|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4561 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
Cytat:
i wszystko potem przemyśl bez pośpiechu
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#4562 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I tak jak piszesz każdy lekarz ma teraz i pozytywne i negatywne opinie źle doczytałam forum przyznaję Ale zauważyłam że większość narzeka na za małe wkładki
|
|
#4563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
-czy umie i czy chce- warto zwracać na to uwagę
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#4564 |
|
Zakorzenienie
|
Mya Ty najlepiej wiesz co piszesz
|
#4565 |
|
Wtajemniczenie
|
wlasnie moim piersiom stuknelo dzis 10 mcy! zdrowie zatem !
![]()
|
#4566 |
|
Rozeznanie
|
No to nie ma inaczej jak zdrowie pięknych PAŃ .....
![]() ![]() ![]() ...... Właścicielki i dziewczynek
|
#4567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4568 |
|
Wtajemniczenie
|
dziekuje dziewczeta! w imieniu dziewczynek dziekuje bardzoo ide juz lulu, jestem po paru drinkach bum bum do jutra laseczki! kejsi Ja jako jedyna tu jestem od dr, Kolasinskiego i nie moge zlego zdania o nim powiedziec, zarowno jak o Dr. Jarlinskim ale wybor nalezy do Ciebie w razie co to chetnie sluze pomoca
21.10.2009 Kolasinski, Poznan, 350 hp ![]() " W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac" Edytowane przez agnes281 Czas edycji: 2010-08-21 o 01:09 |
|
|
|
#4569 | |
|
Zakorzenienie
|
hehe, wywaliło mnie na dobrą godzinkę,
chyba nikt mnie nie ubiegł.. ![]() Cytat:
widzę, że się szybko i sprawnie wszystko wyjaśniło no więc.. Fergilka 16 dni Natasha 23 dni Magera i czekamy na następne panie do odliczanka o to świetnie, lecę zobaczyć bom bardzo ciekawa ![]() bo na tych ich, kurka, stronce.. ![]() ..to można sobie oczy wypatrzeć ![]() oj, no to chlup ![]() zdrowie ślicznych cycuszków! zatem ! ![]() zatem ! ![]() zatem ! ![]() (musiałam sobie Twoje przekopiować, bo mi się okienko z emotkami otworzyć nie chciało, więc i zatem sobie zostawiłam, bo w sumie nawet pasowało Dobrej Nocki wszystkim
|
|
#4570 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I jeszcze ja op 16 wrzesnia, po moim wyliczeniu 26 dni nie pisze, ale czytam codziennie co kochane tu piszecie
|
|
#4571 |
|
Rozeznanie
|
Hej kochane ja już od rana z nosem w laptopie
Agnes wszystkiego dobrego dla twoich piersiątek ![]()
|
#4572 | |
|
Zadomowienie
|
Agnesik
już 10 miesięcy, bosh, jak ten czas leci.... ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4573 |
|
Rozeznanie
|
agness - to wczoraj takie party a ja spalam..buuu
za cycuszki i ich wlascicielkemagera - uz wyslalam pw. maceratka - no szybko sie odlicza dni do spelnienia marzenia ![]() romaria - no to zaraz bedziesz miala nowe cycuchy super... Ale mialam sen!!!! kobitki szok!!! snilyscie mi sie i wasze niki ![]() (ze bylo spotkanie i wszystkie bylysmi na nim, a ja sie gubilam w waszych nikach) masakra jakas ![]()
|
|
#4574 |
|
Zakorzenienie
|
Agnes
spóźnione, ale szczere życzonka pragnę Tobie (Wam ) złożyć |
|
|
|
#4575 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam laseczki
w imieniu moich cudownych piersi bardzo Wam dziekujemy za zyczenia i toasty milego dnia wszystkim zycze potem do Was zajrze ![]() p.s Kejsi odpisze pozniej oki?
