Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - czyli jak przeżyć do wypłaty - Strona 157 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-20, 21:38   #4681
dudipopka
kobieta za ladą

Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - czyli jak przeżyć do wyp

no duża przecie ma 2 lata 92 chyba cm i z 14 kg wagi dokładnie to nawet nie wiem bo nie mam wagi w domu
za komplementa dziękuje miód na me serce ale wierz mi na żywo to ja ciut inaczej wyglądam:brzydal

trzeba dzisiaj nie mieć czasu
żeby jutro mieć czas
````kękę
dudipopka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-20, 21:40   #4682
lili1987
Zakorzenienie

Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - czyli jak przeżyć do wyp

Cytat:
Napisane przez dudipopka Pokaż wiadomość
lili u mnie też smoczek jak wypadnie to zmora a ma juz aż 2 lata ale powiem ci ze nie mam cisnienia na odstawienie go bo ma go tylko do spania więc i tak duży postęp

ja jestem uzależniona od wielu rzeczy niestety--fryty,piwo w lodówie zawsze musze mieć drożdze do wypieków parowki hehehhe i cebule...u mnie kilo cebuli idzie jak bułki
próbuję wysłać Ci PW ze zdjęciem małej, bo dla dziewczyn już fotkę umieszczałam, ale skasowałam, bo nie chciałam, żeby na forum widniała, ale kasować nie wolno podobno

Prędzej czy później los się odwróci
Wyrówna bilans poniesionych strat

lili1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-20, 21:41   #4683
dudipopka
kobieta za ladą

Cytat:
Napisane przez ssnowdrop Pokaż wiadomość
jakie ma Twoja córcia oczka!niesamowite! a dudi z małżonkiem to widać że radośnie-miłośnie
zazwyczaj radośnie milośnie ale wierz mi toporki nieraz po domu latają ja baran on koziorożec oboje po przejściach więc my sie dopiero tak naprawde docieramy

żeby jutro mieć czas
````kękę
Stary 2010-08-20, 21:56   #4684
lili1987
Zakorzenienie

dudipopka
szukam jak dodać załącznik w prywatnych wiadomościach i nie mogę znaleźć

---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ----------

Cytat:
zazwyczaj radośnie milośnie ale wierz mi toporki nieraz po domu latają ja baran on koziorożec oboje po przejściach więc my sie dopiero tak naprawde docieramy
a mój Tż tez koziorożec, a ja Skorpion

Stary 2010-08-20, 22:01   #4685
dudipopka
kobieta za ladą

bo nie ma czegos takiego w prywatnych wiadomościach a foty można skasowac bo żeby dostać ostrzeżenie musiałby cie ktos zyczliwy podkablować
a nie lepiej stworzyć se album prywatny ?i foty masz tylko dla znajomych

lece laski spać bo już czas ,jutro sie zamelduje bo mi tu miło

żeby jutro mieć czas
````kękę
Stary 2010-08-20, 22:04   #4686
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
bo nie ma czegos takiego w prywatnych wiadomościach a foty można skasowac bo żeby dostać ostrzeżenie musiałby cie ktos zyczliwy podkablować
a nie lepiej stworzyć se album prywatny ?i foty masz tylko dla znajomych

lece laski spać bo już czas ,jutro sie zamelduje bo mi tu miło
o to muszę o tym albumie pomyśleć
ja też mykam spać, bo mam dość dziś

dobranoc

Stary 2010-08-20, 22:24   #4687
magda2109
Zakorzenienie

A ja kończę SPA, przez Was Takie na szybko było, ale było

Dudi, śliczną masz córeczkę I Wy razem też pięknie wyglądacie
Stary 2010-08-21, 07:15   #4688
magda2109
Zakorzenienie

Wczoraj ostatnia, dzisiaj pierwsza

Wszystkie śpią? Ja już od 7 na nogach. Jadę zaraz do rodziców, TŻ idzie na wesele kolegi, jako delegacja... Więc nie mam co siedzieć sama... Miłego weekendu Laseczki.

Ahaaaaaaa... Suknia, buty, bukiet i obrączki super! Bardzo mi się podobają!
Stary 2010-08-21, 07:38   #4689
kraven
Zakorzenienie

Dzień dobry!
Cóż za piękny poranek aż chce się wstać. Idę robić sniadanie

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-21, 08:00   #4690
xandra23
Rozeznanie

Cytat:
to mój kociak
i dudi z małżonkiem

Piękną masz córeczkę.

---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ----------

Cześć dziewczyny! Ja dziś na szybko, bo lecę pod prysznic i szykujemy się do wyjazdu. Będę dopiero w poniedziałek- mam nadzieję, że nie będzie z 20 stron postów.
Miłego weekendowania wszystkim!
Stary 2010-08-21, 08:25   #4691
201604250957
Konto usunięte

Miłego weekendu Dziewczyny! Odpoczywajcie, relaksujcie się i nie siedźcie za dużo przy kompie żebym nie musiała zbyt wiele nadrabiać u nas piękna pogoda będziemy spędzać czas aktywnie

p.s tak sobie pomyślałam, że można by się pozapraszać do znajomych i stworzyć albumy prywatne żebyśmy wiedziały jak wyglądamy- zawsze to tak milej ale nic na siłę, tak tylko rzucam temat
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-21, 08:37   #4692
dudipopka
kobieta za ladą

hej
w imieniu Julci dziękuje za komplementy

ja dopiero wstałam ale dziwnie nie wyspana jestem więc budze się kawą,potem zabiore sie za pizze a po południu smigne na spacer do parku młoda mi sie wyszaleje a ja posiedze na ławce heh
zapomniałam wczoraj dlaczego postanowiłam tu dołączyć(oprócz tego ze tu fajne babki są) no niestety musze żyć oszczędnie,bo tylko małzonek pracuje ja jestem na wychowawczym(bezpłatnym)-do pracy nie mam szans jak wrócić,bo nie mam co z dzieckiem zrobić(tu nie ma żłóbka )umowa kończy mi sie 4 stycznia,potem zasiłek i jeśli Julka dostanie sie do jednego z 3 pzredszkoli dopiero zaczne szukać pracy
więc żyjemy sobie z ołówkiem w ręku ale dajemy radę(zero pomocy od rodziny tż moja mama kupuje zazwyczaj ciuchy młodej)

dla wszystkich"kochających"te ściową pytanie czym różni sie teściowa od pittbula???
szminką

żeby jutro mieć czas
````kękę
Stary 2010-08-21, 09:02   #4693
aassiiaa1988
Żona Idealna :)

GG do aassiiaa1988

Dzieńdoberek Słońca
TŻ próbuje odkupic swoje winy. Dziś wstał o 7 i poszedł do sklepu kupił mi wielki bukiet czerwonych róż (wole nawet nie myślec ile musiał na nie wydac) i zrobił śniadanko do łóżka.. heh.. niech się stara jak nabroił! o!

---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ----------

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość

p.s tak sobie pomyślałam, że można by się pozapraszać do znajomych i stworzyć albumy prywatne żebyśmy wiedziały jak wyglądamy- zawsze to tak milej ale nic na siłę, tak tylko rzucam temat

jestem ZA!

---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ----------

Cytat:
to mój kociak
i dudi z małżonkiem

śliczna Malutka

---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ----------

Cytat:
Napisane przez jelonek1985 Pokaż wiadomość
Nigdy nie mów nigdy. Ja na swój ślub czekałam 10 lat W listopadzie leciałby nam 11 rok ... A tak to będziemy liczyć od nowa. Tym razem rocznice małżeńskie.

---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ----------

Dziękuję za zaproszenie
Dobrej nocy.

