|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4651 |
|
Zakorzenienie
|
; *****
Kochanaa agattee uwielbiam Was, baby <3
Drift dziekuję ślicznie nie znikaj więcej caroline060 dzieki, żabcia. ale Ciebie nie da się do nikogo porównać <3 " mam skłonność do życia we śnie, do zmyślania sobie ludzi i sytuacji, do urabiania życia na kształt teatru, do nierzeczywistości. wychodzę za mąż za nieznajomych, opowiadam o nieznajomych czasami brak mi powietrza
i wiem wtedy, że na chwilę o mnie zapomniałeś "
|
|
#4652 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XX
na zdrówko.
dziękuję. ![]() próbujemy naprawić błędy przeszłości, by stworzyć lepszą przyszłość.
okazuje się, że jak człowiek jest wściekły, to naprawdę widzi na czerwono. on mnie nie interesuje. nie usychałam z tęsknoty przez ostatni rok. prawdę mówiąc w ogóle o nim nie myślałam. byłam zbyt zajęta.
|
#4653 |
|
Zadomowienie
|
Paralogiczna i caroline060 - dziękuje ja was kocham jeszcze bardziej uwierzcie. grise Drift caroline060 kamisha ruda wiewióra sharmilla xxgroszek07xx blondi69 Kochanaa One for all Cokie Crip Chocolateee Bananowa Brazylijka latin poprostuAsis Paralogiczna Together93 boundlessy Plotkaraa Extremalna z innej bajki Siatkara18chocapic ciiri myCh dontgivemenames Twoja Kokaina 3martyna3 kocham was z całego serducha, nie pomijając że okradam bez przerwy _ byłeś dla mnie tylko czworokątem papieru lecz moje serce ma właśnie taki kształt byłeś więc moim sercem i poniżej włosów zmierzch pełen życzliwych drgających gwiazd uszyta ze słów zapięta na guzik tęsknota rzęsy miałeś nade wszystko ładne wszechświat z obojętnymi oczyma gwiazd i tylko oni - samotni w odrapanym oknie Edytowane przez _mandarynka Czas edycji: 2010-08-20 o 10:56 |
|
|
|
#4654 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
snowball & otojest &Margaretta_1 & latin -> sprawa wygląda tak, że zawsze coś od was biore, więc najwyższy czas się przyznac. (słaba jestem w 'pochwałach', ale mam nadzieję, że wiecie o co mi chodzi.) _______________ chciałabym, żebyś wyglądał tak zawsze, gdy mnie widzisz. jest mi przykro, tylko do tego mogę się przyznac. 'nadal przyszłośc niepewna, ale własna. Sztuką jest być zimną suką. Taką, która zmiażdży Cię spojrzeniem. a teraz zastanów się jeszcze raz, czy pytanie co słychać jest na miejscu .. i popatrz. przyjdzie Ci taki wieczór i ni stąd ni zowąd zaczynasz się smucić nie pytaj czemu, zrozum, za długo mnie znasz, niezależnie czy mnie nie chcesz, będę z Tobą, ku&rwa mać'
|
|
#4655 |
|
Wtajemniczenie
|
poprostuAsiss, _mandarynia - miśki moje <3. ;*
A oczy miał zielone. Pięknie wyglądał przy makach. Ufam tylko sercu. Oczy oszukują mnie na każdym kroku. Dzień lub dwa, może trzy. Zasnę już niedługo. Bez twojego głosu przed snem. ...i znikam znów kochane, niestety nie wyszło tak jak miało być. Postaram się szybko wrócić. ;** :kocham:
|
#4656 |
|
Raczkowanie
|
"Klawisze pianina są czarne i białe
Ale grają niczym milion kolorów w Twojej podświadomości ." ps. to nie jest moje, ale z piosenki i strasznie misie podoba. przepraszam że wrzuciłam, ale jest booskie . |
|
|
|
#4657 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bardzo mi miło i zawsze do usług! ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
mandarynka_ - zawsze <3 * * * "A ja jestem, proszę pana, na zakręcie. Moje prawo to jest pańskie lewo. Pan widzi: krzesło, ławkę, stół, a ja — rozdarte drzewo."* tu jestem zamieciona po dywan twej pamięci jeżeli jest gdzieś niebo, to z pewnością nie tu. moje wspomnienia pachną kawą i bzem pachną zachodzącym słońcem i letnim wiatrem. a teraźniejszość pachnie już tylko wspomnieniami. *A. Osiecka "Na zakręcie" (polecam cały utwór przeczytać)
Idź ty lepiej, koziołeczku szukać swego Pacanowa. Edytowane przez Kochanaa Czas edycji: 2010-08-20 o 11:05 |
||||
|
|
|
#4658 |
|
Zadomowienie
|
ciągle się poddaję, a potem znowu wstaję.
zawsze możesz winę zrzucić na mnie, ale w głębi serca, będzie to i tak twoja wina. Pod wpływem łez, nie widać ludzkich serc. tak, wiem .. jestem bezczelną, marudną, hipokrytką .. ale Cię kocham !. - zadowolony ? jeśli się kocha, to trzeba to powiedzieć, bo chwila przemija. On był z limitowanej edycji .
|
#4659 |
|
BAN stały
|
poprostuAsiss
![]() jak mi się miło zrobiło rosnę, rosnę i mam nadzieje, że rosnąć będę ![]() <3 ...
wołał ją do siebie szeptem, przyciągał uśmiechem, a kiedy złapał ją już za rękę, po kilku minutach stwierdził, że nie jest jego warta, niszcząc doszczętnie jej życie . o głupia, naiwna ona . i kiedy odpowiem Ci, że dobrze trzymam się, nigdy nie wierz mi. zawsze w odpowiedzi na to pytanie kłamie. sam fakt, w którym pytasz czy dobrze się trzymam, z góry zakłada, że nie jest u mnie najlepiej i Ty o tym dobrze wiesz . jesteś nieistotną przeszłością! rozumiesz ? nic,a nic już dla mnie nie znaczysz ! improwizowane uczucia, przeszyte kłamstwami życie, nitka w nitkę nasączona nieprawdą, i tym chciałeś zbudować szczęście ? spełniłeś swoje marzenie o zranieniu mnie, więc czemu grzebiesz w moim życiu i próbujesz odgrzebać żar, zraniłeś mnie, czyż nie tego tak naprawdę najbardziej pragnąłeś ? ... |
|
|
|
#4660 |
|
Zakorzenienie
|
ohoho cieszy mnie to !
![]() ' zgaś moje oczy, ja Cię widzieć nie mogę. ' odsuwam od siebie promyki radości.
|
|
#4661 |
|
Raczkowanie
|
Paralogiczna - umiesz kłamać, umiesz
kłamczucho moja ;-*+ marikab Extremalna z innej bajki Paralogiczna - okradam. - Chodzisz z nim? - po bułki do piekarni ![]() Mojego serca nigdy nie będzie miał inny bo od dawna masz je Ty. Zabrałes mi całe moje szczęście i zdeptałes jak szmate! Mam ochotę Cie zabić za to co zrobiłes, żebys nie zrobił tego samego tez innej dziewczynie |
|
|
|
#4662 |
|
Rozeznanie
|
_ZaagubiOna_ - cieszę się!
Drift - cudowna też _mandarynka - Ty wiesz, że odwzajemniam! caroline060 - wyobrażam <3Nie umiała już tego nazwać i zdefiniować. Mówili, że trochę oszalała. poddała się, ale w tym wypadku wygrała więcej niż przegrała. byłam sama a nie samotna. to nie to samo. Pewnej nocy zdała sobie sprawę, że to nie jej zazdrościli tej chorej miłości. To ona zazdrościła innym, że byli od niej wolni. Kocham cię Ale siebie kocham bardziej.
|
#4663 |
|
Wtajemniczenie
|
z Tobą mogę nawet iść pod prąd. |
|
|
|
#4664 |
|
Zakorzenienie
|
caroline060 - z wzajemnoscia
' Jednak nie jest mi tak łatwo powiedzieć 'żegnaj'. cała soba chce Cie z powrotem w moim
życiu. będę w Twoim polu widzenia, póki nie rozboli Cię głowa. wydaje się, że zostawiłam tu serce me. i można powiedzieć, że zostałam zepchnięta na drugi plan. '
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
|
|
|
#4665 |
|
Przyczajenie
|
Twoje spojzenia bylo rozkazem , na szybsze bicie mego serca ' widzisz prosiaczku .. puchatek po prostu tez ma czasem w y j e b a n e . ' szczescie przylazlo samo, wepchnelo sie przez drzwi, usiadlo i tak siedzii. z Toba nie moge. bez Ciebie nie chce ' klamstwa moga wygrac sprint, ale to prawda wygra caly maratoon . ' dudopizm, w****inizm, kochaizm, smuteizm -
i inne takie nieistotne choroby ludzkosci . '
Świat mi się wali. Nie rozumiesz jak? No wiesz tak jak Ty co wieczór walisz konia tyle, że ja nie czerpie z tego przyjemności, tylko ktoś inny, jak ta facetka z Playboya, Ty się napawasz, a ona nie bardzo. by Paralogiczna.;* Edytowane przez pauliiszta Czas edycji: 2010-08-20 o 12:02 |
|
|
|
#4666 |
|
Rozeznanie
|
lizaki zamieniły się na papierosy, niewinne stały się dziwkami. praca domowa umarła śmiercią naturalną, a telefony są używane w klasie. cola zamieniła się w wódkę, a rowery w samochody. niewinne pocałunki przeistoczyły się w dziki seks. pamiętasz, kiedy zabezpieczać się znaczyło włożyć na głowę plastikowy hełm? kiedy najgorsza rzecz, którą mogłaś usłyszeć od chłopaka to, że jesteś głupia? kiedy ramiona taty były najwyższym miejscem na ziemi, a mama była największym bohaterem? twoimi największymi wrogami było twoje rodzeństwo. kiedy w wyścigach chodziło tylko o to kto pobiegnie najszybciej. kiedy wojna oznaczała tylko grę karcianą? kiedy wkładanie krótkiej spódniczki nie oznaczało, że jesteś suką? jedynymi narkotykami było lekarstwo na kaszel, a zioło oznaczało pietruszkę, którą mama wrzucała do zupy? najgorszy ból jaki czułeś to pieczenie zdartych kolan i łokci i kiedy pożegnania oznaczały tylko do zobaczenia jutro`. dorosłość, dlaczego nie mogliśmy się jej doczekać? Tu nie chodzi o to, że ja go jakoś specjalnie wyczekuję i że go kocham nad życie. Myślę, że taka miłość bez wad nie istnieje. Taka miłość - nawet nieodwzajemniona, - że kochamy kogoś totalnie bezgranicznie i nigdy, ale to nigdy nie wkurzamy się tą osobę chyba nie istnieje. Zawsze mamy minuty słabości i krzyczymy łgarstwa wniebogłosy. W tym wszystkim chodzi o to, że gdy na ciebie patrzę to trzęsą mi się ręce i jestem bezgranicznie szczęśliwa. Gdy siedzisz w moim fotelu i wiem, że niedługo wyjdziesz to tęsknię już na zapas. Niedawno nauczyłam się, że nie potrzebuję już cofać czasu tylko pragnę cię tu i teraz. Ale nawet jeśli to nie jest jakaś zaje.biście wielka miłość to chciałabym cię mieć przy sobie i mówić ci co jadłam na śniadanie i o czym śniłam i śmiać się z twoich nawyków i drapać cię po dłoniach i przepychać w parku. Nawet jeśli to nie jest bezgranicznie wielka miłość. |
|
|
|
#4667 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie słoneczka.
dawno mnie tu nie było , ale non toper czytałam wasze wspaniałe opisy i kradłam. ![]() + ciekawe czy ktoś mnie pamięta. _________________________ _________________________ ___ daj mi tą pewność, że nowy dzień nie będzie tylko kolejnym pustym wspomnieniem. + takie jakieś, muszę pobudzić wenę, bo nie dorastam wam do pięt! i nagle wszystko stało się nieważne. uśmiech, oczy, talent.. ale rozumu za grosz... gustuj dalej w tych pustych pannach, które mają Cię w d.upie. tylko później jak się opamiętasz, to mnie już nie będzie. "gdzie jest granica, co wolno i co warto?" a niby tak Ci zależało. ![]() _________________________ __
" Nie mam zamiaru spełniać czyichś oczekiwań w życiu nie chodzi o to by sympatię zdobywać wiec czasem ktoś zarzuci ci egoizm i co z tego? Masz wszelkie prawo do tego by się bronić to boli, kiedyś blisko teraz sobie obcy ludzie i trudno tak musiało być, nie mam złudzeń nie mam pretensji, nie czuję nienawiści wszystkiego najlepszego, obcy jest mi smak zawiści." Eldo.. ![]() ![]() |
|
|
|
#4668 |
|
Zadomowienie
|
CaMa
dagmaruffka lourlinny Okradłam Was Skarby wy moje!!!
|
|
|
|
#4669 |
|
Raczkowanie
|
CaMa - niezmiernie mi miło.
![]() ________ denerwuje mnie najbardziej ze wszystkich ludzi na całym świecie. ale pomimo to nie potrafię go nie kochać, kurde. <3 tego miasta wdzięk. I got my eye on You. ![]() - spotkałam idealnego faceta! <3 - tak? gdzie? jak?! ;D - na dyskotece w środę, no mówiłam Ci, że jade i wgl.. ![]() - no tak.. ale jak go poznałaś? ;> - gdy tańczyłam przyszedł właśnie On. objął mnie ii.... - i co?! - przyszła mama mnie obudzić na obiad.. ;/ (rozmowa z moją przyjaciółką ;d) wróć gdy zatęsknisz błagam ! będę czekać.. ; ( nie tym razem słonko. od dziś rozpoczynamy nowy rozdział w życiu pt.: ' skazani na samotność ' . ;(
" Oprócz Ciebie na tym świecie trzyma mnie grawitacja " Edytowane przez _changime Czas edycji: 2010-08-20 o 12:45 |
|
|
|
#4670 |
|
Raczkowanie
|
`w trakcie rozmowy z nim często pisała ZW , czekała aż zorientuje się w końcu i zrozumie, że tu
nie chodzi wcale o 'zaraz wracam' ,tylko o 'zostań wiecznie'♥`
|
|
#4671 |
|
Raczkowanie
|
dziękuje kochanie ; * ' czasami chciałabym nauczyć się być obojętna. '
|
#4672 |
|
Rozeznanie
|
caroline060 & _mandarynka - nie można określić szczęścia, które teraz we mnie wstąpiło. dziękuję. ♥
przepraszam, ale dziś dodam znalezione, nie swojego autorstwa. nie mam czasu, próbuję znaleźć szczęście w ostatnich dniach wakacji. ![]() Będę taka jak chcesz. Będę należeć do Ciebie. Czy nigdy nie poczułeś, że jeśli dasz komuś odejść to Ty będziesz zgubiony, Ty nie będziesz wiedział dokąd pójść, Ty nie znajdziesz nikogo, kto zająłby to miejsce ? Już jako małe dziecko byłam inna. Do dzieci, które zabierały mi zabawki z piaskownicy, darłam się na całe osiedle "kulwa, kup śobie !". Ona i on. Niepodobni do siebie i nierozłączni, będą wkrótce dla siebie straceni. Nie rozstaną się z sobą, zatracą jedno w drugim. Jak na kartach do gry, gdzie dwie odwrócone do góry nogami postaci są złączone pośrodku. Ich ciała się stykają, lecz one patrzą w przeciwne strony. Na przecięciu światła i wspomnień, zapożyczonych słów i snów śnionych na nowo, na styku ciszy i łez dwie odmienne osobowości jednak się spotkały. Miłość jest zawsze wspomnieniem miłości. Pragnienie zapomnianym pragnieniem. Spotkanie dwóch równoległych historii jest zawsze przypadkiem. Podwójny mat. A kiedy Go obejmowała, zamykała oczy ze szczęścia. Kocha, lecz sama nie wie kogo. Umiera, lecz nie wiadomo dlaczego.
|
#4673 |
|
Zakorzenienie
|
![]() nie chcę już żadnych zmian. unikanie jego oczu jest jeszcze trudniejsze niż poddanie się ich spojrzeniu... przeżywam najpiękniejsze chwile w życiu, wiem będę żałować. |
|
|
|
#4674 |
|
Raczkowanie
|
viper19 - no to jesteśmy kwita, bo ja też okradłam
Drift - _________________________ ___
Twoje oczy mówią, że wciąż mnie kochasz. Myślałam, że to całe 'MY' coś znaczy, cokolwiek. Myślałam, że jeśli mówisz 'kocham', to znaczy, że jest tak naprawdę. Myślałam, że 'zawsze' trwa o wiele dłużej.
|
|
#4675 |
|
Wtajemniczenie
|
![]() definicja której nie ma w słowniku: nie odchodzić - akt wiary i miłości. prawidłowo rozszyfrowany przez dzieci. łzy nie mają nic wspólnego ze słabością psychiczną. czy martwe, zamrożone serce można złamać? czuję, że moje właśnie się rozpadło. wniosek: nawet całkiem logiczne argumenty, stają się bezużyteczne kiedy mówimy o miłości... |
|
|
|
#4676 |
|
Zakorzenienie
|
Aśku - and I wanna see you naked
![]() faceta nie zmienisz. możesz zmienić faceta ale to i tak niczego nie zmieni. kocham Cię. te słowa sa banalne . wiem. życie niemal napewno ma sens. ja i Ty. efekt placebo. spójrz, co narobiliśmy. erotycznie. od 20 lat niezmiennie w tym samym syfie. kolejny dzień krzyczy do mnie : `akcja ! `. nanosekundy bez Niego. potencjalne ześwirowanie.
|
|
#4677 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
haaa boskie.<3 ;* kradnę! ^^ ;* 'To kim Ty się stajesz żyjąc obok mnie świadczy o naszej miłości.. ;*' To kim Ty się stajesz żyjąc obok mnie świadczy o naszej miłości.. ;* To kim Ty się stajesz żyjąc obok mnie świadczy o naszej miłości.. ;* To kim Ty się stajesz żyjąc obok mnie świadczy o miłości..;* To kim Ty się stajesz żyjąc obok mnie świadczy o naszej miłości.. ;* |
|
|
|
|
#4678 |
|
Zadomowienie
|
♥ marikab - miło mi. ;*
Drift + mandarynka_ - dziękuję perełki. ♥♥ carolineo6o - a ja jeszcze bardziej kocham Ciebie i Twój talent. ;* ... Razem możemy wszystko. Każda recz, którą robił pachniała miłością. Wszystkie swoje cechy napawał szczęściem. Wstrzykiwał jej optymizm i malował jej uśmiech na twarzy. Ona nie potrafiła tego robić.. Wystarczyło to, jak na nią patrzył, to, z jaką troską ją dotykał.. Nie mówiła mu, że za nim tęskni. Nie mówiła, a tęskniła. Tęskniła będąc nawet tak blisko niego.. Ta tęsknota ją niszczyła. Wariowała bez niego, nie wiedziała co ze sobą zrobić, bez ustanku przeglądała zdjęcia, na których był, przechowywała w notesie rysunek, który jej kiedyś dał i ciągle przypominała sobie jego słowa, gesty, śmiech i bliskość. Kiedy był obok czuła wielką ulgę.. A gdy trzymał ją za rękę, co chwilę ściskał ją mocniej, jak gdyby upewniając się czy nadal tam jest. Gdy na nią patrzył.. Nikt nie obdarowywał ją spojrzeniem tak emocjonalnym. Gdy mówiła, że będzie na niego czekać - widziała, że w to wierzy choć trochę. Życie jej dokuczało, ale nie pokazywała tego.. W ten dzień brała za ręke radość i miłość, bo wtedy to one były jej najlepszymi przyjaciółkami. Brakowało jej jego spojrzenia przepełnionego uwielbieniem. Brakowało jej myśli, że gdy pójdzie do łóżka, pościel będzie już ciepła.. ♥
|
|
#4679 |
|
Rozeznanie
|
Miło, że okrada mnie jedna z moich ulubionych; ).
matematyczkaoo ![]() 'Teraz, gdy się pozbierałam i znów zaczęłam oddychać, dochodzę do wniosku, że nie byłeś mnie wart. Tylko wciąż nie wiem, dlazego Ty zostawiłeś mnie, a nie na odwrót. Patrząc beznamietnie na Jego usta przepełnione urodziwym uśmiechem - uznałam, że jestem najszczęśliwszą osobą pod słońcem. Mogłam bezkarnie na nie patrzeć. Uwielbiałam je. Szczególnie w momentach, kieszy szeptały o swoim uczuciu. Życie jest za krótkie by codziennie rano budzić się z pretensjami do całego świata. Więc kochaj tych, którzy dobrze Cię traktują, przebacz pozostałym i uwierz, że wszystko dzieje się z jakiegoś powodu. Kochał w niej to, że śpiewała do szczotki, że tańczyła i darła się na balkonie. Była Jego osobistą wariatką na wyłączność.`
"Nikt nie wie przez co przeszedłem. Widzą tylko, że popadam w kłopoty. Nie wiedzą, że ciężko się żyje, gdy nikt Cię nie kocha." Tupac Amaru Shakur Edytowane przez Naughty_ Czas edycji: 2010-08-20 o 13:39 |
|
|
|
#4680 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() __________________ 'And now it's stronger wish he'd drift me, alone. I wish he leave me cuz'I know trouble will follow when I have to go.' I teraz jest silniejsze życzenie, żeby pozwolił mi powoli odpłynąć, samotnie. Chciałabym żeby mnie zostawił, ponieważ wiem, że problem będzie za mną podążał, kiedy to ja będę musiała odejść. 'What a fool i was to think i could live in both worlds..' Jakim głupcem musiałam być, iż myślałam, że mogę żyć w obydwu światach..
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:09.

nie znikaj więcej 

uwierzcie.
), Kochanaa, Drift, _mandarynka, boundlessly.
a Pani Extremalna sama sprawia, że za nią szalejemy 

, ale non toper czytałam wasze wspaniałe opisy i kradłam.