|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4441 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
#4442 |
|
Wtajemniczenie
|
od sexu jeszcze nikt nie umarl
![]() to najlepsza witamina zycia ![]()
|
#4443 |
|
Zakorzenienie
|
A nie dostałaś przy wypisie karteczki z zaleceniami-razem z receptą? Tam powinny być wszystkie te ważniejsze
Pierwszą róznice w twardości zobaczysz po jakimś miesiącu
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
#4444 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4445 |
|
Zakorzenienie
|
no nikt nie umarł
Miłego dnia życzę , u mnie już po burzy- słonko wyszło Wieczorkiem wstawię śliczne fotki Maceratki papa
|
|
|
|
#4446 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dłuuugo Mya taki miałaś? http://www.triumph.com/pl/pl/1401.html |
|
|
|
|
#4447 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Oj, to na ugniatanie i masowanie jeszcze za wcześnieCytat:
![]() Hahaha Czasami słyszy się o jurnych dziadkach ....no ale co by nie było - piękna śmierć
|
||
|
|
|
#4448 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4449 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4450 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4451 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4452 |
|
Raczkowanie
|
Ms_E zgadzam się z dziewczynami! za wczesnie na ugniatanie.
Ja mogłam zacząć masaże po jakiś 3 czy 4 tygodniach po operacji ![]() Ale najlepiej będzie jak wszystkiego zapytasz się swojego doktorka, bo może będziesz mogła szybciej masować biuścik
|
#4453 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() dzięki Wam kochane za wszystkie odpowiedzi |
|
|
|
|
#4454 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
tak was czytam i jak zwykle padam ze smiechu
wiecej sexu...po jakim czasie od zabiegu zaczelyscie ??? hmmm no wiecie??? ci lekarze sa czasami tacy zabawni zasnawialyscie sie czasem co oni sobie mysla?? pewnei maja jakies preferencje - wola male albo duze ??? )moj doktor jest przemiłym człowiekiem, zawsze nawet jak dzownie do niego z jakąś pierdołą to zawsze jest do dyspozycji
|
|
|
|
#4455 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to zalezy, kazdy ma inny prog bolu ![]() Ms_E A gdzie Twoja galeryjka ze zdjeciami
|
|
#4456 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
juz mialam powiedziec ze mnie ten problem nie dotyczy ALE
poznalam kogos kto wydaje sie byc boski !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!i teraz jestem w mega kropce !!!! 6 wrzesnia op. co mu powiem???? pzreciez musze mu pwoeidziec z eplanuje zabieg...co parwda nosze staniki wypychane ale jak zobaczy to czy owo to zauwazy. chyba ze przetrzymam go pzrez kilak miesiecy .... wiem ze to wszystko wydaje sie smieszne i idiotyczne, ale CZY KTORAS Z WAS MIAŁA TAKI PROBLEM??? help moja pani dr ni nie mowila o seksie, z reszta nie pytalam...jakos nie wiem czy kobiete latwiej pytac czy nie ) z reszta skoro robie u niej cycuszki to juz chyba nie ma tematow tabu )
|
|
|
|
#4457 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() chcialabym miec taki problem, i tak sie wyda, ze cos majstrowalas zwlaszcza po op. oj chlopaczyna bedzie miec celibat, wspolczuje! trzymamy kciuki,za jego cierpliwosc ![]() przypomnij mi prosze jaki Dr.zaproponowala Ci rozmiarek? ![]() ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- mozesz delikatnie zaczac temat operacji powiekszania piersi zapytac jakie ma zdanie o tym ![]() jesli jest taki boski jak opisujesz, to chyba powinien Cie zrozumiec
|
|
#4458 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny jestem tu nowa i chciałabym zapytać gdzie można obejrzeć jakieś zdjęcia przed i po operacji. Najbardziej chodzi mi o dr Skwiercz z Trójmiasta
|
|
|
|
#4459 |
|
Wtajemniczenie
|
Wygrał facet w totka milion. Wpada do domu i krzyczy:
- Jadźka wygrałem milion w totka, pakuj się! - A co? Wyjeżdżamy gdzieś? - Nie! Wypierdalaj!
|
#4460 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A tak w ogóle cześć dziewczyny
|
|
#4461 |
|
Raczkowanie
|
oo oooo jak czytam ostatnie posty to śmieję się do monitora jak głupi do sera
Kissy no to masz cieżki orzech do zgryzienia z tym chłopakiem. Mi doktorek powiedział, że jak nie będą cycuchy już tak bardzo boleć to już można powrócić do sexu.....ale tak ostrożnie i bez szaleństw, żęby się nie uszkodzić jak to mówił to mi się śmiać strasznie chciało...a pozniej sobie pomyślałam ze fajny z niego człowiek bo od razu wszystko powiedział co i jak, a nie udawał, że temat sexu w ogóle nie istnieje
|
#4462 |
|
Wtajemniczenie
|
wulgarna koncowka nieco, ale bez niej nie bylo by tyle smiechu
|
#4463 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny pamiętacie może taką stronkę ze zdjęciami z wyjściówkami i efektem po.. Można było obejrzeć konkretne rozmiary .
To była zagraniczna strona ... Wiem że kiedyś tu podawałyście Potrzebna mi bo chciałam sobie podrukować na jutrzejszą konsultacje co mi się podoba a co nie
|
#4464 |
|
Raczkowanie
|
nie chodzi Ci przypadkiem o tą stronkę?
http://www.breastimplants411.com/dbii/gallery.asp |
|
|
|
#4465 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dokładnie
|
|
#4466 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tak więc mój problem nie polegał na małych piersiach, nie zadowalającym rozmiarze tak jak u was, tylko troszkę inaczej.. taka wada wrodzona - tuberous breasts, wygląda to mniej więcej tak http://img.medscape.com/pi/emed/ckb/...46-1552413.jpg tylko w moim przypadku.. byłam zupełnie płaska i takie jakby napuchnięte brodawki. Bo na tym zdjęciu oprócz nich coś tam jest, u mnie nie było. W każdym bądź razie to był koszmar... Dlatego teraz cieszę się, że chociaż troszkę mam Ale niewiele, dr Sankowski powiedział, że ze względu na to, że mam wąską klatkę piersiową (co dziwne przy mojej budowie ciała) i to, że tutaj piersi nie ma i ciężko będzie ten implant włożyć zaproponował 295 cc, na początku nie mogłam się z tym pogodzić, ale dr mówił, że przy większych może być problem... z włożeniem, później może być implant wyczuwalny lub nawet widoczny gołym okiem. Dlatego zgodziłam się na 295. Może to nie byłoby tak mało, gdybym miała oczywiście chociaż troszkę swojej piersi no i gdybym była szczupła. U szczupłej osoby to już wyglądałoby na jakiś tam biust, a ja do takich nie należę na pewno. Jestem duża :P to też mogło dość komicznie wyglądać, bo u większości puszystych kobiet właśnie ten biust jest naprawdę pokaźny a u mnie... 0. Ale mówiąc szczerze u takich chudzinek duże piersi wygląda naprawdę baaardzo fajnie, a u tych bardziej w rozmiarze XXL to już gorzej. Przynajmniej moim zdaniem, bo wtedy jeszcze bardziej wygląda się na ten właśnie rozmiar. Oczywiście nie chcę tu nikogo urazić, ani nic z tych rzeczy, tylko tak po prostu mi się wydaje. Także może to i dobrze, że mi jednak nie urosły takie :P ale teraz te 295 gubi się przy moim brzuszku i reszcie, trochę jednak szkoda.. Tak czy siak tu są same laski z pięknymi duuużymi piersiami, a u mnie to maleństwa jak u przedszkolaka |
|
|
|
|
#4467 |
|
Zadomowienie
|
Ms_E, a czy konsultowalas sie przed operacja u jakiegos innego lekarza? Bo przyznam szczerze, ze dosyc powszechne jest, aby tak powazny zabieg konsultowac u 2 - 3 specjalistow. Mozna wtedy porowanac ich propozycje i sposob podejscia do Pacjentki i wybrac tego lekarza, ktory po zebraniu szeregu danych i informacji wydaje sie nam "najblizszy"
|
|
|
|
#4468 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jak przejrzysz starsze części tego wątku to również znajdziesz tam jakieś fotki )Cytat:
......................... ......................... ......................... ......................... ......................... Ms_E
|
||
|
|
|
#4469 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
szczerze to nie.. miałam zamiar, ale w końcu uznałam, że Sankowski podobno jest najlepszy i już od dłuuższego czasu się tym zajmuje także chyba wie co robi. Może źle zrobiłam.. nie wiem. Chociaż po operacji i Sankowski i Lembas przyznali, że dobrze, że akurat to było 295, bo większego implantu na pewno nie udałoby się włożyć. Szczególnie problem był z lewą piersią, i jest calutka w siniakach i krwiak jest. Ja im wierzę. Bo jeśli chodzi pierś, gdzie jest dużo skóry i tylko ją trzeba wypełnić implantem to jest ok, a tutaj ja nie mam pojęcia jak im się udało 'wsadzić' nawet te 295 :P ---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4470 |
|
Rozeznanie
|
hej kruszyny!!!!!!!!!!
co 3 strony od wczoraj wieczora....oszalaly!!!!! !!! no dobra dzis juz troszke ze mna lepiej, ale jakos brak weny i bola mnie plecy...zle sie czuje...buuu ale postaram sie byc jak uspie moja SZARANCZE!!!!!!!!
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:25.

. Oj, to na ugniatanie i masowanie jeszcze za wcześnie
tęsknilo mi sie,ale nie miałam czasu zeby zagladac

poznalam kogos kto wydaje sie byc boski !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!