|
|
#2641 |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XVII
Aaaa... już znalazłem, Anji odcień ładniejszy
![]() Tak w ogóle dowiedziałem się, że licówki zakłada się średnio na 15 lat, a później wymienia (?) Ja myślałem, że to już forewa Marzą mi się proste, śnieżnobiałe zęby, ale sam nie wiem, czy lepiej aparat + wybielanie, czy licówki, czy korony ![]() --- Dobranoc all
|
|
|
|
#2642 | |||
|
Zakorzenienie
|
jak zwykle nie mam z kim
Cytat:
wystarczy, że pójdziemy wszyscy spać ![]() Cytat:
(w sumie, to zalałam sobą pół monitora )Cytat:
Goooog Morning Vietnam!!! Znaczy się Bar ![]() Piątek
|
|
#2643 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Hej
Wooooolne mam dziś ![]() Cytat:
W moje poczucie humoru trafia ![]() A to wg mnie nie KKK tylko komitet kapturowy ds. ścięcia drzewa śledziem Ja też najczęściej zacofana jestem, ale ludzie w otoczeniu często wytrącają mnie z tego błogiego nieuświadomionego stanu... Cytat:
Cytat:
Zapytam się w końcu bo tego nie łapię: gryczany miód w naturze ma kolor ciemny brązowy, więc na włosach nie byłby to odcień blond. Raczej ciemny szatyn. Czy w farbach do włosów "gryczany miód" znaczy co innego niż w rzeczywistości?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#2644 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Nie chcę żebyście widzieli, że całymi dniami się nudzę i przesiaduję w SB - oficjalnie bywam w wielkim świecie, mam tysiące zajęć, tabuny znajomych, jestem rozrywana a internet tylko z doskoku ![]() Fajna dzis pogoda, taka islandzka, ostry wiatr, słońce i chmurki. Do pełni szczęścia wypachniłam się Bonfajerem chociaż nie bardzo pasował. Oglądał ktoś Incepcję, Istotę albo Descent (Zejście bodajże)? |
|
|
|
|
#2647 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
zimno jest! Descent jest spoko to pierwsze widziałam A mam pytanie, czemuż to Micielina na fb udaje faceta? ![]() (męskie formy "klikłem" itp był(a)byś dobrym materiałem do badań dla Freuda na przykład )edit: na nowo odkrywam Arkonę - ale Masza ma głos
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-08-20 o 09:45 |
||
|
|
|
#2648 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Dobrze wiedzieć, że dwójka to gniot, zapowiedzi wyglądały nawet fajnie ![]() W ogóle obejrzałabym coś pokręconego jak właśnie Labirynt, Memento... Czy kogoś oprócz mnie wkur...a radiowa muzyka? Właśnie dobijają mnie ZETką |
|
|
|
|
#2649 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- mnie od zawsze wk..., zwłaszcza typ radia zwany "towarzyszącym" |
|
|
|
|
#2650 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Edit: A z horrorków polecam 30 days of night, 28 days/weeks later, Shutter i Silent Hill ( choć gran, szczególnie dwójka, nieskończenie lepsza )
Edytowane przez MichailK Czas edycji: 2010-08-20 o 09:59 |
|
|
|
|
#2651 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Od wiosny ciągle tylko net, muza, muza... ![]() Mi się np. Dystrykt 9 podobał - widziałaś? Paradokumentalny początek wkurza, ale potem jest bardzo fajny Cytat:
Na szczęście mam swoją mp3 i u mnie własnie Masza się wydziera ![]() a jaki to ![]() Z towarszyszących, to mnie wkurzają tylko "osoby towarzyszące" na imprezy. A raczej ich brak, jak wszyscy pytają ![]() Cytat:
![]() widzę, że oprócz perfum gustyujesz też w niszowych filmach
|
|
#2652 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z moich ulubionych horrorów... niezły był REC *jedeyny paradokument, który mi się podobał, a raczej końcówka ), Ring, 1408, Wywiad z wampirem i Frankenstein.A tak, to cięzko o dobry horror Najlepsze sa stare klasyki: Amityville, Egzorcysta, Nosferatu (tak, tak - ten niemy )...Oo, świetny i pokręcony na maksa film - Gabinet Doktora Caligari z 1920 roku
|
|
#2655 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nisza to Ink, Survival Style 5+ czy Battle Royale ![]() ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- Cytat:
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2656 | ||||||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ale roli Rosario nie pamiętam.---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#2657 | ||||
|
Zadomowienie
|
No i się wydało!
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A Grindhouse vol.2 /Planet Terror świetne( i obrzydliwe, rzecz jasna!)---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- Cytat:
Edytowane przez MichailK Czas edycji: 2010-08-20 o 10:40 |
||||
|
|
|
#2658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zwłaszcza wszelkie "smaczki" np. w postaci Tarantino (dosłownie) w rozsypce ![]() Ała, ale się kiepsko czuję, aż sobie fervex zrobiłam - piep****na pogoda Mam nadzieję, że z ibupromem nie zrobią piorunującej mieszanki
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-08-20 o 10:39 |
|
|
|
|
#2659 | |
|
Nindżopesz
|
Szkoda
Grać mi się ostatnio nie chce.Cytat:
Miciel, ZETka też jest wg Twoich kanonów radiem "towarzyszącym"? Te ich przeboje działają mi na nerwy, większość "artystów" tylko drze japy albo męczy w kółko jedną zwrotkę. Maju, łączę się w bólu. Ja jestem dziś potwornie śpiąca, dziwnie zmęczona, podejrzanie głodna, bolą mnie plecy i chyba usnę w kinie. Bo TŻ chce iść wieczorem na Incepcję. Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2010-08-20 o 10:49 |
|
|
|
|
#2661 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() (się zastanawiam, keidy ostatnio w kinie byłam... chyba parę lat temu )
|
|
#2662 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Z zakręconych to jeszcze oczywiście Lynch cały, jeśli jeszcze czegoś nie oglądałaś Cytat:
Cytat:
ja nie mogłam oka od ekranu oderwać. Fajna jest Poszłabym na zakupy
|
||||
|
|
|
#2664 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
bar zatoczył dla mnie koło , jeśli mnie pamięc nie myli, co jest wysoce prawdopodobne, to pierwszego wieczoru jak się ujawniłam, była rozmowa o horrorach.to ja spadam, do zobaczenia później
|
|
#2665 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do dzisiaj nie wiem, o co biegało w Mullholland Drive ![]() Cytat:
Same nuudy
|
|
#2666 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2667 |
|
Nindżopesz
|
A nie, dopisałam do listy filmów-do-ściągnięcia
![]() Ja też nie ale bardzo mi się podobało ![]() O nieee, w radio znowu zapodali bodajże Shakirę z tą durną pieśnią, którą zrozumiałam jako "wodka, wodka, Afrika" Gorsze są tylko Mambo namber fajf i ta laska co śpiewa o nieczeszącym się facecie. |
|
|
|
#2668 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Masz na myśli tę durną piosenkę Siekiery Mada-faka Afrika?
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-08-20 o 12:44 |
|
|
|
|
#2669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cześc sesemesa dostałaś ![]() ale mam dzisiaj rozwijające zajęcia pranie, sprzątanie
|
|
|
#2670 |
|
Nindżopesz
|
Już wynalazłam w googlu: http://www.metrolyrics.com/the-boy-d...sha-dixon.html
Tia
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:46.

Ja myślałem, że to już forewa
Marzą mi się proste, śnieżnobiałe zęby, ale sam nie wiem, czy lepiej aparat + wybielanie, czy licówki, czy korony 

zimno jest!

)

Grać mi się ostatnio nie chce.

pranie, sprzątanie