![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wymienię S-XL,płaszcz,kardiany,bluzy ,spódnice,odżywki z USA do włosów...
nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Wtajemniczenie
|
coś za Torba Atmosphere ??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
nie podobaja mi sie te butki
![]() nie wymienie parowara za kosmetyki, ale moze za jakis czas bedziesz miec cos co mi wpadnie w oko, bede zagladac do ciebie, albo jak bedziesz robic dokladki to dawaj mi znac na PW
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
Przekupka: 124 pkt / 100% pozyt.
|
coś za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1281641933 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1281643606
![]() |
#35 |
Wtajemniczenie
|
Wymiary tych spodni
![]() szer w pasie: 35 cm szer w biodrach :43 cm długość całkowita : 102 cm długość od kroku :81 cm A ta torba atmo mieści A4 ???? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
Nie.. wiesz co, wolę większe wymianki ale choćbym chciała po prostu nic więcej nie znajduję u Ciebie. Właśnie się przekonuję, że może shea, a może maseczka ogórkowa.. eh.. ale mi to nie potrzebne no!
A naprawdę wartość wymianki będzie mniej warta niż sam znaczek.. ![]() Chyba, że może jakieś pixie chcesz wymienić? ![]() Pudrów nie mam chyba nawet żadnych, cieni nie oddam, bo większość mam jeszcze z nieruszonymi fioliami ![]() ![]() Kurczę, no bo tak, porównując sobie wartością po prostu, bo to łatwo można zawsze sprawdzić co ile kosztuje ![]() - wg mnie - glinki i oczar by weszły za l-cysteinę, albo za 3 lucy i 2 blusche + jakieś2-3 EGM czy Lumiere i EGM, co byś miała większe rozeznanie, mam je z wymianki ale szalona wizażanka mi wrzuciła więcej ![]() ![]() Przepraszam Cię że ja taka wybredna, po prostu już wiem czego potrzebuję, co zużyję a co będzie leżeć i nie chcę na siłę brać. Także moje pytanie - może pixie? ![]() ![]() I teraz na pewno jesteś zdezorientowana, bo na początku mówię, że nie, bo niewielka ta wymiana a potem, że to mogę oddać, tamto dorzucić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Rozeznanie
|
Torba Atmosphere
Tunika Atmosphere rozkloszowana idealna do lurek i leginsów-M-L - można zdjęcie na kimś ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zadomowienie
|
No czuję się zawiedziona, ja tu taką litanię walnęłam, moje smutki i rozterki, a Ty tylko: ok.
![]() Mogę Ci ukraść wszystkie 3? Breena 2 i Ayperi 1 i 2? Bo nie miałam nigdy pixie i tak myślę, że te light medium (2) powinny być raczej dobre ale może się okazać że będą za ciemne, wtedy bym sobie mogła z 1 porównać. A w ogóle ile jest tego proszku w woreczku? Blusche jest niewiele, bo w ogóle mało proszku oni dają do próbek, a lucy 2 są praktycznie pełne bo tylko kolor sprawdzałam i jest taka rozsądna ilość, a cream na testy wystarczy, bo tego używałam, ale chyba te lucy nie dla mnie. EGM jest różnie, raz więcej raz mniej, a niektórych w ogóle pusto ![]() ![]() To jak chcesz glinki i hydrolat za podkłady czy za cysteinę? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Wtajemniczenie
|
Ja jednak rezygnuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zadomowienie
|
Pewnie, że dam Ci tego lotosa
![]() A nie napisałaś mi ile tego pixie jest, starczy na porządne testy? Najlepiej kilkudniowe ![]() ![]() ![]() ![]() To by było tak, że: - woreczki - lucy, blusche, egm, lumiere/lauress - jutro podam ci dokładnie odcienie i ile tego w ogóle będzie, bo muszę zerknąć, co ja tam mam ![]() - za oczarowy, glinki i pixie EDIT: Kurczę jakoś nie mogę się zmieścić w kilku słowach i niestety muszę nadwyrężać Twój mózg do przetwarzania tych litanii ![]() ---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- Woreczki w większości mają oryginalne naklejki z nazwą odcienia ![]() To jutro szczegóły ![]() Edytowane przez Kathja Czas edycji: 2010-08-18 o 21:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zadomowienie
|
Niestety nic a szkoda bo chętnie bym te rzeczy oddała..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
BAN stały
|
DOKŁADKA!!!!!!!!!!!!!!!!!
19 sierpnia!!!!!!!!!!! Te rzeczy mogę a nie muszę oddawać. Tylko za coś extra lub 2-3 rzeczy. 1.Lasocki-roz. 39 brązowe 2.Płaszczyk sztruksowy-36/małe 38 3.Czarny krótki kardian-roz. 36/38 4.Srebrna bluzeczka dłuższa-38 5.Piękny sweterek -L-nowy 6.Morski Fishbone-nowy-38/40 Edytowane przez nerola Czas edycji: 2010-08-19 o 08:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
hehe mam identyczna z fredzlami ale brąz ;D ale dzieki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zadomowienie
|
Oj próbek perfum to nie mam. Tylko swoje butelki
![]() Idę szukać podkładów ![]() ---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- A więc tak: Mogłabym Ci oddać tych podkładów, w sumie więcej niż napisałam (15, a nie 7), ale bym Ci ukradła jeszcze maseczkę ogórkową i troszkę shea w zamian ![]() Lucy Minerals - cream, creamy bisque, bisque Blusche - caramel coretto, english toffee EGM - Claudine (0live), Ann (cool), Lora (warm) Lumiere - M.B. 2.3., M.Beige, L. Cool Lauress - Soft ivory EDM - light neutral - odsypię Ci z mojego pudełka troszkę na testy jeśli byś chciała, chcesz? Mogę też oddać ci odsypkę koretkora mint - chciałaś na zaczerwienienia coś - dostałam przy jakichś zakupach od którejś z organizatorek, a ja go nie lubię, więc chętnie Ci oddam ![]() ![]() Tak jak pisałam w jednych próbkach jest sporo proszku na poooorządne testy (np. Lucy, Lauress, czy Ann z EGM) a niektórych mniej (cream, claudine czy blusche ) generalnie próbek by było 16 w przeróżnych odcieniach i formułach ale nie będę Ci pisać dokładnie skoro nie chciałaś, zobaczysz sobie czy w ogóle któraś z tych firm Ci pasuje i w które kolory celować ![]() Czyli podsumowując, wg mnie wyglądało by to tak: lucy 3x - pixie 3x 3xglinki + oczar - lotos + cysteina(połowa pudełka) + mint i sunlight 10x inne próbki - ogórkowa + shea Pisz co Ty na to i będziemy myśleć dalej ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zadomowienie
|
Hej jeszcze raz ja - używasz bronzerów? Bo znalazłam podwójną odsypkę EDM Happiness bronzer, mogę też oddać na testy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zadomowienie
|
A co masz do zaproponowania poza wątkiem?;p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zadomowienie
|
Nie no możesz pisać: ok
![]() Już nie chcę Ci nic kraść, nie zabiorę Ci neroli, fajna jest ale przy dłuższym używaniu mnie trochę męczy ten zapach ![]() ![]() Umęczyłaś mnie o te cienie, zobaczę które kolory mam otwarte i Ci odsypię, tylko nie mam żdnych pełnych wymiarów, więc to naprawdę będą drobiazgi, jakieś preferencje co do kolorów? ![]() ![]() ![]() Ale perfum nie odleję, nie nie nie ![]() ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- Fioletowego jednak Ci nie dam, bo nie mam żadnego otwartego. Taki szaro-niebieski - miss understood z Pure Luxe i majestic green z CS i róż wishing well EDM mogę zaproponować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za
5.Piękny sweterek -L-nowy 6.Morski Fishbone-nowy-38/40 ?? ---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- ale kochana, mój telefon ma wartość ok 150zł ![]() ![]() jeśli nie widzisz nic oprócz pampersów,to trudno...myślałam że ta torebeczka na bigiel cię skusi ![]() ---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- a to jakieś firmowe są??? że tyle kosztowały?? twoja decyzja-telefonu na pewno nie oddam ![]() ---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- tak się składa że często kupuję na all i powiem ci tak: sweterki fishbone chodzą do 50zł , a tamta firma to chyba "bazarkowa" bo nie znam takiej ![]() więc podziękuję i myślę że nikt na to nie pójdzie, bo to można sprawdzić
![]() |
#58 |
Zadomowienie
|
Kochana, niestety ale nie zrobię odlewek perfum.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zadomowienie
|
ok,spoko, ale w opisie masz,że są nowe
![]() powodzenia w dalszych wymiankach
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:02.