Powiekszenie piersi cz.6 - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-20, 13:36   #4501
pink star
Rozeznanie

Dot.: Powiekszenie piersi cz.6

Cytat:
Napisane przez olgawro Pokaż wiadomość
hej babeczki
zapraszam do galerii, wstawilam nowe fotki moich 4 miesiecznych...

ms_e zajrzyj sobie, wyslalam Ci zaproszenie...ja nie jestem zadna kruszynka tylko duza kobita, mam 174 cm i troszke za duzo wagi..mam implanty 450 m plus i zobacz ze wcale nie sa duze...
no to lece podziwiac

Cytat:
Napisane przez agnes281 Pokaż wiadomość
Pink
co tam slicznotko?
jakos leci dzis moj polowkowy powiedzial,ze ma parcie na pupe nie cycichy...:hahaha : mowie ci oszalec mozna z nim

54,5 kg - cel 49kg
pink star jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-20, 13:37   #4502
Ms_E
Zadomowienie

Cytat:
hej babeczki
zapraszam do galerii, wstawilam nowe fotki moich 4 miesiecznych...

ms_e zajrzyj sobie, wyslalam Ci zaproszenie...ja nie jestem zadna kruszynka tylko duza kobita, mam 174 cm i troszke za duzo wagi..mam implanty 450 m plus i zobacz ze wcale nie sa duze...
już widziałam ale ładne bardzo są
ja mam mniej więcej takie jak Ty miałaś przed, a raczej mniejsze
Ms_E jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-20, 13:41   #4503
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kissy1234 Pokaż wiadomość
ja mam wejscioweczke 80 A -> 325 HP -> 80 D

no raczej sie zorientuje.... ostatnio cos pytalam go o poprawianie urody, ale pwoeidzial z edobzre akceprowac siebie takim jakim sie jest....
nie bede sie z nim cackac...dzis wieczorem powiem mu prosto z mostu ze mam op. i juz...jak mu nie odpowiada to trudno, widocznie nie jest taki cudowny za jakiego go bralam... ale jesli ma sie zamiar rozmyslec to mam nadzieje ze nie zostanie ze mna przez jakis czas tylko po to zeby zobaczyc jakie beda cycuszki.
to jakas teoria spiskowa?? mam obsesje?? chyba wariuje....://///////////
Kissy, jakie teorie spiskowe
Jeśli facetowi na Tobie zależy to powinien uszanować Twoją decyzję i Twoja operacja nie powinna wpłynąć na relację między wami (nawet jeśli nie pochwala tego typu zabiegów)

I bardzo dobrze, że przeprowadzisz dziś z nim rozmowę na ten temat. Tylko zachowaj spokój

Powodzenia

---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ----------

Cytat:
Napisane przez Ms_E Pokaż wiadomość
już widziałam ale ładne bardzo są
ja mam mniej więcej takie jak Ty miałaś przed, a raczej mniejsze
Może i my się 'zaprzyjaźnimy'?

Edytowane przez listopadowa80
Czas edycji: 2010-08-20 o 13:40
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-20, 13:42   #4504
kissy1234
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

