|
|
#151 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Asequrella
|
|
|
|
|
#152 |
|
Przyczajenie
|
Dobra laseczki mogę być waszym króliczkiem doświadczalnym i zacząć to brać ale W JAKIEJ APTECE TO KUPIĆ?
|
|
|
|
|
#153 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam zamiar kupić Asequrella. Zacznę je brać przy następnym opakowaniu Yazu. Wszystkie teksty typy "nie kupujcie, bo pani farmaceutka zarobi" itp itd, są żałosne. Niech sobie zarobi, nie żałuje jej. Jak nie będą mi odpowiadać to przestanę je brać i tyle. Skąd niektórzy wzięli informacje, że kawa zwiększa libido? eh.
|
|
#154 |
|
BAN stały
|
widzę,że tutaj ciąg dalszy kłótni . i końca nie widac. hehe
jak pisałam kilka stron wcześniej, kupiłam asequrelle. wiadomo,że nie stosuje jej jeszcze bardzo długo ale 1. rzecz jaką zauważyłam to zwiększone libido. pzdr ;p |
|
|
|
|
#155 | |
|
Zakorzenienie
|
Za szybko
|
|
|
|
#156 |
|
Zadomowienie
|
Moc autosugestii?
|
|
|
|
|
#157 |
|
BAN stały
|
być może,ale skoro od kiedy zaczęłam brać asequrelle libido podskoczyło,to dla mnie oznacza,że to właśnie od tych tabletek.
|
|
|
|
|
#158 |
|
Przyczajenie
|
No więc i ja dołączam, od września do tych, które wypróbowują asequrellę. Pytałam dziś pani farmaceutki, była ze mną szczera (o dziwo nie zachwalała wszystkiego co ma na stanie, abym tylko coś kupiła i dała jej zarobić ;]). Powiedziała żebym cudów się nie spodziewała, poleciła mi pokrzywę na wzmocnienie efektu wypłukiwania wody z organizmu. W każdym razie zdecydowałam się na tę asequrellę. Majątku nie kosztuje, można spróbować brać przez trzy miesiące i nie zbiednieję od tego jakoś drastycznie, a zioła mi większej krzywdy wyrządzić nie mogą.
No to do dzieła! Podzielę się wrażeniami. Także tymi zaczynającymi się od "niestety, nie działa..."
|
|
#159 |
|
Raczkowanie
|
Byłam dzisiaj w czterech aptekach i ... nigdzie nie było Asequrelli
Na szczęście w jednej z nich pani farmaceutka zamówiłam i na jutro będzie Oby tylko przyszła Chcę spróbować ją brać... zioła na pewno nie zaszkodzą Pozdrawiam |
|
|
|
|
#160 |
|
Raczkowanie
|
Udało mi się dzisiaj kupić Asequrelle
Od jutra zaczynam ją brać Mam nadzieję, że efekty będą widoczne ![]() Droga nie jest więc spróbować można
|
|
|
|
|
#161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi ginekolozka, przy tabsach kazala brac, np. spironol od 5-21 dnia cyklu. Czy to tez bajer i pic na wode ![]() nie wszystkie leki, ktore maja zniwelowac skutki uboczne tabsow, musisz brac w cyklu 21+7.
|
|
|
#162 |
|
Zadomowienie
|
Oczywiście, że nie, a suplement diety jakim jest Asequrelle powinno się brać bez robienia przerw.
|
|
|
|
|
#163 |
|
Raczkowanie
|
halo dziewczyny!
Chcę wam powiedzieć, że tablety działaja...Na pewno podniosło mi się libido co odczuł mój chłopak i jest mile zaskoczony moim zachowaniem, ponadto NIE JESTEM nerwowa!! i wcale nie piszę tego ot tak (mija 24 dzień odkąd jem ten suplement) i widzę poprawę w swoim zachowaniu Mam więcej energii do działania (czyt. chce mi się żyć) .Dla sprostowanie: nie jestem nerwowa oznacza w moim przypadku: płacz bez powodu, uczucie niepokoju bez powodu,mimowolne zamartwianie się o pierdoły typu kupić ten lakier czy szminkę denerwowanie swoim zachowaniem TŻ (jasny gwint co ten skrót TŻ oznacza, wiem, że tyczy się chłopaka heh:P) itp. Warto spróbować. Ja spróbowałam i nie żałuję! Edytowane przez thalia85 Czas edycji: 2010-08-20 o 21:41 |
|
|
|
|
#164 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Oby i u mnie coś się poprawiło Nerwowa jestem strasznie, płacze czasami bez powodu, zamartwiam się tak samo bezsensu. Oby to wszystko się skonczylo i zeby moj TŻ (tez nie wiem co ten skrot oznacza) byl na maksa zadowolony Dzisiaj biorę pierwsza tabletke Asequrelli Zobaczymy jakie beda efekty Robilas przerwe po 20 dniach czy bralas bezprzerwy? Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#165 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#166 |
|
Raczkowanie
|
TŻ - Towarzysz Życia
![]() Jeśli chodzi o mnie to kiedy nie znałam znaczenia tego skrótu to też go używałam, bo jeśli chodzi o faceta to lepiej pisać skrót złożony z dwóch literek zamiast pisać "Mój xxxx" albo po prostu imię "xxx". Jakoś tak lepiej i bardziej anonimowo Później dowiedziałam się od mojej koleżanki-wizażanki jak brzmi rozwinięcie tego skrótu i chętnie podzielę się tą informacją z tymi, które nie wiedzą co oznacza ![]() *** Kurczę jak nerwowość znika i pojawia się większa energia i chęć do życia to naprawdę zaczynam się przekonywać do Asequrelli Poczekam jeszcze trochę na więcej pozytywnych opinii i jak się pojawią to pewnie ją kupię żeby i na sobie przetestować ![]() Ile ok. kosztuje Asequrella? I jak w końcu z tą przerwą? 20 dni brać i 8 dni przerwy tak?
|
|
#167 |
|
Raczkowanie
|
Cena Asequrelli, to ok 13zł w promocji schodzi do 11.
Ale pomysł z przerwą??? to ja nie rozumiem, przecież to zwykły suplement, a nie hormony.
|
|
#168 |
|
Przyczajenie
|
bierze sie je normalnie jedno opakowanie za drugim bez przerwy zadnej
to raz a dwa - W JAKICH APTEKACH MOZNA KUPIC ASEQRELLE? |
|
|
|
|
#169 |
|
BAN stały
|
Moim zdaniem to zwykła ściema. naciąganie ludzi i tyle, teraz na wszystko musi być suplement diety; asecurella, belissa sun, belissa 40plus . belissa na pajączki, esseliv forte,plusz, matko boska ile tego
|
|
|
|
|
#170 |
|
Raczkowanie
|
Ja zapłaciłam za Asequrelle 15,20 zł.
Kupiłam ją w aptece na pasażu w Carrefour'ze. Pytałam o nią w aptece Dbam o zdrowie, ale pani mi powiedziała, ze u nich nie dostane W realu w aptece na pasazu tez nie bylo, w Kauflandzie to samo. Jedynie w Carrefour'ze pani farmaceutka byla na tyle uprzejma, ze zechciala zamowic Podobno bardzo duzo osob o nia pyta... Sprobowac mozna brac, ziola nie zaszkodza Ja dzisiaj zaczynam brac Moj Misiek wraca we wtorek (w koncu), wiec moze akurat beda juz jakies efekty widoczne chociaz watpie bo to za wczesnie Pozdrawiam |
|
|
|
|
#171 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#172 |
|
Zadomowienie
|
To znaczy tylko tyle, że wiele kobiet ma źle dobrane tabletki i zamiast je zmienić, to bawi się w jakieś suplementy.
|
|
|
|
|
#173 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#174 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#175 |
|
Raczkowanie
|
Asequrella – skład
1 tabletka zawiera:
|
|
#176 |
|
BAN stały
|
asequrelle stosuje się ciągle,bez żadnych przerw.
nie zapominajmy,że asequrella to nowy produkt i stąd brak tych tabletek w niektórych aptekach. jednak jestem pewna,że już niedługo nie będzie problemu z kupnem tych pigułek,bo przynoszą one efekty i nie jest to żaden pic na wodę. |
|
|
|
|
#177 |
|
Raczkowanie
|
Dzisiaj wezme dopiero trzecia tabletke Asequrelli, ale powiem Wam, ze znacznie lepiej sie czuje po zazyciu dwoch. Zoladek przestal mnie bolec. Moze to tylko zbieg okolicznosci, ale chyba troche dzialaja
|
|
#178 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny !
Ja zaczęłam wczoraj brac ten specyfik i zobaczymy jakie będą efekty. Myślę, że będzie dobrze. Akurat miałam to szczęście , że na spadek libido nie mogłam narzekać ale ta wątroba mnie skusiła. No i może wreszcie nie będę się tak wściekać przed tymi dniami. ![]() Pozdrawiam
|
|
#179 |
|
Raczkowanie
|
No cóż, poeksperymentujmy... Ide jutro szukać tej asequrelli.. myślę, że nie zaszkodzi spróbować, a ponieważ prawie nie biorę leków/ziół, każde na mnie w jakimś stopniu działają.
Biorę Yasmin, inne tabletki mi nie odpowiadały, w końcu lekarz stwierdził że nie będę królikiem doświadczalnym i lepiej żebym została przy tych. Od kiedy biorę tabletki życie stało się prostrze (brak uciążliwych dolegliwości przy miesiączce, normalna cera i włosy) dlatego nie zamierzam zmieniać metod antykoncepcji. Liczę, że asequrella nieco poprawi mi samopoczucie, również w intymnych sprawach. Po prostu chętnie przekonam się czy to działa... szkoda, że więcej w tym wątku kłótni niż opinii osób które zdecydowały się spróbować... Edytowane przez Amens Czas edycji: 2010-08-26 o 02:19 |
|
|
|
|
#180 |
|
Przyczajenie
|
No cóż, dzis bede brac 4 tableteczke asequrelli, jestem pelna nadzieje ze da fajny efekt
, a tak ogolnie stosujer juz 2 lata yasminelle i roznie to bywalo ze zrowiem tz .bóle żołądka
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ginekologia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:23.

Na szczęście w jednej z nich pani farmaceutka zamówiłam i na jutro będzie