|
|
#2221 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Miłośniczki Primark
Dziękuję serdecznie za odpowiedzi ;-)
|
|
|
|
#2222 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
Wiecie czy można jeszcze dostać gdzieś te buty? i W jakiej są cenie? Bardzo prosze o odp )
|
|
#2223 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny czy ta sukienka jest jeszcze gdzieś dostępna? bo to chyba model z tamtego roku
![]() zdjęcie z allegro |
|
|
|
#2224 |
|
Przyczajenie
|
hej
wiecie może po ile są te buty? 1 http://allegro.pl/item1187552751_atmosphere _nowe_szpilki_nude_primar k_cieliste_39.html 2 http://allegro.pl/item1183790909_atm...rimark_39.html 3 http://allegro.pl/item1182921893_nude_beige _szpile_atmosphere_hit.ht ml
Do końca życia? Kochanie, to zbyt krótko... Edytowane przez mandollina Czas edycji: 2010-08-19 o 16:50 |
|
|
|
#2225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2227 |
|
Przyczajenie
|
hej
![]() Czy ktoś z Was zajmuje sie sprowadzaniem pojedynczych ciuszków z primarku ??
|
|
|
|
#2228 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2229 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, jak jest z rozmiarowka tych butow ala EMU z primarku?
Nosze normalnie 40, trampki 40 z primarku sa ciasnawe ale normalnie w nich chodze, jaki rozmiar mi polecacie z nich kupic? Orginalne Emu mam mniejsze, nie wiem jak jest z tymi.![]() |
|
|
|
#2230 |
|
Zadomowienie
|
Meg - ja mam EMU w takim samym rozmiarze jak zwykle nosze, czyli 39, a trampki z primarka mam 40.
|
|
|
|
#2231 |
|
Przyczajenie
|
Podczas pobytu w Londynie korzystaliśmy z dobrodziejstw Primarka.
Ciekawe kiedy pojawi się w Polsce? http://polishexpress.polacy.co.uk/ak...lska,1825.html Póki co chyba przyjdzie nam poczekać. Ktoś coś wie więcej na ten temat?
|
|
|
|
#2232 |
|
Raczkowanie
|
Mam nadzieję że nie przegonicie mnie z tego wątku za to co teraz napiszę, ale moim zdaniem to dobrze że primark na razie nie zamierza podbijać Polski. Wyobrażacie sobie co by się wtedy działo? Cała Polska chodziłaby w tych samych ciuchach. To już nie byłoby to samo
No ale może primark zmusiłby inne sieciówki do obniżenia cen, które jak na nasze warunki są lekko mówiąc wygórowane, szczególnie w przypadku jakościowych koszmarków typu new yorker.
|
|
|
|
#2233 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam takie nietypowe pytanie, czy prałyście słynne trampki w pralce? nie żółkną wtedy od kleju?
|
|
|
|
#2235 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
popieram Cię w 99% a 1% zostawiam na moje podejrzenia co do cen i to raczej Primark dorówna cenom naszych sieciówek ![]() tak jest np. w RI - w Polsce jest rzeczy są droższe o jakieś 30-40zł.
|
|
#2237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I też myślę że jeśli Primark byłyby w Polsce to ceny w nim byłyby wyższe niż w UK czy gdziekolwiek indziej. Niestety taka Polska szara rzeczywistość...
|
|
#2238 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() nie jest cienka i da radę na szkolne potrzeby, nie ma tylko zamka w środku
|
|
#2239 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny
Niemiecki PRIMARK Frankfurt, dzisiaj byłam w końcu w Primarku, pierwszy raz. Z jednej strony powiem wam, że spodziewałam się niższych cen za ubrania (spodnie, bluzki, sweterki), niektóre trafiły się za 1 Euro, 2 Euro, spódnica za 4 Euro. Płaszczyki były, fakt, ceny 26 Euro, ale bardzo cieniutkie. Fajne były kurtki puchowe, krótkie za 9 Euro. Tych cen spodziewałam się niższych i większego wyboru. Ale.. skarpetki (3 Euro), torebki (3, 7, 9 Euro), kapcie (1.5, 3), trampki (3 Euro), tenisówki (3 Euro), piżamki (5 Euro, 7 Euro), bielizna (3 Euro, 6 Euro) to w super cenach polecam. Duży wybór także dla facetów. Piękny kupił sobie trampki, koszulki, koraliki, portfel (cena 50 centów . I też zaliczyłam lekkie zdziwienie.. nie było żadnych balerinek za 1 Euro ;] jedynie za 4 Euro, 6 Euro. Szok ;]
|
#2240 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: sklep PRIMARK- część II
Drogie Wizazanki, powiedzcie mi czy Primark jest rowniez w Wiedniu?
![]() Orientuje sie ktos? jesli tak to w jakich CH ? ![]() Znalazlam liste Pańswt, w ktorych jest Primark, wynika z niej ze w Austrii nie ma Primarku ;/ Starsznie mi sie pododbaja ubrania z tego sklepu, ale kupowania na allegro to przeplacanie ;/ Wyczytalam jedynie w necie, ze w niektorych miestach w PL sa sklepy w ktorych znajduaj sie ciuchy atmosphere. Czy ktos kojarzy taki sklep w Krakowie?? Tylko nie sh, bo jakos za nimi nie przepadam i nie mam cierpliwosci do grzebania w tych ubraniahc ![]() Pozrawiam
Edytowane przez q_kaska_q Czas edycji: 2010-08-21 o 17:55 |
|
|
|
#2241 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
mam pytanko, Ty bylas we frankfurcie (oder) tym przy samej granicy polski? czy w tym glownym frankfurcie w srodku niemiec? Pozdrawiam I z gory dziekuje za odpowiedz
|
|
|
|
|
#2242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2243 |
|
Zadomowienie
|
ja mam 2go wrzesnia wole i chce wybrac sie do primarka, myslicie, ze bedą jeszcze takie sukienki jak te w kwiaty, obcisle, czy juz weszły ubrania jesienne? Moze macie jakieś foty kozaków jeśli już są?
|
|
|
|
#2244 |
|
Raczkowanie
|
Dopisuję się do pytania - czy już są wywieszane cieplejsze ciuchmaje typu swetry, kurtki? czy są jeszcze typowo letnie?
|
#2245 |
|
Raczkowanie
|
Jest już nowa kolekcja.
|
|
#2246 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, mam do Was ogromną prośbę. Czy któraś z Was mogłaby kupić te 'worker boots' z koronkową wstawką z boku (wiązane, za kostkę, czarne) w rozmiarze 6 - czyli 39? Koszty oczywiście zwracam co do grosza
strasznie mi na nich zależy, a na allegro ciężko je złapać...
|
|
|
|
#2247 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny
![]() Wiecie może jakiego wykonania są te kozaczki? I czy w ogole da sie je bez problemu wcisnac na noge skoro sa bez zamka? Aaa i czy mocno odstaja od nogi? bo ja jestem bardzo szczupla i boje sie ze nieladnie beda wygladac na nodze;/ prosze o odpowiedz
|
|
|
|
#2248 |
|
Rozeznanie
|
Kochane byłam w Primarku
Nowa dostawa, kurtki, kożuszki, płaszczyki i cieplejsze swetry Kozaczki też już są Porobiłam zdjęcia, ale tylko wystawy...w środku nie dało rady Troszkę się obkupiłam, ale najpierw wkleję zdjęcia wystaw
|
#2249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja bylam wczoraj i malo co mi sie podobalo ![]() Kupilam tylko 'imprezowa' torebeczke tj taka na wieczorne wyjscia ![]() Ogolem liczylam na jakies fajne butki, ale te ich worker shoes jakos mnie nie urzekly..moze mialam zly dzien
|
|
|
#2250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)foxy123 a w jakiej cenie były te worker shoes? Pamiętasz może?
Edytowane przez moniuleczka Czas edycji: 2010-08-23 o 09:06 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:24.

)

Nosze normalnie 40, trampki 40 z primarku sa ciasnawe ale normalnie w nich chodze, jaki rozmiar mi polecacie z nich kupic? Orginalne Emu mam mniejsze, nie wiem jak jest z tymi.

Troszkę się obkupiłam, ale najpierw wkleję zdjęcia wystaw