![]() |
#2851 |
perfumowy zawrót głowy
|
Dot.: Scent Bar XVII
Piękne są te cieliste szpilki
ale coś mi świtało, że one tak po 2-3tyś są a tu dużo tańsze. Tak czy tak narazie to nie moja półka ![]()
#2852 |
Nindżopesz
|
Witam...
Co za straszna niedziela, od trzech dni jestem przymulona jakby miała mnie trafić choroba lokomocyjna. Wstaję rano zmęczona i obolała (plecy). Tak już teraz będzie? ![]() A TŻ każe jechać w ten upał i zamiatać po remoncie, niech spada ![]() Tru, no to trzymam kciuki dalej, za UP ![]() Moja bliska koleżanka zajęła się dystrybucją FM ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2853 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie idź,siedź sobie w domu i sie relaksuj,no spacer jakiś ewentualnie ![]()
![]() |
#2854 |
BAN stały
|
Piiiiić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2855 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() pffff, faceci ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Gryksiu, czyżbyś Ty wczoraj wcale nie kosił? czy to od tej trawy tak Cię suszy? ![]() Spędziłam właśnie 1,5 godziny w ogrodzie na huśtawce leżąc i myśląc. Fajnie było ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2856 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2857 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieje, ze zalapiesz sie na staz. Kontaktuj sie czesto z UP-em. Chociaz najlepiej miec kogos kto zna kogos w tam. Bo czasem jest tak, ze pieniadze sie pojawia i staze sie w jednej chwili rozejda wsrod tych co mieli cynk... ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A jak nie, to Szanowni Panstwo pozostaje... Cytat:
Zakrecic tez mnie trudno... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Chyba w 2 samopoczucie jest najlepsze. Ale kazdy przypadek inny ![]() TZ niech lepiej nic nie kaze, bo go myszy zjedza ![]() Cytat:
Marketing bezposredni polega zwykle na tym, ze sprzedawca odnosi najwiekszy sukces, kiedy sam uzytkuje produkt i jest przeswiadczony o jego wartosci, wyjatkowosci itp... Po to to cale pranie mozgu, ichnejsze systemy motywacyjne i tworzenie specjalnej atmosfery.... Dzieciaki wyjezdzaja dzis na wakacje z ojcem. Mam tydzien wolnego ![]() Tylko nastroj do ![]()
![]() |
#2858 | ||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Właśnie wstałam rześka jak skowronek, poczekam aż mi przejdzie i znowu się położę. Dokładnie! ![]() Cytat:
Gryksiu, kosiłeś aż Ciebie skosiło? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2860 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=XQ4TUg1Zors no i niesmiertelne YMCA zawsze jest dobre... zezarło cytowanie..co to ja chciałam..nie wiem.. sen o Maji mnie zabił ![]() a w ogóle to wróciłam.... było super ekstra i w ogóle wielopłaszczyznowo zaskakująco ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() skarbiatko-płyeałam na kajaku a nie na styropianie ![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-08-22 o 19:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2861 | ||
never say no to panda
|
Cytat:
Paradox Alarma! i jeszcze 99 Luftballons Eins Zwei Polizei 10 Kleine Jagermeister ![]() ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- Cytat:
![]()
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2010-08-22 o 18:39 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2862 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
tyz....ale Naryz jest śmieszniejszy..i mozna go odgrywac po pijaku ![]()
![]() |
#2863 | ||||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mnie się śniło, ze wybierałam się na imprezę, mąż czeka na mnie, popedza mnie spod drzwi łazienki, a ja nie mogę drewnianej protezy nogi przykręcić i z paniką myslę, co będzie, jak wejdzie i zobaczy, że mam protezę. ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Od środy proszę trzymac za mnie. W czwartek ruszamy z Euroconem. Bogowie, jestem tak wyżęta z wszystkiego, że ledwo zipię, a roboty mam jeszcze w trzy d..y. Jeszcze dowiedziałam się, ze prowadzę wernisaż Siudmaka w piątek. ![]()
![]() |
#2865 |
never say no to panda
|
zaświadczam, że Micielka jest 100% lachonem
![]() ![]()
![]() |
#2866 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie wierzę,nie wierzę ![]() tłum skanduje:
![]() |
#2867 | |||||||||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Dzięki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzięki za kciuki ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Najs ![]() Cytat:
![]() W ogóle to mam dziwne pytanie... Są jakieś zwyczaje związane z zaręczynami, jakieś rodzinne obiady itp., i kto ma to zorganizować i w ogóle ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2010-08-22 o 18:51 |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2868 | |||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Mnie się często śni, że jestem facetem, takim idealnie przystojnym w moim typie, o wybitnie szlachetnym charakterze, dodatkowo ratuję świat od zagłady itp. ale żadna laska mnie nie chce ![]() Rozbudziłam się na dobre, robię se pieczone ziemniaczki, jajko sadzone i sosik tzatziki ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2869 | ||
Zakorzenienie
|
Truskawo,niekoniecznie, można to załatwić samemu i tylko we dwoje,im większa fantazja tym lepiej
![]() ![]()
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2010-08-22 o 18:50 |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2870 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
nie no...ja uwazam ze zaręczyny to jakas żenuła..... ja bym zaprosiła staruszków do knajpy-i po prostu ze chcemy wam powiedziec ze sie pobieramy...tylko ze w sumie jak rodzice mają sponsorowac to nie wiem.... ale publicznego proszenia o ręke-albo o zgrozo-proszenia ojca o ręke córki to ja obie nie wyobrażam...w ogóle robi sie jesczze cos takiego? mam mi opowiadała ze oni sie nie zaręczali bo juz wtedy to była żenuła.... ![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-08-22 o 18:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2871 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
Chyba mało kto praktykuje oficjalne rodzinne zaręczyny... Z doświadczenia koleżanek wiem, że zazwyczaj akcja odbywa się tylko we dwoje na szczycie jakiejś góry. Może dlatego, że wybrance trudniej uciec (zleźć) w razie odmowy a zrozpaczony mężczyzna może się dla odmiany rzucić w przepaść. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2872 | |||
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
w internecie jestem facetem :p klik najpierw cuś ładnego potem dla odmiany ja :P w wersji supportowanej przez poniektóre Pandy :P a tu w lepszej Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2010-08-22 o 18:59 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2873 | |||
|
Cytat:
![]() Od środy ja trzymam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2875 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
kajaki nie były takie straszne...alkohol lał sie strumieniami...towarzystw o okazało sie spoko. Baraszkowania nie było niestety... ![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-08-22 o 19:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2876 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Zaręczam,że Miciel nie ma w sobie nic z faceta
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2877 | |||
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2878 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Po zaręczynach jeśli rodzice chcą się zapoznać to można zorganizować im spotkanie (przeważnie u dziewczyny ale niekoniecznie) i tyle ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2880 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() A gdzie Florens ![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:41.