|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3811 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik '95 cz. IX czyli wakacje mamy i się w słońcu rozpływamy!
hej, hej.
![]() Chyba na razie tylko my tu jesteśmy. ![]() Co tam słychać ? Masz jakieś plany na dzisiaj ?
|
#3812 |
|
Zakorzenienie
|
Czeeeść
ja zaraz zabieram się za wiązanie muliny, potem musze z kuzynką iść kupić prezent jej mamie na urodziny no więc nie będę się nudzić ![]() ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- Drippy poznasz bazgroła ode mnie
|
#3813 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem
ale jest taka ładna pogoda, że pewnie długo tu nie posiedzę Drippy - masz rys. ode mnie
|
#3814 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, Hej
![]() Ja też tylko na momencik i zaraz zmykam Nareszcie ładna pogoda |
|
|
|
#3815 |
|
Zakorzenienie
|
Zgadnijcie jak się dzisiaj czuje po wczorajszym przenoszeniu 2 t drewna do piwnicy. Koniec końców brat musiał jechać coś załatwić do urzędu i zostawił mnie samą. 7 h to robiłam, a potem jeszcze 2 okna umyłam. Dziwie się, że wstałam w całości.Tak po krótce. Klif, no weeeeź, głupia jesteś. Też nie lubię chłopców w rurkach. To takie niemęskie . A jak jeszcze maja takie włosy za ucho i babskie trampki z atmosphere, to już nie wiadomo, czy idziesz z dziewczęcym chłopakiem, czy z chłopską dziewczyną. Pisze sobie z takim fajnym chłopaczkiem. Znalazłam go na laście i zagadałam. Jak się potem okazało, wcześniej na koncercie razem się bawiliśmy, wyciągał mnie na fale i razem robiliśmy ściane śmierci i było fajnie. Ale wiecie jak to na koncertach, dużo nie pogadasz, ale w grupie raźniej się skacze, a ja wtedy tylko z koleżanką byłam to się przyłączyłyśmy. Nawet nie było czasu gadać skąd są, czy coś, bo my zaraz musiałyśmy lecieć na autobus. No i już piszemy chyba z miesiąc, albo dłużej i pisze mu, czy byśmy się nie spotkali czysto towarzysko, po prostu, żeby se pogodać, bo mieszkamy niedaleko siebie i bleble. On mi napisał, że zobaczymy, bo nie wie jak będzie do pracy chodził, bo tak idzie jak do niego zadzwonią i robi do późna nieraz, więc nie może mi powiedzieć kiedy byłby wolny. No i spoczko loczko, ale do tej pory mi nie napisał ****a mać, czy się spotkamy czy nie. Już mu nawet przypomniałam, że mi dalej nie odpowiedział, a on to zignorował. Ja *******e, powiedział by wprost, że nie, czy coś. Przecież nie zapłacze się za nim oO. Albo to obraca w żart i mnie w****ia, no bo ileż można. Ale co chwile mi daje znowu do zrozumienia, że chciałby ze mna skakać na następnym koncercie. Nie kapuje tych samców. Teraz w ogóle chyba nie wchodzi na gadulca, a ja to srom, już mu nawet nie wspomne o tym spotkaniu i nie napiszę do niego pierwsza. Zazyczaj to ja zaczynałam pisać, ale potem się koleś tak rozkręcał, że gadało się milusio.No i wtedy jak do niego znowu napisałam, zeby mi odpowiedział, czy w tym tygodniu byśmy się przypuszczalnie spotkali to on zaczął se jojca robić i na wszystko co napisałam, odpisywał jednym słowem. No to mu piszę, że kurka podwodna, jak nie chce ze mną pisać, czy się spotykać to niech to powie, bo nie musi mnie robić w bambuko, żeby mnie spławić, wystarczy powiedzieć, bo nie popadnę przez to w depresje. A on mnie zaczął przepraszać, że to tylko żarty i nie chciał, żeby to tak wyszło I ****A O CO MU CHODZI. JA *******E, CO W TYM STRASZNEGO NAPISAĆ WPROST ****A MAĆ, CZY CHCIAŁBY SIĘ ZE MNĄ SPOTKAĆ I POGADAĆ O DUPIE MARYNIE ****A. A i jeszcze jak zaczęliśmy ze sobą pisać i jeszcze nie skapliśmy się, ze razem się bawiliśmy to mi napisał, ze on nie szuka dziewczyny oO. No to mu piszę, że przecież nie kliczkom z nim, bo szukom se chłopoka xX. A potem jak już wiedzieliśmy że fajnie się skokało to już było tak faaaajnie, a teraz nie wiem co on kombinuje, ale jak ****a mi napisze, że chce se ze mna skokać na koncercie to niech se pluje w brodę, pies mu morde lizoł, ja już się umówiłam. Nie będę na jednym koncercie z dwoma kolesiami kręcić. Uff, wylałam swoje zale... |
|
|
|
#3816 |
|
Zakorzenienie
|
Malinowa- dzielna kobita z ciebie
ale koleś faktycznie dziwny xD
|
#3817 |
|
Zakorzenienie
|
Hej :d
Drippy- K. był na 30STM prawie pod samą sceną ![]() Szept - plus za gust muzyczny ![]() Spała u mnie przyjaciółka, pofarbowałam włosy (jakiejś ogromnej różnicy nie ma, są może ciut ciemniejsze), obejrzałyśmy Ostatnią piosenkę, film ogólnie fajny, ale OMG, kto tam obsadził Miley Cyrus ?
|
|
#3818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hmm.. Idę do kościoła dziś.. Uff,ale gorąco ![]() A Twoje plany?
|
|
|
|
|
#3819 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3820 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
o, dziewczyny, która to mi 'Fences' podsunęła? Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- co tak cicho?
|
|
#3821 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miał do mnie kuzyn przyjechać, ale źle się czuję, mam @. Za to dzięki temu zdobyłam plany na poniedziałek i wtorek. ![]() A dzisiaj wypatrzyłam mnóstwo filmów i seriali w tv, więc urządzę sobie kino domowe. Przydałoby się żebym coś tam posprzątała w pokoju. ;x Może potem pogram w siatkówkę, żeby plamy nie dać jak będę grać z kolegami w poniedziałek. Muszę też śledzić relację live z meczu mojej ukochanej drużyny. Ach, no i jeszcze muszę poprzeglądać zdjęcia znad morza żeby dodać jakieś na nk.
Edytowane przez blizniaczka1 Czas edycji: 2010-08-21 o 12:53 |
|
|
|
|
#3822 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry pomysł z tym kinem domowym :P Może też dziś pooglądam.
A jakie plany na poniedziałek i wtorek?
|
|
|
|
#3823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W poniedziałek jadę do kolegi, a we wtorek on do mnie przyjedzie.
|
|
#3824 |
|
Zadomowienie
|
robienie bransoletek, quillingu i uczenie się bioli, a nie! w poniedziałek jadę z babcią na cmentarz
|
#3825 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na poniedziałek nie mam planów, a we wtorek może gdzies pojadę
![]() A no i bransoletki będe robić ![]() ---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- Stonia - dziekuję za rysunek
|
|
|
|
#3826 |
|
Zakorzenienie
|
Ach, zapomniałam ! Mam jeszcze jeden plan na przyszły tydzień. Spotykam się z Fanką.
|
#3827 | |
|
Zadomowienie
|
spoczi, tylko którejś nie zrobiłam, bo mi się ta strona zacięła ;/
---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ---------- Cytat:
lecę posprzątać i robić mulinkę
|
|
#3828 |
|
Zakorzenienie
|
Blizniaczka - no to czekamy na zdjęcia i udanej
|
|
|
|
#3829 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję
![]() ---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- Dziękuję ![]() Fanka się buntuje, że nie chce zdjęć, ale wyboru nie ma, już ja ją namówię.
Edytowane przez blizniaczka1 Czas edycji: 2010-08-21 o 13:15 |
|
|
|
#3830 |
|
Zakorzenienie
|
Takdaleko- ale wróc do nas !
i udanego!![]() nie będzie zdjęc
|
|
|
|
#3831 |
|
Zakorzenienie
|
Zakład, że będą ?
|
#3832 |
|
Zakorzenienie
|
JAk Sweet focie na dworcu to okey
Macie pozdrowienia od Missi
|
|
|
|
#3833 |
|
Zakorzenienie
|
Też ją pozdrów
A jak, sweet fociaczki muszą być
|
#3834 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Super ![]() Chcemy foty i Fanka nie marudź,bo ![]() Ucałuj Missi |
||
|
|
|
#3835 |
|
Zadomowienie
|
stonia- Paramore to chyba Decode (nie ze względu na Zmierzch ;d) i Pressure
![]() a tak w ogóle to dzień dobry ;d polcam wam fajną książkę "Posłuchaj mnie..." Sarah Dessen. zakochałam się w Owenie
Słowa są największym oszustwem, na jakie faceci nas nabierają. Myślałaś, że poznałaś anioła, bo mówi do ciebie wszystkie te cholernie ważne słowa? Głupia. Anioły po prostu są, nie muszą nic mówić, nie udają, że cię znają. Nie muszą. Są, gdy ich potrzebujesz. Anioły są tylko dla ciebie. włosy:71->80 |
|
|
|
#3836 |
|
Zakorzenienie
|
Pozdrowiona
![]() nie bij beda sweet focieUcalowana |
|
|
|
#3837 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, kolega.
![]() Już mówiłyśmy z Fanką, że będą sweet focie na dworcu
|
#3839 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
łosz. ja tam powiedziałam że już nigdy nie nawiązuje znajomości z chłopakami przez internet ;d
Słowa są największym oszustwem, na jakie faceci nas nabierają. Myślałaś, że poznałaś anioła, bo mówi do ciebie wszystkie te cholernie ważne słowa? Głupia. Anioły po prostu są, nie muszą nic mówić, nie udają, że cię znają. Nie muszą. Są, gdy ich potrzebujesz. Anioły są tylko dla ciebie. włosy:71->80 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:05.

ja zaraz zabieram się za wiązanie muliny, potem musze z kuzynką iść kupić prezent jej mamie na urodziny no więc nie będę się nudzić

Zgadnijcie jak się dzisiaj czuje po wczorajszym przenoszeniu 2 t drewna do piwnicy. Koniec końców brat musiał jechać coś załatwić do urzędu i zostawił mnie samą. 7 h to robiłam, a potem jeszcze 2 okna umyłam. Dziwie się, że wstałam w całości.
. A jak jeszcze maja takie włosy za ucho i babskie trampki z atmosphere, to już nie wiadomo, czy idziesz z dziewczęcym chłopakiem, czy z chłopską dziewczyną. 

Muszę też śledzić relację live z meczu mojej ukochanej drużyny.