|
|
#121 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zodiakalne Bliznieta-czesc 2-Super Babeczki Majowo-Czerwcowe
Cytat:
Cichutko.Dziewczyny chyba zapracowane Ja jestem chora, ale chodzę do pracy dobrze, że jutro piątek
|
|
|
#122 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już chyba coraz z nią lepiej? Ja alko nie mogę pić, bo biorę antybiotyki, więc weekend zapowiada się bardzo spokojnie
|
|
|
#124 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
heheh z Nozka super...czasem puchnie KUle poszly w kat
|
|
|
|
|
|
#125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co będziesz robić po wakacjach? Masz jakieś plany? Bo chyba praktycznie cały rok byłaś zablokowana przez tą nogę jak to się może beznadziejnie przytrafić ![]() Muszę iść w końcu spać, bo jutro nie wstanę do pracy nie lubię wstawać rano
|
|
|
#126 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() nie wiem chyba dzieci Niania bede nadal ![]() to idz lulu wyganiam cie..... |
|
|
|
|
|
#127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam dwóch siostrzeńców i są tak ruchliwi, że nie nadążam za nimi ![]() Idę, idę
|
|
|
#128 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
wyciaqgnelam dzisiaj rybe z zamrazarki i mam zamiar zorbic na parze. ciekawe czy bedzie zjadliwa
|
|
|
|
|
#131 |
|
Zadomowienie
|
Witam Blizniaczki
Od tygodnia mam koniec wakacji i co mnie bardzo zdziwilo bardzo szybko minal mi pierwszy tydzien szkoly ![]() Ostatnio Was tu zaniedbalam ale obiecuje ie poprawic.Nie mialam teraz internetu przez 4 dni,cos zmieniali i od tego czasu nie ma polaczenia.Dzis mezus kupil bezprzewodowy na razie na 4 dni,mam nadzieje ze nam naprawia.Bo jakby nie bylo pieniedzy szkoda,umowy zerwac nie ma jak,bo jeszcze ponad rok wazna..mowie Wam szkoda slow normalnie. A tak poza tym to u mnie bez zmian jakis wiekszych. Rozgladamy sie troche z mezem za innym mieszkanie,choc w planach bylo przeczekac jeszcze w tym rok.Ale juz nie wyrabiamy z tymi sasiadami,normalnie kosmos. Zobaczymy,jak bedzie nam dane wczesniej sie przeniesc to sie przeniesiemy,jak nie poczekami i zastanowimy sie powaznie nad domem. Ale mi narobilyscie smaka na rybke. W Mielnie jadlam pyszniusi obiadek,Sandacz w ciescie,suroweczka i frytki..pychota.Kurcze zjadloby sie teraz takie jedzonko ![]() A i bym zapomniala niedlugo mamy z mezusiem 3 rocznice slubu ![]() Dziewczyny pozdrawiam Was serdecznie i zycze milego weekendu. Trzymajcie sie
|
|
#132 |
|
BAN stały
|
hejka;*
jak Kliwi sie udala ryba??? Bierka to super ze juz 3 Rocznica ![]() a u mnie Dziadek mi Umiera;( |
|
|
|
|
#133 |
|
Zakorzenienie
|
Ryba byla zjadliwa
![]() ![]() ![]() POsypalam ja sola, pieprzem, tymiankiem i rozmarynem, pokropulam olejem [bo nie mialam masla] i podalam z sosem. Sos mi za slony wyszedl bo na kostce rosolowej [juz nigdy takiego nie zorbie ] ale maz i ja zadowoleni. No i zdrowo ![]() I nawet nie bylo czuc ze ryba mrozona
|
|
|
|
|
#134 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nad morzem też jadłam pyszną rybkę Ty się masz z tymi sąsiadami ![]() Gratuluję rocznicy my dopiero za rok ![]() Cytat:
Cytat:
Zrobiło się rybkowo na wątku i mam smaka na jakąś dobrą, a u mnie w lodówce z ryb tylko makrela i tuńczyk
|
|
|
#135 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
dobry wieczorek prawie nocka...hehe ![]() u mnie dzis nawet fjana Sobotka spoalam do 12.00 heheh a pozniej Lody z kolerzanka w Miescie i Grill u Znajomych ![]() mam fotki z Wakacji w ALbumiku wiec zapraszam do Ogladniecia; ![]() slodkich snow;* |
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#136 |
|
Zadomowienie
|
Witam Dziewczyny
Gosiu urlop udany i to bardzo,az zal bylo wracac do domu. W ogole nawet tu bedac juz w domku,tez sobie fajnie wypoczelam.Teraz w srode zrobie sobie chyba wolne od szkoly na rocznice,no i najpozniej we wtorek bedziemy jechali zobaczyc dom Wczoraj bylismy ogladac jeden,ale nie wiem jak oni porobili zdjecia na neta,skoro ten dom calkiem inaczej wygladal.Ale w ogole,mowie Wam masakra,kobitka ktora tam mieszka miala 2 psy i kota.Szczerze bylo bardzo brudno no i ta specyficzna won kota,ktory zaznacza teran brrr.No i dodatkowy minus za daleko pracki meza.A ten dom,ktory mamy ogladac z zewnatrz cudo.Jest to pol domu,ma parter,pietro i poddasze.Wybudowany 14 lat temu,wiec nie taki stary.Obok jest jakas firma,tzn biura,wiec po 17 cisza kompletna.No jedyne co nas zastanawia to za domem sa magazyna jakiejs firmy,co prawda to nie fabryka wiec nie powinno byc zle.W sumie to w dzien i tak nas w domu nie ma a wieczorami kompletna cisza,bo nastepne domy sa ze 300metrow od tego domu.W srodku z masywnego drzewa podlogi i drzwi,kafle podobno lepszego kwalitetu.No w sumie wczesniej mieszkali tam wlasciciele tych magazynow,wiec na pewno jest tam super.4 pokoje,2 balkony,2 lazienki haha smiac mi sie chce,ze bedziemy sie tam gonic z mezem.Duze pokoje bo niecale 1400metrow kwadratowych powierzchnia domu. Jeju Dziewczyny wybaczcie,ale po przejsciach w tym mieszkaniu,z sasiadami to wole mieszkac na odludziu i miec swiety spokoj.Trzymajcie kciuki zebysmy dostali ten dom Jestem tak nakrecona ze szok .Wczoraj nasi sasiedzi rozwalili sie centralnie przed wejsciem do klatki,3 stoly milion krzesel,gril i tak balowali do 3 w nocy.Wiec rozumiecie dlaczego tak sie zakrecilam na punkcie tego domu.A i bym zapomniala z tego domu mezus by mial do pracy jakies 1,5 km hehe to rowerem mozna smigac.No i w ogole jest to niedaleko najwiekszego w niemczech centrum handlowego,do wszystkiego rodzaju sklepow rzut kamieniem.I na Deutsches Eck tez bliziutko,wiec mozna spokojnie pieszo chodzic,na spacery nad Ren.Wybaczcie ze sie tak rozpisalam. Motylica przykro mi z powodu Twojego Dziadka,trzymaj sie Kochane pozdrawiam Was cieplutko i cudnego dnia zycze ps:Kliwia gratuluje Corci. Imie wybraliscie super,Zuzia brzmi przeslodko.
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
bierka no to trzymam ckiuiuki by wyszlo z tym domem
![]()
|
|
|
|
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
Motylica fajne zdjęcia
![]() Bierka trzymam mocno kciuki rozumiem jak bardzo chcecie już się wyprowadzić Domek 1400m2 czy 140m2? duży
razem Edytowane przez goosia207 Czas edycji: 2010-08-22 o 17:54 |
|
|
|
|
#139 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cenowo wyjdzie wiecej,ale np.150€ mezus zaoszczedzi miesiecznie na samym dojezdzie do pracy.Oczywiscie ma 140metrow2,pomylilo mi sie przy pisaniu.40 metrow bedzie wiekszy od tego co teraz mamy. Czekamy niecierpliwie na telefon i smigamy ogladac ![]() Dzieki za trzymanie kciukow dziewczyny Glowa mnie dzis caly dzien boli,mielismy jechac do tesciowej ale jakas taka nie do zycia jestem,wiec zostalismy w domu ![]() A co u Was ciekawego,jak minal weekend??
13.01.2012 -oficjalny kierowca- Edytowane przez bierka83 Czas edycji: 2010-08-22 o 19:17 |
|
|
|
|
|
#140 |
|
Zakorzenienie
|
150€ to fajnie zaoszczędzi
![]() Mój weekend spokojnie-domowo.Tż chory ja już zdrowieję, więc nigdzie nie wychodziliśmy szybko minęło, a jutro do pracy znowu 5 dni
|
|
#141 |
|
Zadomowienie
|
Szybkiego powrotu do zdrowia Wam zycze. No i zeby Tobie te 5 dni pracki zlecialo szybko.
Mi tez juz na sama mysl o wstawaniu odechciewa sie wszystkiego,ale co zrobic ![]() Wyspij sie ladnie i nazbieraj sil. Ja juz zmykam sie poloze bo szczerze padnieta jestem,mimo tego ze caly dzien mialam leniwy. Pozdrawiam
|
|
#142 |
|
BAN stały
|
a dziekuje Gosia
zdrowiejcie
|
|
|
|
|
#143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już jeden dzień zleciał ![]() dzięki Wsobotę idę na urodziny do kuzynki.Chciała tusz do rzęs, więc byłam na zakupach i jej kupiłam Maybelinne do tego żel pod prysznic i mydełko w płynie-zauroczyła mnie butelka bardzo ładnie się prezentuje
|
|
|
#144 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
|
#145 |
|
Zakorzenienie
|
To mydełko w płynie
nie jest duże i kosztuje 9zł, ale na żywo bardzo fikuśnie wygląda No i wtorek też minął
|
|
#146 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#147 |
|
Zakorzenienie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;21592191]Ja też nie podzielam
Oj, jak mi się nie chciało do pracy wracać, wczoraj byłam pierwszy dzień...[/QUOTE] każdy urlop kiedyś się kończy
|
|
#148 |
|
BAN stały
|
hejka
![]() dzisiaj spalam do 12.00 bo pogoda do BANI padalo do 16/.00 a pozniej zorbilam ciastko z Galaretka i bylam an plotkach z Kinia![]() ![]() i zadzwonila Mama Piotrusia pytajac co u Mnie milo z Jej strony.....Gosia kiedy slubujecie??? |
|
|
|
|
#149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeszcze trochę 30.07.2011
|
|
|
#150 |
|
BAN stały
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:51.

Ja jestem chora, ale chodzę do pracy
dobrze, że jutro piątek 

nie lubię wstawać rano 

ale obiecuje ie poprawic.

my dopiero za rok
Wczoraj bylismy ogladac jeden,ale nie wiem jak oni porobili zdjecia na neta,skoro ten dom calkiem inaczej wygladal.Ale w ogole,mowie Wam masakra,kobitka ktora tam mieszka miala 2 psy i kota.Szczerze bylo bardzo brudno no i ta specyficzna won kota,ktory zaznacza teran brrr.No i dodatkowy minus za daleko pracki meza.
rozumiem jak bardzo chcecie już się wyprowadzić

padalo do 16/.00 a pozniej zorbilam ciastko z Galaretka i bylam an plotkach z Kinia