Zachodniopomorskie Panny Młode - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-08-09, 20:24   #2161
Honeys
Przyczajenie

Dot.: Zachodniopomorskie Panny Młode

Cytat:
Napisane przez Diankusia Pokaż wiadomość
Witajcie
chilanes ściągnęła mnie tu z innego wątku
Jestem ze stargardu ale tymczasowo mieszkam w szczecinie (studia). Ślub i wesele planujemy na 18.09.2010. Mamy załatwioną salę (dom biesiadny w kluczewie) i orkiestrę (tam od nich). Znajomi mojej mamy robili tam wesele córki, podobno bardzo fajnie tam mają i prawie wszystko załatwione (w naszym zakresie tylko alkohol i tort). Mamy poprawiny. Załatwiliśmy sobie już kościół, wybraliśmy Jana, moja parafia i kościół bardzo ładny, godzina ustalona 16 Kamerzyste i fotografa mamy miec po znajomosci jeszcze tylko trzeba zobaczyc jego dziela
Hmm nie wiem czy o czyms zapomniałam, jesli tak to pytajcie
Cytat:
Napisane przez Diankusia Pokaż wiadomość

Już się nie mogę doczekać naszego wielkiego dnia, a tu jeszcze 579 dni

Czesc Diankusia,

Czy moglabym Cie prosic o wiecej informacji?zamierzam zoganizowac tam wesele ale jescze nie do konca jestem przekonana. troche wystroj mi nie pasuje :/ sami dekorujecie sale?Bedę wdzięczna za odpowiedz!
Honeys jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-09, 21:08   #2162
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez hajduczkawojtusia Pokaż wiadomość
Witajcie...ja już jestem po

Wszystko było super tylko ta deszczowa pogoda, która jak się okazało wcale gościom nie przeszkadzała i tak się bawili
Ślub bez wpadek...wesele w sumie też, oprócz mojej 1 ingerencji kiedy zespół chciał zaprezentować żenującą zabawę zwróciłam im uwagę to się prawie obrazili.
Poza tym było super
Gratulacje dla świeżo upieczonej mężatki Dobrze, że się wszystko udało
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-09, 21:19   #2163
mala mysz
Raczkowanie

Cytat:

Wszystko było super tylko ta deszczowa pogoda, która jak się okazało wcale gościom nie przeszkadzała i tak się bawili
Ślub bez wpadek...wesele w sumie też, oprócz mojej 1 ingerencji kiedy zespół chciał zaprezentować żenującą zabawę zwróciłam im uwagę to się prawie obrazili.
Poza tym było super
ciesze sie bardzo! i wszystkiego dobrego!!!! opowiedz cos wiecej! strasznie jestem ciekawa, no i oczywiscie na zdjecia czekamy.

ja mam depresje i juz w ogole nic mi sie nie chce, czytam forum ale nawet nie mam sily pisac.
a na dodatek jakos faktycznie informacja od chilanes sprawila ze az nie wiedzialam co pisac.
na dodatek bez kalendarza nie pamietam ktora dokladnie kiedy za maz wychodzi. dziwnie tak jakos.
ajj jak widzicie jakas rozbita jestem. chyba psuje Wam klimat tylko.
mala mysz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-09, 21:23   #2164
justynaw1982
Zadomowienie

hajduczkawojtusia wszystkiego najnaj no i oczywiści ogromne gratulacje!!!!!!!!!!!!!!! !!! ja ostatnio maiałam strasznego stresa...ale teraz zmieniam nastawienie i stwierdziłam że muszę się cieszyć tym dniem!!!!!!!!!!1

A tak wogóle dziewczynki to poradźcie mi kochane może wy macie jakieś miejśce fajne na plener w okolicach szczecina, stargardu, bo ja muszę się umówić z fotografem a nie wiem gdzie!!!;((

A tak wogóle to dzisiaj odebraliśmy obrączki jeee strasznie mi się podobają...wygrawerowaliś my sobie "na zawsze twój" i na zawsze twoja

http://www.suwaczki.com/tickers/relg2n0a5t8o6jka.png

Edytowane przez justynaw1982
Czas edycji: 2010-08-09 o 21:25
justynaw1982 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-10, 09:04   #2165
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mala mysz Pokaż wiadomość
ja mam depresje i juz w ogole nic mi sie nie chce, czytam forum ale nawet nie mam sily pisac.
a na dodatek jakos faktycznie informacja od chilanes sprawila ze az nie wiedzialam co pisac.
na dodatek bez kalendarza nie pamietam ktora dokladnie kiedy za maz wychodzi. dziwnie tak jakos.
Ja przez jakiś czas nie śledziłam wątku, więc z opóźnieniem przeczytałam wiadomość od Chilanes A kalendarza nikt teraz nie prowadzi?
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-10, 11:34   #2166
gwiazdeczka26
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emillia006 Pokaż wiadomość

Czesc dziewczyny ! Watek zamarl po ogloszeniu smutnej wiadomosci przez nasza kolezanke
Gwiazdeczka co do fotografa i kamerzysty to mialam taki sam dylemat jak Ty. Mojego TZta rodzice zalatwili nam foto-kamerzyste. Weszlam na ich stronke i powiem szczerze, ze mnie nie zachwycilo. Malo tego widzialam duzo niedociagniec w filmowaniu i zdjeciach. Pomyslalam sobie, ze skoro na swoja oficjalna strone firma ta zalaczyla taki material to w rzeczywistosci moze wygladac jeszcze gorzej. Postanowilam poszukac kogos innego na wlasna reke i znalazlam Fotograf cudowny i kamerzysta idealny, obydwoje w moim stylu. Dwie odrebne firmy, drozsi ale i wg mojego gustu o niebo lepsi. Po rozmowie z mama stwierdzilysmy, ze lepiej dolozyc i zebym byla w pelni zadowolona, bo w koncu to pamiatka na cale zycie.Wiec gwiazdeczka, jezeli masz jakiekolwiek watpliwosci co do fotogarafa i kamerzysty a jeszcze nie wplacilas zaliczki to radze Ci poszperac w internecie i znalesc kogos kto bedzie odpowiadal Twojemu stylowi
No ja juz zaliczke wplacilam, umowa podpisana nie chce tez co chwile zmieniac zdania, a do przyszlego roku moze mi sie jeszcze wiele rzeczy odwidziec Wybralam ich na podstawie tego, co wowczas mieli na swojej stronie, a pozniej jeszcze na miejscu ogladalismy ich filmy i portfolio. I bardzo nam sie podobalo. Teraz jakby zmienili koncepcje robienia zdjec- ma to niby wygladac jak najbardziej naturalnie, ale wg mnie wyglada to po prostu smiesznie. Moze niektorym sie podobaja takie zdjecia z zaskoczenia, ale ja wolalabym miec zdjecia, na ktorych bede sie sobie podobala-to w koncu pamiatka na cale zycie.

Mysle, ze mozna sie dogadac z fotografem....Powiem mu czego oczekuje, czego nie lubie i jakos sie to ulozy

Cytat:

Poza tym było super
Gratuluje serdecznie i zycze wszystkiego najlepszego
Prosimy o szersza relacje i jakies zdjecia

Cytat:

Chyba kazda przechodzi takie gorsze chwile..... napewno zly nastroj minie i znowu bedziesz sie cieszyc przygotowaniami

Cytat:
Napisane przez justynaw1982 Pokaż wiadomość
hajduczkawojtusia wszystkiego najnaj no i oczywiści ogromne gratulacje!!!!!!!!!!!!!!! !!! ja ostatnio maiałam strasznego stresa...ale teraz zmieniam nastawienie i stwierdziłam że muszę się cieszyć tym dniem!!!!!!!!!!1

A tak wogóle dziewczynki to poradźcie mi kochane może wy macie jakieś miejśce fajne na plener w okolicach szczecina, stargardu, bo ja muszę się umówić z fotografem a nie wiem gdzie!!!;((

A tak wogóle to dzisiaj odebraliśmy obrączki jeee strasznie mi się podobają...wygrawerowaliś my sobie "na zawsze twój" i na zawsze twoja
W plenerze nie pomoge, bo to nie moje okolice A w jakim stylu chcialabys miec zdjecia? Ja np chcialabym typowo romantyczne, tzn najlepiej jakis palacyk, park, rzeczka, ogrod z kwiatami. Czesto widze zdjecia z sesji robione w nietypowych miejscach jak centrum handlowe czy kregielnia...
sama bede miala wesele nad morzem wiec chcialabym kilka zdjec na tle zachadzacego slonca......taka ze mnie niepoprawna romantyczka

A zdjecia obraczek zobaczymy????
Stary 2010-08-10, 12:15   #2167
justynaw1982
Zadomowienie

gwiazdeczka26 po pierwsze nie zobaczycie zdjęć obrączek bo właśnie jadę je zmieniać....długa i niesympatyczna historia ale jak będę miała już nowe to na 300% wam pokarzę

Co do pleneru to mamy całodniowa sesję zdjęciową.. i ja też jestem taką niepoprawną romantyczka i chciałabym właśnie jakieś sliczne miejsce, ale nie wiem gdzie jechać a czas zaczyna zapierdzielać...Najpierw miał być Poznań ale niestety nie damy rady....za daleko :/ no i nie wiem.....

Stary 2010-08-10, 17:58   #2168
hajduczkawojtusia
Raczkowanie

Cytat:
Gratulacje Kochana mam nadzieje, ze mimo iz jestes po slubie to nie opuscisz nasz watek? Ciesze sie, ze uroczystosc sie udala Moze masz jakies foteczki ze slubu ktore moglabys wrzucic?
Dziękuję!!!Postaram się regularnie odzywać Fotki umieszczę jak dostanę od fotografa

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;21265162]Gratulacje dla świeżo upieczonej mężatki Dobrze, że się wszystko udało [/QUOTE]

Serdecznie dziekuję

Cytat:
ciesze sie bardzo! i wszystkiego dobrego!!!! opowiedz cos wiecej! strasznie jestem ciekawa, no i oczywiscie na zdjecia czekamy.

Dziękuję Trzymaj się i myśl pozytywnie!

Cytat:
Napisane przez justynaw1982 Pokaż wiadomość
Dziękuję Tak trzymaj

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka26 Pokaż wiadomość
Gratuluje serdecznie i zycze wszystkiego najlepszego
Prosimy o szersza relacje i jakies zdjecia
Dziękuję Niedługo zobaczycie zdjęcia

Serdecznie wszystkie pozdrawiam i życzę udanych wesel
Ja się zestresowałam na ślubie, ale potem już było wszystko ok

Edytowane przez hajduczkawojtusia
Czas edycji: 2010-08-10 o 18:01
hajduczkawojtusia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-10, 19:43   #2169
emillia006
Zadomowienie

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;21270936]Ja przez jakiś czas nie śledziłam wątku, więc z opóźnieniem przeczytałam wiadomość od Chilanes A kalendarza nikt teraz nie prowadzi?[/QUOTE]

No wlasnie dziewczyny co z tym kalendarzem? Jesli zadna z nas go nie przejmie to moze chociaz w opisie wstawmy date slubu?

---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ----------

Cytat:
No ja juz zaliczke wplacilam, umowa podpisana nie chce tez co chwile zmieniac zdania, a do przyszlego roku moze mi sie jeszcze wiele rzeczy odwidziec Wybralam ich na podstawie tego, co wowczas mieli na swojej stronie, a pozniej jeszcze na miejscu ogladalismy ich filmy i portfolio. I bardzo nam sie podobalo. Teraz jakby zmienili koncepcje robienia zdjec- ma to niby wygladac jak najbardziej naturalnie, ale wg mnie wyglada to po prostu smiesznie. Moze niektorym sie podobaja takie zdjecia z zaskoczenia, ale ja wolalabym miec zdjecia, na ktorych bede sie sobie podobala-to w koncu pamiatka na cale zycie.

W plenerze nie pomoge, bo to nie moje okolice A w jakim stylu chcialabys miec zdjecia? Ja np chcialabym typowo romantyczne, tzn najlepiej jakis palacyk, park, rzeczka, ogrod z kwiatami. Czesto widze zdjecia z sesji robione w nietypowych miejscach jak centrum handlowe czy kregielnia...
sama bede miala wesele nad morzem wiec chcialabym kilka zdjec na tle zachadzacego slonca......taka ze mnie niepoprawna romantyczka
Kochana jezeli wpalcilas juz zaliczke to sprobuj sie dogadac ze swoim kamerzysta i fotografem co do zdjec. Powiedz im czego oczekujesz, jaki charakter powinny miec Twoje zdjecia i nagranie, jaki styl Ci sie podoba i jakich ujec oczekujesz. Mozesz tez napomniec, ze poprzedni material zalaczony na ich stronie jest blizszy Twojej wizji niz obecny

Co do zdjec w plenerze to uwielbiam zdjecia romantyczne przy zachodzie slonca itd i pewnie na pewno u mnie ich nie zabraknie. Gwiazdeczka znasz moze jakis fajny plenerek w okolicach Rewala, Trzesacza, Kolobrzegu?
emillia006 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-11, 10:57   #2170
miziol
Raczkowanie

Cytat:

Poza tym było super
gratulacje kochana :roz a:

justynaw1982 ja bym na Twoim miejscu wybrała się na wały chrobrego oczywiście i przejechała nad morze do międzyzdrojów ! tam są takie piękne krajobrazy
Stary 2010-08-11, 11:16   #2171
gwiazdeczka26
Zakorzenienie

Cytat:
No wlasnie dziewczyny co z tym kalendarzem? Jesli zadna z nas go nie przejmie to moze chociaz w opisie wstawmy date slubu?

---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ----------

Kochana jezeli wpalcilas juz zaliczke to sprobuj sie dogadac ze swoim kamerzysta i fotografem co do zdjec. Powiedz im czego oczekujesz, jaki charakter powinny miec Twoje zdjecia i nagranie, jaki styl Ci sie podoba i jakich ujec oczekujesz. Mozesz tez napomniec, ze poprzedni material zalaczony na ich stronie jest blizszy Twojej wizji niz obecny

Co do zdjec w plenerze to uwielbiam zdjecia romantyczne przy zachodzie slonca itd i pewnie na pewno u mnie ich nie zabraknie. Gwiazdeczka znasz moze jakis fajny plenerek w okolicach Rewala, Trzesacza, Kolobrzegu?
Ja na prowadzenie kalendarza sie nie zglaszam, bo zwyczajnie nie wiem co i jak
A z plenerem to sama jeszcze nie wiem gdzie, bo jakos specjalnie szczegolnego miejsca nie znam. Mysle, ze fotograf z racji doswiadczenia bedzie wiedzial dokladnie gdzie was zabrac, jak przedstawisz mu swoja wizje zdjec

A wogole to juz za tydzien, bede w Polsce i bede przezywac moje pierwsze, wymarzone mierzenia sukni
Zeby wprowadzic troche slubnej atmosfery pokaze wam w jakim stylu podobaja mi sie suknie i mam nadzieje, ze nie okaze sie, ze kompletnie do mnie nie pasuja
Nie mam jeszcze swojej jednej wymarzonej, ale taki styl mi sie podoba najbardziej

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-11, 12:12   #2172
wika82
Zakorzenienie

Też stawiam na księżniczkę albo rybkę.
Co do kalendarza, czy to jest trudne? Może któraś adminka mogłaby opisać zasady i wtedy któraś z nas by się podjęła tego zadania.
wika82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-11, 13:29   #2173
molly18
Raczkowanie

Gwiazdeczko, ladne te suknie, mi najbardziej podoba sie ta 3

Ja juz nie wiem, tyle zalatwiania, tyle zamieszania! Sama nie wiem w co mam rece wlozyc. Ja jeszcze pracuje na zmiany i ostatnio mam same popoludnia wiec w ogole nie mam jak tego wszystkiego pozalatwiac! Strasznie juz sie stresuje!!
Dzis mamy drugie spotkanie z ksiedzem na naukach. Chce od razu wziac liste piesni ktore chcemy miec na slubie. Bo wczesniej mialam liste ale organista powiedzial, ze nie wszystkie moga byc bo nie wszystkie sa litrugiczne :/ no wiec teraz mam nowa liste, ale chce sie od razu ksiedza spytac, bo obawiam sie ze organista moze powiedziec, ze np. jakas piesn nie moze byc bo on po prostu nie umie jej zagrac

Co do pleneru, to tez sie ostatnio zastanawialismy i jezdzilismy troche po Szczecinie. Jest kilka ladnych miejsc, mysle ze podjedziemy na Waly i gdzies w tych uliczkach przy zamku. Zastanawialmy sie tez nad przystania w Dabiu gdzies przy zaglowkach? My mieszkamy bardzo blisko Puszczy Bukowej, wiec pewnie i tam podjedziemy. Jesienia jest tam pieknie
A blizej Stargardu, to moze nad Miedwiem gdzies?
W ogole to ciezko tak cos znalezc, bo z jednej strony bym chciala cos oryginalnego a z drugiej tez nie dziwacznie. Chcielibysmy zeby na tych zdjeciach bylo pokazane nasze szczescie i milosc. Czyli raczej romantyczne zdjecia i mysle ze jak fotograf jest dobry to nawet miejsce nie jest az takie wazne, bo najwazniejsze sa osoby na tych fotkach a nie tlo. Tak mi sie wydaje.
molly18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-11, 17:55   #2174
justynaw1982
Zadomowienie

Dzieki dziewczyny... chyba te wały to fajny pomysł no i morze chyba też będzie fajne tylko byle pogoda we wrześniu była

Stary 2010-08-11, 18:35   #2175
wika82
Zakorzenienie

Ja plener będę robić na pewno w rodzinnym Świnoujściu, plaża, morze, wiatrak, może na żaglówkach też, może na fortach. Jeśli chodzi o Szczecin, to wybór padnie na różankę.
wika82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-08-11, 20:53   #2176
emillia006
Zadomowienie

Cytat:

A wogole to juz za tydzien, bede w Polsce i bede przezywac moje pierwsze, wymarzone mierzenia sukni
Zeby wprowadzic troche slubnej atmosfery pokaze wam w jakim stylu podobaja mi sie suknie i mam nadzieje, ze nie okaze sie, ze kompletnie do mnie nie pasuja
Nie mam jeszcze swojej jednej wymarzonej, ale taki styl mi sie podoba najbardziej

Super suknie, moj styl Ja juz ta swoja jedyna wybralam i czeka na mnie w Bialymstoku za trzy tygodnie bede w Polsce i w koncu ja przymierze W ogole bede miala niezly mlyn z calym tym zalatwianiem i podpisywaniem umow. Mam nadzieje, ze sie ze wszystkim wyrobie, bo na kazdy dzien mam zaplnowane "atrakcje" zwiazane z przygotowaniami. Mimo wszystko nie moge sie juz doczekac

---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ----------

Cytat:
Napisane przez molly18 Pokaż wiadomość

Ja juz nie wiem, tyle zalatwiania, tyle zamieszania! Sama nie wiem w co mam rece wlozyc. Ja jeszcze pracuje na zmiany i ostatnio mam same popoludnia wiec w ogole nie mam jak tego wszystkiego pozalatwiac! Strasznie juz sie stresuje!!

Kochana nie martw sie, Ty chociaz jestes na miejscu. A co mamy z Gwiazdeczka powiedziec jak mieszkamy tak daleko. Ja wszystko zalatwiam przez internet, telefon i rodzine Na pewno dasz rade
Stary 2010-08-12, 13:01   #2177
gwiazdeczka26
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez molly18 Pokaż wiadomość

Dzis mamy drugie spotkanie z ksiedzem na naukach. Chce od razu wziac liste piesni ktore chcemy miec na slubie. Bo wczesniej mialam liste ale organista powiedzial, ze nie wszystkie moga byc bo nie wszystkie sa litrugiczne :/ no wiec teraz mam nowa liste, ale chce sie od razu ksiedza spytac, bo obawiam sie ze organista moze powiedziec, ze np. jakas piesn nie moze byc bo on po prostu nie umie jej zagrac

Co do pleneru, to tez sie ostatnio zastanawialismy i jezdzilismy troche po Szczecinie. Jest kilka ladnych miejsc, mysle ze podjedziemy na Waly i gdzies w tych uliczkach przy zamku. Zastanawialmy sie tez nad przystania w Dabiu gdzies przy zaglowkach? My mieszkamy bardzo blisko Puszczy Bukowej, wiec pewnie i tam podjedziemy. Jesienia jest tam pieknie
A blizej Stargardu, to moze nad Miedwiem gdzies?
W ogole to ciezko tak cos znalezc, bo z jednej strony bym chciala cos oryginalnego a z drugiej tez nie dziwacznie. Chcielibysmy zeby na tych zdjeciach bylo pokazane nasze szczescie i milosc. Czyli raczej romantyczne zdjecia i mysle ze jak fotograf jest dobry to nawet miejsce nie jest az takie wazne, bo najwazniejsze sa osoby na tych fotkach a nie tlo. Tak mi sie wydaje.
Dzieki, za opinie o sukniach . Nie nastawiam sie jeszcze na nic konkretnego, poza tym czesto w salonach nie maja tego czego wlasnie sie szuka, wiec zobacze co mi zaproponuja.

Mi tez 3 bardzo sie podoba, ale slyszalam, ze tiul to bardzo delikatna materia i trzeba baaardzo uwazac, zeby go nie podrzec.

A ty nie stresuja sie tak bardzo. Spokojnie zdazysz ze wszystkim, jak trzeba to sie czlowiek potrafi zorganizowac i w jeden dzien pozalatwiac. Ja zalatwianie sali lacznie z poszukiwaniami, a wiec jezdzeniem z miasta do miasta, foto-kamera, zespol zalatwilam w 5 dni. I tez mialam chwile zwatpienia. Nic sie martw
I masz racje z tymi zdjeciami: najwazniejsi bedziemy my na zdjeciach, a tlo to tylko dodatek .

Cytat:
Super suknie, moj styl Ja juz ta swoja jedyna wybralam i czeka na mnie w Bialymstoku za trzy tygodnie bede w Polsce i w koncu ja przymierze W ogole bede miala niezly mlyn z calym tym zalatwianiem i podpisywaniem umow. Mam nadzieje, ze sie ze wszystkim wyrobie, bo na kazdy dzien mam zaplnowane "atrakcje" zwiazane z przygotowaniami. Mimo wszystko nie moge sie juz doczekac

Podziwiam Cie, ze zdecydowalas sie na kupno bez mierzenia....
I napewno dasz rade ze wszystkim, tak jak pisalam wyzej- jak trzeba, to wszystko sie da zorganizowac (mam nadzieje, ze tak bedzie z moja suknia hehe)
Stary 2010-08-12, 15:45   #2178
emillia006
Zadomowienie

Cytat:
Podziwiam Cie, ze zdecydowalas sie na kupno bez mierzenia....
I napewno dasz rade ze wszystkim, tak jak pisalam wyzej- jak trzeba, to wszystko sie da zorganizowac (mam nadzieje, ze tak bedzie z moja suknia hehe)

Sama siebie podziwiam, ale rozmiary sie zgadzaja, opinie dziewczyn na jej temat znam, ktore ja juz mialy a poza tym od pol roku zadna inna mi sie nie spodobala, wiec chyba musi byc ta jedyna Wyslalam juz zaliczke, ale zawsze moge zamienic na inny model w tym salonie, jezeli cos by mi w niej nie odpowiadalo Mam nadzieje, ze dam rade Wszystko mam juz zalatwione tzn fotograf, kamerzysta, sala, zaspol, dekoratorka itd tylko musze sie teraz z nimi wszystkim spotkac, obgadac szczegoly i podpisac umowy, a to tez jezdzenie z miasta do miasta. O sukni to juz nie wspomne, bo ona na drugim koncu Polski Bedzie okazja rodzinke odwiedzic
Stary 2010-08-16, 12:20   #2179
miziol
Raczkowanie

Cytat:

Mi tez 3 bardzo sie podoba, ale slyszalam, ze tiul to bardzo delikatna materia i trzeba baaardzo uwazac, zeby go nie podrzec.
mi tez 3 najbardziej się podoba !
nie ma co się na zapas martwic, że się podrze, chyba, że kupujesz sukienkę z bezwarunkowym zamiarem sprzedania jej
Stary 2010-08-17, 15:59   #2180
hajduczkawojtusia
Raczkowanie

Witajcie, umieszczę zaldwie kilka zdjęć ze ślubu. To ostatnio troszeczkę oddaję klimat imprzezy pod gołem niebem i przy świecach

Buziaki!!!!!!!

Edytowane przez hajduczkawojtusia
Czas edycji: 2010-09-26 o 22:14
hajduczkawojtusia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-17, 16:01   #2181
Konto usunięte

Cytat:
Witajcie, umieszczę zaldwie kilka zdjęć ze ślubu. To ostatnio troszeczkę oddaję klimat imprzezy pod gołem niebem i przy świecach

Buziaki!!!!!!!
Bardzo ładnie wyglądałaś, a miejsce przyjęcia po prostu
Stary 2010-08-17, 16:17   #2182
mala mysz
Raczkowanie

Cytat:

Buziaki!!!!!!!
chyba sciagnełam Cię myślami bo już chciałam na priwa do Ciebie pisać czy o nas zapomniałas
pięknie wyglądaliście, sukienka na Tobie wygląda lepiej niż na zdjęciach z salonu. a impreza na powietrzu - no bomba po prostu.
z przyjemnoscią wiecej zdjec bym obejzała

ja dzisiaj w koncu sie ruszyłam a właściwie to tż się ruszył i zaklepał date w kosciele. czyli juz chyba wszystko co mozna bylo zalatwic wczesniej to załatwiliśmy.
no może jeszcze auto do ślubu, ale z tym to paniki nie ma, bo ostatecznie pojedziemy naszym czy cos
Stary 2010-08-17, 16:47   #2183
emillia006
Zadomowienie

Cytat:

Buziaki!!!!!!!

Przepieknie! Ja rowniez planuje bordowe dodatki i chyba TZta ubiory w bordowy krawat Bardzo mi sie podoba Twoja suknia, naprawde nietypowa i super komponuje sie z caloscia

---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ----------

Cytat:
chyba sciagnełam Cię myślami bo już chciałam na priwa do Ciebie pisać czy o nas zapomniałas
pięknie wyglądaliście, sukienka na Tobie wygląda lepiej niż na zdjęciach z salonu. a impreza na powietrzu - no bomba po prostu.
z przyjemnoscią wiecej zdjec bym obejzała

ja dzisiaj w koncu sie ruszyłam a właściwie to tż się ruszył i zaklepał date w kosciele. czyli juz chyba wszystko co mozna bylo zalatwic wczesniej to załatwiliśmy.
no może jeszcze auto do ślubu, ale z tym to paniki nie ma, bo ostatecznie pojedziemy naszym czy cos

Ja mysle o bialej limuzynie do kosciola Wiecie moze gdzie mozna w miare tanio ja wynajac?

Edytowane przez emillia006
Czas edycji: 2010-08-17 o 16:48

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-08-18, 09:35   #2184
mala mysz
Raczkowanie

Cytat:
Przepieknie! Ja rowniez planuje bordowe dodatki i chyba TZta ubiory w bordowy krawat Bardzo mi sie podoba Twoja suknia, naprawde nietypowa i super komponuje sie z caloscia

---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ----------

Ja mysle o bialej limuzynie do kosciola Wiecie moze gdzie mozna w miare tanio ja wynajac?
w kolobrzegu sa chyba ze dwie czy trzy, jak wpiszesz w google limuzyna kolobrzeg to zobaczysz, ale jak cenowo stoja to nie wiem.
mysle ze standardowo jakies 600 - 800zl za 4 godziny.
Stary 2010-08-18, 14:09   #2185
dragmara1
Przyczajenie

Dodaję kilka zdjęć ze ślubu

Edytowane przez dragmara1
Czas edycji: 2010-09-30 o 17:01
dragmara1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-18, 14:35   #2186
emillia006
Zadomowienie

Cytat:
w kolobrzegu sa chyba ze dwie czy trzy, jak wpiszesz w google limuzyna kolobrzeg to zobaczysz, ale jak cenowo stoja to nie wiem.
mysle ze standardowo jakies 600 - 800zl za 4 godziny.

Dzieki sliczne Bede musiala oblookac wszystkie oferty i porownac ceny. Tak sobie pomyslalam, ze gdybym zarezerwowala limuzyne w tym roku na przyszly rok na moj slub to moze taniej zaplacilabym niz gdybym to zrobila w przyszlym roku przed samym weselem Tak tylko rozkminiam Nie sluchac haha

---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ----------

Cytat:
Napisane przez dragmara1 Pokaż wiadomość

Piekne zdjecia Przeslicznie wygladaliscie i jeszcze zdjecia w tym plenerze, po prostu cudowne. Powiedz mi gdzie mozna znalesc te wiatraki?
Stary 2010-08-18, 15:01   #2187
dragmara1
Przyczajenie

Cytat:
Dzieki sliczne Bede musiala oblookac wszystkie oferty i porownac ceny. Tak sobie pomyslalam, ze gdybym zarezerwowala limuzyne w tym roku na przyszly rok na moj slub to moze taniej zaplacilabym niz gdybym to zrobila w przyszlym roku przed samym weselem Tak tylko rozkminiam Nie sluchac haha

---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ----------

Piekne zdjecia Przeslicznie wygladaliscie i jeszcze zdjecia w tym plenerze, po prostu cudowne. Powiedz mi gdzie mozna znalesc te wiatraki?

Dzięki na zachodniopomorskim jest ich sporo, a my byliśmy przy Gościnie, przy drodze na Karlino.
dragmara1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-18, 16:11   #2188
emillia006
Zadomowienie

Cytat:
Dzięki na zachodniopomorskim jest ich sporo, a my byliśmy przy Gościnie, przy drodze na Karlino.

A to chyba wiem gdzie

---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ----------

Dziewczyny a jakich macie fotografow,kamerzystow i zespol? Tak sobie pomyslalam, ze jestesmy z jednego regionu i warto porownac ceny. Moze niektore z nas sa w trakcie poszukiwan i potrzebuja jakis wskazowek? Z innego watku dowiedzialam sie za nasza Chilanes planowala takiego samego kamerzyste co ja. Szkoda, ze nie ma jej juz z nami na watku
Stary 2010-08-19, 08:30   #2189
gwiazdeczka26
Zakorzenienie

Czesc kochane KLikam do was z Polski
chodze na watek a tu tak pieknie, slubnie nam sie zrobilo.....

Cytat:

Buziaki!!!!!!!
Witaj zonko Zdjecia fajne, tylko malo!!!!!!! Pieknie wygladaliscie Podoba mi sie zdjecie z kosciola, gdzie tak uwaznie sluchacie.... super
Cytat:

Gratulujue zaklepania daty a na ktora godzinke??
Cytat:
Piekne zdjecia Zwlaszcza to nad morzem mi sie podoba...ehh rozmarzylam sie (mozesz zdradzic jaki to fotograf?)
Zwrocilam uwage na wasze sliczne obraczki..... sa bardzo szerokie, sama takie wlasnie rozwazam Wygodnie sie je nosi????

Dzisiaj w koncu moj wielki dzien i niedlugo zbieram sie na podboj salonow sukni slubnych!!!!
Mam stresa wiecie... boje sie ze nic mi sie nie spodoba
no coz.. zdam relacje po powrocie

Edytowane przez gwiazdeczka26
Czas edycji: 2010-08-19 o 08:33
gwiazdeczka26 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-19, 13:53   #2190
emillia006
Zadomowienie

Cytat:
Czesc kochane KLikam do was z Polski
chodze na watek a tu tak pieknie, slubnie nam sie zrobilo.....
Alez Ci zazdroszcze, Ty juz w Polsce a ja dopiero bede za 2 i pol tygodnia
Juz sie nie moge doczekac

Na ile przyjechalas do Polski?
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości