Do porodu dni liczymy o wyprawce wciąż myślimy-mamy listopadowo-grudniowe,cz.IV - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-20, 16:50   #691
apoolonia
Rozeznanie

Dot.: Do porodu dni liczymy o wyprawce wciąż myślimy-mamy listopadowo-grudniowe,cz.IV

Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość
Apoolonia, ja też nie wiedziałam, że są rozmiary. No ale tam na wszystkich było napisane "rozmiar S", więc chyba są i większe
mówimy o tym?
http://motherhood.pl/produkt/otulaczek.html

wydaje mi się że są tylko s-ki zeby zaznaczyć ze to produkt dla noworodków

Dopracowany system miękkich rzepów pozwala na idealne dopasowanie Otulaczka do każdego maleństwa (w ramach rozmiaru: 3-7kg). Pamiętaj jednak, że Otulaczek został stworzony z myślą o noworodkach, i jest rekomendowany dla dzieci w pierwszych tygodniach życia.

a powiedz było cos jeszcze z tej firmy/ chce kupić kocyk i te flanelki zastanawiam się tez nad przewijakiem ale ten to już na zdjęciu wygląda jakos cienko
apoolonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-20, 16:59   #692
kretencja
Zakorzenienie

Dot.: Do porodu dni liczymy o wyprawce wciąż myślimy-mamy listopadowo-grudniowe,cz.IV

Tak, tak, ten. Tak czy owak nie zdecyduję się, moim zdaniem to jest za cienkie.
Były zarówno kocyki, jak i flanelki. Ładne, ale moim zdaniem też drogo. To w końcu jest normalna flanelowa pielucha, a 3-pak kosztuje w smyku chyba 30zł, czyli 10zł za sztukę. Na all widuję flanelki po 3,50-5zł za sztukę Tak że ja chyba tych bajerów z Motherhooda nie będę kupować - poza poduchą kojeC, którą już mam i jestem bardzo zadowolona
A przewijaki chyba też były, ale im się nie przyjrzałam.

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-20, 17:01   #693
mallinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość
niedawno wróciłam. Byłam odwiedzić dziewczyny w pracy ponad 2 godziny siedziałamw firmie, bo nie mogłyśmy się nagadać przy okazji dostałam 3 fajne bluzki ciążowe jedną mam już na sobie i mam od jednej koleżanki obiecane ciuszki po jej córeczce, druga koleżanka obiecała dać za free łózeczko, bo u niej niepotrzebnie stoi, a trzecia podkład do wózka także wizyta owocna kilka dziewczyn stanęłow kolejce by mój brzuszek pomacac, bo chcą starać się od ziecko, a moja szefowa się załamała, jak zobaczyła tę kolejkę
to owocna wizyta a szefowej z jednej strony współczuję ale przynajmniej będzie mial kto na nasze emerytury pracowac

M25 fajny avatar

przyjechała do mnie mama-i siedzi w moim ogrodzie i pieli skalniak a ja do domu uciekłam bo skurcze znowu miewam i do ucha mi nawiało

Anecka zrobiłam dziś tego hawajskiego kuraka i coś mi nie wyszło bardzo słodki wyszedł doprawiasz czyms piers jak ją smażysz czy tylko ten fix na koniec?

ur. - 28.12.2010 - 4530g, 59cm

mallinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-20, 17:08   #694
apoolonia
Rozeznanie

Cytat:
Tak, tak, ten. Tak czy owak nie zdecyduję się, moim zdaniem to jest za cienkie.
Były zarówno kocyki, jak i flanelki. Ładne, ale moim zdaniem też drogo. To w końcu jest normalna flanelowa pielucha, a 3-pak kosztuje w smyku chyba 30zł, czyli 10zł za sztukę. Na all widuję flanelki po 3,50-5zł za sztukę Tak że ja chyba tych bajerów z Motherhooda nie będę kupować - poza poduchą kojeC, którą już mam i jestem bardzo zadowolona
A przewijaki chyba też były, ale im się nie przyjrzałam.
ja tak się napaliłam że jak mąż znajdzie czas podjedziemy do jakiegoś sklepu w którym sprzedają te produkty i jeszcze zobaczę
ale fakt faktem tani nie są
choć z tego co mówisz na stronie jest trochę taniej

ja kojec kupiłam taki zwykły i chyba źle zrobiłam dla mnie ma za mało wypełnienia a na dodatek bardzo miękkiego więc dalej bolą mnie plecy
apoolonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-20, 17:12   #695
kretencja
Zakorzenienie

A mnie na maxa naszła ochota na zupkę chińską
Więc sobie zrobiłam. Zaczęłam czytać skład, ale szybko przestałam, żeby się nie załamać bo tam same E... doprawione szczodrze glutaminianem sodu... Ale mam nadzieję, że Tymek mi wybaczy, to dopiero drugi raz w ciągu całej ciązy i podejrzewam, że ostatni

---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ----------

Apoolonia, wiesz, najlepiej jednak, żebyś sama obejrzała z bliska i oceniła, może Tobie podpasują.
Na stronie jest trochę taniej, z tym, że trzeba doliczyć za przesyłkę, nie pamiętam ile.

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-08-20, 17:14   #696
Patrycja_1708
Zadomowienie

A do kąpania naszych maluszków bedziecie kupowały zestaw czy oddzielnie reczniczek i rekawice do mycia?? Bo jest tego duzo na allegro i chyba wolałabym od razu zestaw mieć. I pewnie ze dwa zestawy trzeba takie miec?
Patrycja_1708 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-20, 17:15   #697
dzasta110
Wtajemniczenie

Cześć

Cytat:
Napisane przez lutien Pokaż wiadomość
EDIT: Informacja o promocjach: Jakiś czas temu dostałam w aptece "Dbam o zdrowie" kartę rabatową dla kobiet w ciąży. I faktycznie oferta jest tam godna polecenia!!! Wiem, że te apteki są w Katowicach, nie wiem, jak w innych miastach, ale jeśli któraś z Was ma w okolicy to polecam
Tu link: http://www.*******/dlamamyimalenstwa#position
ok - link nie działa, więc musicie sobie wpisać w google "Apteki dbam o zdrowie" i pojawi się Wam na 1 pozycji
fajna sprawa, zaraz sobie o tym poczytam

Cytat:
niedawno wróciłam. Byłam odwiedzić dziewczyny w pracy ponad 2 godziny siedziałamw firmie, bo nie mogłyśmy się nagadać przy okazji dostałam 3 fajne bluzki ciążowe jedną mam już na sobie i mam od jednej koleżanki obiecane ciuszki po jej córeczce, druga koleżanka obiecała dać za free łózeczko, bo u niej niepotrzebnie stoi, a trzecia podkład do wózka także wizyta owocna kilka dziewczyn stanęłow kolejce by mój brzuszek pomacac, bo chcą starać się od ziecko, a moja szefowa się załamała, jak zobaczyła tę kolejkę
i się jej nie dziwię

Cytat:
Napisane przez margaryt Pokaż wiadomość
Parę inspiracji z netu...Się rozmarzyłam
Kiedy ja będę mogła urządzać kącik dla dzidzi?
śliczne

Cytat:
Napisane przez pelnia1980 Pokaż wiadomość
zapomnialam wam napisac ze mam od ostatniej wizyty tylko 2 kg na plusie lacznie 4-5 kg na plusie
juz teraz przynajmniej co drugi dzien bede brala te czopki glicerynowe - paskudztwo ale lepsze to niz si emeczyc :/ masakra jakas - ja sie nie moge nadziwic ile tego g... jest w nas... szok!
a od tego nie idzie się jakoś uzależnić?? żeby potem nie było problemu z wypróżnianiem, ze bez leku ani rusz
czopki są bez recepty prawda?? w jaki sposób działają??

Cytat:
Napisane przez apoolonia Pokaż wiadomość
kupiłam też kilka paczek chusteczek z nivea dla niemowlaków
czy ktoś ich używa? moim zdaniem mają dziwny zapach

były w promocji i to dużej ale data jest ok do 2012........
ktoś pisał ostatnio o chusteczkach nivea, że nie bardzo są

Cytat:
Napisane przez MILA25* Pokaż wiadomość
Zamierzam kupić zamiast zwykłych poduszek takie oto coś
http://allegro.pl/item1181356228_dos...wlat_klin.html gdzieś czytałam ,że są bezpieczniejsze niż zwykłe poduszki . A jak się coś maluszkowi uleje to się nie zaksztusi jak na płasko będzie leżał. Co o tym myślicie ??
ja nie będę używać poduszki sama śpię prawie na płasko, więc i dzidziolek też będzie tak spał, póki sam sobie nie dobierze pozycji

Cytat:
Napisane przez Weronisia Pokaż wiadomość
Chciałam się Wam pochwalić, że już wszystko mam dla mojego Pascala.
Wczoraj odebrałam ostatnią rzecz - łóżeczko z pełnym wyposażeniem.
Tak więc u mnie szaleństwo zakupowe już zakończone. Teraz mogę spokojnie czekać, aż młody zechce wyjść
takiej to tylko pogratulować

Cytat:
Zakochałam się w jednych śpiochach welurowych, ale wrodzony rozsądek nie pozwolił mi ich kupić Kosztowały 55zł Za tyle to sobie na all kupię dwie pary
cenowy szok normalnie

Cytat:
Dziewczyny które mają zamiar karmić

czy kupujecie na wszelki wypadek karton mleka? jeśli tak to jakiego?

moja mama przy dwóch ciążach miała bardzo mało pokarmu dopiero przy trzeciej normalnie karmiła mojego brata

więc boję się że może być podobnie w moim przypadku
hmmm... ja chyba nie będę kupować

okna - ja myślę, że jakby się umyło jedno okno w ciągu dnia to nic złego by się nie stało ale bez wieszania firanek, bo to już więcej wysiłku (przynajniej dla mnie)
sama umyłam 2 okna w tygodniu, a resztę zamierzam umyć w przyszłym

błonnik - ja kupiłam jakiś czas temu w rossmanie "zdrowy błonnik" czy coś takiego

kupiłam sobie dziś spodnie ciążowe znalazłam w miarę tanie, bo 105 zł, ale i tak cholernie szkoda mi było wydać tyle pieniędzy na rzecz którą będę nosić przez 3,5 miesiąca, o ile wejdę w nie później za mocno przyzwyczaiłam się do lumpków, gdzie można kupić super rzeczy za parę groszy, ostatnio kupiłam spodnie również ciążowe za 18 zł, ale jeszcze są za duże, więc jak w sklepowe się już nie będę mieścić to mam awaryjne

no i mam w końcu urlop

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"

Edytowane przez dzasta110
Czas edycji: 2010-08-20 o 17:20
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-20, 17:20   #698
kretencja
Zakorzenienie

Dzasta, spoko, ja kupiłam dziś ciążowe spodnie za 146zł Ale świetne są, bardzo jestem zadowolona, mam nadzieję, że już do końca ciąży posłużą.

Patrycja, ja kupuję same ręczniczki, będę myła ręką.

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-08-20, 17:37   #699
Aliszcze
Zakorzenienie

no i zrobiłam zakupy dla małej Asi weszłam na link, który tu podałyście do tego sprzedawcy na allegro i troszkę zakupów zrobiłam

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-20, 17:47   #700
Patrycja_1708
Zadomowienie

Cytat:
no i zrobiłam zakupy dla małej Asi weszłam na link, który tu podałyście do tego sprzedawcy na allegro i troszkę zakupów zrobiłam
Podaj link to przejrze co tam mozna kupic ciekawego
Stary 2010-08-20, 17:50   #701
Aliszcze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Patrycja_1708 Pokaż wiadomość
Podaj link to przejrze co tam mozna kupic ciekawego
podaję http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=5027007

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-20, 17:55   #702
vikicullen
Zadomowienie

ja od tego sprzedawcy zamawiałam różne rzeczy i zadowolona jestem.
http://allegro.pl/show_user_auctions...&change_view=1

http://www.suwaczki.com/tickers/atdc2n0askflsw50.png

PAULINKA ur. 01.10.2015 r.

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37tv739lp63vo5.png
vikicullen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-20, 18:08   #703
sereniti
Zakorzenienie

ehh ale mam nerwy! za tydzień mój ślub a zamówionych obrączek nie ma! nie znalazłam nigdzie takich jakie mi sie podobały i kupiłam przez neta - koleś łaskawie odpisał mi na maila że wysłał już tydzień temu wiec pieprzona poczta pokpiła sprawę mam dość tego ślubu coraz bardziej miało być kameralnie a tak muszę szykować przyjęcie na 30 osób z czego większość to znienawidzona przeze mnie rodzina tżta ehh...
sereniti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-20, 18:21   #704
agnieszka255
Zadomowienie

GG do agnieszka255

dziekuje za zmiane na pierwsze stronie przewidywany termin porodu z ug to 26 listopad mala kopie tak mocno ze az brzuch mi faluje! moje skurcze nog minely jak bralam zdrowit skurcz i pomoglo ale za to zgaga straszna nie pomaga nic nawet renni tylko jak popije mleka to pomaga na jakis krodki czas
Stary 2010-08-20, 18:24   #705
Eliza86
Raczkowanie

GG do Eliza86

Witam.
Ide was nadrobic i wsuwac sliwki wegierki

Juz w trojeczke Kocham...
Eliza86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-20, 18:33   #706
kotek81
Zakorzenienie

Cytat:
Ja praktycznie widziałam pudełka tylko z pampersa
powiedz czy inne chusteczki do niego pasują?

czy wkładając wkładamy z folią? czy trzeba wyjąć wszystkie chusteczki a następnie umieścić w pudełku?
Wszystkie chusteczki pasuja do tego pudełka - wkłada się całą paczkę razem z opakowaniem - tylko tą naklejkę z wierzchu trzeba odkleić
Cytat:
Dziewczyny które mają zamiar karmić

czy kupujecie na wszelki wypadek karton mleka? jeśli tak to jakiego?
Ja nie kupuję, ale możesz dla świętego spokoju sobie kupić Bebiko 1 albo Nan 1 - najwyżej ty później wypijesz
Cytat:
A do kąpania naszych maluszków bedziecie kupowały zestaw czy oddzielnie reczniczek i rekawice do mycia?? Bo jest tego duzo na allegro i chyba wolałabym od razu zestaw mieć. I pewnie ze dwa zestawy trzeba takie miec?
Jak dla mnie myjki są do bani - o wiele lepiej było mi myć młodą sama ręką
Cytat:
Napisane przez sereniti Pokaż wiadomość
ehh ale mam nerwy! za tydzień mój ślub a zamówionych obrączek nie ma! nie znalazłam nigdzie takich jakie mi sie podobały i kupiłam przez neta - koleś łaskawie odpisał mi na maila że wysłał już tydzień temu wiec pieprzona poczta pokpiła sprawę mam dość tego ślubu coraz bardziej miało być kameralnie a tak muszę szykować przyjęcie na 30 osób z czego większość to znienawidzona przeze mnie rodzina tżta ehh...
może w poniedziałek przyjdą
kotek81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-20, 18:34   #707
kliwia
Zakorzenienie

patrycja na zaparcia mozna orbic sobie siemie lniane zaparzane wrzatkiem, pic ciepla wode na czczo, jesc suszone sliwki, i morele, swieze jablka wcinac

Co do zestawow do kapieli' - myjki do mycia dziecka sa zbedne i sa siedziba zarazkow, a recznik dla niemowlaka bede stosowala kapielowy taki duuuzy.
A jak podroznie to kupie reczniczek z kapturkiem
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-20, 18:34   #708
kootekk
Zakorzenienie

kurde a mnie od rana słabo, w głowie mi się kreci, fatalnie sie czuje
mama cały dzien ze mna siedzi i mi sprzata dom troche was nadrobiłam ale nie mam sił dyskutować chyba pojde zaraz spac

kootekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-20, 18:35   #709
kliwia
Zakorzenienie

a wiecie co nie wpadlam by zakupic chusteczki nawilzane jakies w promocji
chyba trzeba zaczac
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-20, 18:38   #710
anankee
Rozeznanie

Zrobiłam sobie frytki, normalnie taaaak mnie naszłooo!!!

Emi!

anankee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-20, 18:38   #711
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

Dalej sie czuje jak kupa
Wyniki mam w miare dobre - mocz i morfologie wiec moze to przez pogode.
irsin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-20, 18:44   #712
Weronisia
Zakorzenienie

Cytat:
t
Ja praktycznie widziałam pudełka tylko z pampersa
powiedz czy inne chusteczki do niego pasują?

czy wkładając wkładamy z folią? czy trzeba wyjąć wszystkie chusteczki a następnie umieścić w pudełku?
Apolonia do pudełka wszystkich chusteczek są tej samej wielkości, tak samo i chusteczki są tej samej wielkości. Jeśli masz jedno pudełko, to potem chusteczki możesz kupować różne, bo wszystkie pasują.
A do pudełka wkładasz całość, czyli z folią. Ściąga się tylko to środkowe okienko w folii i wkładasz całość do pudełka.

Cytat:
A macie jakieś sprawdzone sposoby na zaparcia?? jem duzo jogurtów, pije duzo wody ale i tak na kibelku rzadko siadam
Patrycja na zaparcia polecam siemię lniane. Tak samo siemię lniane polecam na zgagę. Działa na jedno i drugie
Siemię lniane trzeba zalać wodą. Ja daję 3-4 łyżeczki siemienia, ale nie takiego w całości, tylko rozgniecionego lub mielonego. Zalewam 0,5 szklanki przegotowanej ostudzonej wody i zostawiam na 2-3 godziny. Zrobi się z tego kleik, który trzeba wypić.
Na zgagę pije się to 3 razy w ciągu dnia, ąz nastąpi ulga.
Na zaparcia trzeba to wypić rano na czczo. Czyli można namoczyć siemię na noc, a rano wypić ten klej. Po wypiciu kleju polecam od razu zjeść Activię z dosypanymi otrębami np. otręby ze śliwką Sante, albo jakiekolwiek inne. Ja wsypuję tyle ile się zmieści do pojemniczka z Activią, mieszam i zjadam.
Na masakryczne zaparcie, po wypiciu kleiku z siemienia i zjedzeniu Activii polecam zjeść jabłko.
To przeważnie zaczyna działać po pół godzinie.
Jeśli zaparcie mam od kilku dni, to nieraz muszę poczekać do następnego dnia na rezultat.

Powodzenia

Edytowane przez Weronisia
Czas edycji: 2010-08-20 o 18:48
Weronisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-20, 18:47   #713
kretencja
Zakorzenienie

Irsin, to przez ciążę po prostu Zjedz coś dobrego, odpocznij

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-08-20, 18:47   #714
Weronisia
Zakorzenienie

Cytat:
Patrycja ja mam 3 ręczniczki z kapturkiem - rewelacja - wypróbowane na dwójce moich dzieci
Do tego mam tylko jedną myjkę, ale nawet nie wiem czy będę jej używała. Na początek wystarczy myć ręką - w końcu z dziecka niczego nie trzeba zdzierać
Stary 2010-08-20, 18:50   #715
De28
Wtajemniczenie

Dziewczyny, wy to produkujecie. A ja nie mam czasu na neta

Lece nadrabiac. Male pytanie, po co chcecie kupowac mleko modyfikowane juz zawczasu?Nie lepiej wtedy kiedy naprawde bedzie trzeba?

Bylam wlasnie u fryzjera i nareszcie mam na glowie to co od roku chcialam a nie wychodzilo Co chwile robilam pasemka blond az w koncu cale moje wlosy zrobily sie okropnie jasne. A teraz zrobila mi partiami brazowe pasemka i jasne i mam nareszcie ciemniej na glowie Ma sie tez nie zmywac, bo zafarbowala blond pasemka a na nich sie farba bedzie trzymac. Kupe kasy zostawilam, ale wreszcie sie dobrze czuje

Mam zaraz gosci, przyjaciel przyjdzie sie wyplakac. Lece smazyc nalesniki a potem ropic dipy do chipsow, z awokado

Ale mnie dzis w krzyzu lamie, ruszac sie nie moge.

Daniel

Christian

Edytowane przez De28
Czas edycji: 2010-08-20 o 18:51
De28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-20, 18:50   #716
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

Cytat:
Napisane przez kootekk Pokaż wiadomość
kurde a mnie od rana słabo, w głowie mi się kreci, fatalnie sie czuje
mama cały dzien ze mna siedzi i mi sprzata dom troche was nadrobiłam ale nie mam sił dyskutować chyba pojde zaraz spac

to tak jak ja dzisiaj
Stary 2010-08-20, 18:53   #717
Weronisia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez De28 Pokaż wiadomość
Bylam wlasnie u fryzjera i nareszcie mam na glowie to co od roku chcialam a nie wychodzilo Co chwile robilam pasemka blond az w koncu cale moje wlosy zrobily sie okropnie jasne. A teraz zrobila mi partiami brazowe pasemka i jasne i mam nareszcie ciemniej na glowie Ma sie tez nie zmywac, bo zafarbowala blond pasemka a na nich sie farba bedzie trzymac. Kupe kasy zostawilam, ale wreszcie sie dobrze czuje
De28 no to gratuluję. Rzadko kobieta jest zadowolona z rezultatów Ja też.
Ale teraz też właśnie wychodzę do sąsiadki, która od lat robi mi pasemka i są właśnie takie jak chcę. Pewnie mamy to samo na głowie, bo ja robię jasny blond na przemian z ciemnym brązem. Więc pewnie mamy podobny efekt na głowie
Stary 2010-08-20, 19:00   #718
Patrycja_1708
Zadomowienie

A ja w koncu postanowiłam nic nie robić z włoskami na czas ciąży bo przed ciążą robilam z nimi juz chyba wszystko i wszystkie kolory wiec jest czas na poprawienie troszke ich kondycji bo nie należą do najpiękniejszych. Obiecałam sobie ze nie obetne bo juz tyle razy zapuszczalam i nic z tego nie wychodziło.A zawsze staram sie miec dobrze ulozone wlosy wiec wystarczy tylko odczekac jakis czas. Dopiero po porodzie jak przyjedziemy do PL w marcu gdzieś to sie wybiore na jakies szalenstwo do fryzjera... Do tego czasu troszke podrosną mam nadzieje.
Stary 2010-08-20, 19:04   #719
De28
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Weronisia Pokaż wiadomość
De28 no to gratuluję. Rzadko kobieta jest zadowolona z rezultatów Ja też.
Ale teraz też właśnie wychodzę do sąsiadki, która od lat robi mi pasemka i są właśnie takie jak chcę. Pewnie mamy to samo na głowie, bo ja robię jasny blond na przemian z ciemnym brązem. Więc pewnie mamy podobny efekt na głowie
To wyglada bardzo naturalnie Moje naturalne wlosy to popielaty braz i wraz z siwymi nieladnie to wyglada. Teraz jest ok. Nie mow, ze u sasiadki masz za darmo? Bo przyjade z ciastkami i sie wprosze

---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ----------

Cytat:
A ja w koncu postanowiłam nic nie robić z włoskami na czas ciąży bo przed ciążą robilam z nimi juz chyba wszystko i wszystkie kolory wiec jest czas na poprawienie troszke ich kondycji bo nie należą do najpiękniejszych. Obiecałam sobie ze nie obetne bo juz tyle razy zapuszczalam i nic z tego nie wychodziło.A zawsze staram sie miec dobrze ulozone wlosy wiec wystarczy tylko odczekac jakis czas. Dopiero po porodzie jak przyjedziemy do PL w marcu gdzieś to sie wybiore na jakies szalenstwo do fryzjera... Do tego czasu troszke podrosną mam nadzieje.
Tez o tym myslalam, ale odrosty doprowadzalyby mnie do pasji. Jeszcze raz zrobie pasemka a potem zafarbuje cale by powrocic do naturalnego koloru.A potem bede tylko kolor odswiezac. Za duzo idzie na fryzjera

Daniel

Christian
De28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-20, 19:04   #720
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

Cytat:
Napisane przez De28 Pokaż wiadomość
To wyglada bardzo naturalnie Moje naturalne wlosy to popielaty braz i wraz z siwymi nieladnie to wyglada. Teraz jest ok. Nie mow, ze u sasiadki masz za darmo? Bo przyjade z ciastkami i sie wprosze
ja tez moge sie wprosic, ciezarnym sie ne odmawia bo przeciez myszy moga zjesc
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości