|
|
#2581 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XVII
Cytat:
hm... dojrzałe, szwedzkie metal-mięso? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Najlpeszy moment - bo babkę kroją - jak znaleźli silikony w piersiach z allegro ![]() W sieci znalazłam srebrny bardziej "książkowy" (który ponoć był okragły z wyobrażeniem wilka), ale ten z gry mnie urzekł ![]() Ale za ciężki do noszenia... nic, to - wiedźmin twardy być musi ![]() Cytat:
ale już np. karwasze za 350 zł... nie dla mnie ![]() ciekawe...
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-08-19 o 09:02 |
||||
|
|
|
#2582 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() opisy produktów i ich zastosowań też są niczego sobie |
|
|
|
|
#2583 | ||||||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Tak, to świetne tematy, niestety nie znam z autopsji. Uzupełnię braki i napiszę o swych wrażeniach ![]() Ale gdzie Polly? Ona chyba żywo interesuje się chorobami? Maja, masz w papę bo zainspirowałaś mnie do ubraniowych/biżuteryjnych poszukiwań a ja bez grosza i jeszcze bez sensu się stroić skoro mogę zaraz przybrać 30 kg
|
||||||
|
|
|
#2584 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
![]() A filmiki ominęłam szerokim łukiem
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2010-08-19 o 09:11 |
|
|
|
#2585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I jest za zimnoooo gardło mnie boli
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-08-19 o 09:18 |
|
|
|
|
#2586 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Hej
Jest nowy Simon's Cat ![]() NIE! Cytat:
![]() Najwidoczniej A nuty podali? Wybaczam A tak przy okazji: to Ty jesteś ten Pluszak Futrzak na fb?Cytat:
No co Ty? W drodze do pracy myślałam że się roztopię z gorąca....
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#2588 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Wyżarła mi pół twarzy - mam taką bliznę na policzku, że od dwóch lat zbieram na operację plastyczną ![]() To mi mamuśka doradziła.
|
|
|
|
|
#2589 |
|
Zakorzenienie
|
perfum czy piosenek?
![]() no któż by inny... nie zapomnę tej futrzastej klaty, cudna była ![]() ja dziś się w kurtce trzęsłam, jak zawiało ![]() edit: oblukuję foty behemotha - oni tez mają fajne "szmaty" powiewające koło nóg ![]() (ale to już wyższa szkoła jazdy )
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-08-19 o 10:54 |
|
|
|
#2590 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też się nie skusiłam
|
|
|
|
|
#2591 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Zapomniałam napisać że Justysiowemu Wojtkowi gratuluję reklamy Actimela i trzymam ciągle kciuki za Zeusa
No to dobrze się domyśliłam, choć w pierwszej chwili nie mogłam zrozumieć co to za Pluszak płci męskiej ![]() Cytat:
TŻ znalazł dziś rano na wykopie: Podobno istnieje taki dziecięcy gwiazdorek pop Justin Bieber (http://pl.wikipedia.org/wiki/Justin_Bieber), ktoś genialny spowolnił jego kawałek ośmiokrotnie i wyszło z tego 35 minut zajefajnego ambientu: http://www.wykop.pl/ramka/440581/jus...a-sie-sluchac/
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#2592 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Drogie wizażanki
śniło mi się, że gonił mnie koń, taki brązowy, ładny, błyszczący. Co to znaczy??? ![]() no zaraz ale chciałaś, żeby było drastycznie? ![]() ja też się nie oparłam i musiałam obejrzeć. Obrzydlistwo.
|
#2593 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() takie zboczeństwa nam tu z rana opowiadać? ![]() edit: dogonił? ![]() A w Wawie burza - grzmi i leje
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-08-19 o 12:26 |
|||
|
|
|
#2594 |
|
Nindżopesz
|
A właśnie, miałam straszny sen o Mai! Nie czytaj tego
![]() Otóż Maja chciała wziąć kąpiel ale ktoś kręcił jej filmik komórką. Najpierw się krygowała, zasłaniała włosami po pas aż w końcu mówi: "dobra, patrzcie se!" I zarzuciła fryzurą a tam cała lewa ręka i lewy cycek porośnięte gęstym czarnym futrem
|
|
|
|
#2595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ómarłam ![]() Za dużo się wczoraj o tych wilczych medalionach nasłuchałaś i zrobiłas ze mnie wilkołaka Włosy po pas, hm... ![]() To i mi się od razu przypomniał mój sen - że oglądałam w necie foty długowłosych metali, z Vrecikiem na czele ![]() Hm, a może to na jawie było?
|
|
#2596 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2597 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
ale tu cicho
|
|
#2598 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Natknęłam się właśnie na Perfumach na nową użytkowniczkę o nicku od którego zrobiło mi się nieprzyjemnie.... To pewnie nie ona, ale taki sam nick na jednym forum miała dziewczyna z którą wiąże się bardzo niedobry moment mojego życia....
Kurcze, przypomniało mi się i mam przez to gulę w brzuchu....
|
|
|
|
#2599 | |
|
Zakorzenienie
|
noo...
![]() Cytat:
z kolei Bar często podczytuje użytkowniczka o nicku, jakim zwykle posługuje się moja koleżanka. Ale to chyba nie ta sama Ella... bo już by focha strzeliła za to, co tu wypisuję
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2600 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
, który bar podczytujeto ja spadam, do zobaczenia
|
|
|
#2601 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem, ale mnie się też ostatnio śnił koń, z tym że ja tego konia prowadziłam i miałam z nim wsiąść do tramwaju i miałam z tym duży problem ![]() Cytat:
Cicho jakoś dziś ![]() Moi rodzice pojechali do Szwecji i znów im chaty muszę pilnować... a tu tak nudno jest
|
||
|
|
|
#2602 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Robić porządki na mój przyjazd?
Może sobie odpuść,bo ja zamierzam też Cię w rewanżu zaprosić jesienią i dużo sprzątać nie będę ![]() przytyłam półtora kg to pewnie przed @,ale i tak humor mi psuje chyba wagę z łazienki popsuję,to będę żyć w nieświadomości
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2603 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wizażystki potrzebuję porady.... w sprawie różu ..chcę jakiś kupić i nie wiem jaki,poradźcie jakiś dobry ![]() aaa w sprawie snu..dziś śniło mi się że idzie TŻ i rozsypuje się w taki sposób jak spalona kartka papieru a potem tak samo rozsypałam się ja i wszyscy na około ![]() chyba przestanę sypiać
|
|
#2604 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Całkiem niezły i niedrogi
|
|
#2606 | |
|
Nindżopesz
|
Kameno, wolny Bieber wymiata!
Ju, gratuluję szanownemu TŻtowi boskiej fuchy A powiedz czy kciuki się przydały?I czy kciuki przydały się Tru? Cytat:
![]() Matka każe mi wymyślić jakieś zdrowe, fikuśne i trochę tuczące menu bo mam małą niedowagę |
|
|
|
|
#2607 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() to nie mania prześladowcza ![]() Cytat:
wyprodukowałam klopsiki drobiowe i waham się nad sosem, biały słodko - kwaśny, czy pomidorowy z chilli i suszonymi pomidorami ![]() ale do kalafiora to chyba biały ![]() ---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- ilośc Waszych postów po prostu mnie przygniotła idę więc produkowac zupę
|
|
|
#2608 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Krzywdy sobie nim nie zrobisz i starczy Ci do końca życia. 550 wizażystek nie może się mylić ![]() A ja dostałam z wymianki bossssski rozświetlacz sephorowy (chyba Madziczka też go używa) - IDEAŁ |
|
|
|
|
#2609 | |||||||||
|
BAN stały
|
Taki fajny panel dyskusyjny miał mieć miejsce, a tu co?
![]() Chodzisz z głową na wysokości pępka? Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Czekaj, czekaj... tutaj jest ciut więcej ![]() Cytat:
![]() Nie "podobno", bo to idol dziewcząt w wieku przedgimnazjalnym, jak Polska długa i szeroka ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- Tak jeszcze w kwestii "nieznajomych nicków" - niektóre osoby nie odwiedzają SB w obawie przed naszą podejrzliwością, więc bądźmy trochę bardziej otwarci i mniej spięci
|
|||||||||
|
|
|
#2610 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja tam na razie podejrzliwa nie jestem
a mało rozmowna,bo w robocie siedzę,jeszcze godzina
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:38.

nic, to - wiedźmin twardy być musi 

gardło mnie boli

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

, który bar podczytuje