|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4531 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. V
u mnie od początku kosztowały 3,99zł
![]() ![]() tańszy jest faktycznie od Redsa ale na tym pozytywy się kończą. według mnie Reds jest spoooro lepszy, w tym Biedronowym czuć taki chemiczny aromat |
![]() ![]() |
![]() |
#4532 |
Raczkowanie
|
Trza kupić
![]() ---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- też szukałam dobrego winka, zachęcona opiniami kupiłam czerwone CAPE TOWN takie ze znaczkiem na butelce z łbem lwa, hihihiihi, ale mi nie podeszło, zbyt gorzkie jak na mój gust, o,75l / 9.89 zł. Teraz spróbuję też czerwone MONTE DA SERRA (coś tak) było b.dużo dobrych opinii i białe litrowe LE CARILLON chyba 13.99 zł. Więc będzie próbowanie. Piłam też tego szampana MICHEL za 4.85 zł - ale też mi nie smakował, czułam chemię i zaczął mnie boleć brzuch, natomiast moi domownicy wychlali i rozglądali się za drugim (schowałam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4533 |
Rozeznanie
|
Co komu smakuje oczywiście - moim zdaniem Trixx jest smaczniejszy
![]()
#4534 |
Zakorzenienie
|
Jak odgrzewacie te tortille?
Mama mi dzwoniła, że kupiła mi orientalną. I nie wiem, czy rozgrzać sobie piekarnik, czy mam to tylko wrzucić do mikrofalówki?
![]() |
#4535 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4536 |
Zakorzenienie
|
Dzięki! To już go sobie włączyłam
![]() A mamy nadal nie widać, a ja już z głodu padam ![]() Dzwoniła mi, czy kupić meksykańską, czy orientalną. Wybrałam tą drugą, bo Wy zachwalałyście ![]() Edit: Już siedzą w piekarniku ![]() ![]()
![]() Bella Beauty Edytowane przez Annaluka Czas edycji: 2010-08-20 o 15:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#4537 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4538 |
Raczkowanie
|
Moja dieta poszła precz! Nie będę się katować bo i tak mizerne efekty, za to mogłam w końcu spróbować lody Darek czekoladowe..... o jejjciuuu jakie dobre
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4539 |
Wtajemniczenie
|
Ja w biedronce kupuje białe wino vermuth pycha jest. smakuje jak martini. 1L kosztuje jakieś 10 zł.
dzisiaj robiłam swój kebab z chlebka pita kupionego w biedronie. wyszedł pycha. te chlebki są super jakbym jadła kebab z knajpy tylko zdrowszy bo wiem co w nim jest. muszę zrobic zapas tych chlepków i tortilli i zamrozić |
![]() ![]() |
![]() |
#4540 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4541 |
Zakorzenienie
|
jadłam dziś tortillę meksykańską, też dobra, myślałam że będzie mocno pikantna ale jest taka w sam raz. chociaż orientalna bardziej mi smakuje.
co do wina z Biedronki to ostatnio piłam Morando Lambrusco Emilia (mam w domu jeszcze jedną butelkę, nie zapamiętałabym takiej dziwnej nazwy), czerwone słodkie musujące, zaje***te jednym słowem ![]()
#4542 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
dzisiaj się mega wkurzyłam, byłam w tej biedronce na Zgierskiej koło rynku Dolnego (Łódź) z zamiarem obejrzenia/kupienia pościeli, bo wzory bardzo ładne.. a co zobaczyłam raptem 5 prześcieradeł, czy tak wymiotło tą pościel i wszyscy zechcieli ją miec, czy nawet nie było tam tej pościeli, albo może rzucili tez 5 paczuszek tylko? jak w Waszych Biedronkach posciel zniknęła czy jeszcze jest, to akurat jest Biedronka w której mase ludzi się przewija, bo obok jest rynek, a i piątek dzisiaj, dużo osób robi zakupy na działki.. musze chyba tardycyjnie na Ogrodową zajrzeć do B. albo tam na zgierska w strone Placu Koscielnego.. ![]() za to kupiłam cole original 2 litry sok pomarańczowy nazwa na M.. chyba zdrożał o 50 gr. sok 2 litrowy owocowy ogród i ręczniki kuchenne z biedroneczkami, zdrożały z 3,99 na 4,25 za 4 sztuki Edytowane przez niem Czas edycji: 2010-08-20 o 17:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4543 |
Zadomowienie
|
Podczytuję Was Dziewczyny i często korzystam z waszych propozycji i nabywam towary w Biedronce.
Nie wiem czy już pisałyście ale polecam kawę mrożoną za 1.99 oraz kostki do czyszczenia wc około 4 zł -świetna sprawa. Tabletki do zmywarki też miałam i spełniły moje oczekiwania ![]() Trixx próbowałam ale nie specjalnie mi smakował ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4544 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Współczuję, bo nie trafiłam jeszcze na 'walący' egzemplarz ![]()
![]() |
#4545 |
Zakorzenienie
|
Poczytajcie składy, Trixx przynajmniej w odróżnieniu od większości piw ma chmiel,a nie słód jęczmienny w składzie
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4546 |
Konto usunięte
|
moje dzisiejsze zakupy w B. skromne:
*Nestea 2pak 1.5l za 4.99 *Tchibo Gold Selection Crema 15.99 |
![]() ![]() |
![]() |
#4547 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- Może jeszcze przyjdą ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- Cytat:
Tanio wychodzi za takie duże opakowanie, więc chyba kupię na zapas, bo mój mąż to straszny kawosz, a ja i ja lubię sobie czasem filiżankę dobrej kawki wypić ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4548 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() I Darek czekoladowy doczekał się skosztowania. Jak dla mnie śmietankowe o wiele lepsze. Wśród czekoladowych lodów mam już swojego faworyta i tych niestety więcej nie kupię. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4549 |
Konto usunięte
|
iga, naprawdę? to super wiadomość. ja jutro spróbuję pierwszy raz. już kiedyś chodziłam się do niej przymierzałam (i do nowej Nescafe z pianką), ale droga jest w normalnych sklepach. jeśli będzie tak dobra, jak mówisz, to może też pomyślę o zapasie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4550 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- A tortille odpuściłam sobie, jak na dwa maleństwa kosztowały jak na biedronkę stanowczo za dużo ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4551 |
Konto usunięte
|
jadłam kiedyś te tortille nadziewane, drogie są jak na B. i jakoś zachwycona nie byłam. nie pamiętam, ale chyba meksykańską miałam. muszę jeszcze raz spróbować, skoro tak polecacie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4552 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a zdradzisz nazwę tego faworyta? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4553 |
Zakorzenienie
|
A pewnie tylko nazwy nie pamiętam. Są to lody z lidla w granatowych litrowych opakowaniach. Mają kawałki czekolady i są przepyszne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4554 |
Raczkowanie
|
Przepraszam, że zmienię na chwilkę "tortillowy" temat.
![]()
#4555 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4556 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4557 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam nowe Inspiracje tygodniowe od 23.08 do 29.08 orzechy ziemne Akardo 900g w plastikowym wiaderku 6,49zł
pasta dla dzieci Colgate Smiles 50ml 4,99zł piwo Carlsberg 500ml butelka bezzwrotna 2,19zł od 26.08 książki 29,99zł : Jamie Olivier "Włoska wyprawa Jamiego" Wojciech Cejrowski "Rio Anaconda" Jeremy Clarkson "Nie zatrzymasz mnie" Marlena de Blasi "Tamtego lata na Sycylii" Paulina Simons "Tatiana i Aleksander" Harlan Coben "Zaginiona" polędwiczka wieprzowa 1kg 19,79zł 23.08-25.08 brokuł 1,75zł szt 26.08- 29.08 nektarynki 1kg 3,97zł Edytowane przez patusia22 Czas edycji: 2010-08-20 o 20:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4558 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Skoro śmietanowe są jeszcze lepsze, to muszę je mieć!!! ![]() ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Cytat:
![]() A ja się kiedyś przy okazji rozejrzę, ile ona normalnie w innych sklepach kosztuje... Póki jeszcze jest z czego zrobić zapasy ![]() ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- Cytat:
Fajne książki będą! Te dwie kupię na pewno: Jamie Olivier "Włoska wyprawa Jamiego" i Harlan Coben "Zaginiona" |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4559 |
Zakorzenienie
|
Kupiłam tortillę meksykańską - bardzo dobra chociaż drugi raz już nie kupię - stanowczo zbyt droga jak na Biedronkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4560 |
Konto usunięte
|
ja chyba też kupię Cobena.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:53.