|
|
#2401 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek część XIX:)
Cytat:
![]() Mi się wydaje, że mam inne podejście do sztuki niż ludzie, któży w tym nie siedzą... Jak odpakowałam ten obraz to zaczęłam go analizować plama po plamie "ta plama powinna być trochę cieplesza" albo "moim zdaniem latarnia powinna stać bardziej z boku, kompozycja byłaby lepsza". Albo zadaję TŻ-owi krępujące pytania na temat jego pierwszych obrazów |
|
|
|
|
#2402 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To tak jak ja, jak gdzieś idę, nieważne czy restauracja czy mieszkanie czyjeś, zawsze oglądam meble, co w środu jest, z jakich materiałów, jakie rozwiązania są, chore ale tak mam
|
|
|
|
|
#2403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. My też oglądamy meble, ale pod trochę innym kątem... Chociaż na materiały też patrzymy, albo ultranowoczesne czyli metal i szkło, albo drewno. Żadne płyty nie mają u nas racji bytu . Wczoraj podczas oglądania filmu TŻ zaczął coś mówić, a ja mu przerwałam i "ale super krzesełko", on chciał powiedzieć to samo . Po chwili wyszedł i przyniósł podobne, a ja na to, że mam bardzo podobne tylko z jedną deską. Jakby ktoś z zewnątrz to widział to chyba by zwątpił |
|
|
|
|
#2404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ja z tym nie walczę a najlepiej jak idziesz gdzieś na kawę z kimś z branży, wtedy to tak jak Wy macie, ciągle zwraca się uwagę na te same sprawy, przedmioty. Ja też uwielbiam fajne krzesła, fotele, sofy... |
|
|
|
|
#2405 |
|
Zakorzenienie
|
Uf, skończyłam pracę, ale jestem wykończona!
Dokończyłam "odkręcanie", niestety nie mam gwarancji sukcesu, ale najważniejsze dla mnie, że to po prostu zrobiłam. Poemi, ja też chętnie zobaczę obraz, obrazy Twojego TŻ. Dobrego weekendu! |
|
|
|
#2406 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już nie mogę doczekać się 16.30
, mam dosyć na dzisiaj |
|
|
|
#2407 |
|
Zakorzenienie
|
Poemi, ja też poproszę!
![]() LV, zaczęliście juz jakiś remont u siebie w mieszkaniu czy nadal czekacie na jakies decyzje itd?
|
#2408 |
|
Zakorzenienie
|
O mamuniu, wszyscy czekają na weekend, a ja się czuję jakbym w ogóle weekendu nie miała
|
|
|
|
#2409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Ty przecież masz dwie imprezki, jak bez weekendu ?
|
|
|
|
|
#2410 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dori, na nowo nauczysz się sprawiać sobie przyjemność (bez podtekstów) i żyć dla siebie ![]() Ja mam jedną imprezkę...dwie przyjaciółki na raz robią urodziny... A w niedzielę sis ze szwagrem na obiedzie...(będę w swoim żywiole )A czuję się tak dlatego, że muszę iść jutro do pracy
|
|
|
|
|
#2411 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ale fajowo, że już weekend
Cytat:
![]() Cytat:
Mi ten weekend zapowiada się spokojnie.Zresztą biorę antybiotyki, więc zero picia W następny idę na urodziny do kuzynki
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2412 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, poza tym mam kilka osób, które dbają o to bym nie zdziwaczała i zawsze chętne są do wspólnego spędzania czasu. Butter to faktycznie, przykra jest praca w sobotę, ja już kilka lat mam ten luksus, że weekendy mam wolne . Miłego weekendu dla wszystkich! |
|
|
|
|
#2413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zaczyna mnie już dopadać mała przedślubna paniczka To jeszcze tylko 3 tygodnie...
|
|
|
|
|
#2414 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2415 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2416 |
|
Zakorzenienie
|
Cześc
![]() widzę, że weekendy wam się zapowiadają imprezowa. My za to mamy zamiar latać za meblami, lodówką itp dziś zrobiłam listę potrzebnych nam mebli i... jest troszkę tego więc trzeba priorytety najpierw określić a resztę powoli. Mam tez plan ze spółdzielni, potem zeskanuję i wkleję. |
|
|
|
#2417 |
|
Zakorzenienie
|
Witam, cąły czas Was czytam , ale jakoś nie moge odpisać...
Nie chcę mi się pisac co u mnie, bo powstałaby litania " Do wymarzonego pierścionka.."Także powiedzmy,że u mnie po staremu ![]() Madzialenka- współczuje kłotni z teściową, gratuluję pracy, widzę,że szykujesz wyprawkę do nowego mieszkania. Kupiliście czy dostaliście? Sanetka - wszystko sie ułoży - trzeba byc dobrej mysli. Teraz najważniejsza jest dzisia Dori - nie wiem co sie stało, nie pytam. Ale ja uwazam Ciebie za laskę na miare gwiazdy , więc cyki do przodu będzie dobrze A tak na powaznie czasami zycie stawia nas przed takimi sytuacjami, z których niby nie ma wyjścia oznaczają koniec, a okazuje się,że lepiej na tym wychodzimy niz przed sytuacją kryzysowa |
|
|
|
#2418 |
|
Zakorzenienie
|
Lemoorko ooo jak długo Cię nie było. Mieszkanko kupujemy, tzn w środę dostaliśmy z banku pozytywną decyzję w sprawie kredytu. Podpisaliśmy już umowę przedwstępną, daliśmy zadatek i czekamy na kredyt. A teraz wybieramy meble i sprzęty.
|
|
|
|
#2419 |
|
Zakorzenienie
|
MAdzia a jakie mieszkanko? W duzym bloku czy małym?
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2420 |
|
Zakorzenienie
|
kochana wczoraj wszystko opisałam i nawet zdjęcia wkleiłam
blok jest 3 klatkowy , z pustaka (nie z płyty). Blok 4 piętrowy. ale dach pokryty papą izotermiczną (4 lata temu) i dodatkowo lekko spadzisty.
|
|
|
|
#2421 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lemoorko, cześć...co się tak rzadko odzywasz???? Nie wstyd Ci?? |
|
|
|
|
#2422 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
3 tygodnie! strasznie mało zostało Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- Poemi bardzo oryginalny obraz
|
|
#2423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wstyd się przyznać, nie potrafię znależć ![]() Wstyd, wstyd, A ty nie panikuj tak przed slubem A Ty mały szpiegu Od wcziraj świętuje, ale nie mogę pic, bo dostałam @.A myslałam,że będzie co innego. BO mi zycie spłatało figla Ze względu na problemy z kręgosłupem, powinnam na razie nie mieć bobaska, ale coś się robi na jajniku i na gwałt muszę I myslałam,że na urodziny będzie prezent
|
|
|
|
|
#2424 |
|
Zakorzenienie
|
Poemi, obrazy są naprawdę świetne, bardzo mi się podobają!
|
|
|
|
#2425 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć... no i ja w pracy
pewnie jestem tu sama dziś...Dziewczyny, dziś równo 3 tygodnie do mojego ślubu. Nie wierzę, że to tak szybko leci ![]() Gadałam wczoraj z siostrą TŻ i powiedziała mi, że bardzo dużo pieniędzy wydała w związku z naszym ślubem, bo sukienka, bielizna, buty, prezent...czy tylko mi się wydaje, że to jest trochę nietaktowne? |
|
|
|
#2426 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To faktycznie masz figla ![]() Cytat:
![]() Butter co to za smutna minka? ja już bym chciała mieć tak blisko ![]() Ale co jest nietaktowne? To, że ci powiedziała, że wydała fortunę czy to, że chce zabłysnąć na twoim ślubie? pytam, bo nie wiem jak ci odpowiedzieć
|
|
#2427 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gosiu, zabłysnąć to ona raczej nie ma szansy z różnych przeczyn. Z resztą nawet jakby chciała, nie widzę w tym nic złego, niech każdy błyszczy jak chce... i tak ja będę najpiękniejsza ![]() A nietaktowne mi się to wydaje, bo poczułam się, jakby ona mnie obwiniała, że musiała wydać dużo pieniędzy... Ja jej sukienki kupować nie kazałam,butów też nie! Z resztą sama zobaczysz, na chwilę przed ślubem też się staniesz przewrażliwiona na pukncie tego typu głupich gadek! |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2428 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Wpadłam na chwilę... I lecę dalej! Buźka!
|
|
|
|
|
#2429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rozumiem ![]() Faktycznie masz rację, że nie powinna ci się żalić, bo masz masę większych problemów i tak jak piszesz nikt jej nie kazał tego kupować nie sądzę, żeby ktoś zwracał uwagę na jej bieliznę na waszym weselu A co do błyszczenia.Jedna z moich bliskich koleżanek jak brała ślub bardzo zdenerwowała się na swoją kuzynkę, bo przed ślubem narobiła wokół siebie więcej zamieszania niż PM. Wydzwaniała do siostry PM żeby jechała z nią szukać żakietu i sukienki na wesele, bo ona musi super wyglądać.Kupiła w końcu jakąś za 400zł i ogłaszała to wszem i wobec.Dodatkowo spała u nich i stroiła jakieś fochy.Siostra PM zamiast jej wiązać suknię i pozować fotografowi musiała się zająć kuzynką.Masakra.Moja koleżanka jest bardzo cierpliwa, ale do czasu ![]() Dlatego spytałam ![]() Butter ja wiem, że na nerwy nie ma rady
razem Edytowane przez goosia207 Czas edycji: 2010-08-21 o 11:25 |
|
|
|
|
#2430 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Rozumiem całkowicie, że każdy chce dobrze wyglądać na takiej imprezie...ale myślę,że nie można przesadzać... |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:02.

Podoba mi się tak rodzaj sztuki, ale niestety nie u siebie w domu tylko u kogoś 
. Wczoraj podczas oglądania filmu TŻ zaczął coś mówić, a ja mu przerwałam i "ale super krzesełko", on chciał powiedzieć to samo
, mam dosyć na dzisiaj 

I myslałam,że na urodziny będzie prezent
ja już bym chciała mieć tak blisko