![]() |
#4141 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Rocznik 91 cz. XII :*
Cytat:
![]() a zdjecie śliczniutkie jak i fryzurka ![]() własnie tez taka chcialam ale,szkoda mi włosków i ogólnie podobno ładniej mi w długich ![]() ![]() zdjecie kiedys zapodam ![]()
Edytowane przez daisyxx Czas edycji: 2010-08-08 o 19:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4142 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ale ogolnie to mam nerwy bo jutro o polnocy wyjezdzam na wakacje do hiszpani a mnie dzis boli ucho i mi promieniuje i bola mnie zęby i momentami gardlo ;/ a jeszcze moja laryngolog jest na urlopie i musze isc do innej przychodni a nie wiem czy mnie przyjma ;/
![]() |
#4143 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() odezwij sie jeszcze do nas przed wyjazdem jak zdarzysz w tej bieganinie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4144 |
Przyczajenie
|
A może, to takie "raise fiber" i samo Ci przejdzie? Też trzymam kciuki, żeby wszystko się udało. I szerokiej drogi przy okazji!
A co do włosów, to fakt że to nie ręka, dlatego w połowie sierpnia idę do fryzjera i mam nadzieję, że nie stchórzę. |
![]() ![]() |
![]() |
#4145 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() bylam dzis w 3 przychodniach i w szpitalu i dopiero w szpitalu mnie przyjął laryngolog. Mam powiększony prawy migdał a reszta w porządku. Mam nadzieje, że mi się to nie pogorszy! Trzymajcie kciuki. Teraz wlasnie pomalowalam paznokcie u nóg i w sumie to się nudze. Odliczam godziny do wyjazdu.
#4146 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4147 |
Zakorzenienie
|
dasz rade
![]() ok dziewuszki, ja się żegnam z Wami. Do zobaczenia 22/23 sierpnia. Paa bądźcie grzeczne ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4148 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się dostałam do Krakowa i Łodzi jeszcze. Cytat:
Na OFFie było super. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4149 |
Raczkowanie
|
Uff wreszcie sie udało mam mieszkanie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4150 |
Zakorzenienie
|
I ja dziś znalazłam mieszkanie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4151 |
Raczkowanie
|
No jak nie jak tak
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4152 | |
Wtajemniczenie
|
domyślam się, ze to życie wybrało za niego i nie dostał się ani na to ani na to
![]() Cytat:
![]() ładnie pasuje Ci ![]() no wiecie co, mnie tu tydzień nie było, a wy nawet pełnej strony nie zapisałyście ![]() ![]() ale wyobrażacie sobie że jeszcze 1,5 miesiąca wakacji ![]() Emilka na jakim osiedlu mieszkanie? ![]()
![]() |
#4153 |
Rozeznanie
|
na ulicy Wajdeloty 16/7. 15 minut od umcs
![]() jak chcesz to wbijaj, w poniedzialek po poludniu bo bede, tylko naszego mieszkania nie ma na domofonie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- ps: bede rzadko wchodzic bo dalej nie odzyskalam laptopa(!) milych wakacji wszystkim Pozdrowienia dla Marty- kiedy sie w koncu spiszemy????????? :/
#4154 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny. ;D
Sorry, że Was tak zaniedbałam, ale tak się rozleniwiłam, że masakra... ;P Czytałam Was, ale jakoś tak nie mogłam sie zebrać żeby odpisać... ![]() No ale. I tak, byłam na weekend z Tż'tem nad jeziorem, jestem totalnie niewyspaaaana. ![]() ![]() Na studia uderzam do Rzeszowa, dostałam akademik. ![]() I tak.
#4155 |
Raczkowanie
|
Beata: gratuluje akademika
![]() Emilka: nad tym samym sie zastanawiam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4156 | |
Rozeznanie
|
Beatka, gratuluje wyjazdu, musialo byc fajnie, tym bardziej ze z tz'em
![]() Cytat:
![]() a tak odnosnie spraw bierzacych... siedze sobie w fotelu z laptopem kolegi na kolanach, wokol mnie na lozkach spiaca skacowana mlodziez ![]() i od pierwszego dnia zrobilo sie nieprzyjemnie. sasiadka przyszla z morda ze za glosno u nas ![]() ![]() pod wzgledem tej atmosfery to bym juz chyba wolala mieszkac w akademiku ![]() mam nadzieje ze nie okaze sie ze obok mieszka Wiola ![]() a tak poza tym to nic ciekawego, kupilam sobie ladna sukieniunie w ciuchu a dzisiaj mam humor zryty na maksa przez ta idiotke. zycze wam milszych sasiadow! nara ![]()
![]() |
#4157 |
Raczkowanie
|
Szczerze mówiąc też sie życie w domu prywatnym mieszkałam.
Nasza sąsiadka podobno spoko jest. Pożyjemy zobaczymy ![]() Zawsze możemy wrócić do tradycyjnej znanej od wieków metody komunikacji ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4158 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
bede mogla tu listy dostawac bo mam klucz do skrzynki, ale na razie jak chcesz wysylac to na ten stary adres ![]() ale jak odzyskam laptopa to nie bedzie problemu z komunikacja bo mam tu internet. wracam do domu i jak nigdy sie z tego ciesze, przez miesiac nie zobacze durnej sasiadki ![]() ale nie mozna wrzucac wszystkich do jednego worka, jest tez fajna pani starsza ![]() do kiedystam ![]()
![]() |
#4159 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() nie, nie, ja mieszkam trochę w drugą stronę od miasteczka, na czechowie, a wy z tego co znam Lublin (a mało go znam, więc mogę się mylić ![]() ![]() a do mieszkania w bloku się przyzwyczaisz, ja wyznaję zasadę, ze na domówki się chodzi, a nie urządza u siebie wiec takich problemów nie mam ![]() poza tym przybędzie dużo nowych znajomych z roku, spora część mieszka w akademikach, a tam już rządzą inne reguły ![]() wiecie co, fajna jest ta perspektywa posiadania dodatkowego miesiąca wakacji ![]() ![]() dobra, zbieram się do kina na step up ![]()
![]() |
#4160 |
Zakorzenienie
|
Byłam na step up w sumie tylko dlatego, że nic fajniejszego nie mogłam znaleźć, a się miło zaskoczyłam, bo spodobał mi się bardzo.
![]() ![]()
#4161 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() fabuła mnie nie zszokowała, ale przyjemnie się oglądało choreografie ![]()
![]() |
#4162 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
no to trzymam za slowo i zapraszam. tylko dopiero pod koniec wrzesnia bo na razie sie tam nie wybieram ![]() a z tymi domowkami u kogos to byloby juz nie to samo, bo nie w tym samym gronie. swoich kochanych znajomych mam pod jednym dachem, tylko jeden kolega dochodzi do nas i jest impreza. on nas do siebie raczej nie zaprosi bo u niego w domu ciagle ktos jest i nie bedzie mial jak ![]() ale ustalilismy ze imprezy bedziemy robic od godziny 17 do 21 ![]() ![]() co do lokalizacji to masz racje, sa to lsm'y, os. mickiewicza, ulice m in. balladyny, switezianki, pana tadeusza, konrada wallenroda... ![]() a w ogole to ja mam slaby dostep do kompa a tak sie sklada ze udzielam sie wiecej od niektorych! dziewczyny pisac cos! ![]() pozdrowionka ![]()
![]() |
#4163 |
Zakorzenienie
|
hej Kochane moje
![]() czytam was i czytam, ale jakoś weny nie miałam by coś napisać. niedługo zbieram się do pracy. co do stancji to ja będę mieszkać na LSM, dokładnie na Pana Tadeusza. miała któraś z was paznokcie żelowe? |
![]() ![]() |
![]() |
#4164 |
Raczkowanie
|
Aneta: Kraków?
![]() Nie miałam żelowych ale z tego co wiem bardzo niszczą paznokcie. Może nie u kazdego, ale moja znajoma po zdjęciu żeli praktycznie nie miała paznokci były cieniutkie jak papier. Emilka: wypatruj przesyłki ode mnie. Wczoraj wysłałam list ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4165 |
Zadomowienie
|
Dokładnie... Ja miałam na 100. Po zdjęciu miałam papier, dosłownie, straaasznie długo mi zeszło, żeby je odbudować, także - nie polecam.
#4166 |
Raczkowanie
|
Moim zdaniem lepiej jakoś fajnie zrobić naturalne paznokcie. Mniej sie wtedy niszczą a efekt może być nawet fajniejszy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4167 |
Zakorzenienie
|
miałam żel na swoich paznokciach, też nie polecam, z miesiąc miałam brzydkie paznokcie, musiały mi odrosnąć.
szukam mieszkania, nie sądziłam, że to takie męczące. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4168 |
Raczkowanie
|
Szukanie mieszkania to jest koszmar! Niby ofert tyle a jak przyjdzie co do czego nie ma nic konkretnego...:/
|
![]() ![]() |
![]() |
#4169 |
Przyczajenie
|
Do dziewczyn, które przeprowadziły się z domu do bloku: Nie będzie tak źle! Kwestia przyzwyczajenia. Ja mieszkam w bloku od urodzenia i pere starć z sąsiadami było (ale tylko jednymi, którzy sami aniołami nie są, więc można się odwdzięczyć pięknym za nadobne), ale generalnie współlokatorzy potrafią być pomocni (mam więcej takich których lubię i z którymi mogę pogadać od czasu do czasu, czy poprosić o pomoc w niespodziewanych sytuacjach). Także uszy do góry!
Jeszcze wypowiem się o paznokciach żelowych. Nie polecam! Mam podobne doświadczenia do tych opisanych powyżej. Naturalne paznokcie górą. Zdecydowanie! |
![]() ![]() |
![]() |
#4170 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
kurcze masło maslane napisalam ale mam nadzieje ze wiesz o co chodzi :P Cytat:
![]() ja naturalnie nie mam zbyt pięknych i twardych paznokci więc mozliwe że stąd mój zachwyt. Cytat:
Wróciłam dziś w nocy z Hiszpani. Byłam z TŻ i było cudownie ![]() schodzi mi troche skora z dekoltu i ramienia ale jakoś to przeżyje.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:38.