|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2371 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Starsi mężczyźni i młodsze kobiety - 10 lat i więcej? :) cz.2
Ja też trzymam kciuki za siebie
![]() ![]() ![]() Morire a Ty szukać motylków w brzuchu marsz ![]()
Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak ty i niebieskie oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2372 |
Zakorzenienie
|
Alez ja jestem inteligentna
![]() Wysłałam właśnie info o wyjściu na karaoke do...M. ![]() ![]() ![]() morenica - no jak ładnie J. sie stara..żeby tak samo było jak będzie już na miejscu ![]() Morire - jeśli nie chcesz żeby między Wami było coś więcej, to trzymaj się mocno tej wersji ![]() ![]() besio - to i ja się dołączam do kciuków za Ciebie ![]()
Edytowane przez behindblueeyes Czas edycji: 2010-08-18 o 20:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#2373 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja właśnie z herbatą i cytrynką i czekoladą się tak zastanawiam nad wieloma sprawami... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2374 | |
Zakorzenienie
|
Wiem wiem..to trzeba mieć talent
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2375 |
Raczkowanie
|
Kochane, dziękuje za wszystkie uściski
![]() besio mnie wypatrzyła, ale nie miałam czasu odezwać się ![]() morire - zaspokajam ![]() ![]() i dziękuję za wszystkie buziaki ![]() Kochane, wracam do świata ![]() Przedwczoraj zawieźli wszystkie dokumenty i mam prawie labę, bo zaczynam przygotowywać ich do kolejnego przetargu ![]() ![]() W weekend spałam po 3, 4 h, noc z pn na niedzielę miałam totalnie zarwaną, bo większość dokumentów dosłali w pt wieczorem i dosyłali przez całą sobotę - w sumie 48 stron ![]() Ale dałam radę ![]() TŻ wjechał w niedzielę do Wietnamu, dzisiaj wraca z wycieczki po Mekongu i będziemy mogli porozmawiać AŻ po dwóch dniach przerwy ![]() A ostatnie dni odreagowywałam pracę i spędzałam cały dzień z Młodzieżem - jazdę na rowerze już opanował, teraz tylko patrzę i modlę się, żeby przeżył swoje szaleństwa - już nie jeździ, teraz pędzi, ćwiczy ostre hamowania i cuda niewidy - szatan nie dziecko ![]() pies kłaczy się niemożebnie, złożyłabym jeszcze jednego średniej wielkości z tego futra, które zostawia ![]() Wczoraj nieopatrznie zerknęłam w kalendarz i okazało się, że dwa tygodnie moje Dziecięcie idzie do przedszkola - panika na maksa (oczywiscie ja panikuję, On się cieszy) ![]() ![]() Za to będę miała czas na swoje projekty ![]() ![]()
#2377 |
Rozeznanie
|
oj Besiolek
![]() ![]() kiedy słonce wyjezdzasz do Szczecina ? Behind będę będę się trzymała ![]() ![]() ![]() Maguś hihii no już duży chłop , czas na przedszkole ![]() ![]() Trafił Ci się normalnie włóczykij ![]() Kochanie wygooglowałam i okazało się , że to herbata tak ? Nie miałam bladego pojęcia ![]() ![]() a ja dziś drugi dzień na grzybkach ![]() ![]() ![]() ![]() Zrobiłam obiadek i odpoczywam ![]() a EX wczoraj pisał czy się zobaczymy . . . to zabawne , że jak byśliśmy razem to wiecznie zapracowny , a teraz ? dzień po dniu chce się widzieć ze mną , niech spitala na drzewo ![]()
#2378 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() TŻ zarzeka się, że to ostatni taki wypad i tęskni tak desperacko, że następnym razem beze mnie się nie rusza ![]() ![]() yerba mate - wg mnie magia jak diabli, działa cuda - piję ją zamiast kawy (której nie lubię) i daje niezłego kopa - nawet gdy jestem bliska zaśnięcia, budzi ![]() ![]() Ex nieźle zatęsknił ![]() EDIT: masz boski opis ![]()
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i ludzka głupota. Co do Wszechświata nie jestem pewien." Albert Einstein Edytowane przez mag_a Czas edycji: 2010-08-19 o 14:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2379 |
Rozeznanie
|
Maguś z Twoim Tż zwiedzisz cały świat
![]() ![]() Kochanie gdzie kupić to cudeńko u nas w Zielonej ? noo nie jest łatwo ![]() ![]() Chciałabym w końcu poznać kogoś , kto mi zawróci w głowie , a w ogóle słyszałam , że w jazzgocie organizowane są spotkania dla singli ![]()
#2380 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() W zielonej - nie wiem, szukam od tygodnia i nie ma nigdzie, nawet saszetkowej (bo takiej już w desperacji szukałam). W Poznaniu i we Wrocławiu są pijalnie yerby - wypróbuj ![]() Tak myślałam. Może Ty masz silną wolę, ale ja, mając do kogoś słabośc, unikałam spotkań jak ognia, bo mi niewiele było potrzeba, żeby rzuciło się na mózg ![]() Jezeli chcesz, chętnie wybiorę sie z Tobą do jazzgotu (oczywiście, w charakterze obstawy ![]() ![]() ![]() Co Ty na to? ![]()
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i ludzka głupota. Co do Wszechświata nie jestem pewien." Albert Einstein Edytowane przez mag_a Czas edycji: 2010-08-19 o 17:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2381 |
Rozeznanie
|
łee to musi być ciekawe miejsce taka pijalnia
![]() ![]() ![]() a spotkanie z ogromną chęcią Sloneczko , w strasznym nie byłam z rok ![]() ![]()
#2382 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak nie jeden eks to drugi - pięknie, uwodzicielko ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2383 |
Zakorzenienie
|
A ja jednak nigdzie nie jadę
![]() Okazało się,że miejsce w które mamy jechać jest zajęte...(domek kumpla,mieliśmy mieć nocleg za free). Myślałam,że K. będzie chętny na wypad w inne miejsce, nawet tylko we dwójkę..ale nie. A jak od 01.09. dostanę pracę,to juz w ogóle nigdzie nie pojedziemy. I oczywiście jak się okazało,że zostajemy,to on jutro ma trening, w sob. rano jakiś turniej, a w niedziele znowu mecz ![]() Byłam ze znajomymi na karaoke. M. mnie podszczypywał i zagadał. Chwilę porozmawialiśmy ![]()
Edytowane przez behindblueeyes Czas edycji: 2010-08-20 o 01:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#2384 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, właśnie wróciłam od ginekologa. Jestem w ciąży. Szok, nie dociera to do mnie. Nie wiem, jak ja o tym komukolwiek powiem...
Koniec mówienia "postaram się","spróbuję", "zobaczę". Od dzisiaj coś ZROBIĘ! Będę Żoną! ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej. http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png |
![]() ![]() |
![]() |
#2385 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
EDIT: Cytat:
Aaaaaa! Aivilo!!! A myślałam, że będę pierwsza ![]() To cudownie Kochana ![]() Mam nadzieję, że nie porzucisz naszego wątku na rzecz tych w stylu rymowanych: sierpień mamy, dzidziusia się spodziewamy ![]() No, Dziewczyny, zostaniemy wizażowymi Ciotkami ![]() TŻ już wie? ![]()
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i ludzka głupota. Co do Wszechświata nie jestem pewien." Albert Einstein Edytowane przez mag_a Czas edycji: 2010-08-20 o 09:18 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2386 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Weź przestań, ty masz juz dziecko więc patrzysz na to inaczej, a ja? Mam 21 lat, studiuję, przecież to mi zawali całe życie. Heh i nie porzucę wątku, potrzebne mi teraz wsparcie osób, które już długo znam, a nie jakichś nawiedzonych mamusiek ![]() Kurde, dalej to do mnie nie dociera. Może gin się pomylił? (i 2 testy ; / ). Brałam tabletki... a mimo to.... ****a mać!
Koniec mówienia "postaram się","spróbuję", "zobaczę". Od dzisiaj coś ZROBIĘ! Będę Żoną! ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej. http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2387 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Czyli będziesz gorącą Mamą, gdy Twoje dziecko będzie już w miarę odchowane,a Twoje koleżanki dopiero będą po pachy w pieluchach, albo będą dopiero o nich marzyć ![]() Głowa do góry, na pewno będziesz miała wsparcie Rodziny, a jestem przekonana, że TŻ nie zawiedzie - zobaczysz, oszaleje ze szczęścia ![]() EDIT: zapomniałam dodać, że dzień po wiadomości, że jestem w ciąży, dowiedziałam się, że dostałam się na wymarzone studia we Wro. I co? Z niczego nie rezygnowałam, wszystko pięknie się ułożyło, a byłam w o tyle trudniejszej sytuacji, że byłam sama (choć to też była świadoma decyzja). Nie martw się, w razie w służymy wsparciem (jestem pewna, że mogę deklarować w imieniu Dziewczyn, które tu piszą) ![]() ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- morire, dzięki Aivilo, będziemy miały co dzisiaj opijać ![]() ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- Jak to co? Wykupić miejsce reklamowe i dać wielkie ogłoszenie w gazecie, w radiu i zacząć o tym trąbić na cały świat ![]() Aivilo, TŻ świata poza Tobą nie widzi i vice versa, masz cudowną Familię - nie bój się ich reakcji. Zacznij się cieszyć tą wiadomością ![]()
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i ludzka głupota. Co do Wszechświata nie jestem pewien." Albert Einstein Edytowane przez mag_a Czas edycji: 2010-08-20 o 09:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2388 |
Wtajemniczenie
|
na razie muszę się z tym oswoić... idę poleżeć i pogapić się w sufit,może mi ta ciąża przejdzie czy zniknie czy coś...
Misiowi powiem wieczorem, bo teraz w pracy jest. Trzymajcie kciuki, później się odezwe.
![]() ![]() |
![]() |
#2389 |
Zakorzenienie
|
behind jakoś tak czuję, że się jednak na Tż może nie tyle obraziłaś, ale masz pewnie żal. Kochanie, głowa do góry. No rzeczywiście skoro i tak mieliście zaplanowany wyjazd to mogliście razem jechać, a tutaj
![]() ![]() A z pracą to już pewne? ![]() Aivilo aaaaaa !! Wielkie wielkie wielkie gratulacje ![]() ![]() ![]() Tż przedwczoraj w nocy wrócił. od razu smsa wysłał, ze jest i wczoraj prawie cały dzień razem. Powiedział, ze sam siebie zaskoczył tym, że tak za mną tęsknił i mogę nic nie mówić, bylebym była przy Nim ![]() ![]() To ja wracam dalej zakuwać ![]() Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2390 |
Rozeznanie
|
Wchodzę na wizaż a tu taka wiadomość !!!!
![]() Aivilo pozostaje mi pogratulować , to wspaniała wiadomość , o nic się nie martw , zwłaszcza ,że miedzy Tobą i Twoim Panem jest takie uczucie nieziemskie że ciężko to opisać ![]() ![]() ![]() Maguś ![]() ![]() Behind oj jak ja nie lubię jak coś nie dochodzi do skutku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2391 |
Raczkowanie
|
Aivilo na prawdę szczerze Ci gratuluje
![]() Popatrz, masz ukochanego przy sobie, w dodatku narzeczonego, z którym wiążesz całą swoją przyszłość. Jestem pewna, że dziecko umocni tylko więź między Wami, a Tż będzie bardzo szczęśliwy. A jeżeli o studia chodzi, jestem przekonana, że dasz radę. Nie jesteś sama, wsparcie rodziny i Tż-ta da Ci tyle siły, żeby sobie z tym wszystkim poradzić. Główka do góry ![]() Ahh...a ja też myślałam, że będę pierwsza... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2392 |
Raczkowanie
|
Aivilo, zapytam z 'zawodowej' ciekawości - po czym się zorientowałaś, że coś nie tak,a właściwie, jak najbardziej tak?
![]() Jeszcze trochę i, jeżeli morenica zacznie poważnie myśleć o dzieciach, mi nie przejdzie, to trzeba będzie pisać do lexie z prośbą o dodanie do tytułu wątku 'i ich dzieci' ![]()
#2393 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tradycyjnie, nie dostałam okresu w przerwie między tabletkami... za to koszmarnie bolały mnie piersi, w sumie nigdy na okres mnie nie bolały, a tutaj masakra... zrobiłam test, potem drugi no i w końcu musiałam się umówić do gina. Zaczynam 5 tydzień,mam tylko nadzieję, że dziecku nic sie nie stanie, skoro przez pierwszy miesiąc jadłam jeszcze tabletki... ; / ale gin powiedział, że wszystko ok. Jezu, jak ja sie denerwuje, tzn Miś wiedział, że mam tam jakieś problemy z okresem, ale nie mówiłam mu, że zrobiłam testy i że poszłam do gina dziś rano. Przeraża mnie to czekanie na wieczór... dzięki Bogu że matka pojechała do pracy na cały dzień,bo ona od razu by się zorientowała, że coś jest nie tak, a ja chcę najpierw Misiowi powiedzieć.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2394 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Myślałam,że jego hobby będzie fajnym dodatkiem, częścią 'nas', ale ostatnio to chyba ja jestem dodatkiem do jego piłki, tak się czuję. Cytat:
Cytat:
![]() ![]() M. jak M..nic się nie zmienił. Tekst kolesia przed 40tką: 'o a ty już bez aparatu?' (ściągnęłam jakieś 2 lata temu ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2395 |
Rozeznanie
|
Behind haha to ten M , bardzo spostrzegawczy jest
![]() ![]() Męczy Cię to kochana wiec jak najszybciej pogadaj z nim tak serio serio bo po co macie się kłócić o pierdoły ![]() Aivilo koniecznie napisz jak już Tż będzie wiedział ![]() ![]() mag lala ![]() ![]()
#2396 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- Cytat:
![]() Będę podła i napiszę: nie denerwuj się, w Twoim stanie nie wolno ![]() A na serio nie panikuj: naprawdę myślisz, że TŻ, zapatrzony w Ciebie jak w obrazek, mógłby Cię zostawić? mieć pretensje? no, proszę Cię.... ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- ![]() ![]() A później: ![]() ![]()
![]() |
#2397 |
Wtajemniczenie
|
Aivilo
![]() ![]() ![]() Kochane, ale się rozpisałyście, aż nie wiem sama co mam napisać....
Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak ty i niebieskie oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2398 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja się pochwalę,że chyba będę mieć tą pracę ![]() ![]() Czuję się jakby miała świnkę..połowa twarzy napuchnięta..od tego mojego zęba..boliii ![]()
![]() |
#2399 |
Rozeznanie
|
Behind gratulacje
![]() ![]() Besio co Ty nam tak znikasz czesto ? ![]() ![]() mag ![]()
#2400 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() Mój TŻ jest ode mnie starszy o 9 lat i jesteśmy razem 13 miesięcy ![]() ![]() ![]() ![]() Generalnie w moim otoczeniu bardzo mało jest par o takiej różnicy wieku więc chętnie przyłączę się do wątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:41.