|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część VII
organzą
|
|
|
|
#122 |
|
Zadomowienie
|
Pamplelune
|
|
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
Snem, wstałam 15 minut temu
|
|
|
|
#124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko, że jestem zupełnie nieprzytomna, bo nie mogłam zasnąć i udało mi się dopiero koło 4 Dlatego pachnę pyszną kawą, którą piję i dużą ilością Green Tea EA w ramach pobudzacza
|
|
|
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
L'or zeby się dobudzic, kawy nie pijam, więc przynajmniej tak
![]() zreszta z dnia na dzień wychodza mi wszystkie sińce, stłuczenia i bolące mięśnie i coraz trudniej zwlec zwłoki z łóżka
|
|
|
|
#126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedy będziesz w Trójmieście? Można by pomysleć o jakimś spokaniue
|
|
|
|
|
#127 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#128 |
|
Rozeznanie
|
Adidas Fruity rhythm
|
|
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam zielonego pojęcia co dziś wybrać
)
|
|
|
|
#130 |
|
Zadomowienie
|
Niczym nie pachnę bo od dwóch dni koszmarnie boli mnie głowa
.Choć może spróbuję kapkę Envy na jeden nadgarstek...
|
#131 |
|
Zakorzenienie
|
Wydawało mi się , że In Black del Pozo, ale po odparowaniu babcinej wiśniówki, po kwadransie, zapach zrobił się jakby ...nieobecny.
Czy na Was In black tez się tak....rozwija
|
#132 |
|
Zakorzenienie
|
Puma red.
|
|
|
|
#133 |
|
Zakorzenienie
|
Woda do ciała Aromacare Balance Oriflame.
Nietrwały, praktycznie bez zapachu, za to odświeżający. Pachnie jak rabarbar świeżo obrany ze skórki. Kwaśny, rześki, orzeżwiający. |
|
|
|
#134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem o czym wczoraj myslałam ze tak ładnie przerobiłam tytuł. No ale opis nut tak mi sie skojarzył z chlana imprezką i panienkami (frywolnymi) ze wyszła z tego ta "bitch". I na temat. Dzis pachnę Messe. Przwidując moja jazdę zatłoczonym pociagiem chciałam miec wokoło siebie ciut luzu. A tu nic. Rozsiewałam obok siebie zapach trupa a ludzie myśleli ze to pewnie niemowlęca kupa (obok kobitka była z dzidziusiem). Ech i jechałam w tłoku i zaduchu, smrodzie brudnych nóg i nie mytych pach.
|
|
#135 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jest na nadgarstku tak krótką chwilę, ile potrzeba na zjedzenie takich wisienek. Cytat:
Skład m taki, jak drink "Sex on the Beach", który jest całkiem smaczny. Tylko mimo wszystko wolałabym go wypić, niż nim pachnieć. Chyba, że zrobiliby 2w1 - możesz pić i nim pachnieć Wtedy kupuję ![]() Beliczku - właśnie znalazłam próbkę tego zapachu. Nie ma na mnie rabarbaru Za to bardzo przypomina mi Lagerfeld'a Femme
|
||
|
|
|
#136 |
|
BAN stały
|
Dalej L Lolity Lempickiej. Już wykańczam tę biedną próbkę, ale zapach jest nieco uzależniajacy. Przynajmniej w fazie testów
|
|
|
|
#137 |
|
BAN stały
|
Ech i jechałam w tłoku i zaduchu, smrodzie brudnych nóg i nie mytych pach.[/quote]
Współczuję z całego serca. Już lepsza ta dziecinna kupka... Powinien istnieć wątek : Czym dzis pachniecie, pasażerowie?
|
|
|
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
Rano Dune piękne i wytrwałe.
A teraz Jacomo Silence Purple orientalne i zmyslowe,nowoczesne i na szczęście w plastikowym, okragłym fioloetowym opakowaniu.Zero kantów, zero strachu że się zbije.
|
|
#139 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale chyba nie ma co się przejmować takimi dziwadłami. One są przecież biedne dziewczyny, skoro tak na siłę starają się być złowione ! I kto tu jest górą Cytat:
Miałam trochę wyrzutów sumienia z tego powodu, ale tylko na początku, bo kiedy zestaw był już u mnie, wyrzuty prysły jak bańka mydlana A w temacie - dziś pachnę Pocałunkiem Smoka i stwierdzam, że to bardzo subtelny zapach
|
||
|
|
|
#140 |
|
Zakorzenienie
|
teraz powalczę z tym upalem chyba z envy
|
|
|
|
#141 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Kiedy mój Tata był ciężko chory wchodziłam na to forum. Moja rola to było siedzenie "pod telefonem" w domu rodzinnym. Nie mogłam na niczym się skupić, wszystko leciało mi z rąk, więc szukałam czegoś, czegokolwiek co zajęłoby uwagę. Zastanawiałam się nieraz po co ja głupia to piszę czym pachnę itd. i że wogóle czymś pachnę bo tak naprawdę to pachniałam tylko strachem. Ale w jakis sposób to mi pomagało. Na chwilę ładowałam akumulatory i miałam wiecej siły iść do przodu. Rachela, nie wiem jacy są ci ludzie, którzy Cię zawiedli. Widzę jaka jesteś Ty ( chociaż w małej części) i dlatego będę trzymać kciuki żeby było tylko lepiej ![]() Przepraszam za ten off top
|
|
|
|
|
#142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I vice versa Adeline.W styczniu tez walczyłam o życie mojej mamy. Wiele z nas perfumiarek ma problemy.Rachela jest wspaniałą babką i życzliwą koleżanka z poczuciem humoru.Nie martw się przykrościami. Rachela może to i lepiej otworzyć szerzej oczy dużo wcześniej.Brnij do przodu i olej to!
Edytowane przez neonka28 Czas edycji: 2006-06-24 o 18:48 |
|
|
|
|
#143 |
|
Wtajemniczenie
|
Rachelu- nie zawracaj sobie glowy tymi osobami, mimo ,ze to moga byc nawet najblizsze osoby.Niektorzy czasami nie potrafia inaczej reagowac niz "udupiajac" innych,potrafia tylko pograzac i widziec wszystko w carnych kolorach.
Mialam kilka sytuacji kiedy wszyscy ,rowniez Ci najblizsi byli wobec mnie na NIE ,zamiast wspierac , utrudniali mi realizacje pewnych zamierzen.Uwazajac oczywiscie ,ze ne podolam, ze szkoda mojego czasu bo i tak na dluzsza mete nie dam rady. Mimo,ze ich darze duzym uczuciem, biore pod uwage wiele sugestii, to kiedy trzeba powiedzialam sobie- ze poradze sobie, bo tak CHCE i POTRAFIE. jesli nie ja to kto? nie uwazam abym byla gorsza od innych Moniko- nastepny off topic do Ciebie ![]() najlepszym lekarstwem jest pelen uwielbienia wzrok Twojego meza, kiedy widzi Ciebie nic nie poradzisz na to ,ze dla niektorych piekne cialo jest jedyna karta przetargowa... |
|
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
Magnetism Escada
|
|
#145 |
|
Zadomowienie
|
Dzis pachne ELFAMI.....
Lalique's Elves
|
#146 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziś była Mademoiselle.
|
|
|
|
#147 |
|
Zakorzenienie
|
Envy me. Czemu tak krotko je na sobie czuje?
|
|
|
|
#148 |
|
Raczkowanie
|
ropuszka - nie tylko ty. One chyba tak u niektórych mają...
Ja się muszę w środku dnia "dopsikiwać". A taki np. Chanel Sensuelle to czuję czasami jeszcze na drugi dzień po dwóch prysznicach... (no może troszkę przesadzam )
|
|
|
|
#149 |
|
BAN stały
|
Homyczku, to chyba nie jest kwestia wady wzroku
. Widocznie na siłowni, na którą chadzasz, nie mają miejca tego typu rzeczy. Ja ponad pół roku regularnie ćwiczyłam w Calypso w Wola Parku w W-wie - obsługa na medal, sprzęt i pomieszczenia wraz z wyposażeniem również (minusem była słaba wentylacja w łazienkach, uciążliwa zwłaszcza latem), ale parę panienek przychodziło tam wyłącznie na łowy . Skąpy strój i pełen makijaż na sali ćwiczeń zwyczajnie mnie śmieszyły, ale ich zachowanie w szatni zniesmaczało mnie i sprawiało, że było mi po prostu przykro.Nie mam idealnej figury, ale na szczęście jestem proporcjonalna (wstrzeliłabym się we wzorzec sprzed kilku wieków Dodam tylko, że panienki te potrafiły pół godziny stać nago przed lustrem dokładnie naprzeciw drzwi wejściowych (korytarz był jak najbardziej "koedukacyjny" ), susząc włosy i robiąc makijaż... Ty chodzisz tam po to żeby ćwiczyć ( to zawsze procentuje nawet w kwestii ogólnego samopoczucia), a one...cóż to trochę jak z tymi ciasteczkami na które już szósty tydzień jest promocja w supermarkecie...Wystawia się je wszędzie, żeby każdy widział, a nuż ktoś z setek przechodzących się skusi... |
|
|
|
#150 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ale są i zapachy na innych trwalsze, a odemnie jakoś uciekają
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:24.

Dlatego pachnę pyszną kawą, którą piję i dużą ilością Green Tea EA w ramach pobudzacza

ale chyba nie ma co się przejmować takimi dziwadłami. One są przecież biedne dziewczyny, skoro tak na siłę starają się być złowione
ma problemy.