|
|||||||
| Notka |
|
| Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#931 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Hiszpania - Lloret de Mar: obozy - wątek zbiorczy; część IV
możecie mi napisać czym się różni obóz studencki od młodzieżowego ?
![]() U nas też wszyscy chorzy byli i przyszedł do nich lekarz ; p |
|
|
|
#932 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chyba miałam podobnie na obozie, nie było tak dużo osób chętnych na dicho i raczej nie bylismy zgraną grupą Na śniadania też nie chodziłam, na plaże we wczorajszym makijażu. Co do tego, że forum odżyło jak wróciłam, to nie podoba mi się to zbytnio, bo u mnie na obozie, mówili, że to ty: rosjarosja? Mówili, że niezłe głupoty tu piszemy i najbardziej aktywną osobą jestem właśnie ja ![]() agusiencja, wiem kto ty jesteś ;d Wczoraj cały dzień płakałam, w nocy też, bo wiedziałam, że skończyło się coś, na co tak długo czekałam. jak patrzyłam na bielsko zza okna to miałam ochote se strzelić w łeb. ale sobie dzisiaj pomyślałam, że trzeba korzystac z życia, zapierdzielać do nauki i jechać za granicę, żeby nareszcie czuć się jak u siebie ![]() Takie moje przemyślenia. ![]() ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- Cytat:
a na studenckim to masz chyba tylko rezydenta
|
|
#933 |
|
Zakorzenienie
|
za granicę do szkoły?
|
|
|
|
#934 |
|
Zadomowienie
|
na studenckim nie masz opiekunów zbiórek etc, jest właśnie tylko rezydent i można powiedzieć, że to bardziej jak wczasy tyle, że jest okreslona grupa wiekowa, jak przeglądałam obozy studenckie to też w wielu ofertach nie było wyżywienia HB w cenie, ale to mozna w hotelu odrazu wukupić
Zawsze trzeba działać. Źle czy dobrze, okaże się później. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, się nie żałuje (A. Sapkowski) |
|
|
|
#935 |
|
Zadomowienie
|
pewnie, ze bym chciała, ale się boję na razie.
na studia na 1000000%, ale teraz to chyba za wcześnie.
|
#936 |
|
Zakorzenienie
|
no to mam jeszcze rok czasu żeby wybrać co lepsze. Wczasy czy studencki ; )
|
|
|
|
#937 |
|
Zadomowienie
|
ja chyba wybiore studencki bo na wczasy to nie wiadomo z kim mogę trafić, a nawet jeśli pojadę za swoją grupą znajomych to fajniej jest mieć w hotelu swój przedział wiekowy
Zawsze trzeba działać. Źle czy dobrze, okaże się później. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, się nie żałuje (A. Sapkowski) |
|
|
|
#938 |
|
Zakorzenienie
|
Pozdrowienia z Hiszpanii
opiekunowie z***anii..oglnie jest do dupy troche .. myslaam, ze bd lepiej ..
impossible is nothing ! Edytowane przez justine333 Czas edycji: 2010-08-19 o 11:18 |
|
|
|
#939 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Podoba ci sie eugenia??
5.08 - 21.08 Edytowane przez RosjaRosja Czas edycji: 2010-08-19 o 11:04 |
|
|
|
|
#940 |
|
Przyczajenie
|
Tak czytam i widze ze mieliście takie ograniczenia i wgl. ze opiekunowie byli do d**y. Ja byłam z rodzicami i wszyscy sie dziwili, ze chce tak jechać. Ale powiem wam, ze bylo fajnie. Moglam isc na dyskoteke, wrocic o ktorej chce i nie musialam się przed nikim tłumaczyć.
Ale chcialam zapytac o cos innego. Czy byl ktos z was we Włoszech w Gatteo de mar? Bo właśnie zastanawiam sie czy nie jechac tam za rok ale na forum jest 5 stron i nie moge niczego znalesc o dyskotekach. No ale wydawala mi się ze Włochy to tez imprezowe miasto? Wie ktos coś na ten temat więcej? |
|
|
|
#941 |
|
Zakorzenienie
|
eugenia ..hmm taka nawet wiesz jedzenie sie da zjesc..a pokoj .. masakra
towarzystwo tez niezbyt.. dzisiaj slonca nawet nie ma .. wychowawcy tragenia wgl luzu nie ma ..robia nam naloty o 0:00 2, 3 jezuu masakra ja wole byc w polsce juz zaluje, ze pojechalam i to cholernie---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- dobra ja spadam.. napisze jeszcze kiedys
|
#942 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja nie narzekam na mój obóz. W życiu bym się nie mogła wymknąć z pokoju o 5 rano i wrócić nawalona o 11 do pokoju z jakiegoś innego pokoju (np. niemców ). Rodzice to by mnie wtedy w klatce zamknęli.
|
|
#943 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#944 |
|
Raczkowanie
|
u nas nie dość, że połowa obozu była chora po przyjezdzie do Hiszpanii to ani razu nie wezwali lekarza. Smarowali ludzi jakimś amolem (w tym mnie, bo sie rozchorowalam jakos w 1/3 obozu i tak juz do konca kaszel katar i gardlo..) ale walilam to
itak chodzilam na dyskoteki jezeli ktos np nie chcial isc na plaze po poludniu to wiazalo sie to rowniez z tym ze i wieczorem siedzi w hotelu, to wolalam isc na plaze i wieczorem szaleć potem sie troche wyleczylam pod koniec, a jak wrocilam teraz do Polski to znowu przeziebiona przez ta cala klimatyzacje i wg
|
#945 |
|
Raczkowanie
|
No wszyscy juz powracali bądz wracaja to teraz czas na mnie
![]() jutro 8:30 poszlii doczekałem sie nareszcie;p
|
|
#946 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i tak najlepsze dyskoteki są w Błg haha ;P
Słowa są największym oszustwem, na jakie faceci nas nabierają. Myślałaś, że poznałaś anioła, bo mówi do ciebie wszystkie te cholernie ważne słowa? Głupia. Anioły po prostu są, nie muszą nic mówić, nie udają, że cię znają. Nie muszą. Są, gdy ich potrzebujesz. Anioły są tylko dla ciebie. włosy:71->80 |
|
|
|
|
#947 |
|
Zadomowienie
|
u nas też każdy był chory, w zasadzie cały hotel, nie wiem w sumie czemu. wydaje mi się, że po pianie, nie po klimatyzacji
nam powiedzieli, że mogą zadzwonić po lekarza, ale musimy zrobić to ze swojego telefonu, co kosztuje ok 25 zł, potem możemy ubiegać się o zwrot kosztów w pzu. w końcu chyba nikt nie chciał. ja to olałam chodziłam zasmarkana i cherlająca jak stary dziad na imprezy
|
#948 |
|
Zadomowienie
|
koniecznie spróbować Sangri! ; D
Słowa są największym oszustwem, na jakie faceci nas nabierają. Myślałaś, że poznałaś anioła, bo mówi do ciebie wszystkie te cholernie ważne słowa? Głupia. Anioły po prostu są, nie muszą nic mówić, nie udają, że cię znają. Nie muszą. Są, gdy ich potrzebujesz. Anioły są tylko dla ciebie. włosy:71->80 |
|
|
|
#949 |
|
Raczkowanie
|
Taka zagadka z czym wam sie kojarzą te nuty ?
http://w118.wrzuta.pl/audio/7CN2Ids3djW/lloret_de_mar http://www.youtube.com/watch?v=wbfbWEohhbg http://www.youtube.com/watch?v=T6H7WxCHOi4 A co do sangri przywiozłem na chate 5 litrów czeka na jakąś okazje grubszą A też mieliście takie coś jak nocna kąpiel w morzu i akcja kąpiemy sie wszyscy na go (na waleta) |
|
|
|
#950 |
|
Zadomowienie
|
ja ani razu nie piłam sangrii.
za to absenta z colą bardzo często o właśnie, wiem czego jeszcze nie opowiedziałam Pierwszego dnia próbowałam wbic do ruskiej dyskoteki gala cccp, nawet gadalam z taka rosjanką oczywiście po rusku Powiedziała, żebyśmy spróbowały bez żadnych dokumentów, ale nam się nie udało.
5.08 - 21.08 Edytowane przez RosjaRosja Czas edycji: 2010-08-19 o 16:55 |
|
|
|
#951 |
|
Raczkowanie
|
chłopaki z Twojego hotelu je kupywali ;p
|
|
#952 |
|
Zadomowienie
|
zielsko
??Tak wiem, własnie. i to bardzo tanio ;d
|
#953 |
|
Raczkowanie
|
rosja wysłałem ci zaproszenie na fb chciałbym zobaczyc zdj z Lloret co dodałaś >
|
|
|
|
#954 | |
|
Zakorzenienie
|
właśnie ! Ile kosztowało ?
Cytat:
U nas w ostatnią noc jak się chłopcy spili to urządzili sobie właśnie taką kąpiel |
|
|
|
|
#955 |
|
Zadomowienie
|
kupowali 3 gramy za 15 euro. to bardzo tanio. podobno było dobre.
ja raz od niemców paliłam
|
#956 |
|
Zakorzenienie
|
o no popatrz ; D
Za rok trzeba kupić . |
|
|
|
#957 |
|
Zadomowienie
|
ja się na tym w ogóle nie znam, ale mówili u nas na obozie, że porządne. więc warto.
|
#958 |
|
Raczkowanie
|
u mnie koles za darmo woreczek dostał /
ale wziął do polski także nie miałem okazji spróbować a szkoda.A jak byłyście gdzies w klubach do widziałyście może żeby ktos sie bił albo jakies dymy bo ja tylko jedna przepychankę widziałem a tak to spokój bardzo spokojne kluby nie to co w Polsce .
|
|
|
|
#959 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie widziałam żadnej bitki.
A myślałam że będzie o wiele gorzej |
|
|
|
#960 |
|
Raczkowanie
|
ej kto zna tytuł tej piosenki co w tropicsie leciała a w refrenie miała lloret de mar,lloret lloret de mar
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:53.