|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1651 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Pierwsze roczki już za Nami..Brzdące rosną,My gadamy -VIII cz.Mamuś Wakacyjnych
Cytat:
ale jestem przed @ bo cos sie spóźnia i mam ogromna ochotę na słodkie ale jestem silna....a teraz rozmiar svi całkiem mnie zmotywował że nie moge byc jedynym grubasem na forum....
|
|
|
|
|
#1652 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwsze roczki już za Nami..Brzdące rosną,My gadamy -VIII cz.Mamuś Wakacyjnych
Ola w pumpach... Tak
![]() fajnie w nich wyglądasz ![]() ps. ty masz takie lustra wypaćkane, a ja okno balkonowe, nie nadążam myć, cały czas łapki znać na nim brudne jest ze szok. ide się do ładu doprowadzic, bo wyglądam jak straszydło ![]() znajdzcie mi jakieś fajne tuniki na all... nie chce mi sie szukac, za dużo tego, pół dnia musiałabym siedzieć. ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- marica 5 kg w 10 dni? łał ładny wynik. ja to chciałabym 3-4 kg schudnąć, albo nawet z wagi nie musze, aby z nóg i dupy zleciało
|
|
|
|
#1653 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
Ja balkonowe też mam, wycieram wieczorem, a następnego dnia to samo, obslinione, upaćkane łapkami, no wstyd jak nie wiem co... Ale cieszę się, że nie tylko u mnie ![]() A jakie, wąskie, szeroki, dł rękaw, krótki, itp itd, poproszę wytyczne ![]() Mam deja vu
|
|
#1654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
śmiało możesz nosić
|
|
|
#1655 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() Jakim grubasem ![]() Właśnie Wojtusiu, tak żeby mi jeszcze z brzucha, ud spadło ![]() ---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- Moze dam je do krawcowej i mi tak 1 cm zwęzi nogawki na całej dł.
|
|
#1656 |
|
Zakorzenienie
|
no takie nie za szerokie, ale nie za obcisłe. zazwyczaj noszę M, czasem S (chociaż w H&M to i czasami XS było za duże na mnie, dziwną rozmiarówkę mają tam) na pewno nie tzw nietoperze, tylko raczej klasyczny krój. ew bufki, ale niekoniecznie.
rękaw krótki albo długi, może być 3/4 ![]() jeju, sama nie wiem czego chcę ![]() ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Ola tobie z ud? przeciez masz szczupłe nogi, ile masz cm w udzie? ![]() ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- co myslicie o tym wózeczku pchaczu? http://allegro.pl/item1194357343_fis...cz_gratis.html chciałam Oliwce kupic taki wózek dla lalek, bo ostatnio u znajomych to oderwac sie nie mogła od niego, tylko problem jest taki, ze on za szybko jeździ i ona się wywraca z nim.wczoraj aż rączki troszke pościerała, bo się wywrócila. może takie coś byłoby lepsze? jak myslicie? |
|
|
|
#1657 | ||||
|
Zakorzenienie
|
czesc
![]() dzisiaj przyjemnie cieplo ale upalu nie ma ![]() nocka przespana spokojnie wiec wyspalam sie , a mala spi w wozku na dworze posprzatalam juz i teraz mam chwileCytat:
Cytat:
tak na KWK"Jas-mos" moj brat pojechal na pogrzeb juz o 8 rano i jeszcze nie wrocil....... Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1658 | ||
|
Zadomowienie
|
Cześć
Czeko - jak robisz te ciasteczka na cieście francuskim z nutellą, to ona się nie rozpływa? Czy mieszasz ją z czymś .
|
|
#1659 |
|
Ola-Unhola
|
Przyszły mi te rurki jasne i są za duże....
I jeszcze taką tunikę/sukienkę kupiłam za 12,90 ![]() Wojtusiu poszukam za chwilkę ![]() W udzie mam 47 cm
|
#1660 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
, moja mala dostala taka spacerrówke ale nie tak wypasiona ale ja uwielbia, ciagle lalki wkłada i jeździ po pokoju....
CCCPaste is a minimalist pastebin inspired by Soviet aesthetics. Share text quickly and anonymously. VicePaste is a neon-style pastebin inspired by GTA Vice City. Share text snippets and code in a world of palm trees, pink lights, and 80s nostalgia. Edytowane przez marica5 Czas edycji: 2010-08-20 o 12:17 |
||||
|
|
|
#1661 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mogłabym nie jeść obiadu ale kawą chętnie bym z tobą pochlipała ![]() Cytat:
Cytat:
Wojtusiu ja kupiłam zwykła spacerówkę Tesco dla małej, i nauczyła się już z nią chodzić. A ten ale bajerek co wkleiłaś.Ja taką b.ubogą wersję kupiłam ![]() Olaaaaaaaaa, "ola la"
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|||
|
|
|
#1662 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a spodnie takie z wysokim stanem rurki kupilam w housie i nie wygladam tak grubo ale teraz jak mi brzusio zleciał to w udach ok a w brzuchu luźne, po twoich aż tak nie widać ze za duże, fajne są... |
|
|
|
|
#1663 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze chcialam zapytać co mąż na nową garderobę?znaczy na taką ilość łaszków.Łapię się że to coś nowego?
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#1664 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- dobra lece sie zbierac do pracy, mała śpi, obiadek jakis tak wszamalam mam od dziś 5 dni PP to nic ciekawego jeść nie mogę.... mam nadzieję że poleci teraz więcej niż kg na 5 dni....ale może to też prze to że ta @ kręcii się w poblizu???? dobra to odwiedze was później...tymczasem laski
|
|
|
|
|
#1665 | |||
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() Eeee, nie słodźcie mi tak, bo się czerwienię ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1666 |
|
Rozeznanie
|
a jeszcze jedno pytanko znacie jakies ćwiczenia na dolną część brzucha żeby tak nie wisiala
bo niby mam dużo mniejszy ale coś mi tak zwisa, pewnie też fakt że 2 cięcie mialam to tak tak bedzie ale chcialabym to zmniejszyc, jak cos wiecie o takich ć. to BARDZO WAS PROSZĘ POMÓŻCIE
|
|
|
|
#1667 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A w pasie są dobre, nie?
|
|
#1668 |
|
Zakorzenienie
|
Ola 47 w najszerszym miejscu w udzie?
to ja przy tobie wieloryb jestem Katarzynko, własnie moja Oli nie umie jeszcze z taką zwykłą chodzic, za bardzo się pochyla do przodu, jakby chciała się oprzeć o nią i ona wtedy za szybko jedzie i się wywraca. nie wiem czy warto wydawac tyle kasy na tą co wkleiłam czy poczekać aż sie nauczy ze zwykłą. |
|
|
|
#1669 | ||
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() Tak, w pasie ok, tylko taki woreczek się robi jakby pod, no sama nie wiem ![]() Cytat:
No moze 48 ... Eee nie przesadzaj, widziałam Cię na fotkach ![]() A propos wózka, to kupiliśmy z moimi Rodzicami córce mojego Brata wózeczek wiklinowy i laleczkę. I jak to stwierdzili po 2 tyg zabawy, najbardziej trafiony prezent ze wszystkich. Cały dzien chodzi i pcha wózeczek http://allegro.pl/item1179720835_wik...dla_lalek.html ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- Idę posprzatać, bo Mama zaraz wpadnie i jeszcze się przestraszy ![]() ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- Kurcze Antosiowi zrobiło się coś na palcu od nogi. Tzn paznokieć się zadarł kilka dni temu, ja go tak lekko oberwałam i teraz miał ropę i spuchł mu. O ja głupia Pomoczę my w riwanolu. Kurde no, mam nadzieję, że przejdzie. Jest taki czerwony i spuchnięty...
|
|
#1670 |
|
Zakorzenienie
|
fajny ten wilkinowy wózeczek
no nie, weszłaś mi na ambicje z tymi nogami. tez musze miec takie ![]() musze sie przeprosic z rowerkiem stacjonarnym chyba
|
|
|
|
#1671 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć
Wogóle wyleciałam z forum i teraz nie wiem co u Was, ale widzę że jesteście straszne chudziny A SVI ze swoim 32 to już wogóle wymiata Ola 47 w udach???? o Boziu ja też tak chcę, az zmierzyłam swoje i żeby ścisnąć się do 47 to centymentr musiałby pęknąć |
|
|
|
#1672 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A wymiary podane przez sprzedawcę odpowiadają rzeczywistym? One się nie rozciągają ani trochę nie? Kurde, chyba nie dopasuję sobie rozmiaru, bo mam w biodrach aż 92 cm, więc musiałabym wziąć co najmniej M-kę, a one w udzie mają wpisane 27 cm, czyli razy 2 to będzie 54, a ja mam 49-50 cm, to będą w udach za duże nie? ![]() Unholy zobaczyłabyś w wolnej chwili czy wymiary są zgodne z tymi z opisu, proszę Tylko biodra, pas i udo ![]() .
|
|
#1673 | |||
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Zgadzają się dokładnie z wymiarami podanymi w opisie Rozciągać się nie rozciągają No właśnie te uda, jakoś nie dopasowane do reszty wymiarów, przez to i u mnie robi się worek. Mogę wymienić - Pan odpisał, ale jeszcze poczekam na Mamę, ona wprawdzie mojej budowy, ale czasami gdzieniegdzie inaczej się układa, więc może jej będą pasowały
|
|
#1674 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
eee to ja jestem gruba bo ma 48 w udach
a w ogole Wam nie mowilam, ze Marci spal ostatnio dwa dni u tesciow ![]() bo u nas montowali szafki i malego zawiezlismy do nich bo przy nim sie nie da, no i zrobilo sie bardzo pozno a w domu bajzel na calego a tesciowa dzwoni, ze maly strasznie spiacy wiec zawiezlismy im mleko i zostal na noc - spal pieknie w lozeczku do 9 rano ![]() tesciom sie tak spodobalo, ze i na druga noc zostal a my bylismy w kinie teraz znow chca go wziac na noc - dzis albo jutro bedzie u nich spal - moze gdzies wyskoczymy z TZ maly lepiej spi u tesciow niz u nas poza tym lubie jak dzieci u nich sa bo oni tak fajnie sie nimi zajmuja, wymyslaja im ciagle zabawy i atrakcje, chodza z nimi wszedzie i w ogole a ja troche luzu bede miec bo Marci mnie ostatnio wykancza psychicznie i fizycznie
|
|
#1675 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A dokad jedziecie? Na ile? Milej imprezki, nie zapomnij o fotkach ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Oczywiscie, polecialam sobie zmierzyc udo. 53 cm. Oh well, coz zrobic, trzeba pokochac ![]() Upieklam, bo przychodza tesciowie. Ale czesto pieke- przynajmniej raz na tydzien- wiekszosc zjada maz (a nie widac po Nim...) Olenka chudziaku jeden! Zapisalam Anie do szkoly, jest juz oficjalnie przyjeta ![]() Zrobilysmy sobie wycieczke rowerowa, piekna pogoda, cieplo, Ania usmiechnieta. Strasznie mnie uda bola- teraz duzo jezdze rowerem, przynajmniej raz dziennie, widac sie miesnie obudzily. Corcia poszla spac, a ja czekam na kolezanke.
|
|
#1676 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
lece do tesciow na obiad
|
|
#1677 | ||
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
Fajnie, tak. Mozecie z Tż-tem sobie gdzies wyskoczyć ![]() Cytat:
Taka mała, a juz do szkoły zapisana ![]() Udanego dnia z koleżanką i teściami ![]() Taka to pożyje...
|
|
#1678 | |
|
Zakorzenienie
|
zabek przebity
Cytat:
|
|
#1679 |
|
Zakorzenienie
|
Tuli, już do szkoły
|
|
#1680 |
|
Zakorzenienie
|
Cikawe co z Antkowym paznokietkiem?
może wrasta mu paznokieć, ale czy u małych dzieci tak się dzieje? mi wrósł po iefortunnym obcięciu ,i też mi się zbierało pod nim i do kosmetyczki chodziłam żeby wyprostowała sprawę. Zdawaj relację co i jak. Svi, ale masz fajnie z teściami , zazdroszczę ![]() Twoi rodzice też tak bardzo przepadają za wnukami?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:05.

. ZAZDROSZCZĘ 

i w takim razie nawet L nie powinniśmy mieć .
To ten wypadek z Jastrzebiu? Straszny jest ten zawod...