|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
Cytat:
![]() jakos leci dzis moj polowkowy powiedzial,ze ma parcie na pupe nie cycichy... ![]()
|
|
|
#4502 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale ładne bardzo są ![]() ja mam mniej więcej takie jak Ty miałaś przed, a raczej mniejsze |
|
|
|
|
#4503 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeśli facetowi na Tobie zależy to powinien uszanować Twoją decyzję I bardzo dobrze, że przeprowadzisz dziś z nim rozmowę na ten temat. Tylko zachowaj spokój ![]() Powodzenia ---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- Cytat:
Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2010-08-20 o 13:40 |
||
|
|
|
#4504 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
no wiesz chodzi o to...ze jestem glupia
)) tyle czasu marzylam i piersiach i mialm gdzies czyjes opinie i ..nagle poznalalm kogos kto MOZE BYC fajny i wartosciowy, i teraz sie boje... wiem ze jesli bedzie naparwde fajny to nie bedzie go obchodzilo czy moje peirsi sa sztuczne czy nie, ale ludzie sa dziwni. potrafia dorobic taka ideologie do tego z ektos robi sobie biust - kompleksy, brak akceptacji, proznosc. my wiemy ze to tak nie ejst do konca, ale ludzie nie moga tego zroumiec. nawet jesli mu sie nie odwidzi to boje sie ze bedzie patrzyl na mnie troche inaczej. Wy macie lepiej, bo wasi faceci byli przy was od poczatku... tak to jest
|
|
|
|
#4505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Cały czas twierdził, że podoba mu się mój biust (ale jaki biust? ![]() Zrób to dla siebie i nie przejmuj się opiniami innych ludzi - wiesz, ludzie lubią gadać..., żyć życiem innych... Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2010-08-20 o 13:49 |
|
|
|
|
#4506 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() tak naprawde to tylko moj tata mi pomogl jak wrocilam z kliniki, mama sie odsunela..dzis jest inaczej az sama mnie pyta jak piersi ![]() jesli Twoj facio nie ogarnia kuwety i Cie skrytykuje za to...to zrob zeby Tobie bylo dobrze..My mozemy Cie wspierac w Twoich decyzjach jakie podejmiesz ale pierw przeprowadz z nim spokojna rozmowe, nie oceniaj zza wczasu jak bedzie ---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- upss ![]() zapomnialam dodac, ze dzieki dziewczynom stad udalo mi sie przetrwac to wszystko, i one o tym wiedza za co jestem im wdzieczna
|
|
#4507 |
|
Raczkowanie
|
moj tato byl przeciwny, az mu w koncu powiedzialam, ze ciekawe jakby sie czul jakby mial malego ptaszka??!!
zaczal sie smiac, potem cos pomyslal, a potem to juz mnie wspieral i modlil sie by wszystko poszlo ok. nigdy nie popieral mojej op, ze niby mi nie trzeba, ale jak mu powiedizalam, jakie to ma dla mnie duze znaczenie to przynajmniej przestac gderac ![]() a facet...po prsotu zazdrosny, boi sie i juz. nie powinnas zwracac na to uwagi, masz jedno zycie i realizuj swoje marzenia poki jeszcze mozesz! jesli Cie kocha to bedzie ci pomagal,jesli nie ...nie jest tego warty i koniec kropka!
|
#4508 |
|
Zakorzenienie
|
Uciekam, życzę miłego dzionka
|
|
|
|
#4509 |
|
Raczkowanie
|
papa jesienna
|
#4510 | ||
|
Zadomowienie
|
pewnie
dzięki za zaproszenie ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- Cytat:
Także powodzenia, myślę, że wszystko się dobrze ułoży! ---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- Cytat:
mój tata też bał się bardzo i dlatego mówił, że nigdy się na to nie zgodzi, ale w końcu się udało przekonać. Później bardzo się interesował wszystkim, ale tatusiowie już tak mają w końcu wiadomo... ukochane córeczki, prawda?
|
||
|
|
|
#4511 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ale jeśli będziesz kupować, to weź poprawkę na to, że po paru noszeniach on się rozciągnie (mi oba się rozciągnęły okropnie) ![]() napisz nam jakie masz wymiarki pod i w biuście - chyba że już pisałaś, to odeślij mnie jeśli przeoczyłam ![]() ja mogłam moczyć szwy góra parę minutek pod prysznicem dziennie, zero kąpieli.. Cytat:
świeża znajomość nie zobowiązuje do tak intymnych zwierzeń moim zdaniem, poza tym, jeśliby mi powiedział że w takim razie koniec bo on nie chce plastikowej laski, na pewno podupadłabym psychicznie, a to niewskazane przed op ![]() powiedz mu że to dla Ciebie ważne, że już od daaaaawna to planowałaś i liczysz na jego wsparcie, a nie pytasz o pozwolenie czy jego zdanie na ten temat może nie brzmi to miło, ale uważam, że to moze być dla takiego świeżego faceta mały szok i lepiej jasno wyrazić swoje potrzeby
|
||
|
|
|
#4512 |
|
Przyczajenie
|
a gdzie można zobaczyć te zdjęcia bo jestem tu nowa i trochę się jeszcze gubię
|
|
|
|
#4513 |
|
Zadomowienie
|
hmmm... jakby to powiedzieć...
... ... ... ... ... ... ... ... niespodzianka ... ... ... ... ... ... ... mam albumik z moimi maleństwami
|
|
|
|
#4514 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
malenstwami, szalenstwami
|
|
#4515 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4516 |
|
Wtajemniczenie
|
oj beda zufaj mi, jestes swiezo po ..rob im zdjecia co jakis czas, po tym poznasz jak sie zmieniaja
21.10.2009 Kolasinski, Poznan, 350 hp ![]() " W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac" Edytowane przez agnes281 Czas edycji: 2010-08-20 o 17:03 |
|
|
|
#4517 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4518 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() wiec trzeba sie spykonac... i dodac do gronka fioletowych
|
|
|
#4519 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4520 |
|
Rozeznanie
|
|
|
#4521 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4522 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No widocznie tak miało być Nic nie dzieje się bez przyczyny... Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem, to będę w PL praktycznie cały m-c Dłuższy czas na lenistwo i w końcu Święta w domku ![]() Nie ma to jak "na krzywy ryj do mamusi w Święta" Ja tak strasznie nienawidzę kuchni... gotowania... ![]() A świętować pewnie, że będziecie Noooo w końcu kroją marudę ![]() Cytat:
![]() Wyobrażasz już sobie nasze wspólne szaleństwo??? Ojjjj.... będzie się działo... ![]() Cytat:
A tu takie odjazdowe kobietki, że ciężko się nie uzaleznić Wszystkie jesteście mega odjazdowe ![]() Cytat:
Ohhh... nawet nie wiecie jak ja się cieszę Nie jestem w stanie opisać.... normalnie cały czas wyglądam tak : No i może nie tylko czworaczki... Może się okazać, że rodzina na grudzień się jeszcze powiększy ![]() Cytat:
Happy, a nie mówilam... Szalona kobieta jesteś Cytat:
Dzięki kochana tak faktycznie jakoś się złożyło i będzie cudnie Za towarzyszonko straszny buziak Na pewno będziemy potrzebowały Waszego wsparcia i porady A jak na razie będziemy smęcić Wam ![]() Kejsiii kochana.... ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- Ms_E kochana Wysyłam zaproszonko
|
|
#4523 |
|
Rozeznanie
|
Olgawro
Miło znowu Cię zobaczyć Do Ciebie tez posyłam zaproszonko A co tu taka cisza....???????????:roll eyes:
|
#4524 |
|
Rozeznanie
|
Cisza hahah to ja zabieram się opowiadanie
A więc dziewczynki moje kochane powiem Wam że mam taki kocioł w głowie że masakra Ogólnie jestem teraz po 2 konsultacjach i mam mętlik niesamowity bo nie wiem na kogo się zdecydować.. Dziś konultacja u dr Jarlinskiego ... Ogólnie nie zrobił na mnie dobrego wrażenia a to dla tego że nie odpowiadał konkretnie na moje pytania tylko się motał... Zapytał co prawda czy wiem coś o operacji powiedziałm że sporo czytalam i chyba uznał że to mi wystarczy.. Przeszedł do mierzenia- wszystkie moje wymiary zapisał w programie dał mi stanik i 3 wkładki zapytał czy chce okragłe czy anatomy ja go pytam co będzie mi lepiej pasowało a on na to że anatomy będą bardziej naturalne niż okragłe no to ja - to ja wiem ale do mojej budowy które lepiej pasują a on że jedne i drugie będą ok więc zostałam przy okrągłych zaproponował 300,325 ,350 wybrał 350 wysoki profil mówi że taki będzie najlepszy i właściwie przeszedł do ustalania terminu operacji Żadnych konkretów .. Czy ja jestem za bardzo wymagająca nie wiem sama ... W poznaniu byłam u Kolasińskiego i tam było bardzo konkrętnie opowiedział mi wszystko jak przebiegnie operacja jakie cięcie co w przypadku powikłań a we Wrocławiu nic na ten temat.. Ale znowu w poznaniu nawet wkładek nie zobaczyłam ... i co mam zrobić ratujcie ???? termin na 14.12 ale sama nie wiem mam mętlik niesamowity... Za Jarlińskim przepowiada to że nie ma w internecie żadnej negatywnej opini wszystkie laski bardzo zadowolone i bardzo ładne piersi robi o Kolasińskim różnie dużo dziewczyn chwali ale jest kilka nie do końca zadowolonych....
|
#4525 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Nie zamartwiaj się na zapas Co innego ogólna rozmowa, gdzie tylko jedna strona wie o czym mówi ,a jeszcze cos innego jeśli szczerze się rozmawia. Na pewno będziesz miała jasność sytuacji po dzisiejszym wieczorku...Nie zniechęcaj się jednak, jeśli okaże się, że gość ma delikatnie ujmując "odbiegające od normy zdanie" To nie koniec świata, a dobra lekcja jednak.. Przede wszystkim poznacie się troszkę lepiej (tzn. Ty Jego) ![]() Ja wychodzę z założenia (ale to z racji moich doświadczeń), ze mężczyzna jest jak plemnik... jeden na milion staje się człowiekiem ![]() Oczywiście nie ujmując niczego Waszym Połówkom kochane
|
|
#4526 |
|
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny...zalogowana jestem tu już kilka miesięcy, ale wogóle nie uczestniczyłam w życiu tego forum(szkoda)bo tu u Was ciekawie....zasiedziałam się na innym forum-- beauty oczywiście w tematyce piersi.
może , któraś podpowie mi o tuejszych zasadach? ja operacje powiększenia piersi miałam w pażdzierniku 2009r u Jarlińskiego we Wrocku--już niedługo roczek jestem b. zadoolona--efekt cudowny..pozdrawiam
|
|
|
|
#4527 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4528 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Podobnie było u mnie Tak prawdę powiedziawszy takie fora robią za nich robotę i może stąd takie podejście... Przecież lekarze wiedzą, że jesteśmy "nadinformowane". Nie ma już (chyba) kobiety, która idzie bez zaczerpnięcia info na ten temat na zabieg Pochłaniamy wiedzę do oporu już przed planowaną konsultacją ![]() Dla lekarzy jest to właściwie mniej roboty, bo o ile mniej gadania... Ja wiem, że nie tak to powinno wyglądać, ale może gdybyśmy zawsze mówiły, ze kompletnie nie wiemy o co w tym chodzi, wtedy byliby bardziej wylewni... Wiecie o czym mówię... Ja w zasadzie po konsultacji u dr J, byłam nieco podniecona, bo to była moja pierwsza konsultacja. Dla mnie ważne było jaki to lekarz (opinie). Poza tym czy nie tym się własnie kierujemy wybierając lekarza?? Dopiero druga konsultacja upewniła mnie, że dobrze zrobiłam idąc do dr K Wybrałam tego, który wg. mnie jest "przemawia do mnie bardziej". Juz miałam porównanie i nie zastanawiałam się ani chwili. Ale zanim w ogóle wybrałam się do jakiegokolwiek, dziewczyny pisały, że trzeba i należy mieć nawet kilka konsultacji własnie po to, aby wybrać tego wg. nas "DLA NAS" I właśnie za to dla dziewczynek teraz Kieruj się przeczuciem kochana, bo masz porównanie czy ono kiedys Cię zawiodło?? Z pewnością wybierzesz tego właściwego Buziam mocno
|
|
#4529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
#4530 |
|
Raczkowanie
|
kejsii, a jednak się zastanawiasz nad lekarzem?miło było Cię dziś poznać u Jarlińskiego---pytałaś mnie czy też jestem na tym forum dzisiaj?, aja , że nie, a jednak byłam zarejestrowana , ale jakoś tu wogóle nie wchodziłam, choć zarejestrowana prawie rok jestem--nieźle co?to życzę dobrego wyboru lekarza i mimo wszystko polecam Jarlińskiego, zawsze możesz jeszcze pojechać na 2 gą bezpłatna konsultację i porozmawiać z nim na nurtujące Cię pytania
pozdrawiam
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:00.

ale ładne bardzo są 

)) tyle czasu marzylam i piersiach i mialm gdzies czyjes opinie i ..nagle poznalalm kogos kto MOZE BYC fajny i wartosciowy, i teraz sie boje... wiem ze jesli bedzie naparwde fajny to nie bedzie go obchodzilo czy moje peirsi sa sztuczne czy nie, ale ludzie sa dziwni. potrafia dorobic taka ideologie do tego z ektos robi sobie biust - kompleksy, brak akceptacji, proznosc. my wiemy ze to tak nie ejst do konca, ale ludzie nie moga tego zroumiec. nawet jesli mu sie nie odwidzi to boje sie ze bedzie patrzyl na mnie troche inaczej. Wy macie lepiej, bo wasi faceci byli przy was od poczatku...

Żadnych konkretów .. Czy ja jestem za bardzo wymagająca nie wiem sama ...