The Kelly Family - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-08-20, 18:56   #61
foxy123
Zakorzenienie

Dot.: The Kelly Family

Mnie tylko zastanawia jak Ci ludzie potrafili i potrafia do dzis dzien byc soba, zarobili przeciez masakrycznie ogromna kase a jednak nie zatracili sie, nie obnosza sie gadzetami LV czy Prady itd ...

Bardzo mnie cieszy,ze sa takie osoby na tym zepsutym swiecie, szkoda tylko,ze jak ktos nie 'blyszczy' to odrazu zostaje nazwany brudasem

Fajny zespol, milo powspominac sobie.. pamietam jak bylam w DE i akurat na niemieckiej VIVIE zapowiedzieli premiere, po raz pierwszy w TV - I cant help myself. Ja normalnie ryk ( nie wiem czemu, jak ich tylko widzialam to odrazu plakalam ) a moj kuzyn ze mnie w brech i mi przelaczyl!!! Wtedy to dopiero zaczal sie placz, cale osiedle chyba mnie slyszalo na szczescie szybko przelaczyl i moglam dalej plakac i patrzec na mojego Angelo
Stary 2010-08-20, 21:29   #62
Gregorynka
Zakorzenienie

Zgadzam się, ja ostatnio oglądałam przypadkiem na holenderskiej tv wywiad z Maite i Patricią, ta pierwsza mówiła coś że studiuje czy studiowała w Anglii i więcej nie pamiętam bo po niemiecku mówiła

Gregorynka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-20, 23:03   #63
karl
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Gregorynka Pokaż wiadomość
Niestety, muszę z przykrością stwierdzić, że Angelo wygląda teraz jak jakaś świnia
Co sądzicie? Dalej byście go namiętnie całowały?
Niestety z przykrością muszę stwierdzić,że on zawsze tak wyglądał ech... "miłość" jednak jest ślepa
karl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-20, 23:33   #64
gothika
Zakorzenienie

GG do gothika

Ja też za Paddym i za Kellyssami, kiedyś oczywscie, 10 lat temu albo ponad

hahhaaha, tez od zawsze uważałam że Angelo ma urode swini, i nie mogłam uwierzyc że niekórym może się podobać
gothika jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-21, 09:24   #65
ankasz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gothika Pokaż wiadomość
Ja też za Paddym i za Kellyssami, kiedyś oczywscie, 10 lat temu albo ponad

hahhaaha, tez od zawsze uważałam że Angelo ma urode swini, i nie mogłam uwierzyc że niekórym może się podobać
jak się ma 10 lat, to się ma fiu-bździu w głowie i się można nawet w świni zakochać

mam orta w poście? daj znać, nie obrażę się
ankasz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-21, 12:51   #66
Gregorynka
Zakorzenienie

Haha własnie,właśnie Choć ja kochałam się w Paddym i jego cudownym wejściu w piosence I can't help myself. Bosko poprostu

Stary 2010-08-21, 14:27   #67
eternitymoment
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez foxy123 Pokaż wiadomość
Mnie tylko zastanawia jak Ci ludzie potrafili i potrafia do dzis dzien byc soba, zarobili przeciez masakrycznie ogromna kase a jednak nie zatracili sie, nie obnosza sie gadzetami LV czy Prady itd ...

Bardzo mnie cieszy,ze sa takie osoby na tym zepsutym swiecie, szkoda tylko,ze jak ktos nie 'blyszczy' to odrazu zostaje nazwany brudasem

Fajny zespol, milo powspominac sobie.. pamietam jak bylam w DE i akurat na niemieckiej VIVIE zapowiedzieli premiere, po raz pierwszy w TV - I cant help myself. Ja normalnie ryk ( nie wiem czemu, jak ich tylko widzialam to odrazu plakalam ) a moj kuzyn ze mnie w brech i mi przelaczyl!!! Wtedy to dopiero zaczal sie placz, cale osiedle chyba mnie slyszalo na szczescie szybko przelaczyl i moglam dalej plakac i patrzec na mojego Angelo
wiesz...nikt nie powiedzial ze oni zarobili niewiadomo ile organizowanie koncertow,tour managers,dziekowcow,wynaj cie miejsc,prad,studio,koszul ki plyty,promocjia w gazetach itd....to kosztuje sporo,wiec duza czesc z tego co zarobili poszla na zwrot sama siedze w muzyce to widze jak to dziala
eternitymoment jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-22, 13:31   #68
Gregorynka
Zakorzenienie

A mnie się wydaje, że przy takiej popularności jaką osiągnęle, wcale mało nie zarabiali bo:
- teledyski proste, czyli mniemam, że nakład na nie nie był jakiś powalający
- image prosty, brak stylistów, makijażystów i całej tej otoczki, na którą kasa idzie dzisiejszym gwiazdom
- sami sobie byli menadżerami, o ile dobrze pamiętam dwoje najstarszych kierowało organizacją zespołu,czyli już odpada wydatek na obcego menadżera
- sami pisali teksty, komponowali muzykę i ją grali, więc kolejny wydatek odpada
- brak mp3 na necie, wszystkie piosenki jakie chcialam mieć,musiałam sobie kupić w sklepie (jeszcze na kasecie, bo płyty były strasznie drogie)

Stary 2010-08-22, 17:01   #69
ankasz
Zakorzenienie

Cytat:
A mnie się wydaje, że przy takiej popularności jaką osiągnęle, wcale mało nie zarabiali bo:
- image prosty, brak stylistów, makijażystów i całej tej otoczki, na którą kasa idzie dzisiejszym gwiazdom
- sami sobie byli menadżerami, o ile dobrze pamiętam dwoje najstarszych kierowało organizacją zespołu,czyli już odpada wydatek na obcego menadżera
- sami pisali teksty, komponowali muzykę i ją grali, więc kolejny wydatek odpada
- brak mp3 na necie, wszystkie piosenki jakie chcialam mieć,musiałam sobie kupić w sklepie (jeszcze na kasecie, bo płyty były strasznie drogie)
e tam, ja czatowałam przy radiu, jak leciała piosenka to nagrywałam na kasete a później był szpan przed koleżankami

mam orta w poście? daj znać, nie obrażę się
ankasz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-22, 17:25   #70
eternitymoment
Zadomowienie

Cytat:
bo o kosztach sie nie mowi
Stary 2010-08-22, 17:29   #71
Gregorynka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ankasz Pokaż wiadomość
e tam, ja czatowałam przy radiu, jak leciała piosenka to nagrywałam na kasete a później był szpan przed koleżankami
Ja też, ale w radio zawsze ucinają końcówkę piosenki albo początek, to już nie było to samo

---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ----------

Cytat:
Napisane przez eternitymoment Pokaż wiadomość
bo o kosztach sie nie mowi
Nadal obstaję przy swoim

Stary 2010-08-22, 17:33   #72
eternitymoment
Zadomowienie

Cytat:
Ja też, ale w radio zawsze ucinają końcówkę piosenki albo początek, to już nie było to samo

---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ----------

Nadal obstaję przy swoim
ok,szanuje
Stary 2010-08-22, 23:02   #73
qppancegle
Raczkowanie

a ja nadal uwielbiam Kelly Family, z całą dyskografią jestem "na ty" polecam Wam kochane nowe płyty "homerun" i "la patata", bo są genialne, brzmienie zupełnie inne, ale geniusz pozostał. słucham ich dniami i nocami. uwielbiam, kocham i baaardzo żałuję, że Paddy zamiast być moim mężem jest w zakonie :P ach! ale czekam wciąż na niego! ^^

no i co do ich zarobków - kasy full, w końcu mieszkali w zamku, mieli własny samolot itd. i właśnie z tego przesytu Paddy poszedł do zakonu, stwierdził, że pomimo tego całego przepychu czuje pustkę i zaczął odnajdywać się w Bogu. jakby któraś z Was chciała coś wiedzieć, to służę, orientuję się całkiem w Kellych

Edytowane przez qppancegle
Czas edycji: 2010-08-22 o 23:04
qppancegle jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-15, 08:42   #74
tipsiara
Wtajemniczenie

Paddy to była moja miłość
Nie miałam wtedy netu, oglądałam go tylko na plakatach i w tv
tipsiara jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-11, 22:25   #75
izzie1983
Przyczajenie

Dziewczyny, a nie wiecie przypadkiem, w którym sklepie internetowym, ewentualnie jakimś sklepie w Warszawie mogę dostać płytę Kelly Family "Almost heaven"? Dostałam zamówienie na tę płytę, brat chce na gwiazdkę, a tu się okazało, że nigdzie jej nie ma.
Stary 2010-12-13, 15:41   #76
qppancegle
Raczkowanie

była ostatnio na allegro za 15zł, ostatnio widziałam pojawia się co jakiś czas, ale do świąt do nie wiem czy znów będzie... może kup mu "over the hump" ? też jest genialna, a jak masz dużo pieniążków, to polecam Homerun, moim zdaniem najlepsza płyta Kelly Family. Pozdrawiam
Stary 2010-12-13, 20:18   #77
7sweety7
Rozeznanie

Uwielbialam ich, nawet teraz mam na mp3,” Angel”, “I can’t help myself”,” NaNaNa” i “Falling in love with an alien”
I can’t help myself i Paddy - geniusz, zawsze mi sie kojarza z dyskoteka w szkole i pierwszym i jedynym tancem z moja niespelniana miloscia.

Cytat:
Napisane przez eternitymoment Pokaż wiadomość
wiesz...nikt nie powiedzial ze oni zarobili niewiadomo ile organizowanie koncertow,tour managers,dziekowcow,wynaj cie miejsc,prad,studio,koszul ki plyty,promocjia w gazetach itd....to kosztuje sporo,wiec duza czesc z tego co zarobili poszla na zwrot sama siedze w muzyce to widze jak to dziala
Przeciez kazda gwiazda muzyki ponosi takie koszty i i tak zarabiaja miliony, a oni byli wyjatkowo popularni
Stary 2010-12-14, 00:05   #78
qppancegle
Raczkowanie

z tego co kojarzę, to ojciec przepisał majątek na swoją drugą żonę...tudziez narzeczoną, nie pamiętam, czy doszło do ślubu, dodatkowo ich brat Adam - którego możecie nie kojarzyć- złożył pozew do sądu o pieniądze za wspólne granie w latach 98-99. także nie jest to tak różowe jak wygląda na pierwszy rzut oka... fanów zapraszam na nasze forum (mogę tu wstawić linka?) www.thekellyfamily.pl

Edytowane przez qppancegle
Czas edycji: 2011-02-22 o 18:07
qppancegle jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-14, 08:24   #79
izzie1983
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez qppancegle Pokaż wiadomość
była ostatnio na allegro za 15zł, ostatnio widziałam pojawia się co jakiś czas, ale do świąt do nie wiem czy znów będzie... może kup mu "over the hump" ? też jest genialna, a jak masz dużo pieniążków, to polecam Homerun, moim zdaniem najlepsza płyta Kelly Family. Pozdrawiam
Dzięki za info. Brat stwierdził, że może być używana, więc kupiłam jedyną taką dostępną na allegro, mam nadzieję, że będzie działać. A Homerun to może kiedyś sobie zakupię, jeśli taka dobra
Stary 2010-12-14, 17:31   #80
qppancegle
Raczkowanie

no jest genialna a co do almost heaven, to ciężko dostać teraz nieużywaną, naprawdę
Stary 2011-01-30, 17:02   #81
natrix
Rozeznanie

Dołącza się kolejna fanka
Od daaaawna i na zawsze

KREW I MLEKO - mój 'blady blog' http://krewimleko.wordpress.com

Zapraszam
natrix jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-30, 21:36   #82
enii
Wtajemniczenie

Ja mialam do nich obrzudzenie< z brudem mi sie kojarzyli)..Moja kuzynka byla ich fanka.Ja zdecydowanie wolalam BSB,LFO

22.08.2012 Seoul, Kr (one way ticket)
enii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-30, 22:10   #83
BlueRoses
Rozeznanie

Nie lubiłam ich bo śpiewali takim drżącym głosem ;/ wolałam BB nawet umiałam tańczyć jak oni
ze nie zasługujesz na mnie, kiedy jestem najlepsza. ”
- Marilyn Monroe 
BlueRoses jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-30, 22:30   #84
Gregorynka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlueRoses Pokaż wiadomość
Nie lubiłam ich bo śpiewali takim drżącym głosem ;/ wolałam BB nawet umiałam tańczyć jak oni
Niejeden by chciał takie vibrato Choć mnie pasowało tylko bodajże Patrycii(?), u innych rzeczywiście było lekko drażniące.

Stary 2011-01-31, 15:19   #85
qppancegle
Raczkowanie

natrix vel code under, no witam Cię ;-) i tutaj trafiłaś, ponownie zapraszam na forum www.kelfan.pl ;-) mnie akurat ich głosy zupełnie nie drażnią a rozkochują, chociaż nad Maite bym polemizowała :P
Stary 2011-02-01, 01:14   #86
natrix
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez qppancegle Pokaż wiadomość
natrix vel code under, no witam Cię ;-) i tutaj trafiłaś, ponownie zapraszam na forum www.kelfan.pl ;-) mnie akurat ich głosy zupełnie nie drażnią a rozkochują, chociaż nad Maite bym polemizowała :P
Ojej, hejo Miło 'spotkać' znaną twarz
No, muszę wreszcie się wypowiedzieć na forum kelfan, bo zarejestrowana już jestem Jestem z tych rzadko udzielających się...

I podpisuję się pod Twoją wypowiedzią: ich głosy oraz całokształt rozkochują mnie, jak trafnie to ujęłaś

KREW I MLEKO - mój 'blady blog' http://krewimleko.wordpress.com

Zapraszam
natrix jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-15, 15:17   #87
ang5390
Przyczajenie

Mam 22 lata i pamiętam, jak mając 4 lata zakochałam się w Kelly Family.
Wtedy jeszcze dość często puszczali teledysk do "An Angel" w telewizji a ja płakałam kiedy nie udało mi się chociaż raz przybiec na czas aby go obejrzeć. Pokój cały w plakatach, a na półce kasety tego zespołu, których słuchałam na okrągło i nie znudziło mi się, aż do dzisiaj
Po jakimś czasie i znajomi i domownicy śmiali się ze mnie, że słucham ich. Dla nich to był obciach i wielu nadal tak myśli ale ja się tym nie przejmuje na tej muzyce się wychowałam i mam ogromny sentyment do tego zespołu. Minęło 18 lat a ja nadal kiedy oglądam teledysk do "An Angel" mam łzy w oczach i ciarki mnie przechodzą. Jest coś niesamowitego w tym zespole. Pamiętam, że podziwiałam i Angelo i Paddy'ego za ich niesamowity głos pomimo młodego wieku. To właśnie to robiło na mnie największe wrażenie. Mimo że przez ten czas doszły setki wykonawców to Paddy dla mnie jest posiadaczem najpiękniejszego głosu na świecie. Jego barwa sprawia że choćbym tysiące razy dziennie słuchała ich piosenek to i tak za każdym razem mam gęsią skórkę kiedy słyszę " Wish I had your pair of wings..." to się nigdy nie zmieni. Wiele razy przechodziłam fascynację różnymi zespołami ale po jakimś czasie po prostu nudziło mnie to. Przy Kelly Family Fascynacja trwa już bardzo długo i będzie trwała już chyba zawsze. I te początkowe kłótnie w domu czy to śpiewa chłopak czy dziewczyna Minęło trochę czasu i chłopacy zmienili się jednak Paddy dla mnie wygląda wciąż tak samo jakby czas się zatrzymał, tyle tylko że ma krótkie włosy ale urodę nadal przecudną Kiedyś natrafiłam na filmik z telewizji rtl kiedy śpiewali "moją" piosenkę, chyba parę lat do tyłu to było i po prostu oniemiałam kiedy zobaczyłam chłopaków. Angelo w rzeczywistości wygląda na starszego niż jest ale Paddy ma nadal taką dziewczęcą delikatną twarz nic się nie zmienił a głos? Mmmm....jeszcze lepszy niż kiedyś. Żałowałam zawsze, że nigdy nie byłam na ich koncercie mam nadzieję, że kiedyś uda się posłuchać na żywo chociaż jednego z nich.
ang5390 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-16, 10:31   #88
Malla
Nie depcze krokusów

4 lata
Stary 2012-03-19, 10:14   #89
qppancegle
Raczkowanie

ang5390 wysłałam Ci wiadomość, koniecznie przeczytaj ;-)

jak czytałam Twojego posta, to miałam wrażenie, że piszesz o mnie przechodziłam dokładnie przez to samo! pewnie wiele kelly fanek wspomina to podobnie. I zgadzam się co do głosu Paddy'ego, jest dużo bardziej wypracowany, na koncercie w Berlinie przekonałam się, że rodzinka ma głosy czyste jak kryształ i idealnie nimi operuje, nie mogę się już doczekać koncertu Angelo !

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości