Do porodu dni liczymy o wyprawce wciąż myślimy-mamy listopadowo-grudniowe,cz.IV - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-22, 17:01   #871
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin
Dot.: Do porodu dni liczymy o wyprawce wciąż myślimy-mamy listopadowo-grudniowe,cz.IV

smutno mi i zle

nie zasluzylam na to eh
irsin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-22, 17:07   #872
kootekk
Zakorzenienie

Dot.: Do porodu dni liczymy o wyprawce wciąż myślimy-mamy listopadowo-grudniowe,cz.IV

irsin

ja juz żyje cały dzien z tż przeleżeliśmy w łozku i jest ok
teraz leze na dworze i patrze jak mezuś sie kapie w basenie, mi sie nie chce ani wchodzic i popływać, ale fajna woda dzisiaj 30 stopni w basenie mamy choc szczerze to bym wolała zeby było zimno

tż zamowił pizze i czekamy na dostawe kolacji

kootekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-22, 17:12   #873
79 Marta
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez rptrbj1978 Pokaż wiadomość
dzieki za pamiec i wsparcie
taka obfita wydzielina z pochwy doddatkowo duzy stan zapalny byłam u lekarza ale nie wody płodowe ufff....
o, to bardzo dobra wiadomość naprawdę się cieszę i pozdrawiam

---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ----------

Cytat:
Napisane przez irsin Pokaż wiadomość
smutno mi i zle

nie zasluzylam na to eh
Stary 2010-08-22, 17:53   #874
M25
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kootekk Pokaż wiadomość
irsin

teraz leze na dworze i patrze jak mezuś sie kapie w basenie, mi sie nie chce ani wchodzic i popływać, ale fajna woda dzisiaj 30 stopni w basenie mamy choc szczerze to bym wolała zeby było zimno

Ooo! My też przeleżeliśmy dzisiaj pół dnia w łóżku ;-) a teraz wybieramy się na spacer i na lody (dla ochłody)

---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ----------

Cytat:
smutno mi i zle

nie zasluzylam na to eh
Stary 2010-08-22, 18:11   #875
kretencja
Zakorzenienie

Jestem Było nawet sympatycznie, choć ja ogólnie nie lubię takich imprez, ale chodziło o to żeby się spotkać. No i jechaliśmy kabrioletem Pierwszy raz w życiu jechałam, fajne przeżycie Tylko fizycznie się zmęczyłam, wiadomo - upał. I te plastikowe kibelki na tego typu imprezach.. Masakra, po prostu duszne zbiorniki na pływające gówno No ale cóż, pęcherz ciężarnej dał się we znaki i musiałam skorzystać
Ale już jesteśmy w domku, u nas dosyć chłodno, bo to taki dosyć zacieniony parter

Joanna, no to się nie spotkamy niestety, bo ja akurat muszę chodzić na weekendowe jak chcę z mężem..

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-22, 18:49   #876
Aliszcze
Zakorzenienie

Cytat:
irsin

a Wy basen macie?

Irsin, coś w ogóle się odezwał TŻ?

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-22, 19:15   #877
mallinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez rptrbj1978 Pokaż wiadomość
dzieki za pamiec i wsparcie
taka obfita wydzielina z pochwy doddatkowo duzy stan zapalny byłam u lekarza ale nie wody płodowe ufff....
bardzo się cieszę

bo jak coś się dzieję na naszym wątku to ja spać nie mogę i się martwię

Cytat:
smutno mi i zle

nie zasluzylam na to eh
Irsin mam nadzieję że masz wsparcie w kimś bliskim-mamie czy przyjaciółce. a TZ zasłużył na wielkie lanie
ja wierzę w to, że to co się teraz u Ciebie dzieje doprowadzi do czegoś lepszego że wszystko się ułoży i będziesz szczęśliwa trzymam mocno kciuki i przesyłam fluidki
no i pisz nam na bieżąco co i jak będziemy Cie wspierać ile sił :przytu l:

Cytat:

zazdroszczę może jutro jak się obudzę będę miała basen w ogrodzie-tak jak to było z obiadem od teściowej...:haha ha:

my dziś bylismy na mega spacerze-ledwo doszłam do domu potem w Mc-u na obiedzie teraz oczywiście niedobrze mi po tym żarciu
i oglądam "uwaga faceci"

ur. - 28.12.2010 - 4530g, 59cm

mallinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-22, 19:20   #878
Anecka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ruda3000 Pokaż wiadomość
Do Anecka skad jestes???
Legnica

Pojechalam jednak te 160km w obydwie strony.. plecy bolaly jak chodzilam i stalam. Powaznie juz nie mogę chodzic.. masakra. W 2 tygodnie mnie tak wzielo! Po za tym nie bylam na zadnym weselu to tylko slub cywilny i obiad w restauracji.

Dzis mnie troche brzuch na dole bolal, ale polezalam. Generalnie caly dzien lezalam. Jestem wsciekla ze juz sie ledwo ruszam bo co ja mam zrobic teraz z pokojem? trzeba wszystkie ciuchy przejrzec swoje, powywalac stare.. a mam jeszcze dwie szafki z papierami. no masakra

W czwartek przyjedzie TZ to ma mi sprzatnac tamten pokoj drugi to wtenczas wezme sie za przegladanie wszystkiego.

Ehh i nie wiem czy to normalne ale chyba tak, bo nigdy tak mi sie dziecko nie rozpychalo w brzuchu a dzis lezalam i NON STOP mialam gule na brzuchu. Ukladalo sie jakos na skos bo jak lezalam, to mialam wypukllosc z lewej na dole i prawej na gorze.. az tz byl w szoku ze tak mocno mi sie brzuch na pare sekund wypina.. troche sie przestraszylismy
Wlasnie w tej chwili rosnie mi gula po prawej.. strzelilam fote jak mi tak wyskakuje, ale ciezko to tak dostrzec na fotce.

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Anecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-22, 19:51   #879
Aliszcze
Zakorzenienie

Anecka, olej sikiem prostym wszystkie porządki, ciuchy itp, najważniejsze to wypoczynek. Ja już tak dawno okien nie myłam, że niedługo nic nie będzie przez nie widać no ale zdrowie własne i maluszka jest najwazniejsze.

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-22, 19:59   #880
Agatkia
Zadomowienie

Hej!!

Oj, wcale nie mam czasu, zeby się udzielać... ciągle coś się dzieje.

Apoolonia, będziesz rodzić w Wejherowie? Bo ja tak (tu mieszkam). Robiłas już jakiś zwiad w tym temacie? Ja mam termin na 22 grudnia
Agatkia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-22, 20:08   #881
Anecka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość
Anecka, olej sikiem prostym wszystkie porządki, ciuchy itp, najważniejsze to wypoczynek. Ja już tak dawno okien nie myłam, że niedługo nic nie będzie przez nie widać no ale zdrowie własne i maluszka jest najwazniejsze.
Olalabym, ale to juz 28 tydzien ciazy a ja musze zrobic pokoj dla dziecka czyli wywalic dwie szafy kupic komode.. a to jest tyle pracy ze glowa mala tym bardziej ze ja mam w tym pokoju tyle rzeczy ze juz mnie na sama mysl wszystko boli.. Nie mam nic procz wozka i ubranek. No ale w koncu mam troszke grosza zeby te komody kupic.. wiec dopiero teraz sie za to zabieram.

No chyba bedziemy dwie takie komody kupowac. Ahh dobra, czas na allegro skiknąc i rozek kupic. Musze sie przygotowywac juz

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012

Edytowane przez Anecka
Czas edycji: 2010-08-22 o 20:17
Stary 2010-08-22, 20:11   #882
Artystka23
Dragonfly

hejka,ja moze pojade do Wejherowa tez bym sie chetnie dowiedziala czegos wiecej
Stary 2010-08-22, 20:19   #883
Agatkia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Artystka23 Pokaż wiadomość
hejka,ja moze pojade do Wejherowa tez bym sie chetnie dowiedziala czegos wiecej
Ja jestem właściwie zdecydowana. Chodzę do gina z tego szpitala, jestem zadowolona, ale nie mam konkretnych informacji, jak to wszystko ma wyglądać.
Agatkia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-22, 20:21   #884
Anecka
Zakorzenienie

aaa i w ogole.. zakochalam sie w tej komodzie na zywo po prostu SWIETNA. Wysoka rewelacyjna do wysokiego pokoju a mam pokoj 3,5m. Ake cena odstrasza bo 1 tys :/

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Stary 2010-08-22, 20:22   #885
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

Nie odezwal sie.

Nie wazne.

To my w skonczonym 30 tyg.
Stary 2010-08-22, 20:28   #886
sereniti
Zakorzenienie

irsin trzymaj się i pamiętaj że teraz Ty i dzidzia jesteście najważniejsze a Twojego tżta to jak bym
sereniti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-22, 20:30   #887
Sysunia_d
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez NUCHISIA Pokaż wiadomość
Dziewczyny odpowiedzcie mi na takie pytania, bo ja już świruję i sama już nie wiem kiedy mi brzuch twardnieje

1.Jak stoicie to brzuch macie całkiem mięciutki, czy może raczej twardy?

2.Czy macie tak,że np po jednej stronie brzucha pojawia się twarde wybrzuszenie,a druga strona jest miękka? To wtedy jest skurcz, czy maleństwo się tak jakoś wypina

1) przewaznie m\m mieciutki ale zdarza sie ze trwadnieje ( nie wiem tylko jak wygladaja te skurcze bo juz niby powinny sie pojawiac

2) Tak mam ale to nic innego jak dzidzia

Cytat:
kretencja

Ja też się dziś obudziłam o 3 nad ranem, z łomoczącym sercem i dusznością. Na szczęście szybko przeszło. Jakaś dziwna noc to była dla wielu z nas jak widzę

Ja tez dzis zle spałam . Cos mnie brzuch pobolewał i gniotło mnie jak nie z lewej to z prawej strony

Kupiłam sobie dzis zapas chusteczek dla dzidzia w sumie mam ich ponad 1000 bo była promocja i kupiłam 4 paki . Pampers senitive

Pozatym maz mnie zabrał dzis na romantyczny obiad wiec niedziele spedzilismy bardzo milo! I nie musiałam gotowac

Irsin mam nadzieje ze sie sie jakos ułozy a to twoj maz czy chłopak??

ślicznie

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-22, 20:35   #888
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość
1) przewaznie m\m mieciutki ale zdarza sie ze trwadnieje ( nie wiem tylko jak wygladaja te skurcze bo juz niby powinny sie pojawiac

2) Tak mam ale to nic innego jak dzidzia

Ja tez dzis zle spałam . Cos mnie brzuch pobolewał i gniotło mnie jak nie z lewej to z prawej strony

Kupiłam sobie dzis zapas chusteczek dla dzidzia w sumie mam ich ponad 1000 bo była promocja i kupiłam 4 paki . Pampers senitive

Pozatym maz mnie zabrał dzis na romantyczny obiad wiec niedziele spedzilismy bardzo milo! I nie musiałam gotowac

Irsin mam nadzieje ze sie sie jakos ułozy a to twoj maz czy chłopak??

ślicznie

narzeczony
Stary 2010-08-22, 20:42   #889
Sysunia_d
Zakorzenienie

Cytat:
narzeczony

Aha - wiem kochana ze to moze głupio zabrzmi ale moze ta sytuacja (wasza dzidzia) go przersoła stad taka reakcja nie ktorzy faceci tak maja.Po narodzinach czesto zmieniaja sie o 180 stopni i staja sie bardzo czuli itp Wczesniej tez byl taki dziwny ??? Mam nadzieje ze zmadrzeje i ze zacznie sie wami bardziej interesowac i dbac . Ja ci powiem ze czesto nie kumam facetów

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-22, 20:52   #890
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość
Aha - wiem kochana ze to moze głupio zabrzmi ale moze ta sytuacja (wasza dzidzia) go przersoła stad taka reakcja nie ktorzy faceci tak maja.Po narodzinach czesto zmieniaja sie o 180 stopni i staja sie bardzo czuli itp Wczesniej tez byl taki dziwny ??? Mam nadzieje ze zmadrzeje i ze zacznie sie wami bardziej interesowac i dbac . Ja ci powiem ze czesto nie kumam facetów

byl taki, ale zmienil sie przez okres ciazy, a teraz znowu to samo.
Mam nadzieje,ze moja postawa cos mu uswiadomi

dziekuje Wam dziewczyny za kciuki i dobre slowa
Stary 2010-08-23, 08:15   #891
margaryt
Rozeznanie

Dzień dobry,
co za dzień wczoraj, pół dnia bolał mnie żołądek. Mam nadzieję że dziś to nie wróci
Irsin odezwał się?
margaryt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 08:17   #892
kularek
Zadomowienie

Cytat:
smutno mi i zle

nie zasluzylam na to eh
Irsin pewnie, że na to nie zasłużyłaś ani Ty ani dzidzia
a ten twój tż to tylko -może Twoje zachowanie teraz go obudzi
a brzuszek śliczny
kularek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 08:26   #893
kretencja
Zakorzenienie

Ale od wczoraj były tu pustki
Ja wcinam śniadanie, jedziemy dziś do teściów do Sieradza, mam nadzieję, że będzie trochę chłodniej w ciągu dnia, niż wczoraj

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 08:34   #894
EdziaO
Zakorzenienie

cześć dziewczyny!

---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ----------

Cytat:
Napisane przez apoolonia Pokaż wiadomość
irsin

tak się nie raz wydaje że nie damy już rady i ta kolejna sytuacja to o jedną za dużo
mam nadzieję że się dogadacie

EdziaO

jak znajdziesz odpowiednik to pisz ja też strasznie chce tego wózka

a ja się dziś ogarnę ale po południu teraz jest siedzenie w piżamie
szukałam ale już mocno powątpiewam i pewnie będzie, że jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma

---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ----------

Cytat:
EdziaO

teraz widzę że mamy bardzo podobne terminy
mój pierwszy to 20.12 ale już kilka raz lekarz mówił że może być ok 17-18
i lat tyle samo mamy
to super będziemy razem wyczekiwać godziny zerou mnie z tym terminem też się wiecznie przesuwa więc trudno powiedzieć kiedy to będziejeden mówi, że pewnie wcześniej bo dzidź jest dorodny i wychodzi że starszy, drugi, że może i później...

---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ----------

Cytat:
smutno mi i zle

nie zasluzylam na to eh
no pewnie, że nie!Jest szansa że ocknie się po narodzinach dziecka. Czasem tak bywa. Chyba go to wszystko przerosło. Tylko zawsze mnie to wkurza że kobiety nie może ciąża przerosnąć i nikt jej tak nie tłumaczy. A faceta jak najbardziejI nawet jest to akceptowane społecznie. A matka taka co nie może sprostać sytuacji nie ma prawa bytu,

„Błogosławiony, który daje swoim dzieciom korzenie i skrzydła”
EdziaO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 08:35   #895
kularek
Zadomowienie

a ja z tż wybieramy się dziś na usg na 17 dopiero -a tż był dziś na nocy a ja się tak denerwowałam, że pół nocy nie spałam -bardzo dawno nie widziałam dzidzi na usg i mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze - i jeszcze, że od dziś już nie będę mówić "dzidzia" tylko w końcu dowiemy się jaka płeć
i krew mi leci czasem z nosa wczoraj już 3 raz poleciała-a nigdy wcześniej mi się to nie zdarzało
muszę też poprosić o skierowanie na glukozę -a jak mi nie da to pójdę jutro prywatnie
kularek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 08:36   #896
apoolonia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Agatkia Pokaż wiadomość
Hej!!

Oj, wcale nie mam czasu, zeby się udzielać... ciągle coś się dzieje.

Apoolonia, będziesz rodzić w Wejherowie? Bo ja tak (tu mieszkam). Robiłas już jakiś zwiad w tym temacie? Ja mam termin na 22 grudnia

Hej

kurcze duże prawdopodobieństwo że się spotkamy na porodówce
ja oczywiście też w wejherowie

a to co wiem to od rodziny i koleżanek które tu rodziły

i tak
podobno nie robią lewatywy
dla dziecka nie dostaniesz nawet spirytusu (oczywiście do pępka)

to są świeże wiadomości z porodu z przed kilku dni
chyba budżet tną

ciągle się zastanawiam nad szkołą rodzenia ale
po 1 będę musiała chodzić sama
po 2 nie wiem do końca czy to jest konieczne

żadna ze znajomych nie chodziła i jakoś nie miały problemów

a powiedz do jakiego lekarza chodzisz?
ja do R. Wajlonisa

ale zbieg okoliczności dziewczyna z mojego miasta z podobnym terminem bardzo się ciesze
--------------------------------------------

byłam z TŻ wczoraj na zakupach
przecież chłop w tych sklepach dostaje apopleksji
strasznie mnie denerwował nic go nie interesowało
a jak już znalazł jakiś ciuszek...... np. trzy pak śpiochów za jedyne prawie 100zł
i mówi kup chyba nie drogo takie ma pojęcie

jedyne na co się wysilił to nie strojenie fochów kiedy wychodzimy, szczyt!
apoolonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 08:36   #897
kotek81
Zakorzenienie

Zaczęłam 7 miesiąc

W odwiedzinach u rodzinki fajnie było ale ja już sie nie nadaję na takie wypady kilka godzin siedzenia w jednej pozycji i dziś tak mnie kręgosłup boli, że ledwo się z łóżka zwlekłam

Tż wrócił w sobotę późnym wieczorem - specjalnie zapaliłam światło w pokoju, żeby zobaczył wózek, a ten ledwo rzucił okiem, stwierdził, że fajny i zgasił światło - trochę mnie rozczarował. Ale za to w niedzielę jak się obudziłam to już nie było go w łóżku - patrzę gdzie jest, a ten po kryjomu bawił się wózkiem Może faceci jednak nie są wcale tacy nieczuli na te całe przygotowania tylko po prostu dobrze się maskują...

Irsin -
kotek81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 08:42   #898
EdziaO
Zakorzenienie

Cytat:
Hej

kurcze duże prawdopodobieństwo że się spotkamy na porodówce
ja oczywiście też w wejherowie

a to co wiem to od rodziny i koleżanek które tu rodziły

i tak
podobno nie robią lewatywy
dla dziecka nie dostaniesz nawet spirytusu (oczywiście do pępka)

to są świeże wiadomości z porodu z przed kilku dni
chyba budżet tną

ciągle się zastanawiam nad szkołą rodzenia ale
po 1 będę musiała chodzić sama
po 2 nie wiem do końca czy to jest konieczne

żadna ze znajomych nie chodziła i jakoś nie miały problemów

a powiedz do jakiego lekarza chodzisz?
ja do R. Wajlonisa

ale zbieg okoliczności dziewczyna z mojego miasta z podobnym terminem bardzo się ciesze
--------------------------------------------

byłam z TŻ wczoraj na zakupach
przecież chłop w tych sklepach dostaje apopleksji
strasznie mnie denerwował nic go nie interesowało
a jak już znalazł jakiś ciuszek...... np. trzy pak śpiochów za jedyne prawie 100zł
i mówi kup chyba nie drogo takie ma pojęcie

jedyne na co się wysilił to nie strojenie fochów kiedy wychodzimy, szczyt!
mój TŻ w sklepie dziecięcym?wszystko jest zbędne i nie potrzebne(nawet jak nie wie co to jest i do czego służy). Nasza wspólna wizyta zajmuje 10 minut bo któreś z nas wychodzi wkurzone. Nie cierpię kiedy zajmuje głos w tematach w których ma zerową orientację!To było tylko jeden raz i od tej pory zakupy robię sama lub z mamą. Nerwowo bym się wykończyła. Ale on jedyne zakupy które toleruje to budowalneJedyne co dla niego mogę zrobić to pokazać mu fotkę w necie

Stary 2010-08-23, 08:43   #899
mallinka
Zadomowienie

Hej Dziewczynki

u mnie całą noc padało i była burza a dziś to mam jesień za oknem
no i mam Koootku basen na podwórku-tak jak chciałam w sobote TZ wykopał dziury pod kostke brukową i teraz woda w nich stoi

zaraz jadę na drugie usg połówkowe

powoli zabieramy sie za prace w domu i wokół domu
już 6 miesiąc się zaczyna nawet TZ wczoraj stwierdził-to już zaraz święta...!!!

ur. - 28.12.2010 - 4530g, 59cm

mallinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 08:44   #900
EdziaO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kotek81 Pokaż wiadomość
Zaczęłam 7 miesiąc

W odwiedzinach u rodzinki fajnie było ale ja już sie nie nadaję na takie wypady kilka godzin siedzenia w jednej pozycji i dziś tak mnie kręgosłup boli, że ledwo się z łóżka zwlekłam

Tż wrócił w sobotę późnym wieczorem - specjalnie zapaliłam światło w pokoju, żeby zobaczył wózek, a ten ledwo rzucił okiem, stwierdził, że fajny i zgasił światło - trochę mnie rozczarował. Ale za to w niedzielę jak się obudziłam to już nie było go w łóżku - patrzę gdzie jest, a ten po kryjomu bawił się wózkiem Może faceci jednak nie są wcale tacy nieczuli na te całe przygotowania tylko po prostu dobrze się maskują...

Irsin -
to mój jest mistrzem kamuflażu

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości