![]() |
#2161 | ||
Przyczajenie
|
Dot.: Zachodniopomorskie Panny Młode
Cytat:
Cytat:
Czesc Diankusia, Czy moglabym Cie prosic o wiecej informacji?zamierzam zoganizowac tam wesele ale jescze nie do konca jestem przekonana. troche wystroj mi nie pasuje :/ sami dekorujecie sale?Bedę wdzięczna za odpowiedz! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2162 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2163 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ja mam depresje i juz w ogole nic mi sie nie chce, czytam forum ale nawet nie mam sily pisac. a na dodatek jakos faktycznie informacja od chilanes sprawila ze az nie wiedzialam co pisac. na dodatek bez kalendarza nie pamietam ktora dokladnie kiedy za maz wychodzi. dziwnie tak jakos. ajj jak widzicie jakas rozbita jestem. chyba psuje Wam klimat tylko. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2164 |
Zadomowienie
|
hajduczkawojtusia wszystkiego najnaj no i oczywiści ogromne gratulacje!!!!!!!!!!!!!!! !!!
![]() ![]() A tak wogóle dziewczynki to poradźcie mi kochane może wy macie jakieś miejśce fajne na plener w okolicach szczecina, stargardu, bo ja muszę się umówić z fotografem a nie wiem gdzie!!!;(( A tak wogóle to dzisiaj odebraliśmy obrączki ![]() ![]()
moje najbardziej lubiane miejsce na ziemi jest między twoim lewym a prawym ramieniem ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/relg2n0a5t8o6jka.png Edytowane przez justynaw1982 Czas edycji: 2010-08-09 o 21:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2165 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2166 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mysle, ze mozna sie dogadac z fotografem....Powiem mu czego oczekuje, czego nie lubie i jakos sie to ulozy ![]() Cytat:
![]() Prosimy o szersza relacje i jakies zdjecia ![]() Cytat:
Chyba kazda przechodzi takie gorsze chwile..... napewno zly nastroj minie i znowu bedziesz sie cieszyc przygotowaniami ![]() Cytat:
![]() sama bede miala wesele nad morzem wiec chcialabym kilka zdjec na tle zachadzacego slonca......taka ze mnie niepoprawna romantyczka ![]() A zdjecia obraczek zobaczymy???? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2167 |
Zadomowienie
|
gwiazdeczka26 po pierwsze nie zobaczycie zdjęć obrączek bo właśnie jadę je zmieniać....długa i niesympatyczna historia ale jak będę miała już nowe to na 300% wam pokarzę
![]() Co do pleneru to mamy całodniowa sesję zdjęciową.. ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2168 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() [1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;21265162]Gratulacje dla świeżo upieczonej mężatki ![]() ![]() Serdecznie dziekuję ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Serdecznie wszystkie pozdrawiam i życzę udanych wesel ![]() Ja się zestresowałam na ślubie, ale potem już było wszystko ok ![]()
Czyżby Stanisław był gejem? Edytowane przez hajduczkawojtusia Czas edycji: 2010-08-10 o 18:01 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2169 | |
Zadomowienie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;21270936]Ja przez jakiś czas nie śledziłam wątku, więc z opóźnieniem przeczytałam wiadomość od Chilanes
![]() No wlasnie dziewczyny co z tym kalendarzem? Jesli zadna z nas go nie przejmie to moze chociaz w opisie wstawmy date slubu? ![]() ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- Cytat:
![]() Co do zdjec w plenerze to uwielbiam zdjecia romantyczne ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2170 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() justynaw1982 ja bym na Twoim miejscu wybrała się na wały chrobrego oczywiście i przejechała nad morze do międzyzdrojów ! tam są takie piękne krajobrazy ![]()
![]() |
![]() |
#2171 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A z plenerem to sama jeszcze nie wiem gdzie, bo jakos specjalnie szczegolnego miejsca nie znam. Mysle, ze fotograf z racji doswiadczenia bedzie wiedzial dokladnie gdzie was zabrac, jak przedstawisz mu swoja wizje zdjec ![]() A wogole to juz za tydzien, bede w Polsce i bede przezywac moje pierwsze, wymarzone mierzenia sukni ![]() ![]() ![]() Zeby wprowadzic troche slubnej atmosfery pokaze wam w jakim stylu podobaja mi sie suknie i mam nadzieje, ze nie okaze sie, ze kompletnie do mnie nie pasuja ![]() Nie mam jeszcze swojej jednej wymarzonej, ale taki styl mi sie podoba najbardziej ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2172 |
Zakorzenienie
|
Też stawiam na księżniczkę albo rybkę.
![]() Co do kalendarza, czy to jest trudne? Może któraś adminka mogłaby opisać zasady i wtedy któraś z nas by się podjęła tego zadania. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2173 |
Raczkowanie
|
Gwiazdeczko, ladne te suknie, mi najbardziej podoba sie ta 3
![]() Ja juz nie wiem, tyle zalatwiania, tyle zamieszania! Sama nie wiem w co mam rece wlozyc. Ja jeszcze pracuje na zmiany i ostatnio mam same popoludnia wiec w ogole nie mam jak tego wszystkiego pozalatwiac! Strasznie juz sie stresuje!! Dzis mamy drugie spotkanie z ksiedzem na naukach. Chce od razu wziac liste piesni ktore chcemy miec na slubie. Bo wczesniej mialam liste ale organista powiedzial, ze nie wszystkie moga byc bo nie wszystkie sa litrugiczne :/ no wiec teraz mam nowa liste, ale chce sie od razu ksiedza spytac, bo obawiam sie ze organista moze powiedziec, ze np. jakas piesn nie moze byc bo on po prostu nie umie jej zagrac ![]() Co do pleneru, to tez sie ostatnio zastanawialismy i jezdzilismy troche po Szczecinie. Jest kilka ladnych miejsc, mysle ze podjedziemy na Waly i gdzies w tych uliczkach przy zamku. Zastanawialmy sie tez nad przystania w Dabiu gdzies przy zaglowkach? My mieszkamy bardzo blisko Puszczy Bukowej, wiec pewnie i tam podjedziemy. Jesienia jest tam pieknie ![]() A blizej Stargardu, to moze nad Miedwiem gdzies? W ogole to ciezko tak cos znalezc, bo z jednej strony bym chciala cos oryginalnego a z drugiej tez nie dziwacznie. Chcielibysmy zeby na tych zdjeciach bylo pokazane nasze szczescie i milosc. Czyli raczej romantyczne zdjecia i mysle ze jak fotograf jest dobry to nawet miejsce nie jest az takie wazne, bo najwazniejsze sa osoby na tych fotkach a nie tlo. Tak mi sie wydaje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2174 |
Zadomowienie
|
Dzieki dziewczyny...
![]() ![]()
![]() |
#2175 |
Zakorzenienie
|
Ja plener będę robić na pewno w rodzinnym Świnoujściu, plaża, morze, wiatrak, może na żaglówkach też, może na fortach. Jeśli chodzi o Szczecin, to wybór padnie na różankę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2176 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Super suknie, moj styl ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- Cytat:
Kochana nie martw sie, Ty chociaz jestes na miejscu. A co mamy z Gwiazdeczka powiedziec jak mieszkamy tak daleko. Ja wszystko zalatwiam przez internet, telefon i rodzine ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2177 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi tez 3 bardzo sie podoba, ale slyszalam, ze tiul to bardzo delikatna materia i trzeba baaardzo uwazac, zeby go nie podrzec. A ty nie stresuja sie tak bardzo. Spokojnie zdazysz ze wszystkim, jak trzeba to sie czlowiek potrafi zorganizowac i w jeden dzien pozalatwiac ![]() ![]() I masz racje z tymi zdjeciami: najwazniejsi bedziemy my na zdjeciach, a tlo to tylko dodatek . ![]() Cytat:
![]() I napewno dasz rade ze wszystkim, tak jak pisalam wyzej- jak trzeba, to wszystko sie da zorganizowac ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2178 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Sama siebie podziwiam, ale rozmiary sie zgadzaja, opinie dziewczyn na jej temat znam, ktore ja juz mialy a poza tym od pol roku zadna inna mi sie nie spodobala, wiec chyba musi byc ta jedyna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2179 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() nie ma co się na zapas martwic, że się podrze, chyba, że kupujesz sukienkę z bezwarunkowym zamiarem sprzedania jej ![]()
![]() |
![]() |
#2180 |
Raczkowanie
|
Witajcie, umieszczę zaldwie kilka zdjęć ze ślubu. To ostatnio troszeczkę oddaję klimat imprzezy pod gołem niebem i przy świecach
![]() Buziaki!!!!!!!
Czyżby Stanisław był gejem? Edytowane przez hajduczkawojtusia Czas edycji: 2010-09-26 o 22:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2181 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2182 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() pięknie wyglądaliście, sukienka na Tobie wygląda lepiej niż na zdjęciach z salonu. a impreza na powietrzu - no bomba po prostu. ![]() z przyjemnoscią wiecej zdjec bym obejzała ![]() ja dzisiaj w koncu sie ruszyłam a właściwie to tż się ruszył i zaklepał date w kosciele. czyli juz chyba wszystko co mozna bylo zalatwic wczesniej to załatwiliśmy. no może jeszcze auto do ślubu, ale z tym to paniki nie ma, bo ostatecznie pojedziemy naszym czy cos ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2183 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Przepieknie! Ja rowniez planuje bordowe dodatki i chyba TZta ubiory w bordowy krawat ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ---------- Cytat:
Ja mysle o bialej limuzynie do kosciola ![]() ![]() Edytowane przez emillia006 Czas edycji: 2010-08-17 o 16:48 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2184 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
mysle ze standardowo jakies 600 - 800zl za 4 godziny. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2185 |
Przyczajenie
|
Dodaję kilka zdjęć ze ślubu
![]() Edytowane przez dragmara1 Czas edycji: 2010-09-30 o 17:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2186 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzieki sliczne ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- Piekne zdjecia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2187 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Dzięki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2188 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A to chyba wiem gdzie ![]() ---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- Dziewczyny a jakich macie fotografow,kamerzystow i zespol? Tak sobie pomyslalam, ze jestesmy z jednego regionu i warto porownac ceny. Moze niektore z nas sa w trakcie poszukiwan i potrzebuja jakis wskazowek? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2189 | ||
Zakorzenienie
|
Czesc kochane
![]() ![]() chodze na watek a tu tak pieknie, slubnie nam sie zrobilo..... Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Piekne zdjecia ![]() ![]() Zwrocilam uwage na wasze sliczne obraczki..... sa bardzo szerokie, sama takie wlasnie rozwazam ![]() Dzisiaj w koncu moj wielki dzien i niedlugo zbieram sie na podboj salonow sukni slubnych!!!! ![]() Mam stresa wiecie... boje sie ze nic mi sie nie spodoba ![]() no coz.. zdam relacje po powrocie ![]()
Edytowane przez gwiazdeczka26 Czas edycji: 2010-08-19 o 08:33 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2190 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:19.