się w sierpniu. Ale nie wiem, czy my będziemy mogli czekać, jak będzie cc ![]() Kasienko, niekoniecznie zostaną ci większe stopy - one nie zostają większe od puchnięcia, tylko od zwiększania się przestrzeni między kostkami Abz, ależ zazdraszczam tego urlopu nad morzem Klarissa, cieszę się, że z małą wszystko dobrze Astorianko, hemoglobina rewelacja Ilona, ja mam spakowaną torbę od 2 tygodni, czyli od 36tc. Czułam się spokojniej wiedząc, że ona tam leży ![]() Anilkadro, ty piracie drogowy Waniliaania, dobrze, że już jesteś w domku i że wszystko jednak w porządku Szczesliwa, mamy te same tęsknoty - za ołówkowymi spódnicami Naked, trzymam kciuki za dobre wieści Szokoladko, uważaj na siebie o tyle, o ile możesz Martucha, dziękuję za dokładny opis wrażeń Falbana, super, ze znasz już datę porodu ![]() Bordowa, ty czekaj na wypakowanie po kolei ![]() Ninaad, do domu odpoczywać! ![]() U nas piekna pogoda - znczy się pada i pochmurno. Ja tam się cieszę ![]() Na 14 do lekarza, dziś będzie wielkie rozwiązanie zagadki, jak będzie rodziny Tymek
|
|
|
|
#3384 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a moj TŻ kupil przeogromna NUTELLE, ale nie otwieram, bo to moze sie zle skonczyc... u mnie tez młoda sie rozpycha... az nie wiem jak siedziec na krzesle mnie tylek boli, we fotelu czuje ze sie wzajemnie dusimy, ja ją, ona mnie... nawet nie wiecie jak sie ciesze ze to juz niedlugo koniec <jupi>Pomidora <-ode mnie za Ciebie, od Nadii za Tymka-> !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kurcze a ja dzis rano (na kibelku
Jestem, bo fotografuję.... ![]() http://martalipinska.blogspot.com/ _________________ fotografia rodzinna, noworodkowa, niemowlęca, ciążowa i ślubna Edytowane przez mszu Czas edycji: 2010-08-19 o 10:48 |
|
|
|
|
#3385 |
|
Zadomowienie
|
świetne wiadomości.Fajnie,że Niunia nieduża.Też bym taką chciała,ale biorąc pod uwagę mnie i Tżta,pewnie się klocek ze 4 kilo urodzi...No zresztą nieważne,aby zdrowe było
![]() No to miałaś przezycie,może to faktycznie już niebawem ![]() Hm...czekamy w takim razie na dalszy przebieg wydarzeń ![]() Martucha tak jak większośc dziewczyn również stwierdzam,że u Ciebie to wszystko przebiega bardzo prawidłowo.Nie masz żadnych problemów większych,a znam ludzi co naprawdę mieli pare miesięcy z życia wyrwanych przez dziecko,bo były problemy z kolką i inne poważniejsze,więc masz i tak komfortową sytuację,za pare miesięcy pewnie sama to przyznasz,że miałaś szczęście.Czas biegnie jak szalony,więc na chwilę patryk będzie już samodzielny,a Tobie pewnie będzie brakować opieki nad takim maleństwem i pomyslisz o ...kolejnym ![]() Pomidorka trzymam kciuki na dzisiejszą wizytę
|
#3386 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() dziewczyny, powodzenia na wizytach ![]() No i uwaga- może nie uwierzycie- poszłam po rozum do głowy (ale jeszcze muszę z moim pomysłem iść do szefa jak przyjdzie dziś do firmy)- od przyszłego wtorku biorę urlop do końca miesiąca a później L4...a później macierzyński ![]()
|
||
|
|
|
#3387 |
|
Raczkowanie
|
mszu, niaad ja wczoraj wpierniczyłam całe opakowanie wafli familijnych
i nikogo nie poczęstowałam..,popiłam kawą z mlekiem i pożarłam pół gorzkiej czekolady i garść słonych orzeszków..a potem poszłam spać A teraz sen: Teoś jest już na świecie, jesteśmy na pierwszym spacerku.. Nagle sam siada, patrzy mi prosto w oczy z miną pełną dezaprobaty i mówi: "Czy naprawdę uważasz, że chodzenie dookoła bloków ma jakiś sens- bo dla mnie żaden "!!!Zatkało mnie i byłam przerażona, że własne dziecko mnie zagięło i w ogóle że jest od urodzenia taki wyszczekany i do przodu! |
|
|
|
#3388 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ty nam sie tu nie wylamuj z takimi wysokolotnymi tekstami bo Cie zaraz do parteru sprowadzimy Tyyy... a moze masz w planach zalozenie teraz wątku "jeszcze nierozpakowane, ale dzidzi nastepne planowane" ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- na pewno ciekawiej ![]() aaannnnnnaaa
Jestem, bo fotografuję.... ![]() http://martalipinska.blogspot.com/ _________________ fotografia rodzinna, noworodkowa, niemowlęca, ciążowa i ślubna Edytowane przez mszu Czas edycji: 2010-08-19 o 11:10 |
|
|
|
|
#3389 |
|
Wtajemniczenie
|
NIKaP-n Pytałaś, czy mój Tż nie ratował w tym szpitalu. Ale jakim?
![]() gabisun Ja kupiłam woreczki na mleko i w tym chcę zamrażać. Ale może dokupię jeszcze pojemniki, jeśli wszystko z laktacją będzie ok ![]() A u mnie w aptekach w mieście patrzyli na mnie jak na głupią jak pytałam o Prenalen Ostatnio poluję na majtki poporodowe (kupiłam na allegro. ale za małe ...) to też na mnie patrzą jak na kosmitę ... "A to są takie wielorazowe?" ... Szkoda słów.Klarissa Marzy mi się jazda konno do ślubu Ale my może zajedziemy karetką ![]() Pomi, Ale ja wcale nie chcę się wpychać w kolejkę, ja chętnie zaczekam na swoją kolej ![]() Idę czytać dalej, bo jeszcze 8 stron zostało
|
#3390 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() --- My dzisiaj sobie troszkę długo pospaliśmy (do 10tej), a w nocy wstawałam do WC tylko raz. No ale wczorajsza noc była bezsenna (między 2 a 5 zebrało nam się na poważne rozmowy ), więc dziś musieliśmy odespać.Ktoś mnie wczoraj zdenerwował i troszkę to we mnie siedzi... Szkoda, że niektórym wydaje się, że pozjadali wszystkie rozumy świata ;/
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:57.

Mieliśmy sesję nieprofesjonalną, robioną przez koleżankę, ale i tak do niej wracam często i z rozczuleniem
((wszystkie za małe
masakra

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
zycze Ci zeby na dyżurze byl dr Issat, super człowiek... jeszcze nie specjalista, ale pewnie niedlugo bedzie 

miłego dnia dziewczyny 
<-ode mnie za Ciebie, od Nadii za Tymka->