21.10.2009 Kolasinski, Poznan, 350 hp ![]() " W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac" Edytowane przez agnes281 Czas edycji: 2010-08-21 o 12:41 |
|
|
|
#4576 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczęta! Od przeszło roku śledze wasze losy z ukrycia, dzięki wam- i tym przed i tym po op.- dowiedziałam się wielu rzeczy o które pewnie nie zapytałabym na konsultacji z czystej niewiedzy ale przedewszystkim udziela mi sie atmosfera forum widząc jak sie wzajemnie wspieracie i mimo tych gorszych momentów i nieprzebierania w słowach (jak to w życiu) nawiązały się tutaj prawdziwe serdeczne przyjaźnie. I chyba głównie dlatego chciałabym dołączyć do waszego wesołego grona, kochane wizażanki bo czas już najwyższy przestać traktowac swoje marzenia o seksownym dekolcie jako wiecznie odległą perspektywę. Trzeba cieszyć się zyciem bo przecież jest jedno! Wiem, że wiele z was podjęło taką decyzję właśnie dzięki temu forum i być może pamiętacie ten przełom któr właśnie nastąpił z mojej głowie, że skoro wiesz że czegoś bardzo pragniesz od dawna to NIE MA TAKIEJ PRZESZKODY KTÓRA MOGŁABY CIĘ POWSTRZYMAĆ, mam rację?
W tej chwili przebywam w UK ale lada dzień wracam do Polski i umawiam się na konsultację. Zdecydowałam że porozmawiam z dr Bromą i dr Jarlińskim i zobaczę co mi zaproponują. Wiele z was pisało o niedosycie po op., że teraz zdecydowałybyście się na większe wkładki. Stąd właśnie decyzja padła na dr Bromę bo z tego co wywnioskowałam po waszych postach nie boi się dużych rozmiarów, a wychodzę z założenia, że jak już kłaść się pod nóż to dla ZAUWAŻALNYCH efektów. Dodam, że mam 158, ważę 48kg, nie znam swoich wymiarów ale moja wyjściówka to tak na oko pełne A, przy czym jestem dośc szczuplutka i moja klatka piersiowa nie jest szeroka dlatego mam pewne obawy czy przy mojej budowie duży implant nie da niepożądanego efektu. Marzy mi się pokaźny, okrąglutki biuścik, który pięknie kołysze się kiedy chodzę wszystkiego dobrego dla Ciebie i Twoich dziewczynek!Całuje was i dziękuję, że jesteście! |
|
|
|
#4577 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A ja bym napisala smsa z kliniki 10 minut przed operacja. Tak bym napisala: Kochany wracam za 3 dni bo wlasnie jestem w trakcie pozbywania sie swojego kompleksu zwiazanego z moim malenkim biustem. Mysle ze zaslugujesz na to zeby sie dowiedziec. Zadecyduj sam czy chcesz byc nadal ze mna. Jesli nie przerazila cie ta wiadomosc to wpadnij do mnie jutro o godz. ... bo pewnie juz bede przytomna. Wiedz ze cie kocham i pogodze sie z twoja decyzja jakakolwiek by ona nie byla. Trzymaj kciuki za udana operacje. Z gory dziekuje za spedzone z toba chwile i po cichutku wierze , ze nie odejdziesz. Buziaki. |
|
|
|
|
#4578 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() super kruszynko ![]() wiec do dziela... baby - witaj a gdzie mieszkasz w UK???
|
|
|
#4579 |
|
Raczkowanie
|
Pink star, mieszkam w Londynie. Widzę, że ty też mimo wszystko zdecydowałaś skorzystać z usług polskiego chirurga-plastyka. Czy to dlatego, że czujesz się jakoś wewnętrznie pewniejsza? Sama nie wiem jak to nazwać. Widzisz ja też myślę o dr Broma (nie wiem czy poprawnie odmieniłam nazwisko) i też chciałabym ustalić termin operacji na początek grudnia. Pierwsza sprawa to pieniążki kochane pieniązki ale bardziej dlatego że w zimie cycuszki dojdą do siebie schowane pod sweterkami i będzie czas żeby odpocząć- a wiosną...
Edytowane przez BabyB Czas edycji: 2010-08-21 o 15:29 |
|
|
|
#4580 |
|
Zakorzenienie
|
Listopadowa
mail był i owszem, zdjęcie też ![]() za mnie gapa po adresacie Cię nie poznałam, myślałam, że to jakaś pewnie reklama i nawet nie zajrzałam ![]() ale wstyd ![]() ja przepraszać.. ..i dziękować ![]() karę chłosty chętnie przyjmę ![]() ![]()
|
#4581 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A jesli chodzi o kase to jak dla mnie nie ma roznicy ja wole byc w dobrych rekach i czuc sie bezpiecznie bo w Pl to cena ok 9000-15000zl a tu od 3000-4000F. wiec wychodzi prwie to samo... doliczajac przeloty i dojazdy w PL. Powiem tak nie znam tu chirurgow nie mam o nich rzadnej wiedzy. wiec sie boje... Super, to na lato bedziesz biegac podobnie jak ja z nowymi przodami
|
|
|
#4582 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Niemożliwa jesteś Przed chwilą napisałam do Ciebie maila - z wyjaśnieniem tego i owego ![]() ......................... ......................... ......................... ......................... ................... Kim jesteś IIzzoo?
|
|||
|
|
|
#4583 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale niezadowolenie kogos nie zawsze musi byc negatywna opinia..ja mam prozdy od doktora J i jestem super zadowlona z caloksztaltu, super personel, piersi super, opieka rewelacja, moze i doktor nasz nie jest zbyt wylewny tak to nazwijmy, ale jest fachowcem pierwsza klasa! a Ty kochana, wybierz kogo Ci serce dyktuje.. Cytat:
Agnes, 1000 lat za Twoje cycuchy!!! ![]()
|
|
#4584 |
|
Raczkowanie
|
Pink star No właśnie, mogłabyś powiedzieć pare słów o efektach jego pracy skoro miałaś przyjemność widzieć, być może nawet dotknąć?? ;-) Czy to prawda, że spod jego noża wychodzą duże cycuszki?? A może któraś w was orientuje się gdzie mogę zobaczyć jakąś galerię dr Bromy, szperałam długo w internecie ale jego witryna takowej galerii nie posiada ;-/ a bardzo bym chciała móc porównać jego pracę z moimi oczekiwaniami zanim udam sie na konsultację...
PS.dziękuję wszystkim za cieplutkie przywitanie |
|
|
|
#4585 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dokładnie tak ![]() Np dr Kolasiński pod tym względem jest fachowiec 1 klasa gdyż np naszej Agnes wysyłał leki aż do Anglii za free i poprawkę też miała za free a to zasługuję na Mnie też skierował na badanie onkologiczne i stwierdził że jest to ogromnie ważna kwestia za nim podejmie się zabiegu Czyli właściwie wybór powinien być prosty ale dlaczego jednak coś ciągnie mnie w kierunku J.J Wiem wiem pewnie macie mnie dosyć i mojego marudzenia ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- Cytat:
|
|
#4586 |
|
Wtajemniczenie
|
Olgus dziekuje w imieniu moich dam
jestem wlasnie w trakcie jedzenia greckiej kuchni i picia Jacka D swietuje, jestem taka happyy
|
#4587 |
|
Raczkowanie
|
cześć Dziewczyny....dziś mi się odkleja...czytam ciekawostki i to dosyć śmieszne..jak to się powinno dużo mleka pić żeby piersi urosły, że potrzeba różne suplementy łykać, których wiele z nas się nabrało i nic to nie dało, oraz masaże z kremami na powiększenie biustu...ehhhhh naciągacze....śmiać i płakać się chce szkoda że jest jeszcze wiele naiwnych dziewczyn
|
|
|
|
#4588 |
|
Zakorzenienie
|
Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2010-08-22 o 01:24 |
|
|
|
#4589 | ||
|
Zakorzenienie
|
witam, Dziewczynki
widzę, że dziś spokojnie, prawdziwie niedzielnie BabyB-ja również się z Tobą witam miło, że do nas dołączyłaś Cytat:
i dołączyłaś do odliczających tak więc odliczanko na niedzielę: Fergilka 15 dni ![]() Natasha 22 dni ![]() Romaria 25 dni ![]() Magera & Pink 107 dni ![]() ![]() Cytat:
byłam przekonana, że to znowu "Świat Książki" przyłączam się do pytania.. Iizzoo, kim jesteś? ujawnij się pozdrowionka
######################### Edytowane przez macerata Czas edycji: 2010-08-22 o 16:38 |
||
|
|
|
#4590 |
|
Rozeznanie
|
A ja, zeby mnie nikt nie wyprzedzil, wznosze jutrzejsze odliczanie juz dzis.
HI HI Fergilka 14 dni ![]() Natasha 21 dni ![]() Romaria 24 dni ![]() Magera & Pink 106 dni ![]() ![]() I oczywiscie serdeczne pozdrowionka dla wszystkich. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:17.

.

Fergilka 15 dni