|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4771 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na moje szczęście, na szczęście każdej dziewczyny ZAZDROSZCZĄCEJ po raz XXI
Cytat:
![]() Też mi tylko nadzieja pozostała... Cytat:
Cytat:
|
|
#4772 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na moje szczęście, na szczęście każdej dziewczyny ZAZDROSZCZĄCEJ po raz XXI
Insane, zawsze możesz próbować tak jak moja kumpela- dzienne studia (zajęcia właściwie od 8 do 15.30, często dłużej) a ona co drugi dzień pracuje na wieczory/nocki w pubie. Od 18 do 2, 3 w nocy, zanim wróci do domu jest 4 a na 8 zajęcia, panna sporo opuszczała ale rok zaliczyła
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
#4773 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Swoją drogą naprawdę ciekawy okaz z tej Twojej Joli Cytat:
![]() W takim razie fajnie, zakupię taki płyn i spox. Ile mniej więcej takie cóś może kosztować? Mniej niż 100zł? |
||
|
|
|
#4774 |
|
Zakorzenienie
|
Co do win to mi się smaki zmieniają. Kiedyś piłam tylko słodkie i półsłodkie, teraz wolę półwytrawne, może niedługo bedą wytrawne jak dojrzeję
![]() ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- a tak mi się przypomniało, że Aleks lada dzień powinna odzyskać pierścien
|
|
|
|
#4775 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie się wkur... zdenerwowałam
dziewczyny, nie kupujcie toreb w Housie, jeśli chcecie nosić w nich od czasu do czasu trochę więcej rzeczy lub słoik ogórków w każdym razie kupiłam sobie w listopadzie torbę za stówę właśnie w Housie i w czerwcu urwała mi się rączka. zaszyłam - ok. strzeliła mi tego samego dnia, kiedy ją zszyłam, ale w innym miejscu, kiedy niosłam ogórki na imprezę :3. znów zszyłam, super, fajnie, patrzę właśnie - już ledwo się trzyma i to w takim miejscu, że za cholerę już jej nie przyszyję stówa wyrzucona w błoto, jakby nie patrzeć, bo torba, którą kupiłam na zabobrzańskim rynku, kosztowała 3 dychy mniej, a wytrzymała ze mną 2 lata, nie licząc poszarpanego wnętrza. znacie jakiś sklep, gdzie mogę kupić tanią, ale względnie wytrzymałą torbę? (na rynek już nie zdążę ) bo nie wiem w co dzisiaj włożę stare zeszyty i książki, kiedy będę jechać na korki z matmy >_> (a propos korków, może któraś chce pojechać za mnie? xD)
Edytowane przez Ayrine Czas edycji: 2010-08-19 o 13:11 |
|
|
|
#4776 |
|
Zakorzenienie
|
Rain taka buteleczka kosztuje 10zł. Przypomnialam sobie- Scan Silver się to nazywa i jest do złota i srebra
Boniu jaki ze mnie debil... Dostałam od weterynarza taki specyfik w strzykawce dla mojego żółwia. Koncentrat witamin i minerałów (bo gad wcina ostatnio bardzo namiętnie piasek). No i rozrobiłam to w szklaneczce z wodą. Maczałam w tym liście cykorii, którymi go karmiłam, bo przecież tak bezpośrednio mu nie wleję do pyska. I co? I jak go skończyłam karmić wypiłam pół szklanki tego syfu Jakoś tak odruchowo. Chciało mi sie pić to wypiłam a dopiero po chwili się zorientowałam, że to chyba nie jest woda
|
|
#4777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobre chociaż było?
|
|
|
|
|
#4778 |
|
Zakorzenienie
|
Co do toreb..... ja zawsze zgarniam tylko i wyłącznie też wyprzedaży hehe a sklepów takich jak house, cropp itp tak czy tak unikam....
OlkaR żebyś się po tych żółwich witaminach nie rozchorowała :P |
|
|
|
#4779 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, było gorzkie z chemicznym posmakiem
![]() Spoko, spoko. To były witaminy i tak dla psa [bo dla żółwi jako takich nie ma], a ja mam taką tendencję, że zawsze próbuję coś co mam dać psu (tak, żarcie kocie i psie też próbowałam- swoją drogą paszteciki firmy Gourmet są pyszne! ) jeśli to nie jest jakaś tabletka, bo interesuje mnie smak więc nic się nie powinno dziać ![]() Poza tym, było rozcieńczone więc raczej hiperwitaminozy nie dostanę
|
|
#4780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widzisz, nie wcinałaś piasku a i tak najwidoczniej zabrakło Ci witaminek i minerałów
|
|
|
|
|
#4781 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zastanawiam się nad kupem perfum Puma- Animagical. Byłam wczoraj w drogerii i psiknęłam sobie na bluzkę- ładny zapach, trzyma się do tej pory...
|
|
|
#4783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tam jestem za bruno banani - magic woman
|
|
|
|
|
#4784 |
|
Konto usunięte
|
TŻ chyba chce ze mną zerwać...
Ma na tyle klasy że pewnie zrobi to jutro osobiście a nie dziś przez tel. czy gg
|
|
|
|
#4785 |
|
Zakorzenienie
|
Jak to, co Ty mówisz?! Skąd te wnioski???????
|
|
|
|
#4786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wąchałam tego chyba. Tzn. nie wiem, bo Bruno Banani jakieś obwąchałam i wszystkie były dla mnie za słodkie. Zazwyczaj używam Davodoffa- Cool Water (o ile mnie pamięć nie myli to Claris jest im zdecydowanie przeciwna ), bo ubóstwiam ten zapach.Ostatnio miałam C-thru- Pearl Garden i byłam bardzo zadowolona. Bo w ogóle lubię zapachy C-thru: ładne, trwałe i przede wszystkim tanie ![]() Ale wczoraj mi się ta Pumka spodobała i coraz bardziej się do niej przekonuję chyba... skąd takie myśli?
|
|
|
#4787 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Aniołku, nie bądź taka nadwrażliwa na swoim punkcie. To, że ty jesteś właśnie na swoim punkcie nadwrażliwa, to nie znaczy, że inni też są. Przesadzasz... Paollino, co jest? ![]() Wina lubię słodkie, półsłodkie, a z półwytrawnych smakował mi Merlot Dzisiaj miałam latający dzień. Poczta, starostwo, ośrodek, itd itd. Masakra. Jestem padnięta, jakbym nie wiem ile km zrobiła Wypiję kawusię i pomyślę, co dalej, bo holender moje Kochanie sobie wymyśliło jutro rano jechać do Krakowa. Chciał być tam na 10-11, żeby na swoim osiedlu oglądnać netbooka. No sorry, to ja mam się zdzierać przed 7 i na 8 jechać na pociąg, żeby sobie zobaczył kompa? Niedoczekanie! Sklepy są do 17-18, nie będę się wysilać W ramach kompromisu zgodziłam się jechać o 10. W końcu jeszcze całą sobotę będziemy mieć na Kraków, a w niedzielę w góry
|
|
#4788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ładny jest, ale coś mnie w nim drażniło... Miały jakiś taki polot, który powodował u mnie ból glowy więc z nich od razu zrezygnowalam---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- medeline a gdzie się w te góry wybierasz?? ;> |
|
|
|
|
#4789 |
|
Zakorzenienie
|
Agu, Krościenko
|
|
#4790 |
|
Konto usunięte
|
Już wczoraj zaczął mówić że właśnie się dowiedział, że ktoś koloryzuje swoje życie, że się tym brzydzi, że ponoć dalszy znajomy, on by nie zniósł jakby to był ktoś bliski i czy ja bym tak zrobiła . I tego typu aluzje.