no wiesz chodzi o to...ze jestem glupia )) tyle czasu marzylam i piersiach i mialm gdzies czyjes opinie i ..nagle poznalalm kogos kto MOZE BYC fajny i wartosciowy, i teraz sie boje... wiem ze jesli bedzie naparwde fajny to nie bedzie go obchodzilo czy moje peirsi sa sztuczne czy nie, ale ludzie sa dziwni. potrafia dorobic taka ideologie do tego z ektos robi sobie biust - kompleksy, brak akceptacji, proznosc. my wiemy ze to tak nie ejst do konca, ale ludzie nie moga tego zroumiec. nawet jesli mu sie nie odwidzi to boje sie ze bedzie patrzyl na mnie troche inaczej. Wy macie lepiej, bo wasi faceci byli przy was od poczatku...
tak to jest
kissy1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-20, 13:48   #4505
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
no wiesz chodzi o to...ze jestem glupia )) tyle czasu marzylam i piersiach i mialm gdzies czyjes opinie i ..nagle poznalalm kogos kto MOZE BYC fajny i wartosciowy, i teraz sie boje... wiem ze jesli bedzie naparwde fajny to nie bedzie go obchodzilo czy moje peirsi sa sztuczne czy nie, ale ludzie sa dziwni. potrafia dorobic taka ideologie do tego z ektos robi sobie biust - kompleksy, brak akceptacji, proznosc. my wiemy ze to tak nie ejst do konca, ale ludzie nie moga tego zroumiec. nawet jesli mu sie nie odwidzi to boje sie ze bedzie patrzyl na mnie troche inaczej. Wy macie lepiej, bo wasi faceci byli przy was od poczatku...
tak to jest
Kissy, mój chłop też był przeciwny operacji. Cały czas twierdził, że podoba mu się mój biust (ale jaki biust? )
Zrób to dla siebie i nie przejmuj się opiniami innych ludzi - wiesz, ludzie lubią gadać..., żyć życiem innych...

Edytowane przez listopadowa80
Czas edycji: 2010-08-20 o 13:49
Stary 2010-08-20, 13:53   #4506
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:
tak to jest
slonko, nie do konca tak jest..Ja bylam mentalnie sama przy operacji, mimo ,ze polowek tam ze mna byl, to i tak to koszmarne przezycie do dzis pamietam
tak naprawde to tylko moj tata mi pomogl jak wrocilam z kliniki, mama sie odsunela..dzis jest inaczej az sama mnie pyta jak piersi

jesli Twoj facio nie ogarnia kuwety i Cie skrytykuje za to...to zrob zeby Tobie bylo dobrze..My mozemy Cie wspierac w Twoich decyzjach jakie podejmiesz
ale pierw przeprowadz z nim spokojna rozmowe, nie oceniaj zza wczasu jak bedzie

---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ----------

upss
zapomnialam dodac, ze dzieki dziewczynom stad udalo mi sie przetrwac to wszystko, i one o tym wiedza za co jestem im wdzieczna

" W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac"
agnes281 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-20, 13:55   #4507
olgawro
Raczkowanie

GG do olgawro

moj tato byl przeciwny, az mu w koncu powiedzialam, ze ciekawe jakby sie czul jakby mial malego ptaszka??!!
zaczal sie smiac, potem cos pomyslal, a potem to juz mnie wspieral i modlil sie by wszystko poszlo ok. nigdy nie popieral mojej op, ze niby mi nie trzeba, ale jak mu powiedizalam, jakie to ma dla mnie duze znaczenie to przynajmniej przestac gderac
a facet...po prsotu zazdrosny, boi sie i juz. nie powinnas zwracac na to uwagi, masz jedno zycie i realizuj swoje marzenia poki jeszcze mozesz! jesli Cie kocha to bedzie ci pomagal,jesli nie ...nie jest tego warty i koniec kropka!
Stary 2010-08-20, 13:56   #4508
listopadowa80
Zakorzenienie

Uciekam, życzę miłego dzionka
Stary 2010-08-20, 14:00   #4509
olgawro
Raczkowanie

GG do olgawro

papa jesienna
Stary 2010-08-20, 14:34   #4510
Ms_E
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość

Może i my się 'zaprzyjaźnimy'?
pewnie dzięki za zaproszenie

---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ----------

Cytat:
tak to jest
To normalne, że się denerwujesz, ale zupełnie niepotrzebne. Ważne żebyś to Ty była zdecydowana. Żebyś wiedziała, że dobrze robisz i żebyś była szczęśliwa po wszystkim. A jeśli Ty będziesz szczęśliwa to myślę, że Twoi bliscy też, nawet Ci, którzy nie do końca się zgadzali z tą decyzją. Myślę, że jeśli szczerze z NIM porozmawiasz to od razu będziesz wiedziała czy to jest dla niego jakiś problem czy nie, i czy tak jak powiedziałaś 'będzie patrzył na Ciebie trochę inaczej'. Są tacy, którzy wolą piersi naturalne i oczywiście nie chcą żeby druga połówka cokolwiek zmieniała, bo kochają ją właśnie taką, ale jeśli widzą jak bardzo na tym zależy rozumieją i później uwielbiają te dodatkowe centymetry w biuście Także powodzenia, myślę, że wszystko się dobrze ułoży!

---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ----------

Cytat:
moj tato byl przeciwny, az mu w koncu powiedzialam, ze ciekawe jakby sie czul jakby mial malego ptaszka??!!
zaczal sie smiac, potem cos pomyslal, a potem to juz mnie wspieral i modlil sie by wszystko poszlo ok. nigdy nie popieral mojej op, ze niby mi nie trzeba, ale jak mu powiedizalam, jakie to ma dla mnie duze znaczenie to przynajmniej przestac gderac
a facet...po prsotu zazdrosny, boi sie i juz. nie powinnas zwracac na to uwagi, masz jedno zycie i realizuj swoje marzenia poki jeszcze mozesz! jesli Cie kocha to bedzie ci pomagal,jesli nie ...nie jest tego warty i koniec kropka!
Świetny argument mój tata też bał się bardzo i dlatego mówił, że nigdy się na to nie zgodzi, ale w końcu się udało przekonać. Później bardzo się interesował wszystkim, ale tatusiowie już tak mają w końcu wiadomo... ukochane córeczki, prawda?
Stary 2010-08-20, 14:35   #4511
Samiii
Zadomowienie

Cytat:
hm, to może dlatego że właśnie masz 70 czyli dla Ciebie za duży to Ci nie odpowiada? już sama nie wiem.. a moje doświadczenie w kupowaniu staników jest praktycznie zerowe (bo kupowanie push-upów wypełnionych powietrzem było dość proste ), więc dlatego tu Was pytam
nie masuję więc, tylko głaszczę jak coś tam nietak
tego pancerza pooperacyjnego już mam dooość. Chociaż dzisiaj pierwszy raz mogłam wziąć prysznic tak od stóp do głów, razem z maleństwami Nareszcie! Gdzieś czytałam, że nie można za bardzo moczyć blizn.. 30 minut codziennie to już chyba moczenie, hm?
jak pisałam, wolę bardzo ciasne staniki shock absorbera i te triumpha mi nie leżą, do spania tak, bo ta guma pod piersiami nie uciska, ale nic poza tym
ale jeśli będziesz kupować, to weź poprawkę na to, że po paru noszeniach on się rozciągnie (mi oba się rozciągnęły okropnie)
napisz nam jakie masz wymiarki pod i w biuście - chyba że już pisałaś, to odeślij mnie jeśli przeoczyłam

ja mogłam moczyć szwy góra parę minutek pod prysznicem dziennie, zero kąpieli..

Cytat:
tak to jest
ja bym takiemu nowemu facetowi powiedziała z tydzień przed, z 5 dni.
świeża znajomość nie zobowiązuje do tak intymnych zwierzeń moim zdaniem, poza tym, jeśliby mi powiedział że w takim razie koniec bo on nie chce plastikowej laski, na pewno podupadłabym psychicznie, a to niewskazane przed op
powiedz mu że to dla Ciebie ważne, że już od daaaaawna to planowałaś i liczysz na jego wsparcie, a nie pytasz o pozwolenie czy jego zdanie na ten temat może nie brzmi to miło, ale uważam, że to moze być dla takiego świeżego faceta mały szok i lepiej jasno wyrazić swoje potrzeby
Samiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-20, 15:00   #4512
darka18
Przyczajenie

a gdzie można zobaczyć te zdjęcia bo jestem tu nowa i trochę się jeszcze gubię
darka18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-20, 15:43   #4513
Ms_E
Zadomowienie

hmmm... jakby to powiedzieć...
...
...
...
...
...
...
...
...
niespodzianka
...
...
...
...
...
...
...
mam albumik z moimi maleństwami
Stary 2010-08-20, 16:37   #4514
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:
...
...
...
...
...
...
...
...
niespodzianka
...
...
...
...
...
...
...

malenstwami, szalenstwami

" W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac"
Stary 2010-08-20, 16:44   #4515
Ms_E
Zadomowienie

Cytat:
malenstwami, szalenstwami
wcale nie są szalone
Stary 2010-08-20, 16:58   #4516
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:
wcale nie są szalone
oj beda zufaj mi, jestes swiezo po ..rob im zdjecia co jakis czas, po tym poznasz jak sie zmieniaja

Edytowane przez agnes281
Czas edycji: 2010-08-20 o 17:03
Stary 2010-08-20, 16:59   #4517
Ms_E
Zadomowienie

Cytat:
oj beda zufaj mi, jestes swiezo po ..riob im zdjecia co jakis czas, po tym poznasz jak sie zmieniaja
no dobrze, będziemy porównywać
Stary 2010-08-20, 17:21   #4518
pink star
Rozeznanie

Cytat:
...
...
...
...
...
...
...
...
niespodzianka
...
...
...
...
...
...
...
hmmm jak to powiedziec ja ich nie widze!!!!!!!!
wiec trzeba sie spykonac...
i dodac do gronka fioletowych

54,5 kg - cel 49kg
Stary 2010-08-20, 17:29   #4519
Ms_E
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pink star Pokaż wiadomość
hmmm jak to powiedziec ja ich nie widze!!!!!!!!
wiec trzeba sie spykonac...
i dodac do gronka fioletowych
trzeba, trzeba
Stary 2010-08-20, 18:56   #4520
pink star
Rozeznanie

Cytat:
trzeba, trzeba
bylam widzialam, nio nio nio!!! brawo

54,5 kg - cel 49kg
Stary 2010-08-20, 20:25   #4521
Ms_E
Zadomowienie

Cytat:
bylam widzialam, nio nio nio!!! brawo
hehe ja też już Twój albumik obejrzałam będą ogromniaste piękniaste cycuchy wyczytałam to z tej kuli nie, no serio mówię
Stary 2010-08-20, 20:43   #4522
magera
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Happy_hour Pokaż wiadomość
Magerko
Widzisz jak to fajnie wyszlo, prawda ?
Z Pinkusiem razem bedziecie czekaly.
Ale bedziemy swietowac jak was na te stoly operacyjne poloza.
Niech sobie w kalendarzu zanotuje.
No wolne wezme chyba zeby toasty za was wznosic.
Happy szalona kobieto
No widocznie tak miało być
Nic nie dzieje się bez przyczyny...
Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem, to będę w PL praktycznie cały m-c
Dłuższy czas na lenistwo i w końcu Święta w domku
Nie ma to jak "na krzywy ryj do mamusi w Święta"
Ja tak strasznie nienawidzę kuchni... gotowania...

A świętować pewnie, że będziecie
Noooo w końcu kroją marudę

Cytat:
ja tez jestem szczesliwa,ze nie bede sama przezywala tego po OP...
tylko z nasza cudna magerka fajosko!!!
fajowsko fajowsko Pink "krejzolko"
Wyobrażasz już sobie nasze wspólne szaleństwo???
Ojjjj.... będzie się działo...

Cytat:
szacun kobieto
My kobiety musimy trzymac sie razem, i prawic sobie komplementy, sprawiac ,ze pojawa nam sie usmiech na twarzy
Pewnie, że trzymać się musimy
A tu takie odjazdowe kobietki, że ciężko się nie uzaleznić

Wszystkie jesteście mega odjazdowe

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Magerko Kochana ale się cieszę
Więc już wiemy kiedy- teraz tylko odliczać trzeba
Wszystko się łądnie układać zaczęło- no widać tak waśnie być miało
Faktycznie się Wam złożyło z Pink hi hi - będziemy miały czworaczki na forum A jak my je będziemy oblewać- po dwa razy czy w podwójnym szkle
Buziam Cię mocno i
Dobrej nocki
Mya syrenko Ty moja cudna

Ohhh... nawet nie wiecie jak ja się cieszę
Nie jestem w stanie opisać.... normalnie cały czas wyglądam tak :
No i może nie tylko czworaczki...

Może się okazać, że rodzina na grudzień się jeszcze powiększy

Cytat:
Napisane przez Happy_hour Pokaż wiadomość
Cztery razy po dwa razy , osiem razy raz po raz, po polnocy ze dwa razy i nad ranem jeszcze raz

Happy, a nie mówilam...
Szalona kobieta jesteś

Cytat:
Napisane przez Samiii Pokaż wiadomość
Pinky i Magera - naprawdę fajnie, że będziecie miały op w ten sam dzień wiadomo że całe forum zawsze towarzyszy każdej op, ale tak jest jakoś... inaczej
ja miałam op tego samego dnia, co dziewczyna z forum beauty - obie jesteśmy w tym samym wieku, z warszawy, miałyśmy mieć takie same wkładki pojemnościowo, tylko róznych firm, i op na tę samą godzinę
wyszły nam po op piersi zupełnie różne ale miło było denerwować się razem i pocieszać sms że za pięć minut i lecimy na stoły (w róznych miastach), a potem po przebudzeniu słać mmski z fotkami zabandażowańców
aż mi się łezka o oku zakręciła na te wspomnienia
Samiii
Dzięki kochana
tak faktycznie jakoś się złożyło i będzie cudnie
Za towarzyszonko straszny buziak
Na pewno będziemy potrzebowały Waszego wsparcia i porady

A jak na razie będziemy smęcić Wam

Kejsiii kochana.... dawaj znac jak tam konsultacja....

---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ----------

Ms_E kochana
Wysyłam zaproszonko

.
magera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-20, 21:16   #4523
magera
Rozeznanie

Olgawro
Miło znowu Cię zobaczyć
Do Ciebie tez posyłam zaproszonko

A co tu taka cisza....???????????:roll eyes:

.
Stary 2010-08-20, 21:33   #4524
kejsiii
Rozeznanie

Cisza hahah to ja zabieram się opowiadanie

A więc dziewczynki moje kochane powiem Wam że mam taki kocioł w głowie że masakra
Ogólnie jestem teraz po 2 konsultacjach i mam mętlik niesamowity bo nie wiem na kogo się zdecydować..
Dziś konultacja u dr Jarlinskiego ... Ogólnie nie zrobił na mnie dobrego wrażenia a to dla tego że nie odpowiadał konkretnie na moje pytania tylko się motał... Zapytał co prawda czy wiem coś o operacji powiedziałm że sporo czytalam i chyba uznał że to mi wystarczy.. Przeszedł do mierzenia- wszystkie moje wymiary zapisał w programie dał mi stanik i 3 wkładki zapytał czy chce okragłe czy anatomy ja go pytam co będzie mi lepiej pasowało a on na to że anatomy będą bardziej naturalne niż okragłe no to ja - to ja wiem ale do mojej budowy które lepiej pasują a on że jedne i drugie będą ok więc zostałam przy okrągłych zaproponował 300,325 ,350 wybrał 350 wysoki profil mówi że taki będzie najlepszy i właściwie przeszedł do ustalania terminu operacji Żadnych konkretów .. Czy ja jestem za bardzo wymagająca nie wiem sama ...
W poznaniu byłam u Kolasińskiego i tam było bardzo konkrętnie opowiedział mi wszystko jak przebiegnie operacja jakie cięcie co w przypadku powikłań a we Wrocławiu nic na ten temat.. Ale znowu w poznaniu nawet wkładek nie zobaczyłam ...
i co mam zrobić ratujcie ????

termin na 14.12 ale sama nie wiem mam mętlik niesamowity...
Za Jarlińskim przepowiada to że nie ma w internecie żadnej negatywnej opini wszystkie laski bardzo zadowolone i bardzo ładne piersi robi o Kolasińskim różnie dużo dziewczyn chwali ale jest kilka nie do końca zadowolonych....

kejsiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-20, 21:35   #4525
magera
Rozeznanie

Cytat:
no raczej sie zorientuje.... ostatnio cos pytalam go o poprawianie urody, ale pwoeidzial z edobzre akceprowac siebie takim jakim sie jest....
nie bede sie z nim cackac...dzis wieczorem powiem mu prosto z mostu ze mam op. i juz...jak mu nie odpowiada to trudno, widocznie nie jest taki cudowny za jakiego go bralam... ale jesli ma sie zamiar rozmyslec to mam nadzieje ze nie zostanie ze mna przez jakis czas tylko po to zeby zobaczyc jakie beda cycuszki.
to jakas teoria spiskowa?? mam obsesje?? chyba wariuje....://///////////
Cytat:
tak to jest
Kissy, jeśli mogę...
Nie zamartwiaj się na zapas
Co innego ogólna rozmowa, gdzie tylko jedna strona wie o czym mówi ,a jeszcze cos innego jeśli szczerze się rozmawia. Na pewno będziesz miała jasność sytuacji po dzisiejszym wieczorku...
Nie zniechęcaj się jednak, jeśli okaże się, że gość ma delikatnie ujmując "odbiegające od normy zdanie"
To nie koniec świata, a dobra lekcja jednak..
Przede wszystkim poznacie się troszkę lepiej (tzn. Ty Jego)

Ja wychodzę z założenia (ale to z racji moich doświadczeń), ze mężczyzna jest jak plemnik... jeden na milion staje się człowiekiem

Oczywiście nie ujmując niczego Waszym Połówkom kochane

.
Stary 2010-08-20, 21:57   #4526
alis280
Raczkowanie

cześć dziewczyny...zalogowana jestem tu już kilka miesięcy, ale wogóle nie uczestniczyłam w życiu tego forum(szkoda)bo tu u Was ciekawie....zasiedziałam się na innym forum-- beauty oczywiście w tematyce piersi.
może , któraś podpowie mi o tuejszych zasadach?
ja operacje powiększenia piersi miałam w pażdzierniku 2009r u Jarlińskiego we Wrocku--już niedługo roczek jestem b. zadoolona--efekt cudowny..pozdrawiam
alis280 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-20, 22:01   #4527
kejsiii
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez alis280 Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny...zalogowana jestem tu już kilka miesięcy, ale wogóle nie uczestniczyłam w życiu tego forum(szkoda)bo tu u Was ciekawie....zasiedziałam się na innym forum-- beauty oczywiście w tematyce piersi.
może , któraś podpowie mi o tuejszych zasadach?
ja operacje powiększenia piersi miałam w pażdzierniku 2009r u Jarlińskiego we Wrocku--już niedługo roczek jestem b. zadoolona--efekt cudowny..pozdrawiam
Alicja Witaj kochana

kejsiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-20, 22:02   #4528
magera
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kejsiii Pokaż wiadomość
Cisza hahah to ja zabieram się opowiadanie

A więc dziewczynki moje kochane powiem Wam że mam taki kocioł w głowie że masakra
Ogólnie jestem teraz po 2 konsultacjach i mam mętlik niesamowity bo nie wiem na kogo się zdecydować..
Dziś konultacja u dr Jarlinskiego ... Ogólnie nie zrobił na mnie dobrego wrażenia a to dla tego że nie odpowiadał konkretnie na moje pytania tylko się motał... Zapytał co prawda czy wiem coś o operacji powiedziałm że sporo czytalam i chyba uznał że to mi wystarczy.. Przeszedł do mierzenia- wszystkie moje wymiary zapisał w programie dał mi stanik i 3 wkładki zapytał czy chce okragłe czy anatomy ja go pytam co będzie mi lepiej pasowało a on na to że anatomy będą bardziej naturalne niż okragłe no to ja - to ja wiem ale do mojej budowy które lepiej pasują a on że jedne i drugie będą ok więc zostałam przy okrągłych zaproponował 300,325 ,350 wybrał 350 wysoki profil mówi że taki będzie najlepszy i właściwie przeszedł do ustalania terminu operacji Żadnych konkretów .. Czy ja jestem za bardzo wymagająca nie wiem sama ...
W poznaniu byłam u Kolasińskiego i tam było bardzo konkrętnie opowiedział mi wszystko jak przebiegnie operacja jakie cięcie co w przypadku powikłań a we Wrocławiu nic na ten temat.. Ale znowu w poznaniu nawet wkładek nie zobaczyłam ...
i co mam zrobić ratujcie ????

termin na 14.12 ale sama nie wiem mam mętlik niesamowity...
Za Jarlińskim przepowiada to że nie ma w internecie żadnej negatywnej opini wszystkie laski bardzo zadowolone i bardzo ładne piersi robi o Kolasińskim różnie dużo dziewczyn chwali ale jest kilka nie do końca zadowolonych....
No witaj kochana

Podobnie było u mnie
Tak prawdę powiedziawszy takie fora robią za nich robotę i może stąd takie podejście...
Przecież lekarze wiedzą, że jesteśmy "nadinformowane". Nie ma już (chyba) kobiety, która idzie bez zaczerpnięcia info na ten temat na zabieg Pochłaniamy wiedzę do oporu już przed planowaną konsultacją
Dla lekarzy jest to właściwie mniej roboty, bo o ile mniej gadania...
Ja wiem, że nie tak to powinno wyglądać, ale może gdybyśmy zawsze mówiły, ze kompletnie nie wiemy o co w tym chodzi, wtedy byliby bardziej wylewni... Wiecie o czym mówię...
Ja w zasadzie po konsultacji u dr J, byłam nieco podniecona, bo to była moja pierwsza konsultacja. Dla mnie ważne było jaki to lekarz (opinie). Poza tym czy nie tym się własnie kierujemy wybierając lekarza??
Dopiero druga konsultacja upewniła mnie, że dobrze zrobiłam idąc do dr K

Wybrałam tego, który wg. mnie jest "przemawia do mnie bardziej". Juz miałam porównanie i nie zastanawiałam się ani chwili.
Ale zanim w ogóle wybrałam się do jakiegokolwiek, dziewczyny pisały, że trzeba i należy mieć nawet kilka konsultacji własnie po to, aby wybrać tego wg. nas "DLA NAS" Niezmiernie pomocna sprawa

I właśnie za to dla dziewczynek teraz

Kieruj się przeczuciem kochana, bo masz porównanie
czy ono kiedys Cię zawiodło??
Z pewnością wybierzesz tego właściwego

Buziam mocno

.
Stary 2010-08-20, 22:04   #4529
pysia222
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kejsiii Pokaż wiadomość

kejsiii dr. J jak prawie kazdy dr. ma pozytywne i negatywne opinie, wystarczy poszukac i zapewniam Cie , ze nie trzeba sie zbyt wysilac.
Stary 2010-08-20, 22:04   #4530
alis280
Raczkowanie

kejsii, a jednak się zastanawiasz nad lekarzem?miło było Cię dziś poznać u Jarlińskiego---pytałaś mnie czy też jestem na tym forum dzisiaj?, aja , że nie, a jednak byłam zarejestrowana , ale jakoś tu wogóle nie wchodziłam, choć zarejestrowana prawie rok jestem--nieźle co?to życzę dobrego wyboru lekarza i mimo wszystko polecam Jarlińskiego, zawsze możesz jeszcze pojechać na 2 gą bezpłatna konsultację i porozmawiać z nim na nurtujące Cię pytaniapozdrawiam
alis280 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości