|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Coś jest nie tak- jak mogę uatrakcyjnić strój? - ZBIORCZY
Coś jest nie tak- jak mogę uatrakcyjnić strój?
To jest JEDYNY wątek na podforum "Moda", gdzie można się radzić w tym temacie. Wątki zakładane indywidualnie będą natychmiast zamykane ![]()
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Coś jest nie tak- jak mogę uatrakcyjnić strój? - ZBIORCZY
Ja osobiście kiedy coś staję się nudne zazwyczaj przerabiam. Np dziś zrobiłam z bluzki gorset, a innej obcięłam rękawy i wyszło bardzo efektownie.
Bardzo dużą zmianą i mocnym akcentem jest dobrana biżuteria, np duża broszka, czy kilka bransoletek ( złote lub srebrne ) na raz. Można ubrać też szpilki do raczej luźnego i nieeleganckiego stroju albo całkowicie zmienić kolor ubrań. No tak, pomysłów mam mnóstwo, ale ciężko mi je czasem wprowadzić w życie. : P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
mysle, ze inspiracje mozesz znalezc m.in. na ponizszych blogach
![]() w kazdym razie zapraszam ![]() http://blogmkm.wordpress.com/ http://blognife.wordpress.com/ serdecznie pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Z mniej inwazyjnych metod, to można do bluzek, zwykłych t-shirtów przypinać broszki albo doszywać koronkowe detale. Jeśli na ubraniu zrobi nam się plama, możemy użyć farb do materiałów i namalować coś własnoręcznie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
ja przerobilam bluzeczka z takiej zwyklaej:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...metrics=gemius. na taka, dolozylam metalowe dżety http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1272119468 co o tym sadzicie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2010-04-27 o 19:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Wcześniej była mowa o przerabianiu ubrań, ale ja nie o tym. Otóż nie wiem, jak uatrakcyjnić strój na egzaminy- czyli standardowo biała koszula i proste ciemne spodnie. Jakie dodatki polecacie?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
moim zdaniem świetnym uatrakcyjnieniem oficjalnego stroju jest m.in. sznur z czarnych pereł na szyi, do tego pasująca bransoletka. Zamiast pereł świetnie na białej koszuli będą wyglądały korale (w zależności od nastroju można dobrać kolor: czerwone, granatowe, czarne, przeźroczyste...), do tego kolczyki. dodatkowo bardzo lubie uatrakcyjniać oficjalny strój butami czy torebką - przede wszystkim powinny być buciki na wysokim obcasie (w tym sezonie im wyższy obcas, tym lepiej)lakierowane buty z odkrytymi paluszkami, sandałki z bajerami, torebka do ręki, może być granatowa, szara, lakierowana...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
hej dziewczyny
nie wiem, czy piszę w dobrym miejscu, ale mam nadzieję, że któraś mająca wyczucie mody dziewczyna mi pomoże, bo u mnie ciężkoz tym ![]() mam za niedługo obronę pracy dyplomowej. Kupiłam sobie czarną sukienkę (krój bardzo podobny do tej na zdjęciu, tylko moja sięga do kolan i jest cała czarna z matowego materiału, ma cieniutkie ramiączka), do tego mam czarne klapki na obasie. No i tutaj pojawia się problem-nie mogę iść z takimi gołymi ramionami na obronę, poza tym nie chcę, żeby wyglądało, że idę na pogrzeb; chciałabym jakoś rozweselić swój strój. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Neonka, doradzambiałe bolerko. Coś takiego: http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...2&tx=114&ty=73 .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Witam, idę jutro do krawcowej uszyć sukienkę na wesele kolegi i zastanawiam się co zmienić w tej sukience, żeby nie zepsuć jej uroku, ale zamaskować brzuch. Dodam ze z tyłu będzie głęboki dekolt z łódką.
Buty już zakupione - co widać na obrazku ![]()
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Sukienka jest klasyczna i elegancka, dodatki więc trzeba bardzo ograniczyć. Jeśli masz brzuszek to ona go nie zakryje. Wybierz inny fason sukienki. Masz też inne wyjście: modelująca bielizna może zdziałać cuda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Mam nadzieję, że piszę w dobrym wątku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez Cappuccino Czas edycji: 2010-08-19 o 22:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Hej! Mam pewien problem: za 3 tygodnie mam być druhną na ślubie. Wszystkie trzy dostałyśmy od przyszłej Panny młodej identyczne sukienki. Ponieważ mamy je mieć na sobie aż do oczepin chciałabym jakoś ją uatrakcyjnić, żeby nie wyglądać nijako. Myślałam o czarnych dodatkach, jakichś fajnych szpilkach jak na zdjęciu poniżej, albo o pastelach (koronkowe rajstopy, pastelowe buty i kopertówka- te ze zdjęć poniżej mam we własnej szafie) i wtedy jakaś do tego delikatna biżuteria, ale sama nie wiem.... Będę wdzięczna za pomoc!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:10.