|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4471 | ||||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
Dziewczynki moje kochane
Cytat:
Tak mocno trzymałyście kciuki, że doktorek odpisał mi dzisiaj!!!!! No i zdecydowanie termin mam na 08.12 !!!!!!! Aaaaaaallllleeeee się cieszę Bardzo Wam dziękuję kochane za wsparcie Jesteście niezastąpione ![]() ![]() ![]() Jejku jejku.... znowu moge zacząć odliczać... ![]() Ja jak najbardziej kochane, ale jakoś tak przed Świętami, bo ostatni weekend grudnia, to jeszcze Święta... no, a 30.12 już powrót (czwartek)... No i tak znowu bardzo nieśmiało.... może ok. 18.12...??? No, żeby każda miala jeszcze czas na jakieś zakupki przedświąteczne, bądź czas na jakieś przygotowania cy cuś.... ![]() Nie wiem, tak tylko sobie pomyslałam.... ![]() Cytat:
Bardzo Ci dziękuję, jednak oczywiście będę z Wami myślami, bo ciałem nie da rady ![]() Już oczywiście Wam zazdraszczam, ze znowu będziecie mogły się spotkać, no, ale cóż.... wszystkiego podobno mieć nie można, więc pozostaje mi obejść się smakiem... Ale zdjątka mam nadzieję będą...??? Cytat:
![]() jesteś niemozliwa dosłownie Trzymam kciuki za całą mieszkaniową sprawę bardzo bardzo mocno ![]() Takim ludziom z taką pozytywna energią, zwyczajnie los sprzyja, więc wiem, że będzie dobrze Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- A ja Wam muszę tego wysłać, bo ostatnio przydusiłam się ze śmiechu ![]() Chłopak odprowadza swoja dziewczynę do domu po imprezie. Kiedy dochodzą do klatki, facet czuje się na wygranej pozycji, podpiera się dłonią o ścianę i mówi do dziewczyny: - Kochanie, a gdybyś mi tak zrobiła laseczke... - Tutaj? jesteś nienormalny!! - Noooo, tak szybciutko, nic się nie stanie... - Nie! a jak wyjdzie ktoś z rodziny wyrzucić śmieci, albo jakiś sąsiad i mnie rozpozna...??? - Ale to tylko "laska", nic więcej... kobieto... - Nie, a jak ktoś będzie wychodził... - No dawaj nie bądź taka... - Powiedziałam ci ze nie i koniec! - No weź, tu się schylisz i nikt cie nie zobaczy, głupia. -nie! W tym momencie pojawia się siostra dziewczyny w koszuli nocnej, rozczochrana i mówi: - Tata mówi ze już wyrzuciliśmy śmieci i masz mu zrobić tę laskę do cholery, a jak nie to ja mu zrobię, a jak nie, to tata mówi, ze zejdzie i mu zrobi, tylko niech zdejmie rękę z tego domofonu bo jest kur*a 3 rano... ![]()
. Edytowane przez magera Czas edycji: 2010-08-19 o 20:08 |
||||
|
|
|
#4472 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Magerko tak myslalam. Ale to prawda. Najpierw jedno, potem drugie. Wydaje mi sie ,ze niektore przyjaznie tu zawarte moga sie tylko umacniac ale juz nie ma szans na zaprzepaszczenie ich, wiec... Co sie odwlecze to nie uciecze. Na pewno sie jeszcze spotkamy. Agnes dobry kawal. Tak w ogole to mam wrazenie,ze ty tez poszalec ( czytaj. dobrze sie bawic , tanczyc, rozmawiac, kokietowac i zartowac ) na imprezkach lubisz, co ? No przyznaj sie. Jestes z tych szalonych, otwartych na swiat, prawda ? Jak ja. Cos czuje, ze jeszcze nam pokazesz. I ta nieziemska uroda. Kto buzi Agnes nie widzial to niech szybko do jej albumu leci. I do Pinki. Wlasciwie to one AGNES i PINKI cos wspolnego w urodzie maja. Obie takie buziole sliczne maja. Takie czarnule wesole. |
|
|
|
|
#4473 | ||
|
Raczkowanie
|
Bardzo chętnie
.---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- Cytat:
. A wstawiaj i tak na każdym świeci mi się buzia jak nie powiem co . Mój osobisty makijażysta miał wolne---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- Cytat:
. I doczytałm, że Mya Ci wysłała .Maceratko dobrze że doszły
Edytowane przez Ewa26gd Czas edycji: 2010-08-19 o 20:41 |
||
|
|
|
#4474 |
|
Rozeznanie
|
Hello a co tu taka cisza
![]() Ja jutro na konsultacje śmigam ach jestem ciekawa co tam mi doktorek zaproponuje już nie mogę się doczekać Wreszcie jakieś konkrety i coś ruszy w mojej sprawie Listopadko a ty widziałaś te moje zdj wyjściówki co wkleiłam bo poprzednie mówiłaś że nie wyraźne ... Oceń co tam wsadzić najlepiej
|
#4475 |
|
Rozeznanie
|
magerko - no to jednak chyba bedzie ten sam dzien co ja!!!
ale razem wszystko przetrwamy i mozemy zaczac odliczac!!!happy - na poczatek mocno buziam i wtedy 1h i u Ciebie...hihihiagness - no a co 2 czrnule musza sie trzymac razem darka - witaj ![]() No i zaraz nocna zmiana sie zacznie!!!! hihihi Listopadzai i Mya...
|
|
#4476 |
|
Wtajemniczenie
|
Happy no wiesz, kochana takie komplementy uslyszec w moim wieku niezmiernie mi milo, naprawde
reklame mi robisz Happy dziekuje opisalas moj temperament doskonale,nic dodac nic ujac ![]() Pinky przybij pione za urode ![]() Magera sie pytam o Twoj kawal ![]() ![]() ![]() gratuluje terminu operacji MS_E mysle,ze nie masz powodu do wstydu i smialo mozesz nam sie ujawnic, napweno jest boska kobieta
21.10.2009 Kolasinski, Poznan, 350 hp ![]() " W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac" Edytowane przez agnes281 Czas edycji: 2010-08-19 o 22:29 |
|
|
|
#4477 |
|
Rozeznanie
|
agness - ty tu sie wiekiem nie zaslaniaj dupcio
... ps. no nie zle z nas brzydale a jak!!! szalec to na calego![]() no a nasza happy to ona potrafi oj potrafi hej ja nie widze ty zdjec!!!!!!!!!!!! oj lansko... kejsii - to trzymaj sie jutro cieplutko i powodzenia...
Edytowane przez pink star Czas edycji: 2010-08-19 o 22:32 |
|
|
|
#4478 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A happy tak, tak sama slodycz od niej bije, potrafi ocenic pozytywnie czlowieka i zasypac komplementami
|
|
#4479 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a i ja na finiszu z tych oststnich (-escia... )i ta zwiotczalosc po dzieciach..hhihihi:hahaha :
Edytowane przez pink star Czas edycji: 2010-08-19 o 22:45 |
|
|
|
|
#4480 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale z cyckami co nie
|
|
#4481 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Takie cuś nie zdarza się co dzień ![]() No i pewnie, że przetrwamy W kupie raźniej W dodatku w takim towarzystwie, to mignie nam kochana expresowo No, a potem .... bedziemy patrzec w lustro tak... Odliczać będziemy kochana!!! A jak ![]() Co do 18.12, to tak tylko rzucilam, bo pomyslalam, że jesli będziemy kroić się ok.08.12, to najbliższy weekend po tym terminie odpadnie, z wiadomych względów, a kolejny znowu Święta.... no to taki pośredni został 18.12.... ![]() Kombinuję dziewczynki jak mogę... Buziam kochane moje Słoneczka z nocnej zmiany Agnes, dziękuję Ci bardzo co prawda to już jest mój drugi, ale trwam niezmiennie z nadzieją... ![]() Wbrew wszystkim "przeciw" po drodze.... się nie daję ![]() Taka uparta baba jestem A tak przy okazji... Zaprzyjaźnisz się ze mną..?? ![]() Buziam mocno Zmykam... Dobrej nocki
|
|
#4482 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale coz za wstyd! juz pedze Cie zaprosic
|
|
#4483 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja nie szpachluje ale czekam na przody bo tak to nikt nie wie jak ma patrzec (zptylu plecy i z przodu plecy) a twarz taka nie wyrazna Cytat:
![]() a co do kupy jeszcze tak szalonej... buziaczek spij dobrze
|
|
|
#4484 |
|
Rozeznanie
|
Agnesik, Pinki
Tyle milych slow na raz , to ja od meza nawet nie slyszalam. Chyle czola ku waszemu uwielbieniu. Magerko Widzisz jak to fajnie wyszlo, prawda ? Z Pinkusiem razem bedziecie czekaly. Ale bedziemy swietowac jak was na te stoly operacyjne poloza. Niech sobie w kalendarzu zanotuje. No wolne wezme chyba zeby toasty za was wznosic. |
|
|
|
#4485 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a meza to zaraz ci naucze hihihi ja tez jestem szczesliwa,ze nie bede sama przezywala tego po OP... tylko z nasza cudna magerka fajosko!!! lece juz przytulic sie do podusi... rano wstanie Szarancza
|
|
|
#4486 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
My kobiety musimy trzymac sie razem, i prawic sobie komplementy, sprawiac ,ze pojawa nam sie usmiech na twarzy
|
|
#4487 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do zaleceń to mi wypisał je lekarz razem z receptą. Może masz je na wypisie. Cytat:
Cytat:
Zdjęcia są super- a Wy jak ślicznotkiCytat:
Cytat:
Magerko Kochana Więc już wiemy kiedy- teraz tylko odliczać trzeba Wszystko się łądnie układać zaczęło- no widać tak waśnie być miało Faktycznie się Wam złożyło z Pink Buziam Cię mocno i Dobrej nocki
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2010-08-20 o 01:07 |
|||||
|
|
|
#4488 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cztery razy po dwa razy , osiem razy raz po raz, po polnocy ze dwa razy i nad ranem jeszcze raz Mya - dzien dobry Edytowane przez Happy_hour Czas edycji: 2010-08-19 o 23:43 |
|
|
|
|
#4489 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzień dobry Kochana ---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:48 ---------- Cytat:
Przede wszystkim musisz się uzbroić w cierpliwość A jak już będziesz gotowa to myślę, że sama chętnie pochwalisz się swoimi skarbami -my poczekamy ---------- Dopisano o 00:37 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ---------- Wstawiłam nasze fotki z Maceratką z Gdyni zapraszam---------- Dopisano o 00:59 ---------- Poprzedni post napisano o 00:37 ---------- Odnośnie tych fotek z klubów z Sopotu- to ja mam taki pomysł, że może trzeba ich poszukać na profilach na Facebooku tych klubów. Ale ja tam nie jestem zalogowana
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2010-08-20 o 00:39 |
||
|
|
|
#4490 |
|
Zakorzenienie
|
Ja przelotem
Mya Kejsii ); tak na moje oko![]() Uciekam , Słodkich snów |
|
|
|
#4491 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- pewnie fajne fotki wyszły![]() Życzę słodkich snów Mykam i ja
|
|
|
|
|
#4492 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ---------- Cytat:
![]() I ile zapłaciłaś? ![]() A mówiłaś, że znasz się na rozmiarówce w tym akurat, to co z nią nietak? No właśnie nic nie mam, żadnych zaleceń... Chyba muszę zapytać następnym razem
|
||
|
|
|
#4493 | |
|
Zadomowienie
|
Pinky i Magera - naprawdę fajnie, że będziecie miały op w ten sam dzień
![]() ja miałam op tego samego dnia, co dziewczyna z forum beauty - obie jesteśmy w tym samym wieku, z warszawy, miałyśmy mieć takie same wkładki pojemnościowo, tylko róznych firm, i op na tę samą godzinę wyszły nam po op piersi zupełnie różne ale miło było denerwować się razem i pocieszać sms że za pięć minut i lecimy na stoły (w róznych miastach), a potem po przebudzeniu słać mmski z fotkami zabandażowańców aż mi się łezka o oku zakręciła na te wspomnienia Cytat:
(te z lewej)dla mnie one nadają się tylko do spania, na pewno nie do uprawiania sportów, jak je producent przeznacza mam 65cm pod biustem a one są od 70, więc mam 70 - na początku jest nawet ok, ale bardzo szzbko się rozciąga, więc jak będziesz kupować (można normalnie w sklepie, kosztuje koło 80zł chyba) to lepiej weź ciasniejszy niż luźniejszy mam oba 70D i nawet do zwykłego chodzenia po domu nie używam, jako że muszę spać w staniku, to do tego są przeznaczone mam wrażenie że one zupełnie nie trzymają piersi, może przez porównanie z shock absorbrem, który trzyma bardzo mocno i piersi faktycznie w nim nawet nie drgną ![]() co do masowania itp - nie rób nic na własną rękę, jeśli dr nie mówił o masażach piersi, to widocznie masz ich nie robić
|
|
|
|
|
#4494 |
|
Zakorzenienie
|
Mya
- nie podoba mi się wcale . Wysłałam na maila do Ciebie, Maceratki i Ewy; niestety nie mam maila do Agi
|
|
|
|
#4495 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
ja mam wejscioweczke 80 A -> 325 HP -> 80 D
![]() no raczej sie zorientuje.... ostatnio cos pytalam go o poprawianie urody, ale pwoeidzial z edobzre akceprowac siebie takim jakim sie jest.... nie bede sie z nim cackac...dzis wieczorem powiem mu prosto z mostu ze mam op. i juz...jak mu nie odpowiada to trudno, widocznie nie jest taki cudowny za jakiego go bralam... ale jesli ma sie zamiar rozmyslec to mam nadzieje ze nie zostanie ze mna przez jakis czas tylko po to zeby zobaczyc jakie beda cycuszki. to jakas teoria spiskowa?? mam obsesje?? chyba wariuje....:///////////// |
|
|
|
#4496 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4497 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie!!!
mya - buzka... listopadzia - witaj... kissy - oddychaj spokojnie. nie zamartwiaj sie jesli twoj facet nie rozumie twych problemow to nie jest ciebie wart...porozmawiaj spokojnie i wyjasnij... a teraz pisz coo na serduchu masz TU... agness- helooo sis... ![]() happy , magera , marczilada , maceratka ,samii - cmokam...
Edytowane przez pink star Czas edycji: 2010-08-20 o 13:34 |
|
|
|
#4498 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
hm, to może dlatego że właśnie masz 70 czyli dla Ciebie za duży to Ci nie odpowiada? już sama nie wiem.. a moje doświadczenie w kupowaniu staników jest praktycznie zerowe (bo kupowanie push-upów wypełnionych powietrzem było dość proste nie masuję więc, tylko głaszczę jak coś tam nietak tego pancerza pooperacyjnego już mam dooość. Chociaż dzisiaj pierwszy raz mogłam wziąć prysznic tak od stóp do głów, razem z maleństwami ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4499 |
|
Raczkowanie
|
hej babeczki
zapraszam do galerii, wstawilam nowe fotki moich 4 miesiecznych... ms_e zajrzyj sobie, wyslalam Ci zaproszenie...ja nie jestem zadna kruszynka tylko duza kobita, mam 174 cm i troszke za duzo wagi..mam implanty 450 m plus i zobacz ze wcale nie sa duze...
|
#4500 |
|
Wtajemniczenie
|
Pink
co tam slicznotko?
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:06.

splacac, to w koncu na dwie kanapy dla gosci nie przyjdzie.
bardzo bardzo mocno