|
|
#541 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Dot.: Guerlain - kolorówka część IV
Macałam nowe cienie Guerlaina - jeśli idzie o testy naręczne to miło się rozczarowałam - wydają się byc dużo lepsze od dotychczasowych i lepiej napigmentowane. Musze polecieć którymiś po oczach
![]() W każdej kasetce był jakiś cień, który mnie zachwycił, ale i przynajmniej 2 były takie, które mi się nie spodobały ... Generalnie miło jestem zaskoczona - zobaczymy po testach na oczach.
|
#542 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#543 |
|
Zakorzenienie
|
One chyba Olę zapychają
![]() Ja polecam kompakt Givenchy Prisme Foundation, ma dołączoną gąbeczkę. Mam i jestem bardzo zadowolona, idealny do poprawek w ciągu dnia
|
|
|
|
#544 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A tak w zasadzie to jaki to będzie typ podkładu? Wiadomo już? Rozświetlający, matujący, nawilżający ... ? Skoro zostawia matową cerę i jeszcze ma alko w składzie, to pewnie się dla suchej cery nie nada
|
|
|
|
|
#545 |
|
Raz, dwa, trzy - BUM!
|
[1=71f1a49ccdda6499050838d 6b2ef76d32f6aae36_5f5aaff 1a659f;21487249]A tak w zasadzie to jaki to będzie typ podkładu? Wiadomo już?
Rozświetlający, matujący, nawilżający ... ? Skoro zostawia matową cerę i jeszcze ma alko w składzie, to pewnie się dla suchej cery nie nada [/QUOTE]Dla mnie to lekki podkład z wykończeniem matowym... ale co osoba to opinia...mam mieszaną cerę z przesuszonymi polikami+ naczynka...mi jak dotąd krzywdy nie zrobił
|
|
|
|
#546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z kompaktów to diorskin też jest super, ale z czasem uznałam, że wolę coś lżejszego niż puder w kompakcie.
|
|
#547 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Zdurniałam do reszty
nabyłam Champs-Elysees Booskie sa na oczach ![]() Pierwszy raz Guerlain mnie porwał cieniami
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2010-08-19 o 21:38 |
|
|
|
#548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratuluję Corii
|
|
#549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moglabys wkleic fotki? Albo ewentualnie zdjecie z netu? Bo nie wiem ktore to
|
|
|
|
|
#550 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Sama do końca w to nei wierzę
no padłam... tylko ten biały z drobinkami jest paskudny . bleeee ...sypie się jak nie wiem co i rozjezdza, ale jego dałam na łuk i troszeczkę na cała pomalowana juz powiekę. Efekt fajny, choc malowałam sie jednorazowami- szajsowymi pacynkami w perfumerii, więc ... ![]() ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Cytat:
|
|
#551 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a vendome kusiły strasznie!ale cieszę się, że się do guerlaina i na oczkach przekonałaś a jak ten liner się sprawdza?
|
|
#552 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#553 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Liner w 100% się sprawdza Vendome też fajne, ale ma złoty kolor w paletce a mnie w takiej tonacji nie jest dobrze. Yasiu, dziękuję
|
|
#554 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie dam rady bez -20% tak więc czekam spokojnie ![]() ja w złotym hmm.. w tsarinie mi dobrze to pewnie i w złocie, ale najbardziej podoba mi się ten granat i szarości wokół niego Corii jak tylko będziesz mogła to pstrykaj focie
|
|
#555 |
|
Zakorzenienie
|
Wygladaja slicznie
Ciekawe jak na oczkach
|
|
|
|
#556 |
|
Zakorzenienie
|
Corii gratuluje
...
|
#557 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
|
#558 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- Cytat:
![]() mam ochotę na zakup nr 68, ale kupię (jeśli się zdecyduję ) prawdopodobnie na duty free - ceny w polskich perfumeriach sa z lekka przesadzone...
|
||
|
|
|
#559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak najszybciej zmaluj nam nimi jakiś makijażyk
|
|
|
|
|
#560 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Kama, ja macałam wszystkie i Champs Elysses było bodajże chyba jedyna paletką, w której najwięcej kolorów mi sie podobało. Każda miała jakiś fajny kolor, ale nie każda mi pasowała całościowo - wolałabym Vendome z granatem, ale tam jest złoty kolor, a tego unikam. Ale ceny fakt, chore. A i Rue De Passy nr 93 - ma najpiękniejszy śliwkowy fiolet jaki kiedykolwiek widziałam ![]() Niestety reszta kolorków ma zbyt ciepły i gaszący mi oko odcień ![]() Esterku, dziekuje ![]() No zmalowałam wczoraj na szybko i to pacynkami w sklepie, także nie do publikacji. We wtorek się umaluję nią.
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2010-08-20 o 11:02 |
|
|
|
|
#561 | |
|
PIP.
|
Cytat:
dlaczego to napisalas?
|
|
|
#562 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziekowac a który Ty masz nr? bo ja się zastanawiam nad 01 bo 03 w lecie były ok ale w zimie za ciemne a tu przeciez koniec lata za pasem eh...Cytat:
a pryszcze ze stałej oferty Cytat:
no własnie why Corii
|
|||
|
|
|
#563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
natomiast tak się zakochałam w tym produkcie, że na zimę na pewno sprawię sobie 01, jak tylko wykończę kompakcik diora pryszcze nie robią maski, a jednak korygują i matują czary normalnie ![]() 03 nie przyciemniają jakoś wybitnie, ale jednak to robią i po prostu lepiej wyglądają przy opaleniźnie bądź normalnej karnacji, takie jest moje zdanie
|
|
#564 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i co???
|
|
#565 |
|
PIP.
|
musze sie Wam wyzalic
jakis czas temu wyprowadzilam sie z domu [ zostawilam tam czesc kosmetykow, zeby nie musiec za kazdym razem, kiedy tam spie, nie jezdzic z walizka kosmetykow ![]() i zostaly tam m. in. nacresy ![]() mam teraz dyzur z moim psem, jako, ze cala rodzina wyjechala, rano sie biore za malowanie, a tam nie ma tego jasnego bezu moja sis musiala uzywac ich jakims swoim chyba na pocieche musze sprawic sobie nowe pryszczole mythicowe
|
|
#566 | ||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Napisałam, bo wczęsniej ciągle na tym wątku zjeżdzałam cienie Guerlaina wsio rawno, a teraz się zrehabilitowali, porwała mnie ta paletka, wiec to opisałam
![]() Cytat:
No, ale co cera to inny przypadek![]() Musiałam pochwalić Guerlaina za cienie, bo wart tego ![]() Może też się Wam spodoba ![]() Cytat:
ze teraz ich nie macam tylko sie na nie jopię A gdzie zamówiłaś? Ja nic nie obiecywała Ja się wręcz deklarowałam, że nowe cienie Guerlaina mnie nie inetresują, bo na starych się naciełam parę razy, a tu nowe pomacałam i wpadłam, jak śliwa w kompot
|
|
#567 |
|
Raczkowanie
|
Corii ja ich nie zamówiłam bo ich nigdzie nie ma
|
#568 |
|
Konto usunięte
|
Ja wczoraj macalam nowe cienie. Nie podobaly mi sie. Wszedzie nawciskali tych brazow.
|
|
|
|
#569 |
|
Zakorzenienie
|
No ja tych nowych tez na pewno nie kupie bo za duzo brązów, pogielo ich troche
|
|
|
|
#570 | ||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
a to na mój makijaż nimi ![]() Nooo, będzie tzreba w końcu pomacać, chociaż tak mi je szkoda rozdziewiczaaać [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;21508317]Ja wczoraj macalam nowe cienie. Nie podobaly mi sie. Wszedzie nawciskali tych brazow.[/QUOTE] Cytat:
Macałam wszystkie paletki po łapkach i w jednej nie było nawet ani jednego brązu, w drugiej raczej odcienie czerwieni, brzoskwini, śliwki, a w pozostałych brudnobeży, złote, ale typowego brązu to tam nie ma
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:31.

Rozświetlający, matujący, nawilżający ... ? Skoro zostawia matową cerę i jeszcze ma alko w składzie, to pewnie się dla suchej cery nie nada
z kompaktów to diorskin też jest super, ale z czasem uznałam, że wolę coś lżejszego niż puder w kompakcie.

no padłam... tylko ten biały z drobinkami jest paskudny . bleeee ...sypie się jak nie wiem co i rozjezdza, ale jego dałam na łuk i troszeczkę na cała pomalowana juz powiekę. Efekt fajny, choc malowałam sie jednorazowami- szajsowymi pacynkami w perfumerii, więc ... 
ale nie dam rady bez -20% tak więc czekam spokojnie
-> co sroce w oko wpadnie 

i co???