![]() |
#391 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szczęście zawsze zaczyna się od marzeń;) Zazdrośnice cz. XXII
Cytat:
![]() Madziu, bardzo dzielna jesteś ![]()
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
![]() ![]() |
![]() |
#392 |
Zakorzenienie
|
Baby właśnie nie jestem dzielna bo ciągle mnie korci i naprawde nie wytrzymuje już
![]()
![]() |
#393 |
Zakorzenienie
|
madzia - jestes dzielna bo mimo, ze korci to sie trzymasz i nie dzwonisz
![]()
![]() |
#394 |
Zakorzenienie
|
dziekuje ,że tak myślicie
![]() ![]() ![]()
![]() |
#395 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() postanowiłam odciąć się od mamy. w sensie emocjonalną pępowinę. strasznie się przejmuję jej zdaniem, jej mysleniem, tym, by jej nie urazić i wykańcza mnie to. P. od kilku dni mi mówi, że przesadzam z uzależnieniem od mamy. dziś ona przegięła, więc postanowiłam skończyć z tym... nie będzie łatwo, bo jutro do nas przyjdzie z rodzinką, która spontanicznie wpadła z Mazur na Śląsk... no ale postaram się. Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#396 |
Zakorzenienie
|
naj a co takiego mama zrobila, ze przegiela?
![]() |
#397 |
Zakorzenienie
|
szantażuje mnie
![]() ![]() ![]() mam dość... to, że jej życie z facetami sie nie układa, nie oznacza, że moje też nie będzie (oczywiście dowiedziałam się, że teraz mnie to śmiesyz, bo jestem zaślepiona miłością, ale za kilka lat bedę żałować, że nie słuchałam mamy, która wie, że nie można sobie pozwolić na takie ”żarty”). ja jej w międzyczasie wygarnęłam, że jest hipokrytką, bo wczoraj udawała, że jest OK, a dziś wygarnia, a ona na to, że nie chciała psuć atmosfery. musiałam się w język ugryźć kilka razy, bo by się naprawdę obraziła. uznałam, że muszę być twarda wobec niej i tyle. koniec żarcików, koniec wszystkiego. mój związek nie jest słodko-pierdzący i nie chcę, by taki był. lubię ironię, lubię czarny humor i lubię jak P. ze mnie żartuje, a ja z niego. to nie znaczy, że nie szanujemy się nawzajemy. wg niej znaczy, ale docenię jej zdanie, jak już będzie ”za późno” jestem wściekła i już ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#398 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#399 |
Zakorzenienie
|
naj faktycznie kiepska sytuacja. Jesli jej nie pasowalo to mogla wczesniej powiedziec przeciez...
![]() |
#400 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#401 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ma bardzo trudny charakter, wiem, że najpewniej poważnie się skłócimy (tak jak ona ze swoją mamą i siostrami), bo mama jest zdecydowanie nadhonorowa. trudno... ja już nie będę się tłumaczyć, przepraszać i kajać. to duża dziewczynka, niech wie, że też popełnia błędy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#402 |
Zakorzenienie
|
Witam po weekendzie. Strasznie zmęczona jestem, choć zupełnie nie wiem czym, wszak odpoczywałam i nic nie robiłam. Noga nadal mnie boli jak wchodzę po schodach. W sobotę luby wniósł mnie na piętro w knajpie (info dla dziewczyn z kielc -w Hollywood), a trochę schodów tam jest. Przyznaję zrobiło to na mnie wrażenie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#403 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mój mnie też raz zaniósł do domu ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#404 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#405 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#406 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poza tym to MOI rodzice- im wolno ![]() A nieprawda! Położyłam się odsyć późno spać bo chciałam dzisiaj pospać do późna i co? I guzik. Specjalnie wyprowadziłam późno psa, żeby wytrzymał moje spanie do 12, kota nie zamykałam w jej pokoju (śpi w oddzielnym bo zawsze rano się dobija do nas a tak jest spokój), żeby SIĘ WYSPAĆ. Ale mój genialny tatus postanowił zadzwonić o 9 rano ( ![]() ![]() Przecież to jawne barbarzyństwo. A potem jeszcze bezczelnie powiedział "no, to śpij sobie dalej", no dzięki wielkie... ![]() A do 13 tylko leżałam i gniłam ![]() Cytat:
![]() Moim zdaniem jest ładna... makijaż zrobił resztę. Owszem, trzeba to przyznać, że z potwora piękności się nie zrobi więc musi mieć urodę ale poza urodą nie ma nic do zaoferowania. Wydaje mi się, że ktoś, kto startuje w wyborach miss świata powinien jednak się podszkolić w języku. Tymbardziej, że angielski jest uniwersalny, na wyborach też po angielsku mówią więc... uważam, że taka dziewuszka mimo swojej urody, przynosi nam wstyd. Cytat:
![]() I w ogóle to jestem zdruzgotana, bo kupiłam 2 razy jeansy Reactive- idealna długość, idealnie dopasowane, rewelacyjny krój i co? I teraz praktycznie nie ma ich w sklepach. Jak idę do typowo jeansowego sklepu, gdzie mają Mustangi, Big Stary, Red Stary, Lee i inne takie i pytam o Reactivy to się na mnie patrzą jak na mutanta. A Reactivy były względnie tanie, bo kosztowały max 130zł podczas, gdy na Mustangi wydaję 250 ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#407 |
Zakorzenienie
|
w ogóle najbardziej mnie w tej sytuacji wkurza, że mama twierdzi, że P. mnie krzywdzi. niech ona się focha, jak jej to humor poprawi, o żarty, z których boki zrywała przy nas, jej sprawa. ja powiedziałam swoje zdanie i tyle. ona chyba nie wiedziała, co o tym powiedzieć i zaczęła jechać po P. (którego - co często podkreślała - bardzo lubi).
wczoraj się spytała, czy P. by nie pojeździł z moją siostrą, bo ona (mama) się za bardzo denerwuje, a Ola (moja siostra) dopiero odebrała prawo jazdy i boi się jeździć sama, chce mieć kogoś, kto ma prawko, obok. Powiedziałam, że P. się nie nadaje po prostu, poza tym od poniedziałku ma zmiany 14-22 przez ponad miesiąc, więc nie bardzo ma kiedy. P. przytaknął, a ona: ”no jak się chce, to się czas znajdzie”. naprawde P. się nie nadaje, on jest do bani nauczycielem, wiem to. i nie życzę takiego nauczyciela nikomu. poza tym będzie wracał po 22 i ma jeszcze jeździć obok mojej siostry, bo boi się sama. a mama z nią NIE CHCE! bezsens. na razie powiedział, że może, jak nie znajdzie nikogo, ale ja uważam, że to bez sensu. pewnie to mamę też wkurzyło. ja powiedziałam, że najlepiej się uczy samemu. moja siostra na to, że ona woli z kimś obok, bo się boi tego auta (moi rodzice mają głupi samochód ;P), no to jej mówię, żeby jeździła na razie na krótkie trasy albo z kuzynką, która przyjechała z Mazur, to ona na to nic, a mama wyszła z pokoju. ech, nie chce mi się o tym myśleć, ale jest mi źle... ![]() i teraz powinnam z grzeczności zadzwonić i powiedzieć, że P. będzie z Olą jeździł ile trzeba. tylko żeby przestali się foszyć. do bani... |
![]() ![]() |
![]() |
#408 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Naj no jak Twojej mamie sie nie chce jeździć z Twoją siostrą to bedzie musiała sie raczej przełamać inaczej Twoja siostra nie zdobedzie tej pewności za kierownicą. No chyba,że jeszcze Ty zostajesz ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#409 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() naj olej, jak P. nie ma czasu bo ma pozne zmiany to niech nie zgadza sie na jazdy dla swietego spokoju, pracuje, nie ma czasu i koniec dyskusji. Takie szantaze emocjonalne i obrazanie sie, ze ktos nie ma na cos czasu i wywolywanie tym poczucia winy sa bardzo nie w porzadku... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#410 |
Zakorzenienie
|
A Arrakis, do pytania w klubie- w piątek wraca z Turcji i stwierdził, że już w sobotę może do mnie przyjechać, ale... nie chcę żeby przyjechał do Leżajska bo jakoś nie widze jego spotkania z moimi rodzicami a tymbardziej nocowania u mnie. Więc albo między 2 a 10 września, albo już w październiku...
O ile ochota mu nie minie ![]()
![]() |
#411 |
Zakorzenienie
|
nooo to w sumie juz niedlugo - ciekawa bardzo jestem jak to sie potoczy
![]()
![]() |
#412 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja nie mam prawka, więc w razie czego się nie przesiądę z nią ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() najgorsze, że mama takim gadaniem stara mi się wmówić, że będę nieszczęśliwa jak ona. wiem, że nie będę, ale boli, że matka własna chciałaby tak naprawdę, żeby mi nie wyszło. żeby się utwierdzić w tym, że ona ma rację. nawet mi kiedyś powiedziaa, że jej zdaniem będę z facetem, który bije i pije, ale jest. jak poznała P. uznała, że taki nie jest PÓKI CO. jasne, każdy się zmienia, ale ja też głupia nie jestem. i sobie nie pozwolę... jej bardziej chyba zależy, żeby wyszło na jej, niż żebym była szczesliwa. oczywiście nie przyzna się, ale ja to tak odbieram. przepraszam, że marudzę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#413 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#414 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#415 | |
Zakorzenienie
|
Wiesz Ilsa, ja mam taki problem, że nienawidzę zakupów ubraniowych i staram się, żeby trwały jak najkrócej więc po prostu wchodzę do pierwszego lepszego sklepu i kupuję w nim pierwsze spodnie, jakie są na mnie dobre.
Jakoś szkoda mi czasu na jeżdżenie po outletach ![]() Aczkolwiek pomysł dobry, jak mi się kiedyś zechce poszukać takowego to pewnie się wybiorę ![]() ---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- Cytat:
A najbardziej mnie szlag trafia, jak ktoś wylicza na zasadzie "bo ty masz czas to możesz..." ![]() ---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ---------- Aaaa w ogóle nie mówiłam Wam ![]() Przechodziłam ostatnio koło placu manewrowego szkółki, w której uczyłam się jeździć. I był pan M- właściciel. Ja do niego "dzień dobry". A on "Ooooo Olaaaa, co tam słychać u Ciebie, gdzie na studia idziesz?". A ja zonk i mówię, że przecież już jakiś czas jestem na studiach. No to wypytywał zainteresowany wielce i po chwili tak myśli, myśli myśli i mówi "ale przecież ty dopiero prawko zrobiłaś a o ile się nie mylę to przed 18-tką zaczynałaś". I ja mu mówię "no nie tak dopiero, ja mam przecież 4 lata prawko". On ![]() Generalnie to mnie rozwaliła ta rozmowa bo.... gościa spotykam srednio 2-3 razy w roku i za każdym razem pyta na jakie studia idę, albo gdzie studiuję. To trochę dziwne, skoro pamięta różne sytuacje z mojej nauki u niego a nie pamięta takich prostych rzeczy... ehhh... starość nie radość ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#416 |
Zakorzenienie
|
arrakis, Olka, macie rację. mimo że moja mama będzie twierdzić, że ją olewamy, że się nie wspieramy, że chcemy ją w ten sposób zignorować i poniżyć (sic!), nie ulegnę jej, bo ONA NIE MA RACJI! dziękuję Wam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#417 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#418 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Zaraz do kościoła, a później, jak mówisz Ins, będzie film z winkiem, poza tym Ł. wisi mi malowanie paznokci u stóp ![]() Ilsa, zazdroszczę zakupów, ja widziałam cudną koszulę, torebkę i małą czarną ![]() ![]()
![]() |
#419 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#420 | |
Zakorzenienie
|
Czy któraś z Was wie może gdzie można online obejrzeć House'a, dokładniej sezon 4 od odcinka 12, bo tam gdzie oglądałam megaupload wywalił w kosmos (szukałam na paru stronach i tam to samo
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:36.