|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3211 |
BAN stały
|
Dot.: Rozmów Zmierzchomaniaczek i Edwardoholiczek odsłona trzynasta!
zabijcie mnie o.O
już nie mam siły............... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3212 |
Zadomowienie
|
dank, wszystkiego naj naj, z okazji 18. spóźnione, ale szczere ;**
![]() |
#3213 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki. Miałam przez week gości i padam na ryjek za przeproszeniem
|
![]() ![]() |
![]() |
#3214 | |
Zakorzenienie
|
co sie dzieje ?
![]() Dziękuje Bardzo ;*** ! Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3215 |
Zakorzenienie
|
Goście sa fajni ale tylko na dwa dni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3216 |
Zakorzenienie
|
wróciłam i powiem Wam,że strasznie bedzie mi brakowało nowej koleżanki ;P bo jutro rano wraca do siebie a tak to fajnie bylo razem posiezdiec,pogadac,pojech ac w teren,poczyścić konie,ponabijac sie z pewnego kolesia,który wyglądał,zachowywał sie i gadal jak gej (nie zebym cos do nich miała;p)
![]() nawet trenerka sie z niego nabijala jak byłysmy wczoraj w terenie ![]()
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" Edytowane przez cherry l Czas edycji: 2010-08-22 o 17:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#3217 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
do ludzi idzie się bardzo łątwo przywiązac.. ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3218 |
Zakorzenienie
|
ale kurcze, powiem Wam,ze rzadko mi sie zdarza,że od razu tak kogos polubie,bo ja jestem bardzo nieśmiała i mija sporo czasu zanim z kimś sie lepiej dogadam
jak przyszła do stajni to od razu sie przedstawiłam ;P swoją drogąto moja imienniczka a jak przyszla do stajni jakas dziewczyna,14 lat miała,bo mialysmy jazde o tej samej godzinie to nawet z nia słowa nie zamieniłam,miala taki sukowaty wygląd za przeproszeniem ;P mam takie coś,że od początku albo kogos lubie albo nie ;P
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" |
![]() ![]() |
![]() |
#3219 |
Zakorzenienie
|
haha egzakli
![]() ![]()
![]() |
#3220 |
Zakorzenienie
|
hejka
![]() jaką macie pogodę? u mnie jakas lipna poszłam wcoraj taka zajechana, na to wesele, ale na szczęście było w miare ogarnięte to się nei narobiłam, ale zmęczyłam ![]() t-w rozumiem Ciebie, człowiek głupi i zawsze mu co innego do głowy przychodzi,a później żałuje ![]()
![]() |
#3221 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
aa no to szczęście że nie było tak roboty ;p
![]() ![]() |
![]() |
#3222 |
BAN stały
|
wyć mi się chce. co z resztą ostatnio cały czas robię.
z historii mam 33 tematy do wykucia, umiem ok. 23, czyli jeszcze 10, a w czwartek mam egzamin. a gdzie powtórka? ![]() ![]() ![]() ![]() oprócz tego ciągle myślę o P. ... nie wiadomo, czy ten wyjazd do niego na śląsk wypali (czyli się nie zobaczymy ![]() Edytowane przez 135nudziara Czas edycji: 2010-08-22 o 17:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#3223 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do P. faktycznie kiepsko .. ale kto wie ? może ten wyjazd wam wypali ? ejjj ...
![]() ![]() |
![]() |
#3224 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mojemu ostatnio piwo zamarzło ![]() babcia mi dala piwo to wypiła ![]() ![]() ale mam ochotę na drina ;o Nie chce mi się w ogóle nigdzie wychodzić ;o ja je be, nudziara ze mnie ![]()
![]() |
#3225 |
BAN stały
|
nie chcę o tej historii myśleć już... chcę, żeby był juz piątek i było po wszystkim. jak tego nie zdam, to co ja zrobię? sytuacja beznadziejna
![]() po raz pierwszy podoba mi sie osoba, którą poznałam troche, wiecie? i to jest o wiele gorsze, niż tylko ktos, kogo sie widuje np.w szkole. jestem tak zła i juz znerwicowana, ze mam ochote wyrwac sobie wszystkie wlosy z glowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3226 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no to dobrze ![]() to milego kosciolka i pobytu i babci ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() pogoda sliczna u mnie ![]() hehe ![]() Cytat:
![]() ![]() bede trzymac kciuki za cb ![]() a czemu ma nie wypalic? ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3227 |
BAN stały
|
no gadaliśmy dziś iiii ten co najbardziej zna P. i ma z nim staly kontakt mówi, że niewiadomo, czy uda sie do niego pojechac, bo on od połowy wrzesnia bedzie juz zmierzał ku warszawie jako, ze rok akademicki bedzie sie zaczynal. a w sierpniu jeszcze sie nie wyrobimy, bo wiekszosci ludzi nie pasuje, a we wrzesniu na poczatku to mooooże, ale jeszcze niewiadomo, bo ojciec P. bedzie juz na slasku (teraz jest na wakacjach), a P.niebardzo chce z tata, ale ten co zna P. (strasznie wam motam?
![]() mam nadzieje, ze sie uda, ale wole sie nie nastawiac. gdyby bylo cos konkretnie wiadomo, to byloby lepiej, a tak? ogarnac tyle ludzi ciezko jest w wawie, a co dopiero, zeby wszyscy gdzies pojechali ![]() moge miec tylko nadzieje, ze P. nie przejmie sie tym, ze tylu osobom wrzesien nie pasuje i po prostu powie "kto chce, niech przyjezdza", wtedy mysle, ze z 8 osob by pojechalo i byloby idealnie wtedy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3228 |
Zakorzenienie
|
wiecie co Wam powiem ?
piekielnie mnie wkur.wia gdy tak jak u mnie dzisiaj jest 9 osób w domu,w tym 5 facetów i oni płaszczą du.py a kobiety maja wszystko robic :/ do szału mnie takie cos doprowadza poza tym zawsze jak ktos przyjezdza to oczywiscie ja musze piec kielbasy i ich pilnowac,naszykowac reszte,ale mama mnie nie poprosi tylko mówi takim tonem jakby to byl jakis mój chol.erny obowiązek :/ ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- ooo i poza tym obejrzalam film "brzydka prawda" i jest booooooski ![]() a chyba wczoraj lecial film Sydney i 7 nieudaczników,mimo że to ogladąłam juz 2 razy,obejrzałam 3 a i tak to uwielbiam ;p
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" Edytowane przez cherry l Czas edycji: 2010-08-22 o 18:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#3229 |
BAN stały
|
dlatego nie będę miała faceta, który uważa, że jest świętą krową, a ja usługiwaczką. oooo nie, nie będzie tak.
najlepiej, zeby lubil zmywać, prasować i sprzątać, resztę mogę robic ja ![]() ![]() dziewczyny, mam do was pytanie. znam dwóch chłopaków... z żadnym nic nie teges, ale sprawa nie daje mi spokoju. GDYBYŚCIE MIAŁY WYBRAĆ... 1. chłopak starszy 4 lata. z wyglądu super, wysportowany.dowcipny, wszyscy go lubią, smiały, dobrze gotuje ( ![]() ![]() ![]() ![]() 2. chłopak w waszym wieku. ma świetną pasję, która stanie sie baaardzo dobrym i szanowanym zawodem. spokojny, nie lubi sie kłócić. w otoczeniu nowych osób skryty, ale w swoim znanym otoczeniu dusza towarzystwa, nie uprawia specjalnie sportów, ale ma fajną pasję. super rodzice ![]() z panem nr 1 bym sie nie nudzila, byłoby...żywiołowo, ale...jego charakter w połączeniu np.z moim - byłoby strasznie ![]() z drugiej strony pan nr 2 - ślamazarny ![]() ![]() gdybyście mogły - kogo byście wybrały? biorąc pod uwagę DŁUGOTRWAŁE szczęście? oczywiście wybór czysto hipotetyczny, nie dotyczy to mnie, ale...nie mogę wytrzymać, no ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3230 |
Zakorzenienie
|
ja bym wybrała bramkę nr 1 ;D no wiesz to że kolesia wszędzie pełno nie znaczy że nie potrafi kochać czy coś ;p
ale to już zależy od twojego charakteru ... jakich lubisz .. i co Ty lubisz .. czy wolisz chodzić na imprezy, szalone randki, kolesia który potrafi dobrze gotować i od czasu do czasu coś romantycznego, czy spokojne spacerki i siedzenie w domu, kolesia który wszystko na spokojnie i powoli który prawdopodobnie niczym Cie nie zaskoczy ... ;p
![]() |
#3231 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
kochana zdasz to!! umiesz już tyle przysiądź do tego czwartku poucz się i będzie z głowy!! Cytat:
wybrałabym kandydata nr 2... Nawet troche przypomina z opisu mojego. Mój jest przystojny, pdoodba się dziewczynom ale nie smiały. Za to kocha bardzo mocno i to dla mnie najważniejsze |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3232 |
BAN stały
|
może to głupie, ale mam tu na myśli coś długotrwałego...
pan nr 1 zaskoczy mnie, będziemy szaleć, ale czy bysmy sie nie zagryźli? ja wybuchowa, on wybuchowy. wolę nie myśleć jak wyglądałoby godzenie ![]() a pan nr 2, powolny, co mnie bardzo wkurza ![]() ![]() Dank, po twoim poście przekonuję się do pana nr 1. byłoby trudno, ale byłoby fantastycznie. WIECIE KIM JEST PAN NR 1? ![]() ![]() w ogóle nie wiem czemu sie zastanawiam, ale jakoś nie mogę przestać o tym mysleć. maleńka, wiem, staram się, ale już uszami mi wychodzi ta historia. posiedze nad nia godzinke i już mam dosyć, wiercę się, wyglądam przez okno, ide coś zjeść i tak to wygląda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3233 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
niezgadzam się z tym, że osoba nieśmiała nie umie zrobić niespodzianki, albo zaskoczyć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3234 |
Zakorzenienie
|
dziewczęta,mam pyt ;D
oglądała któraś z Was tem film?xD http://zalukaj.pl/zalukaj-film/2791/...vie_2009_.html
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" |
![]() ![]() |
![]() |
#3235 |
BAN stały
|
nie chodzi mi o osobę niesmiałą. też jestem...nieśmiała w kontaktach z nowymi osobami i nie tak łatwo jest mi poznać kogoś nowego
![]() ale o porównanie tych dwóch osób. jako, że obu trochę poznałam w tych samych warunkach i tych samych sytuacjach mogę się domyślać jacy są... i wiem, że pan nr 1 jest osobą baaardzo kreatywną i choć nie do końca rozumie kobiety, stara się ![]() a pan nr 2? jakoś tak mu trochę wisi to wszystko i ani razy nie widziałam zaangazowania (podczas gier, itd) no i wyszlo teraz, że bronię nr 1, a miało być wasze zdanie......... chyba wybór z mojej strony stal się jasny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3236 |
Konto usunięte
|
Wrocilam z Coke.;D
nie spałam dwie doby, wracałam 15 h pociągiem ale warto bylo. Najcudowniejszy weekend życia ![]() Koczowałam ponad 3 h niedaleko sceny i prawie mnie zdeptano xd Ahh. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3237 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a pozatym chce Ci sie tyle tego pisac? xD Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja 1 bym wybrala oczywiscie xD Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3238 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3239 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() tylko tak sie zastanawialam xD ![]() oks to Edwardowych ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3240 |
Zakorzenienie
|
Dzień doberek
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:07.