|
Notka |
|
Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje Forum dla osób z kręconymi włosami. Rozmawiamy o stylizacji i pielęgnacji loków. Wejdź, podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#151 | ||
Rozeznanie
|
Dot.: Skręt na zakręcie - czyli offtopowo o życiu (z falą i lokiem) cz. III
No jak to, jak to? Po prostu najchętniej zamieniłybyśmy czas pracy na urlop a urlop an pracę.
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#152 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ćwieki to rozumiem, ale cekiny? ![]() nie zasnę dziś przez te koszmary które przede mną roztaczacie ![]() dziękuję Ci za obietnice łaskawego traktowania mojego kohabitanta ![]() ![]() przykro mi z powodu konserwatora ![]() ![]() ja być może podzielę Twój nieszczęsny los, no chyba że moj przystojniak jest tylko na urlopie ... tak czy siak zlew, główna moja bolączka, jest już naprawiony ![]() a w qchni nie ma hotSpota i jest się odciętym od świata ![]()
![]() |
#153 |
Wtajemniczenie
|
Eti tak czy siak masz zręczne paluszki...prawie jak hydraulik...
|
![]() ![]() |
![]() |
#154 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Reklamacja obowiązuje tylko przez 30 dni, pamiętaj. Jak wyjdą jakieś zmiany z opóźnionym zapłonem w Twoim koh., to ja już za nie nie odpowiadam ![]() ![]() Jakbym wzięła namiary na pana konserwatowa, to to byłby przecież już grzech ciężki ![]() ![]() ![]() Solidarnie jednak trzymam kciuki za powrót Twojego ciacha do kolanka.... od zlewu, rzecz jasna ![]() To co to za kuchnia bez hotspotu? Zgłoś szefowi to niedopatrzenie ![]() PS: TŻ mi przed chwilą patrzył przez ramię, więc go ochrzaniłam, na co on stwierdził, że chyba omawiamy tu jakieś tajne plany zapanowania nad światem i że po zmieszaniu odzywki marchewkowej z jakimś balsamem do ciała na pewno powstaje materiał wybuchowy ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#155 | ||
Konto usunięte
|
nadrabiam zaleglosci... i wcale sie nie dziwie podejrzeniom pinsleepowego TZ
![]() ale juz chyba sama zostalam na watku ![]() ---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- Cytat:
![]() a to w Krakowie morze albo ocean jest ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- Cytat:
![]() biedna agison... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#156 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() bosch muszę uważać na język, trochę mnie on stresuje ![]() ![]() ![]() w takim razie trzeba opanować sztuczki chińskich producentów, takie że towar psuje się dwa dni po upływie czasu gwarancyjnego ![]() a mój rower też jest strasznie brudny ... tylko mycie pod ciśnieniem da rdę, obawiam się ![]() ach, niech on wroci ![]() ![]() czemuś mnie i kolanko me opuścił? ![]() Cytat:
![]() ![]() a co do odżywki marchewkowej i balsamu ... to nie wiem, ale po ugnieceniu odżywki z trotylem i benzyną na pewno wyszłoby coś fajnego ![]() [1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;21523398] ale juz chyba sama zostalam na watku ![]() ![]() a właściwie wielki agison w wielkiej czapce z wielce śmierdzącą amlą pod spodem ![]()
![]() |
#157 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ja nienawidze jak ktos lazi za moimi plecami, a zagladanie przez ramie w monitor- wlaczaja mi sie odruchy mordercze ![]() wielka brata agison- powiesz ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#158 | |
Rozeznanie
|
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;21523398]nadrabiam zaleglosci... i wcale sie nie dziwie podejrzeniom pinsleepowego TZ
![]() ale juz chyba sama zostalam na watku ![]() ---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- tylko jednego??? jak jechac taki kawal to juz zeby kilku przynajmniej bylo ![]() a to w Krakowie morze albo ocean jest ![]() ![]() [/QUOTE] Hehe, nie powiedziałam, że mam słabość do żeglarzy z Krakowa ![]() ![]() To jak dasz znać, że przyjeżdżasz, zacznę poszukiwania przystojnych konserwatorów, hydraulików itp. ![]() Cytat:
![]() ![]() A co znaczy "zachowywać się normalnie"? Spowiadałaś się panu piercerowi ze swojego normalnego zachowania? Bo on może nie wiedzieć, że Twoje normalne zachowanie i tak raczej odbiega od normy ![]() Patrzenia przez ramię też nie cierpię i uważam, że każdy ma prawo do prywatności i bycie w związku tego akurat nie zmienia ![]() W typie Freda powiadasz? ![]() ![]() ![]() ![]() Idę nałożyć marchewkę, ale trotyl i benzynę sobie na razie odpuszczę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#159 | ||
Zakorzenienie
|
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;21524395]
wielka brata agison- powiesz ![]() ![]() ale jakiego mostu? ![]() ![]() Cytat:
![]() nawet w jamie własnego TŻta nie mogę(nie powinnam) go na razie umieszczać, a co dopiero w jamach obcych .... ![]() ![]() a on też na normalnego nie wygląda, więc podejrzewam że domyślił się o co pytam, zwłaszcza że tylko mrugał i kręcił głową w lewo i w prawo ![]() Cytat:
![]() ![]() a rada dla nieczytających bardzo dobra ![]() ![]()
![]() |
#160 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#161 |
Zakorzenienie
|
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;21524955]to most w Szwecji
![]() ![]() ![]() chyba że ewakuujesz biedne konary z mostu i dopiero potem ![]() a czy to most z ikei? ![]() a jamie... smoczej ![]() ![]() ![]() ![]() ach, trzeba było przekluć jakieś mniej użyteczne miejsce ![]() ![]() ![]()
#162 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() kurcze nie wiem jak sie ubrac na ogladnie zeglujacych konarow ![]() ---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- Cytat:
![]() ![]() a konarami to zajme sie najpierw ![]() Edytowane przez 12b24d2a455c078f5629813f5df538e108ef39c5_6556ae3ede293 Czas edycji: 2010-08-21 o 12:13 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#163 |
Zakorzenienie
|
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;21525091]
kurcze nie wiem jak sie ubrac na ogladnie zeglujacych konarow ![]() ![]() ![]() a konarami to zajme sie najpierw ![]() ![]() ![]() jeśli w pierwszej kolejności zajmiesz się konarami to inna sprawa ![]() ![]() a most nie ucieknie, no chyba że ktoś mu zdradzi Twoje niecne plany ![]() ![]()
#164 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Kurcze u mnie w pracy nie widziałam jeszcze żadnego konserwatora, czy też hydraulika ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#165 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() konary tamtejsze oszczedze nie ze wzgledu na humanitarnosc, ale ich wyglad ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- Cytat:
![]() ![]() jade ogladac konary i ich jednostki plywajace ![]() milego wieczorka dziewczyny ![]() Edytowane przez 12b24d2a455c078f5629813f5df538e108ef39c5_6556ae3ede293 Czas edycji: 2010-08-21 o 14:27 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#166 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Zrób panu hydraulikowi z ukrycia ![]() Ja wczoraj świętowałam z TŻ rocznicę jego przyjazdu do Krakowa ![]() ![]() Cytat:
![]() O tak, dobry kontakt z informatykami to podstawa ![]() ![]() To może zepsuj coś - od razu się wtedy zjawi jakiś pan od napraw do pooglądania ![]() [1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;21526985]rzucac cuma to w co bardziej pociagajace egzemplarze konarow preferuje ![]() ![]() konary tamtejsze oszczedze nie ze wzgledu na humanitarnosc, ale ich wyglad ![]() ![]() ![]() lacze sie w bolu z Toba- u mnie tez nie ma konserwatora ani hydraulika ![]() ![]() jade ogladac konary i ich jednostki plywajace ![]() milego wieczorka dziewczyny ![]() No i jak konary i ich jednostki pływające? Cuma zarzucona? ![]() A most jest za niski dla kogo? Tzn. w jakim sensie to Ciebie dotyczy, bo dalej nie bardzo rozumiem te wybuchowe zamiary ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#167 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() U mnie informatyków i programistów jest od groma, z kilkoma udało mi się już zakolegować ![]() Faktycznie jakbym coś zepsuła, to może by się konserwator znalazł. Tylko może poczekam, bo w pierwszym miesiącu pracy, to tak trochę głupio ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#168 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ach, czemu ja Cię rozumiem ![]() ![]() ale żeby oddać sprawiedliwość biednym TŻtom to można się dopatrzeć i plusów w związku nie na odległość ... kto zna - niech pierwszy rzuci kamień ![]() ![]()
![]() |
#169 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A Ci informatycy i programiści to chociaż fajni jacyś, czy bardziej typ nerdów? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A co do plusów związków nie na odległość to np. taki, że dzisiaj będzie czekać na mnie w domu zupa ogórkowa, jak wrócę z pracy ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#170 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#171 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A myślałam,że ten czas kiedy polski hydraulik był na wagę złota się skończył...a tu nie dość,że jego złota era trwa to jeszcze dołączył do niego końserwator... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#172 |
Rozeznanie
|
Dziewczynki ale takie tematy to raczej na wątku Intymnym
![]() Wy tu gadu gadu a u mnie wody nie ma. O hydrauliku na horyzoncie nie wspomnając ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#173 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale mogłabym wstąpić do zakonu o ścisłej regule mniszek niemówiących, zawsze o tym marzyłam ![]() zupka ogórkowa, mniam! ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() może skocz do sąsiada pod prysznic, o ile którykolwiek z somsiadów się do tego nadaje ![]() ach, czemu mam takie kosmate myśli ![]() ![]()
![]() |
#174 |
Rozeznanie
|
Agison Ciebie to bym na Perwersyjne forum odesłała, nie wiem czy na wizażu jest taki wątek
![]() A somsiad to niezły nawet-taki jeleń na rykowisku-tylko jego sarna wokół się pląta ![]() ![]() ![]() Pewnie znów chemicy magicy coś w wodociągach z chlorem poplątali-łamagi jedne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#175 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo perwersyjny wątek kiedyś któraś z dzieczyn linkowała, z tego co pamietam to chyba Edith ![]() ![]() Cytat:
![]() może na innej dzielni są jakieś obiekty bez saren, a za to z wodą? ![]() Cytat:
![]() jak spotkam jakiegoś chemika to od razu mu nakopię ![]()
![]() |
#176 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A mój kohabitant jest akurat dobry w robienu zup wszelakich, więc polecam wykorzystywanie go w tej kwestii (nad innymi się zastanowię ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#177 |
Rozeznanie
|
To trzymam Cię za słowo-kopnij porządnie-za tą nudę-bo co tu bez wody można robić??? Tylko na te maski, odżywki, hydrolaty....patrzeć
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#178 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() qrczę, chyba zadzwonię na policję ![]() wizaż jak kozetka u psychoanalityka ![]() ![]() a co do zup - zazdraszczam zdolności kohabitanta ![]() ![]() ale sama nie umiem ugotować zupy, mimo że dobrze radzę sobie z 2 daniami ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#179 |
Rozeznanie
|
Taaa wódka się w porządnym domu zawsze znajdzie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pin ale w sieci wodno-kanalizacyjnej to jakieś szczurki trzymacie tak? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#180 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() się nie znam, bo u mnie nic takiego nie uświadczysz, jestem niepijąca ![]() a od palnika w qchni nie możesz? tylko sobie grzywki nie opal ![]() chyba że masz elepstryczną ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:33.