|
|
#2611 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XVII
Cytat:
sama przecież czajnikowałam dośc długo w barze.Apel do siedzących na dole jazda do góry, wystarczy przecież powiedziec dzień dobry zupa się gotuje
|
|
|
#2612 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Co mi przypomniało, że nie używam Meteorytów. Ale po kiego mi Meteory w upał i podczas wysypu syfów. Interpretacji mojego snu nie będzie? ![]() ---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- Podłączam się do apelu:
|
|||
|
|
|
#2613 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
mnie też ostatnio na zupy wzięło ![]() smsa dostałaś? na dole kilka osób siedzi,a tylko Red widać czyli pełen kamuflaż
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2010-08-19 o 19:22 |
|
|
|
|
#2614 |
|
Nindżopesz
|
No właśnie, jak to działa, że widzę 13 osób, 6 użytkowników i 7 gości a wypisani jesteśmy tylko ja, Ty i Gryszard?
|
|
|
|
#2615 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2616 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sesemes, eeee idę sprawdzic Cytat:
, a Winter czajnikuje
|
|
|
#2617 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2618 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Bieber wymiata!!!
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja od razu wpadłam się przywitać, a potem samo poszło ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Czekałam dziś na pociąg a obok się jakaś parka małolatów mizdzryła. I tak mi się nagle smutno zrobiło, że przy nich, to jestem stara, gruba d*pa, nieużywana i niechciana ![]() Na szczęście w domu dziś znów czekała na mnie niespodzianka - czy te oczy moga kłamać?
|
|
#2619 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2620 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
głowa do góryCytat:
dlaczego mój uparty mąż nie chce się zgodzic na drugiego psa
|
|
|
#2621 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja mam wersję Ivory (już chyba niedostępną w sklepach), która koloru za bardzo nie daje. W Sephorze są wersje różowa i złota - podejrzewam, ze są bardziej jak połyskliwy róż i bronzer, może Madziczka się jeszcze wypowie.
|
|
|
|
|
#2622 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
zasugeruję, ale nie wiem czy się zmieszczą do podręcznego
![]() ano ![]() Cytat:
i jeszcze róże z Clinique są fajne Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#2623 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaaa to możliwe ,bo zaniepokoiły mnie zmarchy na czole a spalona to w niektórych kręgach chciałabym być,oj chciała,nie musiałabym tych kręgów odwiedzać![]() mówisz? to popróbuję i Maybelline i Burżuja Cytat:
Ja Ci mówię ,singielstwo ma swoje dobre strony A bycie w związku to też nie sam róż,także ,nie zazdrość nikomu ,ciesz się wolnością i takimi różnymi,które były wymieniane jako skutki uboczne posiadania faceta ![]() Chcę powiedzieć że będę się farbować....dwa dni myślałam co i jak i już obmyśliłam.Tylko ciekawe jaki będzie efekt tych moich wymysłów ![]() aaaa Maja śliczna psinka
|
|
#2624 | |||
|
Zakorzenienie
|
taaak! zbij mnie pejczem!
![]() Cytat:
to chociaż trochę długich jasnych herów niech ciachną Cytat:
jakoś tak naszła mnie refleksja... że w wieku, kiedy ludzie przeżywali swoje pierwsze pikne, romantyczne miłości i przytulanki , to ja sama siedziałam z nosem w książkach I tak mi w sumie zostało Cytat:
![]() czasem coś mnie pomęczy i pokłuje... ale szybko odganiam (aż do czasu następnej owulkino... rodzinna podwórkowa - podwórko mamy spore (i ogród), to będzie miał gdzie biegać i włości pilnować ![]() Owczarek niemiecki (choć nie wiem, czy rasowy czy mieszany nieco), tylko jedno ucho ma oklapnięte ![]() P.S. widziałyście galerię CP na fb? Znalazłam siebie nie wiem,czy się otworzy ![]() klik! i jeszcze psinę dorzucę
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-08-19 o 20:43 |
|||
|
|
|
#2625 | ||||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
A tak, pokićkało mnie sie. Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#2626 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2627 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Ja też, od pierwszego filmiku
![]() Cytat:
Wrzuciłeś chociaż na wątek o zapowiedziach?? ![]() Cytat:
Podobnie jak i o Billy Talent dowiedziałam się na krótko przed wtorkowym koncertem (grali przed Bad Religion) - tzn. nazwę słyszałam ale przysięgłabym że to właśnie taki popwy piosenkarz No i co się okazało - że nawet znałam ich jeden kawałek - tyle że w przeróbce zespołu Pentallica. Znacie? http://www.youtube.com/watch?v=M9IfS1kU-Og Pentallice zresztą kocham ![]() http://www.youtube.com/watch?v=a3eqxw2epiI a Elk Forest jest genialne Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#2628 | ||||
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
kupiłam sobie ostatnio taki ciemniejszy róż - jest idealny. można nawet kilka odcieni skompletować w paletkę. Miałam już dość takich w odcieniu terakoty - miał być widoczny i jest
|
|
#2629 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tak mam do dzisiaj ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() edit: posłuchałam - czy ten koleś celowo zawodzi jak wyposzczony łoś czy już tak po prostu śpiewa? ![]() I dlaczego przebierają się za KKK? ![]() Ale Bar dzisiaj cały dzień zdycha
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-08-19 o 22:13 |
|||
|
|
|
#2630 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
np cienia używam praktycznie w jedna odcieniu, różu to samo więc kupuję jedną sztukę i później mi się gubi w kosmetyczce bo nawet porządnego pudełka nie ma trzeba zrobić reanimację usta-usta
|
||
|
|
|
#2631 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A TU Państwo Truskawkowi ![]() Cytat:
Ja miałam dwa owczarki niemieckie, oba długowłose. Uwielbiam te psy. Cytat:
![]() Tylko Bad Religion z wymienionych znam... Pójdę chyba na piwo... Były przyjechał z pracy na 4 tyg. Wprosił się do mnie na kawę, przyniósł nawet ciasto, ale nie tknęłam. W końcu pyta co u mnie (nic), czy wszystko w porządku (tak ok)... i szklane oczy... dośc już mam wszystkiego.... jakby nie dzieci, to by mnie już tu nie było... a tak to idę się napić tego piwa...
|
|
#2632 | ||
|
Zakorzenienie
|
woow! będę się całować! Cytat:
![]() Cytat:
A ja idę spać - papa
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-08-19 o 23:15 |
||
|
|
|
#2633 |
|
Zakorzenienie
|
nie spać! całować się!
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2634 | |||||||
|
BAN stały
|
120 PLN proszę przelać na nr konta, który mam w profilu
![]() Cytat:
Niech mi ktoś teraz tylko powie, że snów interpretować nie potrafię Eeee... ale ja ino tę gałązkę mam ![]() Cytat:
A dlaczego chcesz być niewidoczna? Jakieś sekrety, mroczne tajemnice, brudne gierki? ![]() Nawet nie dojrzałem, że to Etatowe perfumy będą ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Więc go dobijmy! Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#2635 | |
|
Zakorzenienie
|
AD ROZŚWIETLACZ SEPHORY - czy mowa o tym https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-8...wietlajacy.htm
bo jeśli tak to w zamian za info o podkładzie nie odznaczającym sie na twarzy, stapiającym się z nią oddam za friko reszteczkę mego; pisze warm ivory - ja już nie używam a może któraś sobie popróbuje - w sumie 1/4 próbowania może 1/5 aha edit - tak w użyciu to ten ivory nie jest ani ciut ciut warm - anyway ja się już nie rozświetlam ( dzięki naturalnemu błyskowi na twarzy nic mi już nie potrzeba ) iskrzy sie toto na srebrno MAJA EDIT: w celu testnięcia i przypomnienia sobie odcienia na skórze rozkruszyła mi się 1/20 puderka zatem oddam już nawet bez wskazówek co do upragnionego podkładu ![]() ---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- Cytat:
mój docelowy odcień to - kolor Rubik z avka Gryxa - najchętniej ciut ciemniejszy ale już taki będzie git - szamponetkowo z Joanny wychodzi nieźle ale serio znika po 4 myciach kompletnei więc czas siegnąć po cięższy kaliber - myć 24 - i tu mentlik Richesse mi nie chwyciło wcale niestety buuuuuuuuuuuu Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-08-19 o 23:42 |
|
|
|
|
#2636 | |
|
Zakorzenienie
|
to już z VATem czy bez ?
![]() Cytat:
(ale ivory jest za blady dla mnie ) Widzę, ze tu nadal ruch jak o 5 rano więc idę spać ![]() |
|
|
|
|
#2637 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Przecież ten biznes to ja na lewo kręcę ![]() Cytat:
|
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki za większe zdjecie - teraz już wiem że tego odcienia do końca nie chcę - za pomarańczowy - przypominał by mi o obecnym to jest jakiś miedziano, złoty blond ja chcę - odcień GRYCZANEGO miodu, ewent jakiegoś ciemnego miodu - nie za brązowo nie za zółto ( patrz efekt teraźniejszy) i mam zamiar zrobić to sama - poza tym chce taki żeby potem swój własny odkopać i w razie satysfakcji zostawić - ciekawe jak będe wyglądać w naturalnym odcieniu włosów po latach nie widzenia ich - naturalne mi wyłaniają się spod farby mniej więcej takie jak an czubku głowy tej pani pod spodem rubikowej - pani Whitney Port - kimkolwiek ona jest ma an czubku głowy to co i ja - ciekawe co z tego wyrośnie
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-08-20 o 00:53 |
|
|
|
|
#2639 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2640 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:40.

sama przecież czajnikowałam dośc długo w barze.
jazda do góry, wystarczy przecież powiedziec dzień dobry

mnie też ostatnio na zupy wzięło 

głowa do góry