Przyznałam mu się że kiedyś z rozpędu napisałam coś że już jest podczas gdy to było w fazie planów. Myślałam że jakoś to odkrył i pije do mnie. Oczywiście nie wie o czym mówię i że ma nadzieję że się taka nie okażę jak tamten gość bo mi zaufał itp. Ok. Dziś rano napisał tylko "dzień dobry, odezwę się popołudniu bo teraz muszę polatać po mieście". Ja w tym czasie bez wiedzy o tej wiadomości na gg napisałam mu "dzień dobry". Potem że kasy jeszcze nie mam. Cisza. Potem zobaczyłam że zmienił opis na gg. To myślę - wrócił z miasta. No ale dalej cisza. Za godzinę napisałam czy dalej na mieście. Cisza. Dzwonię - nie odbiera. Napisałam smsa że się martwię co się dzieje. NIGDY tak nie robił by mi nie odpisać choćby słowem "zajęty misiek jestem" czy coś. Martwiłam się podwójnie bo w tamten czwartek odkrył węzeł powiększony u siebie i miał iść z tym do lekarza. Mówił mi wtedy że jakby był poważnie chory to by odszedł ode mnie. Więc ja już panika, histeria że pewnie coś w tym stylu, że wyrok i że nie chce mnie sobą obarczać... A TEN MI PISZE "Paula, oglądam film. Nie muszę się chyba meldować co godzinę. Weź może wrzuć na luz" O co mu kaman?! Pierwsza myśl - ktoś mu coś nagadał w stylu "nie spowiadaj jej się". NIGDY TAKI NIE BYŁ! no to mu piszę że wszystko pięknie ale naiwnie się martwiłam że może był u lekarza i mu smutno i nie wiem w co on gra ![]() a on "To nie gra tylko życie. Napisałem że się odezwę potem a ty już świrujesz. Nie rozumiem Cię. Odezwę się potem na gg bo nie chcę wydać fortuny na rachunek." a teraz pisze na gg mi wymówki że go kontroluję ! A NIEWAŻNE JAK SIĘ MARTWIŁAM NIE?! On ciągle o tej swojej prywatności. Jakby się bał wpuścić mnie do swojego życia. Jakby ciągle nie wiedział czy mu się to opłaci
|
|
|
|
#4791 |
|
Zakorzenienie
|
Wygońcie mnie do nauki...
![]() ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- jejku Paollino, ja myślałam, że się coś poważnego stało a to zwykła histeria. Wyluzuj. Zawsze musi byc ten pierwszy raz
|
|
#4792 |
|
Konto usunięte
|
A teraz się kłócimy o to co zwykle. O moją izolację od jego rodziny i znajomych. Po 4 mies. nie znam tam NIKOGO. Oczywiście napisał mi że chciał to zrobić w ten weekend ale teraz to on już nie chce. AKURAT.
Najlepiej mi pojechać że ja zepsułam
|
|
|
|
#4793 |
|
Zakorzenienie
|
4 miesiące to przecież mało czasu. Ja rodzinę exa poznałam duuuuuuuuuuużo później i jakoś mi z tym nie było źle.
|
|
#4794 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4795 |
|
Zakorzenienie
|
Paollino, przestań panikować
spokojnie! To było denerwujące i może nie powinien tak, ale nic nie stało się takiego, żeby podejrzewać koniec związku. Policz od 10 do 1 i skoro nie chce gadać/pisać/odzywać się, to olej to. W końcu jeden dzień samotności to nie przestępstwo.Korniszonku, zgadzam się, że to niesprawiedliwe Niby są możliwości posiadania stypendium przez takie osoby, ale pod warunkiem, że nie pracują. Gdzieś nawet chyba można być zwolnionym z części opłat lub całości za studia. Trzeba się nieźle nachodzić, ale Ins... Może warto się podowiadywać na ten temat?
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2010-08-19 o 14:16 |
|
|
|
#4796 |
|
Konto usunięte
|
I znów ja wyszłam na najgorszą. On potrafi tak obrócić kota ogonem, że nawet jakby zbił wazon, to powie że to dlatego postawiłam go w złym miejscu
|
|
|
|
#4797 |
|
Zakorzenienie
|
Paula jak dla mnie to albo jakiś życzliwy kolega mu nagadał jak on to "panuje" w związku i wogóle, albo jakaś podobna sytuacja i zwyczajnie męska duma i ambicja się odzywa....
Kochana, olej.... im bardziej Ty go będziesz błagać tym bardziej on będzie patrzył z góry...logika faceta.... napisz mu żeby się odezwał jak mu już muchy w nosie minął i zmądrzeje.
|
|
|
|
#4798 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() "P. 14:02:55 widzę, że nie masz w ogóle poczucia prywatności Ja 14:03:13 jakoś nie, bo otworzyłam się przed Tobą z okazji bycia z Tobą w związku. Ja 14:03:22 A Ty wiecznie chcesz zachować swój ogródeczek od którego mi wara tam sobie trzymasz rodzinę znajomych itp. a ja jestem w drugim ogródeczku i boli mnie że nie chcesz mi otworzyć furtki""P. 14:16:53 za smsa przepraszam, bo był podły P. 14:17:47 wydaje mi się, że mi nie ufasz i jak jestem w T. to masz straszne obawy co ja wyprawiam P. 14:17:59 teraz wiem, że się o lekarza martwiłaś Ja 14:18:03 kochanie wyjątkowo się martwiłam ![]() P. 14:18:12 więc jeszcze raz przepraszam Ja 14:18:18 w czwartek nastraszyłeś mnie miałeś prawie łzy w oczachJa 14:18:26 sama zaczęłam świrować co może Ci się dziać P.14:18:44 co do kontroli telefonu to opisałem tylko moje odczucia P. 14:19:03 nigdy nikomu nie odważyłem się spojrzeć w smsa cokolwiek P. 14:19:17 widać masz inne podejście, którego niestety nie akceptuję P. 14:19:37 będę chronił swojej prywatności P. 14:19:48 i to już nie jest kwestia znajomych czy rodziców P. 14:19:53 przykro mi" Chyba tu czegoś dziewczyny nie kapuję
|
|
|
|
|
#4799 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zazdrosna jesteś jak wszyscy wokół niej, ale ona Was przejrzała i się słuchać nie będzie![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja też kocham cool water, jesli chodzi o perfumy to jestem monotematyczna i używam ciągle tego samego: cool water, amor amor, light blue. Teraz mam jeszcze euphorię, ale już mi się nie widzi. Cytat:
Ola, jeśli byłabyś negocjatorem w policji to wskaźnik samobójstw zdecydowanie by się nam zwiększył
|
|||||
|
|
|
#4800 |
|
Zakorzenienie
|
Paula ja tutaj żadnego zamiaru rozstania nie widze..... wręcz przeciwnie, zaczynacie się "docierać" w niektórych sprawach....mi np też nie przeszkadza, że B. patrzy w moje smsy, jemu moje podglądy też nie przeszkadzają, ale to już kwestia nas im 100% zaufania.... nawet jak pisałam z gościem, który się we mnie zakochał, nawiasem mówiąc namieszał w głowie, sercu, życiu........ ale to nie ważne, B. wszystko widział....ale tak jak mówie, to już jest podejście indywidualne do tego wszystkiego.....
Jak dla mnie..... coś go ugryzło... Ty się martwiłaś a on że go Bóg wie jak kontroluejsz....... Kobiety mają inne podejście do życia, faceci inne...mój też wiecznie gdera jak wydzwaniam do niego, gdzie jest, co robi, żeby po prostu być spokojna...ale co tam )
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:15.

bo ja nie w temacie... a nadrabianie by zajęło dużo czasu... za dużo :P

dziewczyny, nie kupujcie toreb w Housie, jeśli chcecie nosić w nich od czasu do czasu trochę więcej rzeczy lub słoik ogórków
stówa wyrzucona w błoto, jakby nie patrzeć, bo torba, którą kupiłam na zabobrzańskim rynku, kosztowała 3 dychy mniej, a wytrzymała ze mną 2 lata, nie licząc poszarpanego wnętrza.
dobre chociaż było? 

Zakończone: 2
) jeśli to nie jest jakaś tabletka, bo interesuje mnie smak więc nic się nie powinno dziać 
Ma na tyle klasy że pewnie zrobi to jutro osobiście a nie dziś przez tel. czy gg 

Wypiję kawusię i pomyślę, co dalej, bo holender moje Kochanie sobie wymyśliło jutro rano jechać do Krakowa. Chciał być tam na 10-11, żeby na swoim osiedlu oglądnać netbooka. No sorry, to ja mam się zdzierać przed 7 i na 8 jechać na pociąg, żeby sobie zobaczył kompa?
Niedoczekanie! Sklepy są do 17-18, nie będę się wysilać

Najlepiej mi pojechać że ja zepsułam
spokojnie! To było denerwujące i może nie powinien tak, ale nic nie stało się takiego, żeby podejrzewać koniec związku. Policz od 10 do 1 i skoro nie chce gadać/pisać/odzywać się, to olej to. W końcu jeden dzień samotności to nie przestępstwo.
Niby są możliwości posiadania stypendium przez takie osoby, ale pod warunkiem, że nie pracują. Gdzieś nawet chyba można być zwolnionym z części opłat lub całości za studia. Trzeba się nieźle nachodzić, ale Ins... Może warto się podowiadywać na ten temat?