W Polsce mieszkam niedaleko Ciebie. 40km od Poznania.

a gdzie mieszkasz w Polsce?? mój rodzinny dom jest ok 30 km od Poznania
a tu się przeprowadziłam na czas studiów.. chociaż jeszcze zobacze jak to się ułoży i gdzie wyląduję , gdy skończe mgr (jeśli się na nia dostanę)

Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz, one przyjdą same..

27.12.2013r.

15.04.2016r.

07.07.2017r.

Prawdziwy Cud jest wtedy,
gdy z Miłości dwojga ludzi rodzi się kolejne Serce - 26.02.2019
aassiiaa1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-21, 09:02   #4694
kraven
Zakorzenienie

Cytat:

Ja też jestem za

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-21, 09:13   #4695
Anastazja86
Zakorzenienie

witam

Dudi-śliczna córeczka i Wy pięknie wyglądacie wyglądasz bardzo młodo

ja wczoraj zasnęłam jak dziecko, ten tydzień mnie wykończył..
dzisiaj mam w planach trochę ogarnąć mieszkanko i później jadę na kręgle
pogoda piękna, byłam rano z pieskiem na spacerze i jakby lato wracało a nie jesień się zbliżała
dzisiaj na obiad to sam co wczoraj czyli tortilla z kurczakiem, warzywami i sosem czosnkowymwszystko made in Biedronka ahhh uwielbiam ten sklep

co do tego albumu to dobry pomysł tylko bym musiała zdjęć poszukać, a może macie facebooka? ja niestety naszej-klasy nie mam a wiem że to bardzo popularny portal
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-08-21, 09:14   #4696
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez xandra23 Pokaż wiadomość
Piękną masz córeczkę.

---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ----------

Cześć dziewczyny! Ja dziś na szybko, bo lecę pod prysznic i szykujemy się do wyjazdu. Będę dopiero w poniedziałek- mam nadzieję, że nie będzie z 20 stron postów.
Miłego weekendowania wszystkim!
Miłego weekendu, odpocznij i nabierz powera do pisania

Witam sie i ja

Musze troche popracować, a potem pójde się spamować, bo wczoraj nie miałam sił. Na 13.30 obiadek u rodziców, a potem grill, także dzień zleci bardzo szybko.

Dudi śliczna córcia Taka rumiana

Wszystkim życze miłego weekendu
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-21, 09:18   #4697
ijaa
Zakorzenienie

Dzień dobry
Idę po kawkę i coś na ząb i zaraz do Was wracam.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-21, 09:36   #4698
aassiiaa1988

GG do aassiiaa1988

Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość

co do tego albumu to dobry pomysł tylko bym musiała zdjęć poszukać, a może macie facebooka? ja niestety naszej-klasy nie mam a wiem że to bardzo popularny portal

ja mam fb i nk

27.12.2013r.

15.04.2016r.

07.07.2017r.

Edytowane przez aassiiaa1988
Czas edycji: 2010-08-21 o 09:38
Stary 2010-08-21, 09:37   #4699
Paulunia8713
Zadomowienie

Cytat:
hej
w imieniu Julci dziękuje za komplementy

ja dopiero wstałam ale dziwnie nie wyspana jestem więc budze się kawą,potem zabiore sie za pizze a po południu smigne na spacer do parku młoda mi sie wyszaleje a ja posiedze na ławce heh
zapomniałam wczoraj dlaczego postanowiłam tu dołączyć(oprócz tego ze tu fajne babki są) no niestety musze żyć oszczędnie,bo tylko małzonek pracuje ja jestem na wychowawczym(bezpłatnym)-do pracy nie mam szans jak wrócić,bo nie mam co z dzieckiem zrobić(tu nie ma żłóbka )umowa kończy mi sie 4 stycznia,potem zasiłek i jeśli Julka dostanie sie do jednego z 3 pzredszkoli dopiero zaczne szukać pracy
więc żyjemy sobie z ołówkiem w ręku ale dajemy radę(zero pomocy od rodziny tż moja mama kupuje zazwyczaj ciuchy młodej)

dla wszystkich"kochających"te ściową pytanie czym różni sie teściowa od pittbula???
szminką
Jakbym o swojej sytuacji czytała. Ja także mam córeczkę Julie ma 18-miesiecy. Tylko mąż pracuje ja jestem na wychowawczym. Szukam jakiejś pracy przynajmniej na pół etatu bo i tak małej nie mam z kim zostawic ale niestety nic..... Do pracy i tak nie wróce bo jest 200km ode mnie wiec tak jak ty żyjemy z ołówkiem w ręku I tak jak u ciebie dudi pomocy ze strony rodziców nie mieliśmy i nie mamy. Jakoś się żyje. Najważniejsze że razem

No moja to się niczym nie różni bo szminki nie używa

Dzisiaj prawdopodobnie mężuś przyjeżdza a jutro wracamy do domku. Czemu tam nie mamy neta zwariuje chyba

dudi śliczną masz córeczkę A wracając do smoczka to moja mała też ma tylko do zasypiania. Już próbowałam go chowac ale niestety po godz płaczu wyciągałam Może i ja pokaże swoją Julke

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-21, 09:39   #4700
Paulunia8713
Zadomowienie

Cytat:

jestem jak najbardziej za
Stary 2010-08-21, 09:39   #4701
Haniula
Zakorzenienie

dzien dobry naczytalam az 3 strony
było coś o kryzysie w zwiazku..
o zębach ósemkach..
same tragedie ale nie ma co sie smucic, piękna pogoda dziś

Ależ wczoraj miałam wene, cały dom wysprzatałam wszystko na cacy, jestem z siebie zadowolona
Na dzis zostawilam sobie tylko łazienke bo TZ maluje sciany.
Przymierzamy sie z Tz w przyszłosci sprawic sobie do sypialni szafe typu komandor, ma ktoś moze?
aaa i mnie zaraziłyscie znowu z tymi makaronami, i chyba zamówie, takie najtansze :P
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-21, 09:42   #4702
alazkrainy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aassiiaa1988 Pokaż wiadomość
Heja,
już po rozmowie.. muszę pomyślec, żeby ogarnąc to wszystko.
A zaczęło się od tego,że wczoraj zapowiedziała sie moja mama na popoludnie no i ja powiedziałam o tym TŻ, a on mimo wszystko umówił sie z kolegami. Prosiłam go żeby nie wychodził, bo był to pierwszy wieczór od dłuższego czasu, który mieliśmy oboje wolny i mogliśmy ze sobą spędzic, ale on chciał iśc z kumplami, bo niby też już dawno ich nie widział (tak naprawdę widział ich w poniedziałek). Na szczęście udało mi się go przekonac, żeby chociaż poczekał aż moja mama wyjdzie od nas. Wychodząc obiecał, że wróci NAJPÓŹNIEJ o 23, a w domu zjawił się dziś..gdy Wam napisałam że "jaśnie Pan przyszedł"
Oczywiście zasiedział się u kumpli i zamiast wracac do domu przed 23 to wracał przed 1 i napatoczył się na jakiś pijanych kolesi (sam też nie był zbyt trzeźwy) i skończyło się na tym, ze go pobili i 1,5h godziny leżał nieprzytomny na chodniku, a potem ktoś go znalazł i zawiózł do szpitala.. No cóż nikt mu się szlajac nie kazał
Może pomyślicie, ze jestem bez serca, ale nie jest mi go nawet troche żal, bo to już 5 czy 6 raz w tym roku, gdy wyszedł z domu na chwile a wrócił na drugi dzień.. za każdym razem obiecuje, ze już nigdy więcej, że wie iż zachował się jak nieodpowiedzialny dziciak itd itp ale kurde, gdy tylko nadarzy sie okazja, to robi to samo już mnie to męczy, bo jaką mam miec pewnośc że faktycznie jest u kolegi.. już raz się sparzyłam, bo za bardzo ufałam facetowi i teraz już jestem przewrażliwiona na tym punkcie I mam już serdecznie dosyc jego nieodpowiedzialnego zachowania. Jakby mnie posłuchał, to by teraz nie leżał poobijany

---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ----------

no a teraz spróbuje nadrobic troche, bo widzę, ze sporo napisałyście dzisiaj.. Nie wiem tylko czy mam na tyle siły, zeby to wszystko naraz przejrzec ;/
Ja osobiście już dawno takowego kopnęła bym w tyłek. To że wychodzi z kumplami ok, ale to że nie wraca do domu do szczyt. I zastanawiałabym się poważnie jak by miało z takim osobnikiem wyglądać życie gdyby bobas pojawił się na świecie. Bo tak naprawdę to nigdy nie wiadomo co takowemu strzeli do głowy i co wymyśli.
Ale oczywiście nikogo do niczego nie zmuszam (żeby nie było).

Dobre z tego tyle, iż wie że nabroił i teraz się stara. Ale bądź twarda, niech wie, że nie dasz się i że tego kwiatu jest pół światu i jeden jego zły krok i powiesz bye bye

Cytat:
Tak, tak Ślub już za dwa tygodnie. Za to jutro mam wieczór panieński
Z racji tego, że bierzemy tylko ślub cywilny sukienka nie jest z tych typowo ślubnych i białych. We wszystko zaopatrzyłam się na allegro, nawet w obrączki Zdjęć biżuterii nie posiadam.
Jedynie bukiet załatwia mi świadkowa u zaprzyjaźnionej kwiaciarki.
Śliczna to Twoja wyprawka ślubna
Cytat:
to mój kociak
i dudi z małżonkiem
Piękna córunia i piękne małżeństwo

alazkrainy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-21, 09:51   #4703
aassiiaa1988

GG do aassiiaa1988

Cytat:
Napisane przez Paulunia8713 Pokaż wiadomość
dudi śliczną masz córeczkę A wracając do smoczka to moja mała też ma tylko do zasypiania. Już próbowałam go chowac ale niestety po godz płaczu wyciągałam Może i ja pokaże swoją Julke

Twoja Julka też jest boska

---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ----------

Cytat:
Napisane przez alazkrainy Pokaż wiadomość
Ja osobiście już dawno takowego kopnęła bym w tyłek. To że wychodzi z kumplami ok, ale to że nie wraca do domu do szczyt. I zastanawiałabym się poważnie jak by miało z takim osobnikiem wyglądać życie gdyby bobas pojawił się na świecie. Bo tak naprawdę to nigdy nie wiadomo co takowemu strzeli do głowy i co wymyśli.
Ale oczywiście nikogo do niczego nie zmuszam (żeby nie było).

Dobre z tego tyle, iż wie że nabroił i teraz się stara. Ale bądź twarda, niech wie, że nie dasz się i że tego kwiatu jest pół światu i jeden jego zły krok i powiesz bye bye

ehh.. to nie takie łatwe.. już mu powiedziałam, że ma ostatnią szanse i jak ją zmarnuje, to koniec..
Mam jednak nadzieję, że dostał nauczkę i teraz się zmieni, a jeśli nie to trudno.. Pocierpię trochę, ale kiedyś mi przejdzie.. chyba

narazie mam nadzieję, że wszystko się jakoś ułoży.

27.12.2013r.

15.04.2016r.

07.07.2017r.

Stary 2010-08-21, 10:00   #4704
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Heja,
już po rozmowie.. muszę pomyślec, żeby ogarnąc to wszystko.
A zaczęło się od tego,że wczoraj zapowiedziała sie moja mama na popoludnie no i ja powiedziałam o tym TŻ, a on mimo wszystko umówił sie z kolegami. Prosiłam go żeby nie wychodził, bo był to pierwszy wieczór od dłuższego czasu, który mieliśmy oboje wolny i mogliśmy ze sobą spędzic, ale on chciał iśc z kumplami, bo niby też już dawno ich nie widział (tak naprawdę widział ich w poniedziałek). Na szczęście udało mi się go przekonac, żeby chociaż poczekał aż moja mama wyjdzie od nas. Wychodząc obiecał, że wróci NAJPÓŹNIEJ o 23, a w domu zjawił się dziś..gdy Wam napisałam że "jaśnie Pan przyszedł"
Oczywiście zasiedział się u kumpli i zamiast wracac do domu przed 23 to wracał przed 1 i napatoczył się na jakiś pijanych kolesi (sam też nie był zbyt trzeźwy) i skończyło się na tym, ze go pobili i 1,5h godziny leżał nieprzytomny na chodniku, a potem ktoś go znalazł i zawiózł do szpitala.. No cóż nikt mu się szlajac nie kazał
Może pomyślicie, ze jestem bez serca, ale nie jest mi go nawet troche żal, bo to już 5 czy 6 raz w tym roku, gdy wyszedł z domu na chwile a wrócił na drugi dzień.. za każdym razem obiecuje, ze już nigdy więcej, że wie iż zachował się jak nieodpowiedzialny dziciak itd itp ale kurde, gdy tylko nadarzy sie okazja, to robi to samo już mnie to męczy, bo jaką mam miec pewnośc że faktycznie jest u kolegi.. już raz się sparzyłam, bo za bardzo ufałam facetowi i teraz już jestem przewrażliwiona na tym punkcie I mam już serdecznie dosyc jego nieodpowiedzialnego zachowania. Jakby mnie posłuchał, to by teraz nie leżał poobijany

---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ----------

no a teraz spróbuje nadrobic troche, bo widzę, ze sporo napisałyście dzisiaj.. Nie wiem tylko czy mam na tyle siły, zeby to wszystko naraz przejrzec ;/

Ooooo rany! Nie wyobrażam sobie taki sytuacji. Nie mogę jej ogarnąć.
Mam nadzieję, że jakakolwiek podjęta przez Ciebie decyzja będzie słuszna

Stary 2010-08-21, 10:09   #4705
dudipopka
kobieta za ladą

Paulinia śliczna ta twoja Julcia a mamusia jaka szprycha

wstawiłam 1 pizze do piekarnika trzymajcie kciuki...

żeby jutro mieć czas
````kękę
Stary 2010-08-21, 10:16   #4706
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, tak Ślub już za dwa tygodnie. Za to jutro mam wieczór panieński
Z racji tego, że bierzemy tylko ślub cywilny sukienka nie jest z tych typowo ślubnych i białych. We wszystko zaopatrzyłam się na allegro, nawet w obrączki Zdjęć biżuterii nie posiadam.
Jedynie bukiet załatwia mi świadkowa u zaprzyjaźnionej kwiaciarki.
Cudne ciuszki. W moim stylu również
Ja kiedyś na mnie przyjdzie pora i zdecydujemy się na cywilny tak jak chcę to będę zapewne ubrana podobnie.

Cytat:
Napisane przez golden_eye Pokaż wiadomość
aassiiaa - a co, jeśli on pobije kogoś, a ten koleś na Tobie się zemści z kumplami? moją koleżankę tak urządzili właśnie z zemsty, dziewczyna kręgosłup ma złamany, miała połamane ręce i wybite 2 zęby, poza innymi obrażeniami wynikającymi z bicia pięściami i kopania. miała powiedziane, gdzie, kiedy i o której jej chłopak pobił któregoś z tamtych, to był odwet i ostrzeżenie, następnym razem grozili kosą.
Oooooo rany Na najcięższe roboty ich skazać. Zrujnowali dziewczynie życie.
Po prostu brak mi słów.

Stary 2010-08-21, 10:16   #4707
ssnowdrop
Zadomowienie

Cytat:
Miłego weekendu Dziewczyny! Odpoczywajcie, relaksujcie się i nie siedźcie za dużo przy kompie żebym nie musiała zbyt wiele nadrabiać u nas piękna pogoda będziemy spędzać czas aktywnie

zgadzam się jeśli powiecie mi jak to zrobić

Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość
ja wczoraj zasnęłam jak dziecko, ten tydzień mnie wykończył..
dzisiaj mam w planach trochę ogarnąć mieszkanko i później jadę na kręgle
pogoda piękna, byłam rano z pieskiem na spacerze i jakby lato wracało a nie jesień się zbliżała
dzisiaj na obiad to sam co wczoraj czyli tortilla z kurczakiem, warzywami i sosem czosnkowymwszystko made in Biedronka ahhh uwielbiam ten sklep

mam i nk i fb
Cytat:
ehh.. to nie takie łatwe.. już mu powiedziałam, że ma ostatnią szanse i jak ją zmarnuje, to koniec..
Mam jednak nadzieję, że dostał nauczkę i teraz się zmieni, a jeśli nie to trudno.. Pocierpię trochę, ale kiedyś mi przejdzie.. chyba
narazie mam nadzieję, że wszystko się jakoś ułoży.
będzie dobrze:gl asiu: a my oczywiście 3mamy kciuki żębyście sobie to poukładali

oh,widzę że wszystkie SPD postawiły dzisiaj na aktywność tylko ja się będę lenic. i to nawet nie dlatego że chcę, ale dlatego że nic do zrobienia nie mam- dom posprzatany, ja wypachniona, obiad będe gotować tylko dla siebie (więc pewnie skończy sie na kanapkach albo bsmarcie z kfc) bo tż dzisiaj dorabia sobie na obsłudze wesela i wybywa na całe popołudnie i noc,a teraz mi zapowiedział że wyspać się musi i przed 14 go budzić nie wolno ... może któraś pomocy potrzebuje?

Paulunia- śliczna córeczka, a mamusia? cud-miód
my feet run out of ground
i gotta find my place
i wanna hear my sound
don't care about other pain infront of me
cause im just tryin be happy

Edytowane przez ssnowdrop
Czas edycji: 2010-08-21 o 10:17
ssnowdrop jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-21, 10:22   #4708
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ssnowdrop Pokaż wiadomość
oh,widzę że wszystkie SPD postawiły dzisiaj na aktywność tylko ja się będę lenic.
Ja też Ścięłam się na dodatek rano z mężem, więc nie mam dobrego humoru... Na razie zdążyłam zrobić zakupy i chyba dzisiaj posprzątam mieszkanie...

Chociaż muszę wysłać tonę CV, pouczyć się na rozmowę o pracę, napisać kilka wypracowań z angielskiego...
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-21, 10:22   #4709
aassiiaa1988

GG do aassiiaa1988

ech.. zaraz do pracy trza się szykowac, a tak mi sie nie chce ;/

27.12.2013r.

15.04.2016r.

07.07.2017r.

Stary 2010-08-21, 10:26   #4710
Anastazja86
Zakorzenienie

Paulunia-śliczna córcia i mamusia

ja na razie pościeliłam łóżko ahh przepraszam jeszcze pokroiłam i przyprawiłam mięsko do obiadu
biorę się zaraz za sprzątanie bo oczywiście jest czarno od sierści a codzienne odkurzanie nic nie daje

dziewczyny znacie jakiś dobry samoopalacz?? nie chcę się prażyć na solarium bo to szkodzi skórze ale jednak już przybladłam i trochę koloru mogłabym złapać używam chusteczki samoopalające z Daxa ale to tylko na twarz i szyję..a zależy mi żeby nie było smug i żeby nie był pomarańczowy kolor, jak znacie jakiś dobry to dajcie znać proszę
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości